A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Madar
Julcsi :lol: az oviban hatnak egymásra :lol: :wink:
Veronika is gyönyörű!

IKEA
Annyit írjátok... én még egyszer sem voltam ott :oops:
Lehet, hogy hülyén fogok meghalni? :roll: :wink:

Dorka
Dorina is gyönyörű!

Kismamiknak kitartást!
Vendég

Dorina baba
Kép
Vendég

Süti
A lombikosban a laptető jót jelentett... babásodást... És itt?????? :roll: :wink:
Vendég

Dorina babának nagyon boldog névnapot kívánok!
Vendég

Sziasztok!

még én is 2in1 vagyok. holnap megyek megint ctg-re, remélem sikerül beszélnem holnap a doktornővel, mert ez tegnap nem sikerült. 8-ra már bent voltam, 9-re végeztünk a vizsgálattal, vártam a dokit, aki műtőben volt. 11 után jött, azt hittem miattam, mivel mondták a nővérek, hogy szólnak neki, és majd ő megnézi a ctg-met, de nem hívtak be, és csak azt láttam, hogy a doki telefonnal a fülén elrohan. én még mindig várok tovább, hogy majdcsak visszajön, de nem jött, kérdezem a nővért, hogy a doktornő még visszajön, vagy műtőbe hívták, erre ő, hogy majd az ambuláns doktornő megnézi a leletemet. ez a doktornő is aranyos, de miután kiderült, hogy lenne saját orvosom, csak szarik a fejemre, ő nem ad tanácsot, meg sem vizsgál, majd próbáljak meg beszélni a saját orvosommal, akit nem érek el. ha holnap sem tudok vele beszélni, megmondom az ambuláns doktornőnek, hogy már nincs választott orvosom, és annál fogok szülni, aki éppen bent van. tök jó, hogy 8 hónapig jártam a magánrendelésére, vagyis csak 7 hónapot, mert 1 hónapig szabin volt, és az utolsó időben meg rám sem néz, csak azért mert a klinikára mentem, és nem a magánrendelőjébe, még az ő betege vagyok.
bocsi a panaszért, de nem bírtam visszatartani!

Astrid, Scooper, Viki, Szezso nagyon gratulálok nektek, és sok boldogságot az egész családnak!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Jaj, Imola, egy percig se érezd rosszul magad, mert van olyan áruház az országban ahol még nem jártál!!!!!

Lili, milyen fagyi volt és hol etted???? (Bármit egy ehető narancsos csokis fagyiért...)

Erika, amíg nem érünk rá, szerintem nem akarnak megszületni...

Tünde, szerintem ti nagyon közel laktok a tesómékhoz!

Mónika, Timi, gyönyörűek a lányok!!!! :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

el is felejtettem az első névnapos babánkat köszönteni!
Dorka nagyon sok boldog névnapot!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Vera, teljesen érthető, hogy kiakadtál!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti
A lombikosban a laptető jót jelentett... babásodást... És itt?????? :roll: :wink:

Akkor te hányszor fogsz még babásodni????

sutimano76

Peppino, Süti, hmm, hmm.. lehet, hogy mindketten ufók vagytok?!?! Süti, azért vagy olyan bizti a 7végében!!!!!!!!!!!!! Lebuktatok!!!!

Erika :) Lent szerintem is, de én úgy látom, hogy mindig is lent volt, csak megint nőtt 2 centit :) Lehet, hogy azért látják lejjebb... vagy csak szimplán összefutok "okosokkal", akik mindenhez értenek, mindent jól tudnak, jól látnak, és még el is mondják :lol: :lol: :lol:
Remélem jó híreket hozol este!!!!

Kép
lili34

megnéztem a médiaszakács receptjeit. Ez szabályos kínzás...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Mabe,menj fel a honlapra,és legalább a lábad nem kell használni!!!!!

Anna,Erika olyan dolgok miatt nem ér rá amik elég sokáig így maradnak(kaja,oviba menés),akkor meddig lesz terhes??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :wink:

Vera, :? hát azért ez elég gáz!!!!!Ha meg van a száma hívd fel,hogy holnap bent leszel menjen oda,Már én is csak az sztk-ba járok,de én dokim még ott is behív előre és nagyon tisztességesen foglalkozik is velem!!!!!

sutimano76

Vera :? :? Ez a viselkedés igazán lelkiismeretes dokira utal, aki törődik azzal, aki rábízza magát egy ilyen szituban. :? :?

Anna, dunakeszi auchan! Az üzletsor részén van fagyizó és véletlenül vettük észre a cukormentes feliratot AZ EGÉSZ ALSÓ SORON!!!!! Gondolom tudod, mit éreztem, mikor megláttam, azt se tudtam melyiket válasszam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Kriszti, annyira sajnálom, hogy ilyen rossz kedved van...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

köszönjük köszönjük a névnapiakat:)))

úristen lányok aaaannnyira fura nézni a pocakképeket..... én el sem hiszem hogy nekem is volt... én fordítva működtem..... nem az volt fura szülés után, hogy jajj hova lett hanem hogy jééééé volt valaha.....

lili amúgy sztem is lenn van:)

ja és még csak annyit akartam mondani, hogy a baby blue még egy ilyen kis husomcuca babával is bekacsint néha..... ne parázzatok be tőle... tök normális dolog....ha nagyon besokalltok arra is van megoldás:) hormonok azzé bekavarnak itt pár hónapon keresztül a kismamiknak...nemcsoda ha néha besokalunk

KépKép
dorkamartini

Lili, köszönöm. :) Sajnos nagyon-nagyon messze van :cry: :cry: :cry: :cry:

Süti, eljön a pillanat, amikor már semmi más nem érdekel...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Timi, a hormonok még legalább 6 hónapig szülés után kavarognak, aztán meg jön a szokásos.... :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

:))))))))))
na akkor ezt a hozzászólást most nem mutatom meg a páromnak:))
én bíztatom, hogy már csak pár hét és normális leszek

KépKép
dorkamartini

Vera!! Én is kiakadnék a dokimon, ha ilyen lenne!! Mondjuk én eddig csak a magánrendelőjébe mentem, de szerintem,ha a kórházban futnánk össze, akkor sem várakoztatna ennyit... Nagyon sajnálom, hogy ilyen állapotban (várandósan), nagy pocakkal még várat is magára, és veled szúr ki!! A helyedben lehet, én is lecserélném, azt szülnék az ügyeletesnél!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Lili,basszus ,na hamár lebuktam megmutizom valódi énem!!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:
Kép

sutimano76

Fura figura vagy... Nem Marsi Anikó a fedőneved?! :lol: :lol:

Kép
lili34

Úristen Anna!!!! MÉG 6 HÓNAP????? NECSINÁLD MÁÁÁÁRRRR!!!!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én eddig megúsztam két sírással, 35, ill. 37. héten... :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Ati(Rómeó) meghalt Kép

sutimano76

[quote="lili34"]F írta:lili34ura figura vagy... Nem Marsi Anikó a fedőneved?! :lol: :lol:

:D :D :D :D :D Ez naggyon jóóóó duma!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Két sírás????? Mázlista........ és én még azt hittem kemény vagyok :lol: :lol:

Kép
lili34

nem sutiMANO!!!,

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ti(Rómeó) meghalt Kép

Nenézz má ilyeneket!!!!! Csakis vidám, röhelyes és röhögős filmeket!! Ilyenkor!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Közben hajam be-, körmöm kifestve, kád is kisikálva. Igaz, hogy majdnem beledobtam a déli gyrost fagyival vegyítve... nem oan jó a hajlongás!! De azért ügyes kislány vagyok :)

Kép
lili34

[quote="lili34"]K írta:lili34ét sírás????? Mázlista........ és én még azt hittem kemény vagyok :lol: :lol:

Miért, Te többször?? Számoltad?? Nekem könnyű volt számolni (egyelőre)... :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

A taps rendre már feléledt,Ati él és virul.......... Kép

sutimano76

A Júlia meg tiszta vér(tiszta killbilltarantino).

sutimano76

Megszületik egy-egy babuskánk itt a fórumon, sírok, Apa mond valami szépet, sírok, anyukám felidegel, sírok, öööö sorolhatnám :) :) Ja, és a múltkor azon gondolkoztam, hogy jöttünk össze, és fél napot bömböltem!!

JahogyazMano. Hoppá, bocsi :lol: :lol: Asszem most végleg elástam magam :lol: :lol: :oops: :lol:

Kép
lili34

Sőt!! Lehet, hogy holnap megnézem az eszmeraldát a sztori tévén! Kipróbálom, lehet, hogy azon is megy a bőgés :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Ja, én azokat a sírásokat nem számítom bele, amikor azért sírok, amit itt a csajok írnak le szülés és találkozás a babával kapcsán, mert az MÁS kategória... én csak az oktalan sírásokat számoltam.... :D :D :D :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.02 15:58-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="peppino"] írta:peppino
[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ti(Rómeó) meghalt Kép

Nenézz má ilyeneket!!!!! Csakis vidám, röhelyes és röhögős filmeket!! Ilyenkor!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kinek kell egy hülye röhögős film,olyanba nem játszik Ati.
Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!És úgy mennék színházba,de asszem ez most egy ideig háttérbe szorul. Kép

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti

Akkor te hányszor fogsz még babásodni????

Ha nyernénk a lottón, akkor sokszor... :oops: :wink:
De így! :cry:
(annyira sok tejem nincs, hogy érdemes legyen leadni, meg lusta is vagyok a fejegetéshez... :oops: )
Vendég

Én nem sírok oktalanul,na mondom ufo vagyok,nincsenek érzéseim!!!!!!!!!!!!!!Sőt úgy igazán csak egy kiborulásos sírásom volt,a családom meg nem értése miatt,de azon valszeg bőgtem volna amúgy is.Itt meg csak könnybelábadok,ha jön egy baba és ömlik a szeretetáradat.

Lili ufomano!!!!!

sutimano76

Mabe,szerintem a jó isten fog ebben segíteni neked!!!!!!!!!!

sutimano76

[quote="lili34"]S írta:lili34őt!! Lehet, hogy holnap megnézem az eszmeraldát a sztori tévén! Kipróbálom, lehet, hogy azon is megy a bőgés :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D Szegény, nem lát, persze, hogy ez siralmas téma... régen emlékszem, hogy a szemműtétjére gyűjtöttek az emberek...

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76n nem sírok oktalanul,na mondom ufo vagyok,nincsenek érzéseim!!!!!!!!!!!!!!Sőt úgy igazán csak egy kiborulásos sírásom volt,a családom meg nem értése miatt,de azon valszeg bőgtem volna amúgy is.Itt meg csak könnybelábadok,ha jön egy baba és ömlik a szeretetáradat.

Lili ufomano!!!!!

Örülj neki, hogy nem sírsz oktalanul!!! Annál furább, rosszabb nincs is.. Csak ömlik és ömlik a könny, kb. 20 - 30 percen keresztül... én is csak mostanában tudtam meg, hogy ilyen létezik.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Télllllleeeeg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Meg isaura felszabadítására :lol: :lol:
Megyek, mindjárt itthon van Apaaa :lol: :lol:
Pusssssz Nektek! Majd holnap egyszer csak jövök mindenféle hírekkel. Vagy csak úgy :lol: :lol:
Az ufókkal + vigyázni, az ufómanókkal meg naggggyon vigyázni :lol: :lol: :lol: Megnyomnak egy gombot a távirányítón és ki tudja mi lesz a világgal?!?! És csak kikapcsolni akarták a tévét!!!

Kép
lili34

Strepto: a dokim azt mondta, ha császár, akkor nem kapok semmi, ha hüvelyi szülés, akkor szüléskor penicilint, vagy más antibiotikumot ...

ezekt találtam most hirtelen, ahogy rákerestem (és NEM kell paráztatni magunkat, mert erről is lehet annyira rosszat olvasni, hogy húúúúúúú ... baba meghal, maradó károsodása lesz a szülés közben elkapott strepto fertőzéstől stb ... ) :

"A nevezett kórokozó egy gennykeltő baktérium és valóban fontos a kezelése. A terhesség vége felé a szövetek annyira fellazulnak, vérbővé és vizenyőssé válnak, hogy szinte ideális táptalajt jelentenek a kórokozók számára: olyanok is fertőzést okozhatnak, amik normálisan nem. A gomba és a streptococcus ott él a bőrünkön: a lábunkon, a torkunkban, stb.
Természetesen ki kell kezelni és valóban megfontolandó a partner kezelése is, bár ugye a terhesség legvégén már a házasélet nemkívánatos, tehát oda-vissza fertőzés emiatt nem valószínű...
A gombás fertőzés kisebb jelentőségű, a streptococcus valóban árthat a babának: időelőtti burokrepedés, méhen belüli fertőzés

Kép

Kép
bibiesbrumi

Igen Bibi, én is azt hallottam a streptoról, hogy egy injekció, és meg van oldva... nem olyan veszélyes, ha kezelik... csak azt nem értem, hogy a biztonság kedvéért, miért nem ad előbb neked antibiotikumot, miért csak a szüléskor?? Bár ő a doki, biztos tudja... Nekem pl. a 35. héten nézték meg, és 1 hét múlva megvolt az eredmény...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.02 16:23-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Lili,nem gonosz ufo vagyok!!!!!!Gyere ám holnap a hírekkel azt nem titokban megszülni nekem!!!!

sutimano76

Én is azt hittem,azértb ilyenkor veszik le hogy ,hogy még ki tudják kezelni!!!

sutimano76

Mabe!! A vas a vérképben milyen álnéven fut?? Csak kiváncsi lennék rá, hogy most hogy állok vele.... Köszi!!!!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Bibi: köszönöm receptet. Kipróbáljuk. :)

Boboka: jót nevettem a be-, bocsánat kicsobbanáson :lol: lüke vagy :)

Andi: megnéztem a hordozót, szííííp.

Peppino: nem emelhetnék, de emelek. :oops: Julcsit, mikor elesett a minap ...olyankor nem arra gondol az ember, cselekszel ösztönösen. Na akkor kicsit éreztem utána, de egyébként nem igazán fáj. Én szerencsés, amolyan gyorsan regenerálódó alkat vagyok. :)
No pánik! Nem fog leszakadni ... :)

Timi: Dorka gyönyörű hajasbaba ... és Te is nagyon csini :) Én is kérek méééééég fotót!!! Sokszor - ahogy mondod - csak átpörgetni van idő, kiemelés, fotók ... :) :wink:
Boldog névnapot Dorka! :)

Süti: pont ezt teszem én is :oops: ezért nincs még szakdoli ... de valahogy nem izgulok rajta, eddig is minden megvolt időben, ez is meglesz :wink:
Boszikám, drukkolok a holnapi ctg-hez :)
Kösz a közvetítést Ati és Júlia állapotáról :)

Lili: Tied poco tényleg lejjebb van :wink: és csinos, csinos, csinos :)

Mabe: lehet, hogy igazad van, első óvodai nap hatása??? hmmm .... :wink:

KépKép
KépKép
madar

Most enyém a laptető :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="peppino"][ írta:peppinob]Mabe!! A vas a vérképben milyen álnéven fut?? Csak kiváncsi lennék rá, hogy most hogy állok vele.... Köszi!!!!!!

Nálunk vas néven fut...jelölhetik még FE-vel is :wink:
Vendég

Most néztem a táblánkat és nem semmi,hogy a 38 babából már 16 megszületett.Ha így haladunk jövőhétre mindenki megszül. :D :D Bár én nem bánnám főleg,hogy én vagyok az utolsó. :) :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?