Jó reggelt

!
Mi tanítók vagyunk a hugommal, de sajnos nincs állás, sőt. Most is összevontak helyeket a sulikban, mindenhol megszűnt 1-2 hely

Régebben gondolkodtam továbbtanuláson, de ez a diploma kevés egy másoddiplomához, vagy továbbképzéshez, pedig mindig egy magyar szak volt a vágyam

...Most meg már pénzem sem lenne rá, lassan a gyerekek továbbtanulásán kell törni a fejemet, főleg, ha Bence majd 6 osztályos gimibe megy

.
Ádinak utólag boldog szülinapot!!
Viktorkának boldog névnapot!
Maggie, szerintem is nagyon jó, hogy hordjátok a kaját, azt a kis idődet ne főzéssel töltsd

!
Panka 4. napja szárazon ébred reggel

. Ez főleg azért fura, mert az utóbbi 2-3 napban minden nap bepisilt a bugyiba 1-1-szer játék közben

. Sőt, tegnap este szalonnát vacsizott

, jó sós volt, éjjel 3x ébredt inni, reggel 6-kor pedig "Pisilni kell!" felkiáltással és száraz pelussal jött hozzám át

. Remélem, a bölcsi miatt nem lesz visszaesés, és a nappali becsurranások is rendeződnek rövidesen. Úúúúgy örülök

. Egyébként hétfőn reggel 9-kor kezdünk a bölcsiben egy rövid, közös ottléttel. Tegnap elintéztük az orvosi papírt...Mikor a doki meg akarta hallgatni, elkezdett kiabálni, hogy "Nem, nem akarom, nem szabad!!!" Le kellett fogni, és végigordította az egészet

. Csodálkoztam a dokin, mert egyébként elég morc pasi, de csak mosolygott, hogy látszik, hogy nincs hozzászokva, ami nem baj. Tényleg, nem is emlékszem, azt hiszem, 1x volt náthás, mióta megszületett, meg a múltkori hányásos-hasmenéses

.
Éjjel a szél behozta a hintaágyat a teraszra, és a félig szigetelt házról leszedett 1-2 tábla hungarocellt

. Ma egy csomó jó program lenne a városban, remélem, az idő is rendeződik addig

.