Egyébként nem csak ebben a kérdésben fura nekem, hogy az orvosok tök máshogy kezelnek azonos dolgokat. Végül is ez nem társadalomtudomány, hogy mindenki szabadon azt gondolhat róla amit akar, itt csak kéne lenni valami egységes megoldásnak. Nekem legalábbis nem túl megnyugtató, hogy az orvos idegállapotától és pillanatnyi hangulatától függ, hogy tök komolynak tartja a problémát és mindenképpen kezelni akarja vagy legyint rá (pl. a nemrég tárgyalt 3 kilós fogyás, amivel először jól ráhozták a frászt aztán a másik orvos csak röhögött rajta). Régebben míg nem volt net, biztos nem voltak annyira szemet szúróak ezek a dolgok, meg régebben annyira tisztelték az orvosokat, hogy az embereknek eszükbe se jutott volna kételkedni abban amit mondanak, de a helyzet az, hogy ha tök ugyanazt a helyzetet tök ellentétes módon ítélik meg, akkor az egyiküknek nincs igaza. És jó, hogy az ember végül is olyan orvost választhat, akiben leginkább bízik, de akkor sem teljesen normális szerintem, hogy mindenféle fórumokon kell nyugtatgatni egymást a kismamáknak, hogy nem kell kétségbeesni azon amit az egyik orvos mondott, mert a másik meg egészen mást mondott ugyanarról.

[/url