A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Micsoda hírekre jövök!!!! :D

Krisztinek gratulálok Lucához, Verának meg Zoéhoz! Ügyesek voltak (és gyorsak).

Reggel barnáztam egy kicsit meg azóta is jön egy kis cucc, de nem vészes.

Anna!

Programozd úgy, hogy éjjel szülsz....

Kép
arvaerika

Erika sms-em megkaptad?????????????

sutimano76

Lányok, képtelen vagyok visszaolvasni, Picasán gyönyörködtem a babáinkban, most el kell mennem, meg itthon tenni-venni, este meg érettségi találkozó, sztem csak holnap leszek!!

floranan

HellóHalló!!!

Lina, szupi a szoba!!

Floranan
, miért kellett neked az anesztes konzultációra menni?

taranee
tök jó, h otthon, kisEmberke alkotáshoz drukk!!, édesek a képek:):):)

mMadar köldökcsonk:)

Dorka
, tejtermelésben nem tudok tippet adni, de jó, h nyugis maradsz, az sokat tud segíteni.. kutyi ééédi :)

Petra , sziiiia!! és üdv a kis Somádnak is.. mesélj a szülésről, ha van időd!!

bex:)

Imolababa
:)

Astrid szupi, h ti is haza tétetek! Tesók hogy vannak??

Süti
fűű!!drukk az 5dikéhez!!

Vicger éjen éljen.. Luca baba nem gondolta meg magát:)

Vera éljen éljen!! Zoé Baba, hellóka nagy világban

Kép

Kép
móka:)

Móka,hogy sikerült a buli?????

sutimano76

Jelenetem túléltem a tegnapi köszöntést!!
Köszönöm, h gondoltatok rám:D:D

Tegnap egész nap úgy éreztem, h szülünk... frusztri is voltam , és nagyon fájt a derekam... 2szer feljöttem az 5dikre gyalog:)
De este a doki azt mondta, h semmi.. és különben is Ő megy most hétvégére nyaralni...
Mondtam tudom, de reggel hívott a szülésznőm, h haza tért, úgyh hívjam nyugodtan:):)

Na de tök mindegy, nem szültem a családi hagyományoknak megfelelően 3án :?

de sebaj, majd jön kisPöcsös, amikor akar.. ma már jobban vagyok, s én is úgy érzem , mint Bibi, h egyszer csak kitüsszentem magamból KicsiMórt!:D

Este vendégsereg nálunk, de úgy döntötte, h egészséges chipsen (zöldség felszeletelve tunkival) kívül bor, és üccsi, azt helló..

Andi, csak egy zárójeles kérdés, h Cicke babája, nem előbb jött, még augusztusban?? a sorrend miatt kérdezem...

Én is mindig a sírással küszködök mikor olvasom..annyira széép..

DE télleg lányok, mi lesz, ha mindenki "letudja" a szülést most a hónap elején.. mi lesz velünk a hónap második felében?!
tudom, h még vagyunk, de nagyon jönnek ezek a kis gézengúzok:):)

/hüle kérdés, mit csinálnánk, babázunk
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: /

Kép

Kép

Kriszti, Vera! Hatalmas gratula a lánykák érkezéséhez! Jó egészséget, sok tejecskét és sok-sok-sok örömet a babákhoz!

cicke

Ha nem zavar meg a manóm, akkor megpróbálok szüléstörténetet produkálni, remélem még a mai nap folyamán sikerül is, + hozok még képeket.
cicke

Süti!

NEM kaptam meg az sms-t!

Cicke! Várjuk a történetet.... :D

Kép
arvaerika

Süti, jó volt a buli, ellazítottam magam borocskával, s kaptam egy legyezőt, úgyh vegetáltam:)
Apa örült a családjának, és ez volt a lényeg...
tudom, h mindenkinek a családja a legfontosabb, vagyis utálja ha szidják... és télleg így h kikapcsoltam az agyamat, így jól elvoltam..

éééés egyik sógorék kislányának szülinapi zsúrja alól jól kihúztuk magunkat, úgyh hiiipppijááájééé:)

/tudom, h szenyó vagyok, de egy hétre egy családi muri elég, plusz a Tesóm haza vitte Zegre a kocsimat, így máshoz nincs kedvem alkalmazkodni, s Etyekre kéne menni...
- no, ennyit róluk... - /
hétvégén Érted izgulunk Apával itthon :wink:

Kép

Kép

Móka,csak zárójelben jegyzem :wink: :lol: ,de igen,de írtam is,hogy ha nem baj,nem írom át a versikét.Illetve ő valamiért a táblában sincs benne,de természetesen a versikénkben igen.

Kép
v.andi

Andi :oops: :oops: akkor elsiklottam efelett, sorry!!!
De télleg, vhogy a tábli is furi volt, már értem, h miért..
köszike a segítséget!!!

Kép

Kép

Móka,örülök,hogy jól sikerült a családi összejövetel.Ellazultál,és most mindenki boldog.Ez így van jól.Hamarosan kicsi fiad is megérkezik.
Sztem is elég egy buli egy hétre :wink:

Kép
v.andi

Móka,neked is és Apának is köszike!!!!

ERika,csak annyi volt,hogy Vicger megszült,úgyhogy ne neki,hanem Andinak vagy Madarnak üzizz,ha van valami.De bizti annyira kómás voltam,hogy elnyomtam valamit!!!! :oops: :oops: :oops:

sutimano76

Móka:családi banzáj :D

Erika:én azt hittem Lotti is beindult a frontra.

Én most megyek fürdeni,aztán go a fodrászhoz.Egy kis megújulás nem árt.

Pusszantás nektek!
Vendég

Délután 1-ig vártam az esőt,addig a fű szomjazott,na mondom ez így nem lesz jó,inkább meglocsolom,kb 10 perce kapcsoltam ki erre mostmeg esik az eső.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,kicsit se vagyok ideges!!!!

sutimano76

Murphy... :P

Móka! Jó, hogy sikerült a buli!! Ügyi voltál tálalásügyileg! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

szeeeegény Süti..!!!

Peppino, neeem az ma lesz.. de ma már barátokkal, s ennyivel készülök.. azé a ma estét jobban várom!!
de tény, h kőszikla omlott a tegnap miatt le a szívemről:)))

télleg megyek pakolászni ,mert semmi sem lesz belőlem...

.......
amikor híreket kapunk ,próbálom elképzelni, h milyen lesz az első tali a kisKrapekkal....
nem megy:)

de asszem most már egyre jobban várom :oops: :oops: ........

Kép

Kép

Ok, bocs, elnéztem, akkor ügyi leszel !!! :oops:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Móka,ezen dilemma bennem is felmerül,az első nagy találkozás,csak én mostmár kezdek türelmetlen lenni,nagyon szeretném már azt a talit!!!!!!!!!!!Mondjuk sose a türelmemről voltam híres,még jó ezt a kilenchónapot kibírtam valahogy,mert szívemszerint adjuramderögtön kellett volna ez a bébike!!!!!Néha mikor rágondolok,hogy milyen lesz a karomba tartani esküszöm a szívem csordultig tellik szeretettel,és sztem amit elképzelek szeretet semmi ahhoz képest,amit valójában fogok érezni. :cry: :cry: :cry: :cry: Na elég ,mert csak egy százas (illetve 98db) zsepi van itthon!!!

sutimano76

Na,hát ez a nyákdugó csak jön,most megint egy nagyobb db.
Aztán van itten még ez a megjövős érzés. :oops: :oops: :oops:

Kép
v.andi

Ha szöszösödik olyan frottíranyagszerű rugi,szerintetek mit csináljak vele???Új még!!!

sutimano76

Basszus Andi,ne csinád má!!!!!!!azt mondtad nem jössz velem!!!!!Aztán még a végén beelőzöl,én meg hoppon maradok.Ha ez ,megy tovább,akkor lehet az egész szülészeten egyedül leszek majd!!!!Mindenki aki ebbe a hónapban szült az uzsokiban volna UTÁNNAM (és velük akartam bent talizni 21-e körül)beelőzött,már csak te maradtál!!!!!!!

sutimano76

Süti,van ez a boholytalanító gép,azzal le lehet róla szedni

Nem hiszem,hogy beelőzlek,csak mivel nekem ugye már nem első,gondolom tubarózsát játszik a testem,és nyiladozom kifelé :lol: :lol:

Kép
v.andi

A hétfőt meg kell várjuk,szeretném elkezdeni a 38. hetet!!

Kép
v.andi

Vera gratulálok, nagyon ügyesek voltatok Ti is. :) Isten hozott kicsi lány! :)

most ennyire fussa, de majd jövök ám! :)

KépKép
KépKép
madar

És Luca tényleg totál kisAti :)

KépKép
KépKép
madar

Nem olyan bolyh,magától leesik,ha meglebbentem arugit,akkor szószerint havazik a szobában!!!!!Ezt így nem adom rá Bernire,mert tele lesz az orra vele.Most párszor még kimosom,hátha.......

Mostmár sajnálom,hogy a héten nem volt méhszáj vizsgálat,jó lenne tudni mi helyzet odabent!!!

sutimano76

Nem is meséltem,mekkora marhaságot álmodtam.Kép
Felkeltem éjjel,szóltam majdnem apunak,hogy gyere szülünk,mert teljesen leeresztett a hasam.Annyira,hogy látszott,hogy fekszik a gyerek.Mint amikor a lufi leereszt,és van benne valami.Megszületett Junior,és szülés oszkárt kaptam érte.Egy terhes nő volt oszkár helyén,mint szobor.Azért kaptuk,mert gyorsak és ügyesek voltunk. Asszem filmes szakmában dolgozom Kép

Kép
v.andi

gyerekem hagy még kicsit írogatni, úgyhogy mégis vagyok :)

Tara: Marcell fotókat köszönjük, nagyon szép kisfiú :)

Bex: megnéztem a fotókat. Gratulálok, nagyon szép babalakot csináltatok. :)
Kutyák: lehet, hogy a telihold miatt ilyenek? :wink:

Na, most elrohanok Julcsiért az oviba. :)

KépKép
KépKép
madar

Hát igen Andi,az embert kísérti a munkája még az álmaiban is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Süti,nekem kedden C3000 volt,és tessék.Kedd óta iszom a málnát,nem tudom,hogy ettől van e.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]N írta:v.andia,hát ez a nyákdugó csak jön,most megint egy nagyobb db.
Aztán van itten még ez a megjövős érzés. :oops: :oops: :oops:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaandi: ++++++++++++++++++++++ .... lehetséges, hogy ti vagytok soron ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Azt én is iszom!!!

Na,felsőszint kitakarítva,most jön a lépcső!!!!!!!!!!!!(remélem az ablakpucolás nem feltétel,mert azt most kihagytam!!!)

sutimano76

Mai pocak:

Kép
Vendég

Lehet, hogy én leszek az utolsó. Ha így folytatjátok... :wink:
Én ma is nagyon kedvetlen vagyok, bár ha az igazi hidegfront csak ezután jön, akkor nem is csoda.
Tegnap elolvastam a Csokoládét, ma folytatom a cipővel (The Lollipop Shoes - szerintem ez nem csokoládé-, hanem nyalókacipő, de mindegy) Nagymestere vagyok az önkínzásnak...

Örülök, hogy a jelek szerint ti jobban vagytok! :wink:
Elromlott az egér. Érintkezési hibája van. Ez is csak idegesít :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Lili,milyen cuki hegyes pocid van :wink: ,de ahogy elnézem,te sem híztál sokat,nagyon csinos vagy.

Anna,dehogy leszel utolsó!Ha így haladsz,lassan szakácskönyvet fogsz olvasni :lol: :lol:

Brumi,nem hiszem,hogy én lennék a következő.Szerintem a front és a málna megtette hatását.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]N írta:v.andiem is meséltem,mekkora marhaságot álmodtam.Kép
Felkeltem éjjel,szóltam majdnem apunak,hogy gyere szülünk,mert teljesen leeresztett a hasam.Annyira,hogy látszott,hogy fekszik a gyerek.Mint amikor a lufi leereszt,és van benne valami.Megszületett Junior,és szülés oszkárt kaptam érte.Egy terhes nő volt oszkár helyén,mint szobor.Azért kaptuk,mert gyorsak és ügyesek voltunk. Asszem filmes szakmában dolgozom Kép

Hát ez naggyon vicces álom!! Miket össze nem álmodunk!! :) :) Aztán lehet, hogy bejön, hogy gyorsak és ügyesek lesztek! Így legyen!! Andi, lehet, hogy Te jössz????? Hú de izgi... :lol: :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Lina,szép poci,szerintem tied is kicsit megy lefelé,azért néz ki ilyen hegyesnek!!!!De nem híztál,tök vékonynak tűnsz!!!!Kérünk a hajadról is képet!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Na,tessék,tegnap alig éltem a pocifájástól,mozdulni is kín volt,ma meg kitakarítom az egész házat és csak a derekam akar leszakadni!!! :cry: De sebaj,ilyenidőtájt még Manó is táblát frissítgetett,messze még az este!!!!Hát még a holnap!!!!!

sutimano76

Vajon T-pk-val és az ikrekkel mi lehet????????Lassan Manóék is hazakerülnek,meg Tiszék is!!!Jó lenne ha jönnének a fényképek és szüléstörténetekl!!!!

sutimano76

Babcika,Kata nagyon eltűntetek!!!!!!!Hol vagytok????????????

sutimano76

:( Hol vagytok?????????

sutimano76

Én itten vagyok! Vendégeim voltak, este meg mi megyünk. :D
Én is kíváncsi vagyok már mi lehet T-pk-val.
Többiektől meg várjuk a képeket, történeteket.
Én még annyira elképzelni sem tudom, mi lesz, hogy lesz....Magzatvíz megy el, vagy fájások lesznek... rejtély
bex13

Nem is meséltem még. A szülésznőm szabin van 1-20-ig. Erre 1-én vagy 2-án hívott mizu, hogy vagyok. Teljesen meglepődtem, kérdeztem is, hogy nem szabin van? De csak végigkérdezi kivel mi van. :shock: :shock:
Erre tegnap megint hív, hogy is állnak ezek a joslók. Mndtam tök jól, megvagyunk. Keményedik, de felpuhul. Én tudom-e a helyettese számát, mert ha nem, megadná... Mivel ő meghívást kapott estére a szomszédba és lehet, hogy nem lesz elérhető. :shock: Mondtam neki, hogy jó szórakozást! :lol: :lol:
Meg elmondtam azt is, hogy nekem helyettese nem jön be, azt is, hogy miért... Aztán mondtam, ha szükség van rá és nem elérhető, akkor megmondom az ügyeletesnek, hogy ő az, de mivel nem elérhető, szülök ügyeletesnél.
Szóval teljesen ledöbbentem, hogy előre szólt, hogy nem lesz elérhető.
bex13

Sziasztok!

Nemrég értünk haza.

Csak bementünk a kórházba, mert idegesített minket ez a hegvastagság dolog.

Egy aranyos dokit fogtunk ki, megmérte, 3,8 mm, azt mondta, hogy semmi gáz, no para, igaz, hogy marha vékony, általában ilyenkor a 38-39. héten császár, de ne féljünk, magától nem fog repedni, csak, ha fájások is lesznek.

Úgyhogy maradt az eredeti felállás, ha a dokim nem ír ki konkrét időpontra csaszira, akkor amennyiben elindulnak a fájások (ilyeneket még nem tervezünk :lol: ), usgyi be azonnal a kórházba, szólnak a dokimnak és császár.

Bocs, hogy csak magunkról írtam :oops: , de nekem is "derék leszakadásom van", úgyhogy gyorsan eszem valamit aztán ledőlök.

Akik már otthon vannak és van egy perc idejük várjuk a szülés történeteket, meg a szebbnél szebb babafotókat :wink:

Süti, Berni hátha ablakpucolás nélkül is kibújik a hétvégén :wink: ++++++++++ szorítok

Ritáékról van hírünk, hogy jöhetnek e ma haza?

Andi, én is úgy vagyok vele, hogy a jövő hetet még jó lenne egyben kihúzni :)

Móka, örülök, hogy kibírtátok a tegnapi bulit, ügyi vagy :)
A mai is bizti jó lesz :wink:

Anesztes amb.: azért megy Flora, meg majd én is, ha meg lesz a vérvétel eredményem, mert nekem ugyi tuti császár, ilyenkor kell is, de Flora azért megy, mert ha esetleg eda-t vagy valamilyen fájdalomcsillapítást szeretne kérni, vagy valamiért érzéstelenítésre lenne szükség, akkor már tudják a dokik, hogy a szervezeted mit bír el stb. stb.
Vendég

Bex,végre ilyet is hall az ember.Bár a ritkább eset,ha a szülésznővel van baj,mert ők általában szimpatikusak,de a tied ezek szerint egy kincs.Remélem megvárja őt Tomika,lehet,egy élmény vele szülni.

Kép
v.andi

Leptetűűűűűűűűűű!! :lol: :oops:

Kép
v.andi

Boboka,akkor nálatok nagyon odafigyelnek az anesztesek,én tegnap hívtam a dokim hogy tutira kell az EDA,de a pár hete is szóltam már,mondta jó majd intézkedik,de emiatt nem kellett bemennem vizsgálatokra.Mondjuk 2× már altattak életembe,így ez talán elég info a 36 heti vérképpel!!!

sutimano76

Mikor bent voltam Ritánál,akkor mondta,hogy az uzsokiban nagyon fiatal,de nagyon kedves mindegyik szülésznő,kivéve egyet.........saccoljátok meg melyik az..............hát persze hogy az aki engem is fogadott mikor a dokim hozzá küldött kórházvizitre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?