A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

tehát az elmúlt 5 laptető Brumié,Andié és az enyém volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Süti,neveket akarok :lol: :lol: :lol: ki az???? :lol: :lol: :lol:
Egyébként nekem is mondta,hogy a 22 éves Zsanett csúcs.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Pár oldalt végigfutottam.
Köszi a kaki drukkokat, sikerült háromszor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igazából a tejcsivel van gáz, sajna. Marci tegnap óta kap egy kis pótlást, mert egyszerűen nem elég neki ami van. A kórházból is úgy engedtek haza hogy lemérték mennyit eszik, hát a két ciciből csak 30 ml-t. Tegnap estig próbáltam nem adni, de a végén már annyira sírt és kereste a cicit még, hogy muszáj volt. A mérleg amit kaptunk nem jó, most próbálok szerezni digitálist, hogy tudjam mennyit eszik a ciciből. Iszom a teát, meg a homeós bogyót is szedem, remélem lesz annyi tejem, hogy ne kelljen pótólni, de szevedtetni sem akarom Marcit. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval ez miatt kicsit le vagyok törve.

Fitymaszűkületet tudom, a dokinéni is mondta, hogy ez élettani és kétéves korig kinövik általában, a vízsérvre is azt mondta, hogy felszívódik. Szóval a dokival minden rendben, csak én nyüglődöm most.

Az a helyzet hogy Annával végigjártam ezt és totál lelkibeteg voltam, hogy nem tudom szoptatni, hanem tápszert kapott két hónapos korától addig is vegyesen tápláltam. Na jól kipanaszkodtam magam, megyek mert Marci lassan ébredezik és enni kell neki.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="sutimano76"]t írta:sutimano76ehát az elmúlt 5 laptető Brumié,Andié és az enyém volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Micsoda statisztika 8) :lol: :lol:

Kép
v.andi

Tara,kitartás.Sok sok cicire rakás,ha kell egész nap.Biztos beindul,de a pótlás miatt lehet nem lesz több a tej.Lehet még lusti,és meg kell érte dolgoznia és az nem tetszik neki.A fiúcskák általában szerintem lustibbak.
Már Brumi is írta korábban,hogy a homeo és a tea együtt lehet nem ugyanazt a hatást éri el,mintha külön-külön innád.Tehát vagy csak az egyik.vagy csak a másik.
Az pedig,hogy Annával mi volt,nem jelenti azt,hogy most Marcival is ugyanez lesz a helyzet.Drukkolok nektek nagyon.Tengernyi tejecskés kívánok.

Kép
v.andi

Taranee,régen a nővéremnek mindenki madártejet hozott,Próbáld meg,én tuti ki fogom használni,mert imádom,éjjel nappal azt fogom enni,plusz próbálj meg 3-4 liter folyadékot fogyasztani.Megy privi is!!!!

sutimano76

Hamár madártejről írtam,hát annyira megkívántam,hogy csinálok is !!!!

sutimano76

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Összeségében nem rossz!!! Kép

sutimano76

Süti Kép Esetleg ha marad,és szülünk,hozol kicsit???Tudod,szülés után már elvileg nem kell diétáznom :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Süti, ez tényleg nem rossz! :wink: Sőt! :D

Tara, egyél rántott levest, krumplit, tésztát! Ezek mind jól szaporítják a tejet. És nyugalom és szoptatás. Ha kéri a cicit, ne pótlást adj neki, hanem szoptasd, szoptasd, szoptasd. Minél többet szoptatod, annál több a tej. Ne hallgass azokra, akik 5-20perceket emlegetnek. HA rendesen bekapja a mellbimbót, akár másfél órahosszat is rajta lehet, nem sebesedik ki. Előfordulhat, hogy úgy érzed semmi sem jön (onnan lehet látni, hogy eszik-e vagy csak cumizik, hogy amikor tényleg szopik, még a füle is mozog), és mégis csurran-cseppen a tej. És nagyon fontos, hogy legalább 20 percig szopjon az egyik mellből, hogy jóllakjon (az elején csak az innivaló jön, később jön a zsírosabb, laktató rész). Amikor pedig "szabadidőd" van, akkor próbálj meg fejni. És ne mérd minden etetéskor, bőven elég naponta egyszer kb. ugyanabban az időben, ha aggódsz, ha nem aggódsz, akkor hetente egyszer is bőven elég a mérés.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi, képzeld, egyre többet kell ennem, hogy szinten tartsam a vércukromat!!!! :shock: :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Peppino
Kép

Kép
peppino

Tara: Anna jól leírta, hogy mit tehetsz, és mit ne tegyél. Ne idegeskedj és menni fog!!!

Süti: nagyon penge vagy ezekben a vigyori fejekben :)

KépKép
KépKép
madar

Anna,végre valami jót is hallok tőled.Én ma nagyon szenvedtema kajálással.Ráadásul az ebédem gyakorlatilag nulla ch-s,de a nyákdugesz utáni izgalom simán felvitte :twisted: :twisted:

Kép
v.andi

Már három-négy napja van legalább. Remélem így is marad :wink:

Én határozottan emlékszem, hogy a nyákdugó egyszer még otthon (amikor Szerbiában laktunk) távozott, de minden szülés előtt legalább két hetet voltam Magyarországon, úgyhogy nyugodj meg, lehet, hogy még két hétnél is több van hátra :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Lina! Szép a pocid!!!!

Andi! Nem semmi álom....

Anna: Cukor :lol:

Ma én is többet pihentem, mint eddig, dugómat részletekben hagyom el :?

Kép
arvaerika

Tara,tényleg a rántott levest el is felejtettem,Anna,mi lenne nélküled!!!!És szerintem Anna monden szava úgy van jól ahogy leírta!!!(már megint milyen okos vagyok,hisz már annyit szoptattam ,mi???) :roll:

Andi,csak 1 lityiből csináltam,de ha este bemegyünk,holnap még be tudja hozni a párom és ebédre benyomjuk,aztán főzetem az utánpótlást!!!!!!Jajjjjjjjjj,és ez milyen szép is lenne ha nem csak álom lenne,hanem megtörténne!!!!!!!

Madar,kisegítenek,ha nincs kedvem leírni!!!

sutimano76

Anna,ez tök jó,hogy most meg ehetsz.Már épp itt volt az ideje,hogy ne éhezz.
Tudom én,hogy még akár 2 hét is lehet,csak én erre nem számítottam :oops: 8)

Kép
v.andi

Erika,én átengedem neked a következő "rajtszámot". :wink: Klassz,hogy tudtál ma pihenni.

Süti,király vagy Kép

Kép
v.andi

Andi,ugyan.. Kép

sutimano76

Andi,már bocsi de jó lenne ha nem ajánlgatnád másoknak a rajtszámom!!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,már bocsi de jó lenne ha nem ajánlgatnád másoknak a rajtszámom!!!!!!

Én kérek elnézést,nekem kellemetlen.Engedélyt kérek meghunyászkodni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,már bocsi de jó lenne ha nem ajánlgatnád másoknak a rajtszámom!!!!!!

Én kérek elnézést,nekem kellemetlen.Engedélyt kérek meghunyászkodni :lol: :lol: :lol: :lol:

Túl vagyunk rajta,felejtős!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Erika, épp az előbb gondoltam rád, hogy mi lehet veled :wink: :)

Egyébként akartam írni, hogy én szülés után valószínű sokkal kevesebbet jövök majd, de a telefonszámom benne van a táblázatban, ha bárkinek segítségre van szüksége, hívjon nyugodtan!!! Szoptatási dolgokban nagyon járatos vagyok :wink: (Sajnos a mellgyulladás, sebes mellbimbó kérdésekben is :( ) Szóval nagyon szívesen segítek, ha tudok. Nekem nagyon sokat jelent(ett) ez a levelezés veletek! :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Ha így folytatjuk ez az oldal csak velünk lesz tele,plussz kettőnk közül lesz valaki laptetős!!!!!!

sutimano76

Hát Anna,nagyon sajnálnám ha nem jönnél,az első 6 hetet oké,írtad hogy tutira végig fekszed,de utána azért jössz?????

sutimano76

Anna,nagyon köszönjük Neked!

Kép
v.andi

Süti, már megbocsáss, de Erikának ma van a "határideje", nekem meg holnap, bár én még nem sietek, de "nem tilthatjátok meg" egyikőnknek sem, hogy esetleg beelőzzön! :wink: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Gondolom, utána jövök, de most nem ígérhetek semmit.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Jelentem ideért az óriás szélvihar :shock: :shock:

Anna,ha fél szemmel néha vagy,én annak is örülök!

Kép
v.andi

No,jó csak már én is nagyon szeretnék!!!!!!!Hát menjetek ti is!!!

sutimano76

Küldtem Berninek ösztönzésképp egy kis madártejet,ciciből fincsibb lenne!!!!Sztem a lepény nagyon szűri!!!!

sutimano76

Maximum egyszerre megyünk,addig meg kitesszük a táblát:

Kép

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]M írta:v.andiaximum egyszerre megyünk,addig meg kitesszük a táblát:

Kép

Kép Kép Kép EZ NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Helló lányok!!!!

Krisztinek és Verának óriási nagy gratula!!!!!!!!

Na, mentem, kezdődik a fürdetés! Tegnap már sikerült sírás nélkül végigcsinálni!!! Jupppííííííííííííííííííííííí!!!!!!

Jósolgatósok :nektek meg nagyon megy a drukk!!!!!!ügyesek lesztek majd meglássátok!!!!! :D :D

ja, és köszi a somadícsaéreteket!!!! :oops: :wink:

KépKép
csikipetra

Ide most érkezett a vihar. :) Szeretem. :oops: :wink:

Anna, egyszer már írtad, de ezt most nem annyira tudom visszaidézni. Miért is fontos, hogy végig pihenjük, feküdjük az első hat hetet? Tényleg hiányozni fogsz, de én azt is csodáltam, hogy ennyi gyermek és teendő mellett tudtál hozzánk is jönni. Én nagyon fogom várni a hozzászólásaidat. :)

KépKép
KépKép
madar

Petra,fürdetés de jó!!!!!!!!!Sírás nélkül... :wink: Azért gyere sűrűbben és persze kérünk soksok képet!!!!!

sutimano76

Petra: sírás nélküli fürdetés ... ezért irigy vagyok :oops: Veronika nagyon jó kiscsaj, de a fürdés nem tartozik a kedvenc foglalatosságai közé, na akkor megmutatja a hangját. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Na, most hogy így szóba is került, megyek és neki ugrok. Julcsi már a kádban, Veronikát is mindjárt viszem és beáztatom. :roll:

KépKép
KépKép
madar

Itt elég lenne kitartani az udvarra :wink: :lol: :lol: :lol:
Nagyon zuhog az eső! Kezdem jól érezni magam :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna,na abból lenne csak sírás!!!!!!!!Itt még csak villámlik.

sutimano76

Azért olyan jó lenne tudni, hogy mégis mire számítsunk, mikor jön el a mi napunk.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Hát igen Anna,én nagyon szeretnék már édesanya lenni!!!!!!!

sutimano76

Itt szakad,dörög,villámlik.
Sztem ettől is volt ma egész nap "dilis" Juniorom.Nagyon őrjöng még mindig odabent.

Kép
v.andi

Mónika, a méhtartószalagok visszahúzódása szempontjából fontos feküdni. Az első hat héten ezek visszahúzódnak. Ha sokat mászkálsz, emelsz, hajlongsz, a méhed mozog odabent és ez a mozgás azt eredményezheti, hogy a tartószalagok nyúltak maradnak és nem húzódnak a helyükre vissza, ennek súlyos következménye a méhelőesés lehet, amin egy újabb terhesség, ami után tényleg nyugton fekszik valaki, illetve műtét segíthet. Hát ezért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laki papné 2009.09.04 19:01-kor.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti, nekem még jó így, de jó lenne tudni, hogy hogyan is osszam be az időmet. És főleg nagyon-nagyon nem akarok a tegnapi pánik után két naponta a kórházba járni!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Megyek pótvacsizni. Nyugodalmas jó éjszakát kívánok. Vagy amilyet akartok. Itt is elkezdett dörögni, úgyhogy ki is kapcsolom a gépet!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Viki(viktor) hírek:

"Velünk minden oké.Ma végre kikerültem az intenzívről és együtt vagyok Dórával.Előtejem van,igyekszem ,h tejem is legyen.Dóra nagyon jó baba!Hétfőn mehetünk haza,alig várom!"

És akkor egy kép Dóráról:

Kép

Kép
v.andi

Viki: Dóra gyönyörűűűűűűű! Gyere, várunk!!! :wink:

Anna: köszönöm. :) Akkor igyekszem visszafogni magam. :)

KépKép
KépKép
madar

Viki,gratula,de szép Dóra baba,várjuk a történeted!!!Ez az intenzív nem hangzott jól!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?