Sziasztok
Lilisgabi: akkor szuper!
Tejcit meg csak szaporítsd!
Megy a 3 liter?
Gabi1: én is imént olvastam el a cikket.
Már előre félek, milyen kavarások lesznek a bevalléáskor!
Főleg, a férjem munkahelyén kezelik nagyon hülyén ezeket a dolgokat. Holland-német házaspár a főnökei.
(pl: 5 nap apaszabit nem hajlandó elszámolni, avval a kifogással, hogy nonprofit szervezet. Mondom: de attól még munkáltató... de belekötöttek. Apa aztán azt mondta, hagyjuk a francba, vegye csak le a sima szabiból, mert közben meg egy csomó mindent kapunk tőlük, amikor épp olyanjuk van, meg a céges kocsit is megengedték, hogy saját célra használjuk néha.)
Bond: jó, hogy be tudtad másolni Kellő hsz-ét. Sajnálom, hogy kitörölte, szerintem ez olyan, mintha nem merné vállalni a véleményét. Aki meg erre jár, azt hiheti, hogy mi csak bántjuk szegényt....
Különben engem az egészben az bántott a legjobban, mikor ezt írta
tudom a szemetekbe most teljes mértékben én vagyok a gonosz rossz ember.de a szivetek mit súg?????????? jó nem kell válaszolni mert egyikötök se tenné meg mert akkor "kiutálnák" innen.
de priviben már kaptam egy választ közületek egy embertől,hogy van igazság abban amit irtam. nevet nem irok és nem is fogok
ez több dolog miatt is zavar:
Egy részről a véleményéért még senkit nem utáltunk ki innen. Viki23 esetében se mi utáltuk ki, hanem egyedülmaradt a véleményével, és elment máshova, kígyót-békát kiabált ránk, és ott sajnáltatta magát.
Senki nem mondta Kellőre, hogy gonosz, csak mi, akik többször "beszéltünk" már veled, meg kell, hogy cáfoljuk a mondanivalóját, hiszen másképp látjuk a dolgokat veled kapcsolatban
sőt, talán még kedvelünk is
de leginkább az utolsó mondata zavar, amiről azt gondolom, hogy légből kapott. Ráadásul nem elég, hogy ellened akart hangolni minket, mikor az nem jött be, akkor más módon uszít.
És bár én azt gondolom, nagyon finom hangnemben reagáltam az első hsz-ére, de egyáltalán nem csodálkozom, hogy kapott hideget-meleget.
Téma ezennel lezárva.
Rólunk:
Reggel szokásos nyüglődéssel odaértünk az oviba.
Egészségház nyitva volt, védőnéni kint kalimpált az ajtóban.
Virág előtte aludt el éppen, felpislantott, erre védőnéni: jaj, ha fenn vagy, megmérlek!!!
Vica 5,31 kg.
De....
visszafele a boltig (kb félút) nézelődött, halkan sírdogált.
boltban már üvöltött, így ki kellett vennem a babakocsiból.
szerencsére megnyugodott annyira, hogy néhány dB-t voisszavett a hangerőből, így mentünk hazáig...
enni se tudtam szinte: uccu szoptatni. szopi után elaludt, reggeli tejeskávészerűségem 10.40-kor hidegen lecsúszott: félálomban lévő gyerek vállamról babakocsiba letesz, uzsgyi wc-re.
mire kijöttem, elaludt, 13-ig egyhuzamban aludt.
addig megfőztem, beraktam a mosást, ebédeltem, elmosogattam.
Most meg rajtam fekszik, mert ahogy felsírt felvettem, közben a szomszéd kiabált, hogy most jön a kenyeres (én marha meg tegnap vártam

), és ahogy kimentünk, elaludt a vállamon.
szerintem ha felébred, megesz engem is, olyan éhes lesz (de csakazért se ébresztem fel)
Még egy dolog: sikerült kiváltani a szopi melletti fogamzásgátlót (6670 ft/3havi

) AZALIA nevű.
gondom az, hogy a papírja szerint a mensi első napján kell kezdeni a szedést. De ha az nincs????
most ezért hívjam fel a dokit? ráadásul lehet, hogy el is mondta, csak én nem figyeltem...