Sziasztok lányok!
Egy elveszett madár jelentkezik ismét!remélem nem felejtettetek el
Szerencsére elkezdődött a suli,és már az első heti rohanásnak és kapkodásnak is vége.kellemesen telt a nyarunk,igaz nem voltunk sehol,mert apa sokat dolgozott,dolgozik.nem hagyhatta itthon még pár napra sem a melót.de majd jövőre bepótoljuk,és azt is ígérte majd a télen elvisz vhová.(csak győzzem kivárni

)
Bettikém nagyon jól van,igaz most estünk át azon a bizonyos 3 napos lázon,most már a pöttyök is múlnak.nem volt magas láza ,max 38,3,mégis annyira kis estelen bújós volt,még néha meg is ült az ölemben 1-2 percet.mert amúgy fáradhatatlan.még csak 2 foga van,de pont tegnap láttam,h fennt egyszerre 3 jön szegénykémnek.járni még nem jár,csak ha mind a 2 kezét fogom,ha egyiket elengedem,rögtön leül és mászik.már bőrkeményedéses a térde!!!el fog ez múlni??
enni eszik már szinte mindent,de csak pépesen,ha darabos,akkor rögtön öklendezik.aztán ki is hányja.viszont a kenyeret megeszi,ha csipegetek neki,na ezt se értem akkor hogy van.
súlya 10hósan 8600 és 73 cm.most hosszra gyúrt,nem súlyra.néhány szót mond :apa mama, baba,pápá.de van amikor 1 hétig elfelejt mindent,és meg se szólal.aztán rázendít megint.néhány kérést is teljesít már pl.tedd ide a labdát,tedd bele a dobozba,hozd ide,keresd meg a babát,labdát stb...
Rólunk ennyi hirtelen.
Kata!
Milyen nagyfiú már Kevin! látszik rajta mennyire örül a játékvárnak.még mindig csak szoptatsz,v már adsz neki főzit is?
Dalma!
Nagyon szép baba még mindig Panna! egyedül motorozik? én még nem mertem ráültetni,lehet kipróbálom én is.
Kri!
Éjjel fél 3 ig???? én nem bírnám eddig milyen suliba jársz?
Vera!
Nagyon sajnálom,ami veled történik mostanában.nem lehet könnyű 5 gyerekkel.azért van segítséged?és anyósék azt nem tudják miért is küldted el a drága fiukat?vagy egyetértenek vele?
Katica!
Milyen gyorsan eltelt ez az egy év igaz?nagyon szép kislány lett
Léna!szandit már úgyis venni kellett neki,nem?mi kaptunk egyet a nagyitól,és mióta abban sétáltatom,tovább megáll egyedül.előtte csak 10-20 mpig állt ,szandiba meg akár 1-2 percet is.Helen doron nálunk is van,de csak szemeztem vele idáig.szerintetek érdemes vinni őket?
Jó hogy nem kell már menni korás kontrollokra!!
Reni!
Szegénykék,akkor most ketten nyomjátok az ágyat?gyógyuljatok meg!gratula az első lépésekhez!!nekem se alszik Betti.én már eléggé ki vagyok ütve.elkezdi éjfélkor,és utána óránként felkel.nem ébred fel,csak nyög,addíg míg meg nem itatom.nem értem.
Anya!
Betti se fárad el egykönnyen.pedig egész nap mászik,szó szerint.ha meg is ül 10mp-re akkor is rakosgatja a fenekét jobbra balra.én már 10 perc ilyen mászás után kidőlnék.
Évi!
Egyszer már összefuthatnánk,v ha lesz tali akkor mehetnénk együtt is akár!én is babakocsi cserélőben vagyok. Abc design take off-ot néztem ki.de csak a brendonba lehet kapni és csak webáruházon keresztül.nem tudom kipróbálni.azt mondta az ügyfélszolgálatos csaj,h vegyem meg próbáljuk ki aztán,ha nem tetszik bármelyik brendonba visszavihetem.még alszok rá egyet.most látom,h kerestél.ari vagy!
amúgy olvastalak folyamatosam benneteket,csak hol idő,hol kedvem nem volt írni