[quote]C írta:sak megnézni, mert a tied nyílván jobb
Már miért lenne jobb????
Egyébként bízom benne, hogy segít a készítő, csak én voltam olyan hülye, hogy nem írtam meg, hogy mekkora vagyok és Petiapu hozta el, szóval nem látott engem a készítő.
Vica: De én háromszor akkor vagyok, mint te....

Még fénykoromban is dubla voltam derékban hozzád képest....
Örülök, hogy van egy nyugis estéd. Biztos nagyon rád fér.
Kukli: Beleegyeztem még korábban ebbe az apa-fia programba. Daninak nagyon nagy szüksége van rá, csak hát úgy volt még tegnap este, hogy nem mennek. Szóval én is meglepődtem.
Igazából Petiapu még azt is szerette volna korábban, hogy menjünk mindannyian, de én Petivel ilyen hosszú utat 2 napért nem vállaltam be.
Pappilon: Autóval mennek.
Peti 5-6 napja eszik naponta kétszer és elég szép mennyiségeket megeszik. Gondoltam megnézem a súlygyarapodását. Hát igen meglepődtem. Ő születése óta heti 10-12 dkg-ot hízott csak. 4,12-vel született és most 6 hósan csak 7 kiló volt, ami nem túl sok ugye. És most 6 nap alatt 30 dkg-mot hízott.
Szerintetek túletetem?
Szülinap: Anno csak véletlenül maradt ki...

De nyáron születtem és írtam is, amikor volt a szülinapom. Július 18-án születtem és dupla Rák vagyok. Igazából a holdam is rákban van és még egy bolygó, de arra nem emlékszem...

Szóval én vagyok a tipikus rák esete az összes rosszal, ami vele jár.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.09.04 20:35-kor.