A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti:igen,csak vágattam,de azt sokat.Muszály volt már,mert nagyon töredezett,meg semmi formája nem volt.

Palacsintát küldhettek nekem is. :D
Vendég

[quote="madar"][ írta:madarb]Süti: máááá megint laptető ... ügyes Kép

Köszönöm...köszönöm...férjemnek,tesómnak,Nektek,legfőbbképp Mabenak,mert ha nem írta volna azt ahosszút még vcsak az előző oldalán tartanánk,a szomszédoknak,a rendezőnek,a progyuszernek......... :lol: :lol: :lol:

Nagyon tetszik a mamamaci a számítógép előtt!!!!!!

sutimano76

Madar:köszi a pocidicsit,erre mondta a dokim,hogy fogynom kell 2 kilót,de szerintem is teljesen jó így.Én elégedett vagyok. :D
Vendég

Süti laptető ügyben csak akkor állok ki ellened, ha már Berni is kibújt. Kép

KépKép
KépKép
madar

Süti: Kösz :)

Lina: Tied doki normális??? Kép

KépKép
KépKép
madar

Hát tudom ez nem túl szép dolog,de én van hogy 2 évig nem megyek fodrászhoz,ha igen akkor is max csak egyszer egy évben.... :oops: :oops: :oops: :oops: Ha mégis,akkor mindig fazont és színt váltok,amit megbánok és utána a lenövesztéssel telik az idő. :?

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="madar"][ írta:madarb]Süti: máááá megint laptető ... ügyes Kép

Köszönöm...köszönöm...férjemnek,tesómnak,Nektek,legfőbbképp Mabenak,mert ha nem írta volna azt ahosszút még vcsak az előző oldalán tartanánk,a szomszédoknak,a rendezőnek,a progyuszernek......... :lol: :lol: :lol:

Nagyon tetszik a mamamaci a számítógép előtt!!!!!!

Süti
50 hozzászólásonként vált oldalt a rendszer... nem a hossz számít :lol: :wink:
Vendég

Suti, ne légy türelmetlen, azért nem fog jönni Berni!!

Mabe, jó a sírós kép!! :D Már 4 hete született Imola, de rohan az idő! :shock:

Madar, jó az avatarod!

Enyém gyerek nagyon aktív most! Úgy rángatja a pocimat. Bezzeg egy szál keményedés nincs.

Kép
kata05

Sütikém,ez szép volt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
v.andi

Lina,a dokid egy fa@kalap,már elnézést.Mégis honnan akarta,hogy fogyj :shock: :shock: :shock:

Kata nem kell keményedésnek lennie ahhoz,hogy esetleg elinduljon Lőrinc :wink:

Mabe,részemről egyáltalán nem unom a képeket,sőt.Örülök,hogy felteszed őket.Végre van sírós is :wink: .Ki sem néztem Molliból,hogy ilyet is tud :lol:

Kép
v.andi

Kata: köszi :)

Én is kérek Oszkárt ... én meg azért a festményért, amit az elmúlt 20 percben produkáltam. Julcsival festünk és kérte, hogy egy kutyát is fessek rá. Na most az én rajz és festés tudásom hagy némi kívánnivalót :oops: De képzeljétek, fel lehet ismerni. :D

KépKép
KépKép
madar

[quote="v.andi"]S írta:v.andiütikém,ez szép volt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

sutimano76

Madar előbb kérnénk képet,aztán dönt az akadémia a díjazásról!!!!!

sutimano76

Jó reggelt!
Ma egy szavam sem lehet. Aludtam 12 órát két pisiléssel megszakítva. Két csillagkaput átaludtam, ez a katasztrófarésze a dolognak! Iszonyú jó idő van, zoknit kell húzni :lol: :lol: :lol: Imádom!!!! :lol: :lol:

Amúgy meg semmi jel nincs, nem tudom, mi lehetett az a vérezgetés, pedig már annyira örültem, hogy nemsokára szülni kell. Fruzsika nagyon rendes kislány most, még mindig alszik, biztos piheni a tegnapot, mert egész délután kínzott.

Anna, látod, mondtam én, hogy szülés előtt kezd rendeződni ez a cukor dolog!!!! Nagyon örülök neki, és egy kis egészséges irigység is felütötte a fejét :lol: :lol: :lol: :lol:
Még mindig édesek a babák :) :)
Csinálok egy kis teát, aztán kénytelen leszek elmenni valahova. Hátha elmúlik a jó idő és megint nem lesz kedvem kimozdulni a melegben!! :) :)

Süti, Andi, az a gyanúm, hogy nagyon veszteteket érzitek :lol: :lol: de azért egész jókat derülök a hozzászólásaitokon :lol: :lol:
puszmák

Kép
lili34

Lili,éljen a hosszú és pihentető éjszaka.Ilyen kellemes időben,végre ez már kellett nektek is.

Én nem érzem a vesztem,de ma is minden pislantásnál volt nyákdugesz.Elmentem kamaszommal vásárolni,hát komolyan,nem tudom mi lenne velem nélküle.Én már nem szeretek egyedül lenni.Hasam,derekam fájogat,gyerekem X ilyen irányú mozgásokat végez.A pénztárnál nem győztem odakapni,hogy ne az oldalamon akarjon kijönni.

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76adar előbb kérnénk képet,aztán dönt az akadémia a díjazásról!!!!!

Neked is készítem az oscasrt,de mutimeg a festményt :lol: :oops:

Kép
v.andi

Süti: éreztem, hogy nem úszom meg. Majd megpróbálom beszkennelni és feltölteni. Kép

KépKép
KépKép
madar

Röhögni majd nem ér.

KépKép
KépKép
madar

Andi, lehet 100-on beelőzöl többünket! :wink:

Kép
kata05

Madar ha nem megy a beszkennelés fotózd le és úgy már menni fog!!!!!

Jelentem,meggyes és a túrós süti kész,közben maradt meggy,abból a meggyleves hűl,barátnőék mindjárt itt.gyerek rendeződik lefelé,mert úgy érzem szétszakadok alul.Aztán du megyünk a babakocsiért,juhéé,kora estére minden kész lesz Berni érkezéséhez!!!!Éjfélig még jók vagyunk!!!!!

sutimano76

mabe tetszett amit bemásoltál.....:)

mienk pöttöm is nagyon bujcizós ma - ....az első éjszaka volt , hogy felébredt és délelött is inkább testközelben akart lenni....
Viszont ha a babákok érzékenyek a hidegfrontra akkor nekünk nagyon jó lesz így a tél felé haladva.. mer meleg nem hiszem..inkább egyre inkább csak hidegfrontok fognak jönni..... vagy ehhez hozzászoknak majd idővel a csöppök?

KépKép
dorkamartini

Sziasztok,
hát én még élek..
2 napja jöttünk haza a kórházból, a babák jól vannak, de én már kevésbé. Krónikus vérszegény lettem, de nem kaptam vért, így még a szobából sem igazán tudok kijönni annyira gyenge vagyok.

Látom nagyon szép babák érkeztek.

Ne haragudjatok, de most csak ennyi fért bel, amint jobban leszek jövök.
t-pk

Sziasztok!

T-pk, ez nem hangzik valami jól :cry:
Pihenj amennyit csak tudsz, vigyázz magadra!

Süti, gratula az oszkárhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Berninek mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++

Mabe, képekből sosem elég :)

Lina, jó lett a hajad :!:
Én sem értem a dokidat fogyás ügyben.
Egyébként tök furi, hogy a pocó is mennyire ruha függő, a régi képeiden nagyobbnak láttam a pocakodat
:)
Ez nálam is sokszor van így, hogy óóóóóóriási a pocóm, és néha sikerül olyan szögből elkapni a képet, hogy tök picinek tűnik 8)

Madar, nem a császártól félek én, hanem attól, hogy az előző csaszi hege nehogy szétváljon, mert elég vékonka. De bízunk a Nagyfőnökben, hogy minden rendben lesz :)

Húúúú, Vikiék tényleg sokat voltak az intenzíven, remélem nem volt semmi komplikáció :roll:
Pici csöpp lányka nagyon szép :)

Biztos kihagytam valamit, bocsi bocsi.

Én most fél 1-től de. 11-ig tudtam aludni egy pisijárattal :lol:

Marha jól esik a hideg, nagyon furi, hogy fázik a lábaaaam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Éééés már nagyon várom a holnapot, akkor végre betöltjük a 37 hetet :)
Vendég

Pont tegnap hiányoltalak T-pk.Remélem hamarosan jobban leszel és kapunk story-t meg képeket babókról!!!!

sutimano76

Ja, Madar, a Te tel. számodat is elmentettem :)
Vendég

Hát lányok,én forró vérű lettem,mert én még nem kellett hogy zoknit húzzak,sőt most már gondolkodok a rövidnacin,mert kb félpercenként izzadok le.A szél miatt nem nagyon tudok több ablakot nyitni,mert olyan huzat van,hogy csapok ajtót-ablakot!!!Jó lenne ha a szülés után is így maradnék,mert akkor télen többet tudnánk spórolni a fűtésen.... :D

sutimano76

Süti, még a zokni húzásig én sem jutottam el (egyrészt nehézkes :lol: , másrészt meg amint megittam a "reggeli kávémat" tervezek még egy kis lustit a tv előtt, ééééés ilyenkor olyan jó betakarózni a hűvösben :lol: )
Vendég

Csak hogy ne mondjátok hogy kimaradtok minden jóból,
Kép

És így tudjátok megkóstolni: :lol:
Kép

sutimano76

Boboka: helyes, mentsd el. :)
Heg: aha, értem. Ezt tényleg a szakemberek jobban meg tudják ítélni.
:roll:

t-pk: de jó, hogy otthon, meg itt is vagy. :)
Vérszegénység nem jó. Pihenj sokat, már amennyit tudsz a lányok mellett.

Süti: fotó már megvan, és ha a kettes számú lányunk elalszik, akkor fel is töltöm. :)
Én Julcsi után úgy maradtam, most meg visszaromlottam. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti ez nem volt fair Kép
de be kell ismerjem, dönörűűűűűű
Kép

KépKép
KépKép
madar

Süti, ez nem éééééérrrrr :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Annyira szép az a süti :) :) :) :) :) :)
Én is akarok ilyet :!: :!: :!: :!: :!: Csak ne lennék ilyen lusta sütni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jó ebédhez szóljon a nóta!!!

Kata,eszemben sincs beelőzni senkit :wink:

Süti,én azt sem bánom ha a meggyes és a túrós sütivel megyünk szülni :lol: :lol: :lol: Még én is rövid naciban ls spagetti pántosban.Vásárolni is így voltam.Nekem jól esik,hogy végre nem izzadok.

T-pk,sajnálom,hogy vérszegény lettél.Próbálj sokat pihenni,bár a két lánykától nem tudom tudsz e.Gondolom van segítséged.Mielőbbi felépülést neked.

Boboka,jó kis alvókád van :lol: :lol: Én is a holnapra várok,és szerdán jöhet is Junior. :wink:

Rendet raktam,elmosogattam,most gyorsan csinálok magunknak tortillát,mert az hamar kész,kamaszka délután elmegy bulizni,feltételezem,holnap látom csak,amennyiben nem szülünk.

Kép
v.andi

Örülök, hogy már otthon vagytok T-pk! Szép lassan majd rendbejössz! Remélem tudsz pihizni!

Bibi? Spenótot főztem, és a tiszteletére kanalazom :) :) Isteni :lol:

Süti, banyek, az a sütikép merénylet volt :lol: :lol: Istenem, ha vége ennek a szar diétának, százszorosomra dagadok :lol: :lol: és gyanítom, hogy nagyon fogom élvezni :lol: :lol:

Boboka, látom nem csak nekem jött jól alvásilag a lehűlés :) :) :)
Egyik barátnőm is megnézette a régi heget (neki nagyon fájt), a doki + megkérdezte utána, na, Erzsikém, akkor mikor császározunk ma??? És délután már a kezében foghatta Melindáját és nagyon jól vannak! Igaz, hogy Apája sokkot kapott, de jól vannak!

Andi, kölöknek jó bulizást (helyettünk is)!!!

Dorka :) :) édes bújós babóka :) :)

Kép
lili34

Húúúha, mindjárt 38. :) :) :) :)

Kép
lili34

Sziasztok!!

Úgy látszik ez a vihar nem hatott , vagy csak nem tudunk róla.

Megjöttünk dokitól, méhszáj:2333 ez szerintetek mit jelent, a doki szerint nyitott, teljesen és csak egy kis fájás kéne már, mert az NST-n a fájás görbém rosszabb volt mint a nagyalföld!!!

Bocsi, de most csak erre futotta!! Puszi

Kép
babcika

Nem azért, mert olyan büszke vagyok az alkotásra, hanem mert megígértem ... gyengébb idegzetűek gyorsan pörgessék át!

Ez Julcsi festménye
Kép

ez meg itten az enyém volna :oops:
Kép

Mondtam, hoy nem röhögni. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Anna!

Mellsebre mit kennél? Most nem az anyatej, babanyál, szellőztetés kérdéskör érdekel, hanem egyéb dolgok (mint pl. gátsebre a körömvirágkrém).
Elég nagy a mellbimbóm, sajnos nem nagyon sikerült elkerülnöm egyiknél sem a sebesedést, most nagyon enyhe, mert nem repedt, de azért van. (Nagyon-nagyon figyelek a mellretételnél, biztos rendesen van a szájában...)

Tara!

Ezért írtam, hogy Dóra két napig le se szállt a ciciről. Ezt ő tudta magától, nagyon fárasztó dolog, de megéri. Az első igazi éjszakánkon én már nagyon fáradt voltam (a vajúdás-szülés miatt az előzőn nem aludtam), de Dóra nem hagyta magát, így végül azt csináltam, hogy szopi, amíg valamennyire bealudt, és is bealudtam, ébredt, cici, alvás, stb.. Óránként szopiztunk, reggelig, peidg még nem is volt tejbelövelés.

Tej-hami: őszintén szólva a véleményem az, hogy tökmindegy, mit eszik valaki, se a sör, se a madártej, se semmi nem hatásosabb másnál. Egy dologra kell figyelni: az elejétől enni (bár az elején nem éhes az ember, baba sokszor sír, "nincs idő" rá, de kell mindenképpen), inni (itt sem szabad végletekbe esni, nem kell 4-5 l-t naponta), és pihenni. Meg szoptatni. Sokszor. (Egyébként én se a sört, se a madártejet, se a rántott levest nem szeretem, nem is ennék, a madártej gondolatára a terhesség végén határozott hányingerem volt (bocs Süti :D:D, nem vagyunk egyformák).)

Astrid

Kép
astrid

Igen, tudom, nagyjából megrekedtem ezen a területen egy ötéves gyermek szintjén. Kép

KépKép
KépKép
madar

Madar
Jók a képek!

Babcika
Ilyen méhszájjal én a szülőszobán voltam :wink:
Egy kicsit csábítsad már el apát :lol: :lol: :lol: :wink:

Tpk
Kitartás! Vas+folsav ilyenkor nagyon jó!
Vendég

Astrid
Medela Purelan (100%-os lanolin)
Vendég

[quote="madar"]I írta:madargen, tudom, nagyjából megrekedtem ezen a területen egy ötéves gyermek szintjén. Kép

Rajzkészségileg én is :oops:
Vendég

Olé!!! Remélem akkor a többi is ilyen kellemetes lesz, mármit a többi tágulás, mert ez egészen kibírható volt eddig.

Imola, apát nem tom elcsábítani,mert Jancsika itt van, de egyébként szerinetek nem ciki "úgy" odamenni, hogy előtte apát csábítottam el. :oops: Most csak azon aggódok, hogy csöszhetem ezt a tágulást, ha a gyerkőc feje meg nem fog beilleszkedni, bár a doki szerintem azt is nézte, mert kívülről jól megfogta a hasam odalent, meg fáj ám már vagy egy hete a csontom lent!!!!

Madar, egész jó a rajz, az ugráló Snoopy nagyon bejött nekem!!!

Kép
babcika

Akkor én szüléstörténetezek, ha már más nem:

2009.08.31. Igaziból egész nap volt valami, olyan valamilyen semmi vagy semmilyen valami. Még a páromnak se mondtam. Gyengécskék, összevissza. Időnként egy-egy erősebb, de rövid. Semmi rendszer. Van, hogy elég erős lenne, de nem elég hosszú, és a következő csak fél óra múlva jön, van, hogy 10 perc van kettő között többször, de semmi ereje. Nem lesz augusztusi babánk.
Este 8. Aztán mivel van néhány hosszabb erősebb is, rendszer nélkül, szólunk az ismerőseinknek, hogy nem akarunk vaklármát, ez lehet, hogy az, éjszaka esetleg vinnénk a gyerekeket. Vigyük most, nem baj, ha nem éles riasztás, de max. ott alszanak a többivel (ott is 3 gyerek) nem gond. Jó.
Összekészítem a táskát, ami még kimaradt most beteszem.
Este 1/2 10. Rendszer kezdődik, 7 percesek és már jók is, fel kell állnom a kanapéról, ha jön egy-egy. Közben vadul elkezdem összepakolni a gyerekek iskolacuccát, technikadobozát, hisz ha szülünk, ezt a párom nem tudja egyedül, 2-án iskolakezdés... Fáj. De mikor induljunk? 5. gyerek.
1/2 11-kor beülök a kádba, nagyon jó, lazít, fájáskor csorgatom a forró vizet a hasam aljára. Mindig tudtam, hogy meg kell találni, kinek hogy jó vajúdni, nekem így. A párom jegyzi a fájások idejét, a hosszúk már, egyértelműen jók. Sűrűsödnek. Kicsit még összevisszák, 1-1 db 3 perces is van, de azért 5-6 percesek. 3 db 4 perces után a párom szól, hogy szerinte menni kéne, és én is úgy érzem, mert már a víz sem segít. Fájabb. Másként. Felöltözöm, megyünk.
Éjfél. Telefonálunk a doktornőnek, hogy most indulunk 4 percesek, aki azt mondja, ha odaérünk, hívjuk, utána 1/4 óra múlva ő is ott lesz. Az út kicsit vicces, már nem bírok ülve fájni, így ha épp lehet, akkor fájás előtt megállunk, kiszállok, fájok, visszaülök és megyünk. Bp-en ez sajnos már nem megy, fájok a kocsiban, szerencsére tiszta az út, megyünk, nyitott ablaknál hűsölök, hogy elviselhető legyen és kapaszkodom ezerrel. 0.40-kor a kórháznál vagyunk, újabb telefon a doktornőnek, már a párom, nekem nem megy. Úgy érzem, mindjárt bepisilek.
És az elkövetkezendő 40 perc:
A kórházba kicsit nehezebb bejutni, éjszaka van. Lift először szóba sem jöhet, az elsőig inkább gyalog, utána sikerül a liftet is kibírva feljutni az 5-re. Sehol senki. Végül előkerül valaki, aki a felvételi irodában akarja az adatainkat felvenni. Pisilni kell, mondjon egy WC-t. Nem mond. Fájok a folyosón. Mondjon már egy WC-t, pisilni kell, végre mond, a folyosó közepén fáj, WC-n pisi nem nagyon kell. Viszont a TAJ számommal valami baj van (Tavaly ellopták a TAJ kártyámat, rendőrségen lejelentettük, eddig nem derült ki, hogy gond lenne, miért pont most? A kórházi rendszerben valaki más van az én TAJ-omhoz rögzítve, de itthon a Ügyfélkapun megnéztem, azt írja, hogy a TAJ és a személy egyezik és a TAJ érvényes, magyarán az OEP szerint enyém a TAJ, ja, hogy a kórház nem ellenőrizte a nevet, amikor ott rögzítették??). Kit érdekel? Szülünk! A nő végre rájön, hogy nem beszélek mellé, szülünk. Menjek a szülőszobába. Mennék, nem megy, épp fáj. A szülőszobán viszont egy kedves szülésznő fogad, CTG fel, baba szívhang OK, rucitól megszabadulunk, kórházi hálóing. Fáj nagyon. Én már úgy érzem, akár tolnék is, de bizonytalan vagyok. Mondom a szülésznőnek, vizsgáljon meg, és mondjon valamit, ugye nem csak pánikolok 2 ujjnyi méhszáj mellett, hanem szülök?? Majdnem eltűnt méhszáj, burok van. Ők telefon a doktornőnek (milyen jó, hogy én ezt már megtettem, be se érne). Branül... minek?? Itt kell... Ügyeletes orvos is megvizsgál, bizony nincs méhszáj. Tudom. Leszállok az ágyról, fájok és szorítok. Nyomnék. Vérnyomásom magas, de csak enyhén (pulzusom viszont 152...). Végre megjön az orvosom, a burok is reped vizsgálatnál (hát ez már csak így van, doktornő most is, mint az előző szülésnél alíg tud elugrani, nem is sikerült tökéletesen), magzatvíz picit mekóniumos, de szívhang végig jó. Tolhatok. Kiabálok, fáj nagyon. Már minden mindegy, csak valaki vegye ki a gyereket. Nyomnék én már fájás nélkül is, de rámszólnak, így azért a fájást megvárva nyomok. Kint van.
2009.09.01. 1 óra 20 perc.
Kép
Már nem fáj. Gyönyörű formás, picit lila baba. Nagy. Hasamra kapom, apuka kis idő múlva némi rábeszélésre elvágja a köldökzsinórt. Megkérdezik, hogy vihetik-e fürdetni, igen, így mennek apujával.
Kép
Vágtak, így varrnak (szépen, ez biztos, mert a következő napokban sem okoz gondot), álítólag a császárheget is megnézték, de ezekből nem sok maradt meg, kicsit kellemetlen, de ennyi. Baba és apuka visszaér. Dóra persze rögtön megtalálja a kezecskéjét, nagy nyugiban szopizza.
Kép
2 óra együtt. Szopi.
Zuhanyzok, nagyon jó érzés, hogy megint visszakapom a kontrollt magam felett, párommal átsétálunk a gyerekágyra, ő viheti a picit. Kis rábeszélés után nem teszik inkubátorba, mérnek neki vércukrot, kap Konaikont, majd kap egy kis kocsit, és mehetünk együtt a szobába. Próbálok aludni, de nem megy. Hát ennyi...
És az utólagos következtetések: azt hiszem, jó szülésem volt, de egyrészt a TAJ-os kérdés, másrészt az, hogy a dokim még nem volt bent, megnehezítette a dolgom. A zárójelentésem szerint tolófájásokkal vettek fel (szerintem is), ennek ellenére úgy tűnt, nem akartak vele foglalkozni a dokim érkezéséig. Az orvosom rögtön úgy kezdte, mikor elment a víz, hogy tolhatok. De én addigra már több fájást szorítottam. Nem mertem "engedély nélkül" tolni. Nem volt ez sok idő, de nekem akkor annyira sokat jelentett, hogy a kitolásra tényleg már csak azt éreztem, hogy legyen vége, vegyék ki. Igaziból ezt sajnálom, mert így mindent tudtam, csak együttműködni rendesen nem. Toltam, de kiabáltam.
A kórház csecsemős része kifejezetten jó volt, a babákkal kapcsolatos minden dologban részt lehetett venni, minden vizsgálatkor, oltáskor, fürdetéskor (csap alatt fürdették őket, de egyenként, végig ott lehetett lenni, előtte-utána lehetett öltöztetni, stb.) Tényleg 24 órás rooming-in volt.
Nem volt eufória a szülés után, persze örültem, de az itt van velünk érzés csak később jött.
Főleg első babásaknak írom, hogy még ennyiedik gyerekkel, tapasztalatokkal is nagyon fárasztóak az első napok. Bizony többször kellett erőt vennem magamon, szóval nem kell szégyellni segítséget kérni.
A Dóra név egyébként ajándékot jelent, és nálunk ő tényleg az is. Isten kegyelme, hogy itt van velünk, mert egy valódi köldökzsinór-csomója volt...
Itthon eldobta magát:
Kép

Astrid

Kép
astrid

Éppen visszaolvasok(nék, ha hagyna Norka). Nagyot aludt, 11 óta viszont negyed óráként cicit kér. De hát ezt vállaltam :D :D :D :D

Taranee: Ne keseredj el! sajnos nem vagyunk egyformák, van akinek van teje, van akinek sajnos nincs. Ne hagyd magad, bárki bármit is mond, ettől még nagyon jó anya vagy!!!!! Nem a szoptatás, hanem a szeretet számít!!!!!!
Ja, és homeos bogyót és teát ne egyszerre szedd/idd, kiolthatják egymás hatását.
cicke

Astrid,kisebesedett cicire:
http://kekkenocs.hu/?Ha_seg%EDts%E9g_ke ... _hat%E1sai

Astrid,köszönöm a történeted Kép :oops:

Kép
v.andi

Babcika: jaj, de jóóóóó, felismerted. :D
Szerintem nem Te lennél az első, akit így látna a doktor bácsi. :wink: Nem hiszem, hogy nagyon meglepődne.

Mabe: kösz. :) :oops:

Astrid: most mennem kell anyáékhoz, de utána elolvasom a szüléstörténetet, csak ezt nyugodt körülmények között akartam, így most erre nem reagálok, de este jövök és olvasok. :) De a képek ... könnyezek, így is hogy nem olvastam még el ....

KépKép
KépKép
madar

Madar,tök jók a rajzok.A soopy pedig valóban felismerhető.Vajon miért van megkötve a kutya? :roll: :lol:

Babcika,még sok van hátra a mai napból :wink:

Lili,én pont attól félek,hogy szülés után esetleg megpróbálom bepótolni,amit kihagytam a diéta miatt,és szép nagyra hízom :lol: :lol: :lol: Pedig csütörtökön az ázsiában nagyon szemeztem a kedvenc óriás milkámmal.

Kép
v.andi

Astrid!

De jó, hogy leírtad a születéstörit, azért nem panaszkodhatsz, viszonylag gyorsan megcsináltátok. És Dóra nagyon szép baba!

Babcika!

Mi is röhögtünk egy jót a cekces indításon, de szerintem is ciki, hogy ha beindulna tőle a szülés, gyerkőc hajbalzsammal a kobakján születne :lol:

Mabe!

Jó és hasznos dolgokat írtál, nekem az tetszett különösen, hogy milyen humoros is tudsz lenni, valahogy eddig komolyabbnak képzeltelek :wink:

És babákokról képekből sosem elég, kérünk sokat.....

T-pk!

Szerintem is vaspótlással rendbejössz, bár nem azonnal, meg az is rossz, hogy ez együtt jár fáradtságérzéssel, ami ugye alapból is megvan.

Következő sorszám????

Kép
arvaerika

Ja és én is palacsintát sütöttem, meg délután csinálok gyümilevest !

Süti!

Fini lehet a süti, még így virtuálisan is!

Kép
arvaerika

T-pk: céklával hogy állsz? Ha szereted, akkor szerintem az kiváló. Amúgy tudom ajánlani a "Zöldvér lúgosító program " keretében forgalmazott Nővér nevű kapszulát. Cékla alapú, sok benne a vas és még rossz íze sincs. Én a Rossmannban vettem, nem túl olcsó, de természetes alapanyagokból készül. Mielőbbi felépülést kívánok Neked!
cicke

Kaptam képet hétalvó Dóráról (vikiviktor)

Kép

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?