A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Madar:doki szerintem se normális.Rajz fenomenális.

Csunyeszkáéknak gratulálok és sok tejcsit kívánok!

Astrid:olvastam a szüléstörténetet,majdnem megkönnyeztem.

Manó:örülök,hogy otthon vagytok,pihenj sokat,már amennyit tudsz.

Süti:jól néz ki a sütid,hmmm.Hogy vagy?Lesz ma szülés? :D

Anna:én is félek a szüléstől,sőt most már egyre jobban,de pozitívan állj hozzá.Ráadásul te már 8 picurt megszültél. :D

Scooper:Noémi nagyon édi,nekem is az ujjszopizós kép tetszik leggjobban.

T-pk:örülök,hogy otthon vagytok,remélem hamarosan jobban érzed majd magad.Kitartás!
Vendég

Madar,most viccelsz!!!Nekem bejön a kép,és az enyémhez képest(amit sose festenék meg)Julcsié is és tied egy Munkácsy!!!!!!Én megálltam rajz fejlődésben a pálcikaembernél!!!Amúgy tied kutya tiszta snoopy!!!!!

Astrid,köszi a részletes kimerítő történetet,így utólagos engedélyeddel felolvastam páromnak,hogy kb mire számíthat,persze tudom enyim lehet tök másmilyen is,de azért némi fogalma legyen a dolgokról!!
Mégegyszer gratulálok és gyönyörű ajándék csomagot kaptatok!!!!

Cicke,talán majd legközelebb tudsz jönni te is egy storyval!!

Manó,üdv újra itt,azért remélem pár képpel legalább megörvendeztetsz minket!!!!

Csunyeszkának nagy nagy gratula,gyönyörű súlyú babák!!!!EGÉSZSÉGET,BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCIT!!!

Anna, afélelmeidet nézve én most az egyszer(és írtad hogy valszeg utoljára),kórházban és edával szülnék.....azt is ki kéne próbálni!!!!! :) Avatar........Küldök mindjárt valamit!!!Okés a csajok küldtek olyat is amiről én nem tudtam.

Na mire végig olvastam volna ,lett egy újabb oldal,úgyhogy ezt most elküldöm,aztán írok egyet Scooperről,és utána folytatom az olvasást a 344.oldallal,és aztán megint reagálok.........

sutimano76

Hahó!

Megvagyunk, egyben!

Csunyeszka, nagy gratuláció a babákokhoz, szép nagyok, örülök, hogy rövid szülés volt!

Manó, örülök, hogy jól vagytok és otthon!!

Babóképek nagyon szépek!!

Érettségi tali jól sikerült! Persze vagy 30x kellett mindent elmondanom magamról és a pocilakóról... no comment.

floranan

Scopper sms:
[quote]N írta:em mehetünk még haza,besárgult.Felköltöztünk a gyerekosztályra,kékfényezik,tejcsi van,de fejni kell,mert befelé fordul a bimbóm és nem tudok szoptatni. :( :( remélem hétfőn mehetünk haza.Remélem mindenki jól van,puszi mindenkinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.05 18:36-kor.

sutimano76

Lina ,szülök-e ma.........tudod a remény hal meg utoljára!

Floranan minden elismerésem!!!!

Én most csak egy dologtól kezdek rettegni,hogy itten vannak ezek a menszeszszerű fájásocskák,de néha ha Berni feszeng is azt érzem.Mindenki szerint pocak fenn még.......viszont érhetik emberlányát meglepik,és dokika holnap elutazik,és akkor szerdáig nem szülhetek,de ha MURPHY közbeszól......á ez így naon rossz!!!!Én annyira tuti voltam ebbe a mai napba!!!!!

sutimano76

babakocsit elhoztuk.....barátnőm meg keddre ígérkezett a légzésfigyelő-mellszívó-sterilizálóval......ha ma nem szülők,akkor még őt is megvárom!!!!!

De most titkon abban reménykedem hogy valami okból kifolyólag lemondják/elhalasztják azt a finno-i kongresszust és doki mégis itthon marad!!! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.05 18:27-kor.

sutimano76

Akkor ha már nem ma (vagy mégis),de 21-én tuti nem ........akkor ...........talán .......a 21.hely lehet enyim?????????Mostmár menni akarok.....nagyon.Hogy is írta Vicger.Nem szórakozik velem ez a kiscsaj.Ma szülünk .És punktum!!!!!!!!

sutimano76

Süti, a másodikat kórházban szültem fájdalomcsillapítóval. Köszönöm szépen, nem kérek többet :wink:

Utazás kedden. Addig Attila nem ér rá. Váltig azt mondja, nem úgy nézek ki, mint aki megszül ma :wink: :) . Nekem mindegy. Legyen az ő kedve szerint. Közben meg folyton bekeményít a hasam, de ezek csak olyan kis könnyedek...

Különben meg tudom, hogy nagyon illetlen dolog egy tiszteletes asszonytól ilyen hitetlenül félni :roll: (most épp nem is félek :lol: :lol: :lol: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sütikém,nyugi.Berni tudja a dolgát.Ha a szerda neked már jó,akkor én benne vagyok.
Majd megmutizod a babakocsit???

Anna,értem a félelmeidet.Vigyázz magatokra nagyon a bp-i túrán.

Kép
v.andi

Miért lenne illetlen Anna,ez emberi tulajdonság!!!!!Csak én tudom hogy az ismeretlentől félek.De ha tudnám mennyire is fáj a nagyon fáj akkor lehet mégjobban félnék!!szóval sztem emiatt ne érezd magad rosszul!!! Kép

sutimano76

Bocsi Andi,de akkor inkább a csüt.-öt választom,mert eddig nem akartam írni,mert nagyon sokan akartok ilyen dátumot,de a 9 9 9 a 6 6 6 fordítottja és a sátán fia számának hívják.Bocsi mindenkitől,de ezt a számot én nem szeretném,a 9 11 -t egyet asszem nem kell magyaráznom,így ha nagyon muszáj akkor a legközelebbi szóbajöhető dátum a 10.-e.

sutimano76

Süti,csak aztán nehogy csütörtököt mondjunk,és még 20-án is itt ücsörgünk a gép előtt kettecskén Kép

Kép
v.andi

Én elballagok aludni. Jó éjszakát nektek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Apának letört a foga,és ez annyira érzékenyen érinti........engem is folyton csesztett a napi többszöri fogmosás miatt...jelzem 11 éves korom óta nem voltam fogorvosnál,és kb 3 kicsit lukas fogamat tömték tavaly és idén.Ő 13 évesen volt utoljára,de a szép és egészséges fogak megszállottja,és tök büszke volt hogy 40 évesen meg van az összes foga,alig 1-2 tömve,és most teljes letargiába esett,hogy egyet el fog veszíteni,hiába mondom,hogy a fogorvosom nem húzza ki csak pótolni fogja ,nem hisz nekem.Hát asszem ebből nem lesz szülésindítás!!!!

sutimano76

[quote="v.andi"]S írta:v.andiüti,csak aztán nehogy csütörtököt mondjunk,és még 20-án is itt ücsörgünk a gép előtt kettecskén Kép

csütörtököt mond.. :lol: :lol: :lol: ...........ha abbamaradnak ezek a görcsöcskék,én elücsörgök itt szívesen,de akkor 21-én nincs tovább,ha nem akarja Berni,a doki akkor is indítani fog.

sutimano76

Anna,jó éjszakát!!!!

sutimano76

Baszki,a mai napból már csak 4 órám maradt....hát ennyi elég is lenne nekem....de kicsim a valószínűsége,mi???

sutimano76

Ha esetleg holnap hajnalig szülök,szerintetek a szülés is "visszadátumozzák",ha úgy szeretném???

sutimano76

Süti,vannak még csodák :wink: Mondjuk szép teljesítmény lenne első baba megszületne éjfélig Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Csunyeszkának nagy -nagy gratula!!!!!!!!!!!!

Most nem tudok reagálni, mennem kell.....(na nem oda, csak a gyerkőcöket rendezni)

Akinek eljött az ideje, hajrá!!!!

Babásoknak jó szopizást, anyukáknak pihenést!

Kép
arvaerika

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76a esetleg holnap hajnalig szülök,szerintetek a szülés is "visszadátumozzák",ha úgy szeretném???

Kép

Kép
v.andi

A babakocsit holnap megnyúzom,kimosom,aztán meglátjuk mi maradt meg gyerköc koromból a puzzle.ból,megpróbálom összerakni és akkor fotózok!!!!

sutimano76

Andi,már most is csak mi vagyunk!!!! Kép

sutimano76

Csunyeszkáéknak gratulálok :!: :)
Nagyon szép méretei vannak a lurkóknak :) :)

Süti, sajnálom a párod fogát :cry:

Madar, szerintem semmi gáz nincs a rajzoddal, az enyém rajz is maximum pálcikaemberes lesz majd, ha rajzolnom kell a csemetémmel :oops: :oops:
És Julcsinak is mond meg, hogy ő is nagyon ügyes
:wink:

Astrid, köszi a szüléstörténetet, nagyon megható volt.

Scooper, szorítunk, hogy minél hamarabb hazamehessetek++++++++++
Vendég

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,már most is csak mi vagyunk!!!! Kép

:?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Itten vagyok ám én is 8) csak közben nézem a dr T-t :roll:
Vendég

Én pedig bátorkodtam krisztivel sms-ezni,és kaptam képet Lucáról.
Jól vannak,tejcsi is van,hétfőn mehetnek haza.

Kép

Kép
v.andi

Bocsi,Boboka.....én nem tudom nézni,mert ha tv-nék akkor apa számítógépezne,szóval vagy ti vagy Dr.T................ :lol: :lol:

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,már most is csak mi vagyunk!!!! Kép

Szokás szerint :lol: :lol: :lol:
Enyim férj most ért haza.Végre nem vagyok egyedül.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"] írta:v.andin pedig bátorkodtam krisztivel sms-ezni,és kaptam képet Lucáról.
Jól vannak,tejcsi is van,hétfőn mehetnek haza.

Kép

Édibogárka...........én meg irigy-irigy!!!!!!!!

sutimano76

Manó, örülök, hogy otthon vagytok :)

Flora, örülök, hogy túléltétek egyben az osztálytalálkozót :wink:

Taranee, szopihoz mennek a drukkok, de nagyon jól leírták már a lányok, bárhogy is legyen, pici fiad téged szeret a legjobban, és bárhogyan is kapjon bármilyen táplálékot az a lényeg, hogy tőled kapja :wink:
Vendég

Nagyon édes Luca baba, és tényleg tiszta kis Ati :)

Andi, köszönjük a képeket

Gyorsan elhúzok zuhanyozni amíg reklám van, aztán jövök vissza, meg utána tényleg pakolok a picasara képeket, mert már kb. ezer éves lemaradásom van :oops:

Süti, köszi, hogy minket választottál dr T helyett :lol:

Na, reklám időt lecsúsztam, majd a következőnél zuhizok
Vendég

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.05 19:39-kor.

sutimano76

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76a esetleg holnap hajnalig szülök,szerintetek a szülés is "visszadátumozzák",ha úgy szeretném???

Nem kívánságműsor ez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vagy 9 kislurkó fényképe hiányzik,na persze ebből van vagy 3 ikerpárunk!!!Az élből 6,plusz Tisz Matyija és Szezso Bendegúza,valamint Vera Zoéja hiányzik.

sutimano76

Nálam megy drT, net... és közben gyerek is vigyorog.... :wink:

Luca baba gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Süti
Jó a babatabló!
Vendég

Süti,a picasán a baba albumban fenn van az össze olyan kép (11),ami beérkezett hozzánk.Akiről nincs,arról a babáról még nem kaptunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.09.05 19:42-kor.

Kép
v.andi

Süti, nagyon király a babatabló, nagyon ügyi vagy :wink:
Vendég

Mabe,tudom hogy nem kívánság műsor,de én már csak ilyen vagyok,legfőképp türelmetlen.Neked könnyű,te az első voltál.

tabló enyim feladat.....köszönöm szépen igyekszem,csak félek a végére,már csak a pic-ra fog felférni,mert az előbb is már túl nagy volt,ha rajta lesz az összes lurkó,akkor vagy nagyon picik lesznek a fotón,vagy már csak a pic-ra tudom feltenni.

Mabe, és apa???????????????

sutimano76

igen Andi,észre is vettem hogy Viki Dórikája hiányzik,de már pótoltam......bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

sutimano76

Sajna a neveket minden új képnél újra kell írnom,ezért asszem majd csak a végén írom be mindet,biztos megoldható lenne,de mivel már ez is teljesítmény nekem,így nézzétek el!!!

sutimano76

Most számolom,már a 21. hely is betelt.............nekem már mindegy.........

Cicke-t is be kéne írni a pices táblába,nem?????????És van a táblába 3 olan ,aki biza nem igazán látogat minket jó ideje.ha őket nem nézem,akkor a meglévő 21 baba mellé még 16-ot várunk!!!Az 37 baba....................húúúúúúúúú ,de jó vagyok matekból.......... Kép
Ne elmegyek tévézni,átadom apának a gépet,nem fárasztalak a hüleségeimmel titeket!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.05 19:50-kor.

sutimano76

Süti,be kéne,de nem adott még adatot hozzá.Ha jól emlékszem,nagyon a végén csatlakozott hozzánk,és hopp, már el is ment szülni :wink:

Kép
v.andi

okés,nem azé hogy sürgessek csak a fotók meg a számolásom emiatt csúszott meg majdnem.....

sutimano76

Süti
Látod, én hamar lerendeztem... :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok, megérkeztem! :)

Visszaolvastam, de képtelen vagyok reagálni ... :roll: :roll:

Tegnap és ma jó kis hajtós napunk volt: be lett fejezve az ablakmosás, minden lakástextília, ami mosható, ki lett mosva ... sőt még Lilla egykori pihenőszéke is (ha már ennyire téma volt a pihiszék kontra járóka, lementem érte a pincébe, és a huzatot kimostam :):):)

Tegnap estefelé anyósoméktól jön a telefon: feljönnének ma ... mikor jöhetnek? ... most erre mit mondjak: MIÉR NEM SZÓLTÁL ELŐBB? HOGY ÚGY VÁSÁROLJAK ???? ... ebéd után alvás, Lillának be volt igérve mára is a játszóház (hétvégén van több gyerek, ez is számít neki :), így a délután kiesett ... ha meg délelőtt jönnek, akkor ugye jöjjenek úgy, hogy itt is ebédelnek ... titokban reménykedtem, hogy azt mondja: ne főzzek, hoz kaját ... hááát, a remény hal meg utoljára: csak elsopánkodta magát, hogy szégyelli, hogy egy mindenórás kismama főz rá ...

na, erre mit mondjak ??? ... ráadásul a pulykazúza már félig ki volt olvasztva, de az nem let volna elég 4 főre, plusz amíg a gyerek ugrálóvárazott, be is vásároltam, de ők utána telefonáltak: tehát abból tudtam főzni, ami itthon volt, mert nem akartam a férjem este 9 után, amikor lefektette a gyereket a tecsóba zavarni ... volt jobb dolgunk is :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így aztán : meg kellett ma délelőtt főznöm a pulykazúzából a pörköltet (ami nem kis munka, mire megmosom ,feldarabolom, kb 1 kg volt ... hát egy jó óra) ... előtte felkészítettem a palóclevest, mert pulykacombfilé is csak 1 kg volt itthon, abból csak ezt tudtam csinálni, az sem lett volna elég máshogy ... és akkor még tarhonyát csináltam a pörihez, meg uborkasalátát .... vagyis: egész délelőtt a konyhában álltam, majd leszakadt a hasam ... szegény férjem, meg nem győzött pironkodni az anyja miatt ... de a gyerek "szerelmes" beléjük, most mondtam volna, hogy ne gyertek ??? ... mondjuk ebédet hozhatott volna, csak abban nem lett volna köszönet, mert abban tutira nem lett volna cukrosdiétába való kaja ... jaaaaaaaaaaaa, és holnap nagytakarítás: tehát úgy kellett főznöm ma délelőtt mindenképpen, hogy mára is maradjon ...

na, ennek az lett az eredménye, hogy én a gyerekkel elvonultam ebéd után aludni (nem érdekelt, mit gondolnak, 2ig bírtam, oszt' szevasz tavasz ... ) majdnem 4ig aludtunk, addigra elmentek: felpakoltuk Bibikét, apával mentek ugrálni, én meg kimenőt kaptam: elmentem csavarogni a C&Aba :) ... EGYEDÜL !!! ... beléptem a Müllerbe is, ééééééééééééés mit találtam: csilis-cseresznyés diabetikus fekete csokit, meg narancsost is ... na, ezért megérte bemenni oda :) .... oooolyan kínálat van diabetikus édességekből, hogy hűűűűűűha :lol:

Szóval: így telt az utóbbi 2 nap :)

ÉS a holnap sem lesz könnyebb, de a végére csillog-villog a lakás majd, éééééés, hát ugye a házi boszik szerint a holnap vagy a holnapután a mi napunk :):):) ... most éépen hányingerem van, de lehet, hogy csak a sok csiliscsokitól, aminek nem tudtam ellenállni :lol: :lol: :lol:

De láttunk itt már "karón varjút", ki tudja, mit hoz az éjjel ??? :) ... most nyugodt vagyok: nincs bennem semmi, hogy már úgy szülnék, vagy még jaaaaj, ne ... csak várok, nyugiban ... végül is nekem már a 40. hét kedődik hétfőn, ha nem lesz semmi, akkor a keddi vizsgálaton megbeszéljük a csaszit (gondolom) .... és akkor hét véége felé valószínűleg kiveszik Lottikát :) ... beletörődtem ebbe is, abba is ... csak szeretnék 2 héttel idősebb lenni, és az egészséges babámmal hazajönni a kórházból ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Na.... gyerek elaludt.... megyek én is :wink:

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Jó éjt nektek Imola!

Bibi,nem semmi volt ez a 2 nap neked.emelem kalapom.Pihenj sokat.Remélem holnap lesz rá időd.

elmenek tusolni

Kép
v.andi

Na,ja Mabe,már túl vagy ,de a hogyant te se tudod!!!!! :lol:

Brumi,hát én sajna közlöm kedves vendégekkel,főleg ha ilyen közeli rokonok,hogy én nem tudok a konyhába állni,vagy hoz kaját vagy nem eszik,oszt kész!!!!!Mára ugyan sütöttem sütit,és majd igyekszek kedden is csinálni valamit,de hát egy szakács és egy szakácsnőnek tanult szakmabélinek mi olat tudnék,ami tuti,sajna a sütik nem kifogástalanok,akkor meg inkább nem égetem magam.Hála az égnek Kép du. jönnek,így az már nem is ebédidő.

te anyós meg igenis szégyelje magát,miért nem hívott meg????Hol is laknak ők???

sutimano76

Andi..........laptető.......... :lol:

sutimano76

éééés laptetűűűűűű :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?