A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond: Manó kezére tegyél olyan szivacscsövet, amivel a kutyákat szokták fogdmegelni :lol:
Irigyellek benneteket, mert nekem még jócskán van mit lefogynom :cry: De nem is tudom, mitől várom a csodát, amikor nincs nap nassi nélkül :roll: :lol:
Na, itt most már dörög meg villámlik, úgyhogy gép kikapcs....
timea: jó, hogy picit te is tudtál jelentkezni :D

Kép
agi125r

agi125r! :)

Hasonlóra gondoltam, csak nem feltétlenül 6XL-es méretben... :roll:

Én is mindig arrébb vagyok az ideálistól (nem piszkafa!!!), "csak" az indulási súlyomat nyertem vissza. Ami valószínűleg mehetne lejebb is, ha nem figyelne mindennap nálam is valami csokika, mindenféle formában. Van, hogy kaja helyett... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok !!!

Hendegabi :

De édes lehetett Nóci esőkabátban és vödörrel :D :D :D

Nyuszi és Bond :

Akkor most irigy vagyok jó ??? Mert én sem vagyok ám egy dömper , ahhoz képest, hogy kb. 20 kg volt rajtam és ebből 4,45 volt a gyerek...de még van pocim és a combomon , derekamon is van fölösleg :oops: :oops: :oops: Kinéztem egy jó kis női fitnessz ( akkor most, hogy kell írni ? ) termet itt nem messze, oda fogok járni jövő hónaptól és oooolyan csinianyu leszek, hogy a kicsifiam majd büszke lehessen rám.

Dodi :

Azért reagáltam úgy tegnap Kellő beszólására, mert elolvastam a többi hozzászólását is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....aztán majdnem felrobbantam.

Bond :

Gipszvédő/ütéselhárító : most így hirtelen a karúszó jut eszembe és mondhatnád neki, hogy ezt azért hordja napközben , mert akkor tovább tart a nyár : becsapjuk a napocskát :P :P :P

Tímea :

juhúúúúú megvagytok!!!!! képet!!!!! képpet!!!!!

Kép
ikoka7

ikoka7! :)

A fodrász (és egy kis smink) elég sokat tud dobni az emberen. A (fitnessz ( akkor most, hogy kell írni ?) = testedzés :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sehol nincs ehhez képest! :wink: :lol: :lol: :lol:

Karúszó: mindig csak más gyerekén láttam, közelebbről sosem. Manó karja "L" alakban van begipszelve. Arra is fel lehet húzni? :roll: :roll: :roll:
"mondhatnád neki, hogy ezt azért hordja napközben , mert akkor tovább tart a nyár : becsapjuk a napocskát "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Látom, gyerekek standerre téve, beindultatok :lol: !

Bond!

Ki kért képet?! Hamar itt van az a 15-e :twisted: :lol: :lol: .

Hendegabi!

Amennyiben én vagyok a "Legtöbb rigolya"-cím nyertese, akkor tied a "Férjszivató rigolyák"-kategória :lol: :lol: :lol: .

Ikoka!

Karúszó, naggyon nagy ötlet :mrgreen: ! Én támogatom!!!!

Aztán van itt pár dolog, amiket már többször akartam mondani és mindig elfelejtem :? ....

Tejtárolás:
Ti miben teszitekel a tejcsit a mélyhűtőbe (Tabatin kívül :wink: ). Én ma (is) vettem Medelás tejeszacsit, de kurv@ drága: 20db 4500ft :evil: !!! És nekem elég szaporán fogynak (szerencsére :wink: ). Már csináltam azt, hogy lefagyasztottam az Aventes pohárban, aztán abból kiszedve tettem egy uzsiszacsiba, mert talán így kevésbé gázos, de nem az igazi ez így... :? . Biztos az Aventnek is van, de itt csak ezeket lehet kapni és nem is lehet rendelni sem mást. Esetleg a Kenguruban kéne megnéznem, nem?

Kenguru:
Ma ismét rájöttem, hogy baromi jó dolog :D ! Enyémfiam ugyanis gyakorlatilag nem aludt ma, nem bírja a frontokat :? . Szegénykém hiába aludt el, öt perc után felébredt, és hulla fáradtan nyüglődött :( . Picit a pocakja is fájdogált, de puki után az elmúlt. Vihar előtt ő mindig ilyen nyűgös, viszont most itt is leszakadt az ég, sztem reggelig nyikkja sem lesz :wink: .
Na, a lényeg, hogy emiatt 5 perc nyugim nem volt, és 5 óra felé már kezdett kiakasztani, hogy semmit nem tudtam csinálni: a tiszta ruha rohadt a mosógépben, a homok sercegett a talpam alatt, közelgett a beiratkozási határidő, és éhes is voltam :? . Szóval fogtam a nyekergő kiffffijamat és magamra pakoltam 8) . 5-10 percig tovább nyűglödött (evés), aztán kb. 10 percig élénken nézelődött (beiratkozás), pár percig kómált (teregetés), aztán bealudt (porszívózás) :D :D :D . Mondjuk ahogy letettem, rá 10percre megint felkelt, viszont teljesítettem a mai küldetésemet :wink: !
Tabati! Én úgy "szoktattam" bele a gyereket (ma nagyon nem tetszett neki először), hogy beleültettem, be felemeltem a vállamhoz, mint mikor simán felveszem. Aztán ahogy kezdett megnyugodni, egyre lejjebb eresztettem, aztán elengedtem :wink: . Próbáld ki, hátha Noét is az zavarja,hogy szokatlan a póz.

Cumi:
Ti hogy álltok vele? Nálunk teljesen hullámzó! Van, hogy remeg a cumiért, és ahogy megkapja, azonnal (!!! :shock: ) eldobja magát és szunyál, és van hogy rendesen leugat, hogy húzzak az anyába a sz@ros cumimmal :shock: :lol: :lol: . Szóval vlsz. csak akkor kell neki, amikor már nagyon fáradt, és túlpörög (pedig figyelek, hogy ne), és akkor így vezeti le a feszkót. Átlagban mondjuk kétnaponta 1* alszik el a cumival, és csak napközben fordul elő, hogy kéri. Ja, és egyre ritkábban, bár gondolom azért, mert megtalálta az öklét! Na, most ennek örüljek, vagy ne :roll: ? Inkább adjam a cumit, ha öklözik? Mert tuti nem éhség miatt csinálja, hanem így nyugtatja magát...
Apropó, vettem neki két Aventes cumit, mert abból csak egy volt, és az a kedvence. Először örültem, hogy dejó, az egész átlátszó, tök ari :D . Aha, mostani álláspontom az átlátszó cumiról: menjen el a búspics@ba, akinek ez a hülyeség eszébe jutott :evil: :lol: :lol: . Többször fektettem már ráugyanis a gyereket az éjszakai félhomályban (csak a folyósón kapcsolok villanyt),és az pont elég, hogy felkeljen :? ! Mert ugye napközben alvás közben kiköpte valahová, anyuka meg nem figyel, oszt rápakolja gyermekit :lol: . Aztán eszembe jutott, amit Szonibaba mondott,hogy éjszakánként keresgélték a cumikat, mert sírt érte a bébi. Na, ezt wazzeg kereshetnéd a félhomályban, csimpás szemmel: eséllyed nincs :twisted: . Ha Botond mégis cumista lesz, tuti rikítósárga cumikat fogok venni!!! :lol: Tényleg, létezik fluoreszkáló cumi? Vagy szabadalmaztassam és a éjszakai cumivadászokimááádni fognak :lol: :lol: !

Türelem:
Rájöttem már egy ideje, hogy abszolút befolyásolható, hogy mikor veszítem el a türelmem/borulok ki. Pl. ha úgy "tervezem", hogy az éjszakai etetés fél óra lesz, aztán szunya reggelig, akkor csalódott, és ingerült vagyok, mikor már egy órája nem alszik vissza, ráadásul másodszor :? . Ha viszont arra "kalibrálom" magam, hogy kétszer fog kelni, akár másfél órára, akkor az átlagos 1* félóra baromi boldoggá tesz :D . És ez nálam tényleg működik!!! Szóval én minden napnak úgy kezdek neki, hogy simán lehet, hogy egész nap sírni fog, nem alszik, rosszul eszik,és bukogatni fog! Ha ebből valamelyik nem így van, az már öröm, és mivel Botond a "gyakorlatilag problémamentes" kategória, így minden nap örömet tud okozni :lol: :lol: :lol: ! Komolyan, próbáljátok ki!
Ma reggel pl. tudtam, hogy 6 körül kelni fog, mertegy órával előbb kelt éjszaka is, és akkor reggel is korábban szokott! Beállítottam magam, hogy hatkor kelés, és már nem is fekszünk vissza! Ehhez képest 6:15-6:30ig evett, aztán egyből szunya és fél9ig alvás 8) :D :D .Baromira örültem!!!! Ha erre számítok alapból, akkor nincs ez az öröm, ráadásul, ha mégsem alszik vissza, tiszta ideg lettem volna....

Biztos voltak még dolgok, de ezek ugrottak be...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most csak extra rapidban.
Tej Aventes pohárba fej :arrow: 1.0-ás óccsó cumisüvegbe áttölt :arrow: fagyaszt
Felhasználáskor: kiolvaszt :arrow: Aventesbe átönt, odaad
Aventben is van lefagyasztva, de arra vigyázok, hogy 1 pohár mindenképpen legyen szabad fejéshez.

......

Kép
Kép
200907?

[quote="nyuszi81"]
írta:
nyuszi81Iringó!! Tündéri Anna!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Így jár, aki ritka vendég itt :wink:
Vendég

Koszmó
Én az olajos áztatást, ledörzsölést tudom gyógymódként.

Boo
Csinálj mindent úgy, ahogyan TE jónak érzed. Ha te nem görcsölsz, nem vagy ideges, az lesz jó Zsiri-Mironnak!
Nincs egységes recept!

Tímea
H1n1-et kissé eltúlzottnak tartom...

Bond
Kitartást Manó gipszes kezéhez!
Anyukámmal kellene eszmét cserélned! Én az 1. szülinapom előtti napokban törtem el a kezem... :oops: :wink:
Hápi sokoldalú :lol: :wink:

Tejfagyasztás (egy ismerőstől)
Egyszer használatos műanyag pohárban, folpack-kal lefedve :wink:
(én nem fejtem, tároltam még... kellene???? :roll: )
Vendég

Nyuszi!

Én sem tom, honnan lett ennyi tejem, lactoherb, fejés, és szoptatás ezerrel. Talán nálam ez a recept... :wink:

Ági!

Én is gondoltam, hogy miylen már csak úgy berakni a fagyiba tető nélkül, úgyhogy én ráhúzok egy gurigás zacsit (értsd: olyan kis uzsis zacsik, amiket gurigában árulnak)

Dodi!

nekem nem a kenguruval volt gondom, hanem a hordozókendővel. Vissza is fogom adni akitől kaptam, mert nem kínlódok vele, akenguru szupira bejött. nekem fektethető is, és eddig még csak így használtuk. Tegnap ki akartam próbálni a szokásos pózban, beletettem és nem hisztizett, mint a kendőben, pedig szegénykém ki sem látott belőle, olyan nagy volt így neki. Én sajnáltam meg, és döntöttem úgy, hogy még fektetve használjuk a kengurut. Majd ha nagyobb lesz akkor váltunk.

Kép
Kép
tabati

sziasztok
örülök,hogy a nagy többség megvan,hírt ad magáról,a hiányzók,pedig biztos elfoglaltak.
kellő ügy: :twisted:
tali:nem jó nekünk,3 hós oltásra megyünk 10.50-re,lili is jön,bárányhimlő 2. adagját kapja
hendegabi:3 l megy,de mindennel együtt,nem csak víz :?
lotti:5500 gr,nagyon kerek,jó baba,kicsit lusti,sokat alszik,már egyszer fent van nappal 2 szopi között,nevet,eö,lele a szókincse,de képem nincs csak a fkgépen,még soká telik meg,de majd bepótolom,tudjátok :D
lili:bírja az ovit,már szereti,nem is reggelizik itthon,hogy majd ott fog,nem is iszik még kakaót sem.mindig én viszem reggel,én megyek érte,és rángatom ilyenkor a lottit is,akinek ez nem tetszik,de néha átalussza,észre sem veszi,hogy elvittük,és haza is értünk.
itt is ömlik,dörög,fúj a szél :evil:
boo:hogy van a kis zsiráfotok?
bond:karjára én húznék olyan puha csövet húznék,mint amiből van a fitnesz szőnyeg,de a férfiak vezetéket is burkolnak vele,tudod,mire gondolok? :roll:
Mikor lesz manó szülinapja?vonalzón látom,hogy 1 év 11 hó 4 hét,vagyis 2 éves a napokban?isten éltesse sokáig egészségben!
ancsurti:olyan aranyos,mikor anyukád ír neked :D és tuti olvasgat minket mindig,úgyhogy innen üdvözlöm,köszöntöm

most ennyi,bocsánat,ha valakit kihagytam :oops:
Vendég

én tejet nem fagyasztok,mert:
-ha már nem fog szopizni,nem akar,akkor a tejet nem akarja,és akkor a lefejt is felesleges
-ha eltettem volna az 1.,2. havi tejemet,az nem fedezi a 4,5,6,stb hónapos baba igényét,mert,ahogy nő,úgy változik a tej is vele :roll:
-lilinél tömve volt a fagyi,és mikor nem szopott tovább (9,5 hónapos korától),akkor nem kellett neki a fagyis sem,így mind ment a kukába,mert még a főziben is megérezte,az sem kellett neki.és nem menstruáltam 1 évig,nem azért nem ízlett neki
-és,ha fejsz,sok tejed lesz.és akkor,ha szopik a gyerek,egy idő után megtelik a pocija a híg tejjel,ami még az eleje,és nem jut el a zsírosabbig,így hamarabb ébred,éhes,de te nem tudod,mert 1-2 órája szopott,még nem lehetne itt az ideje.közben de,mert előzőleg a hígat itta :? ordítás,megsajnálod,megint szopik,így sűrűn mellen van,sok lesz a tejed,stb...körforgás.ez nem tudományos dolog,csak az én megállapításom,a lili után.ő szopott,2 óránként,sok-sok tejem volt,ment a fagyiba,de a gyerek mindig éhes volt,ordított,egész nap szoptattam,fejtem,éjjel is 3 óránként.most nem fejek,nincs sok tej,szopik,és kész.van,hogy kevés is,akkor naközben beiktatok 1-2 rövis szopit pluszba serkentés céljából,teázok,homeós,stb,visszaáll.és jól hízik.eddig fejtem 4-szer össz.és gondot okozott odaadni neki,mert akkor meg nem szopott,hanem a lefejtet itta...

én őszibarackot tettem ma a fagyiba.3×125 ml-t,és 1 150 ml-t.meg egy jégkockatartót is teletettem (nem fedtem le semmivel),mert először elég lesz abból 1,2 kocka.megmostam,leszedtem a héját,leturmixoltam,savanyú volt,picike cukor ment bele,jobb lett,és ennyi.a jégkockatartóból reggel kiveszem a kemény 11 szemet,és beleteszem uzsizacsiba,kevesebb helyet foglal.azért írtam,mert a tejjel is hasonlóan járnék el.
és egy kanállal most is evett a lotti,ízlett neki.1 hete meg a körtét nyalogatta,az is tetszett neki,holnap azt veszek a piacon,meg még barackot.és még 2 jégkockatartót :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

kicsidodi! :)

"Ki kért képet?! Hamar itt van az a 15-e . "
...és nem mindenki tud eljönni...

"Hendegabi!

Amennyiben én vagyok a "Legtöbb rigolya"-cím nyertese, akkor tied a "Férjszivató rigolyák"-kategória "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cumi.
Nálunk nem játszik, viszont a pelust szereti. Gyürmölészni is, akár éhes akár nem. Néha kicsit szopogatja, de ez csak hobbi. És mindehová magával viszi. Még este is, amikor átemelem az én ágyamba... :lol: :lol: :lol: :lol:
Időnként az ökle is a szájában van. De inkább csak nyalogatja. Szerintem nem fog rákapni. :roll:
Cumivadászat ellen: kösd rá gumiszalaggal a kiságy rácsára. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Könyörgök, válassz valami más nevet, mert beleőrülök... :roll: :roll: :? Plíííííííííííííízzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

iringó! :)

"Tejfagyasztás (egy ismerőstől)
Egyszer használatos műanyag pohárban, folpack-kal lefedve
(én nem fejtem, tároltam még... kellene???? )"

Ez a módszer is tökéletes!
Fejés hiányáért nem jár sem főbelövés, sem más szankció, de mindenképpen hasznos. (Másképp megfogalmazva: később is ki lehet önteni :wink: )

tabati! :)

Összességében gyakorlatilag mindegy, hogy miben kerül fagyasztásra a tej, csak légmentesen legyen lezárva. (Illetve még a tej víztartalmával is számolni kell :arrow: jég)

lilisgabi! :)

"bond:karjára én húznék olyan puha csövet húznék,mint amiből van a fitnesz szőnyeg,de a férfiak vezetéket is burkolnak vele,tudod,mire gondolok?"
A fitnesz szőnyeg polifoamból van, vezeték szigetelésre pedig műanyagot használnak. :roll: :roll: :?:

"Mikor lesz manó szülinapja?vonalzón látom,hogy 1 év 11 hó 4 hét,vagyis 2 éves a napokban?isten éltesse sokáig egészségben! "
Vasárnap lesz. :) Köszi a jókívánságot, az most ránkfér. :wink:

Mai napi horror.
Manó a mellettem lévő széken evett, nem a háta mögött volt a háttámla. Egy tizedmásodpercre nem néztem oda, mert a vacsi falatkákat csináltam neki. Így már csak azt láttam a szemem sarkából, hogy dől hátrafelé, egyre jobban és nem viccből, már tökre lelógott a feje. Épphogy el tudtam kapni a jobb combjánál - majd nem kitéptem szegénynek. Annál fogva húztam vissza, szegényke meg hasizmozott ezerrel. Vörös volt a feje, mire sikerült újra visszahúzni. Ijedtében elkezdett pityeregni, de szerencsére gyorsan sikerült megvígasztalni és folytathattuk a vacsit.
Majdnem fejre esett, törött kézzel...

(Boo! Nézd már meg, mi van szegények a horoszkópjában, mert mostanában kissé rossz lapjárása van. :( :( :x :x :cry: :cry: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

More Milk-et gyakorlatilag minden baba-mama boltban lehet kapni, de gyógyszertárakban is jó eséllyel fellehető. :wink: (Szerintem azért annyira nem vészesen drága. :roll: Sokszor nem szokott elfogyni egy doboz és van, aki szívesen eladja/odaadja a maradékot. Érdemes szétnézni ismerősöknél vagy a Fórumon érdeklődni :wink: )

"nálam egyszerűen nem műxik a csutkára kiürítem a cicimet mert utána nagyon nehezen telítődik, viszont, ha hagyok benne cuccost, akkor hamarabb megtelik és minél "dudább" a cici, Zsiri annál ügyesebben eszik belőle, így több az esélyem, hogy nomrálisan szopizik belőle"
...de nincs annyira stimulálva, hogy mégmégmég. Így kevesebb is lesz, kevesebbet tudsz adni Zsirinek. :roll:
Továbbra is lazítsd a cicket kajáztatás előtt.

"Ki kéne találnunk egy helyszínt eső/hideg esetére!!! "
Jó reggelt..! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kösz a listát! :wink:

Kép
Kép
200907?

"nem is Manó képlete lehet a ludas, hanem inkább a tied"
A hiba tuti nem nem a képletemben van, hanem abban, hogy nem figyeltem eléggé. :oops: :oops: :oops: :oops: Addig ugyanis rendesen ült. :roll:
Illetve nem a szobában kéne enni, hogy anyuci nézhesse a híradót, hanem a konyhában. :oops: :oops: :oops: Egyrészt mert ott a helye, másrészt pedig kifejezetten frankó, biztonságos kis etetőpadja van. :roll:

Az asztród már nekem is eszembe jutott. :)

lorca! :)

Ma jutott eszembe.
Mi sem hagytuk sosem, hogy játékból csípjen, ütögessen, akármilyen finoman is. Viszont volt egy időszak, amikor az éjszaka közepén felkelt, átjött és csak úgy tudott elaludni, hogy keresztbe feküdt valakinek a fején. Nem csinált semmit, nem bántott senkit. Rövidesen elaludt és akkor minden további nélkül vissza lehetett tenni a kiságyába.
Ez ér? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.04 22:44-kor.

Kép
Kép
200907?

bond:igen a polifoamra gondoltam.na abból is van henger,nekünk van vezetéken takarásnak,nem szigetelésnek.lehet,hogy nem jó?de ha már ég a vezeték,akkor mindegy nem?pl a számítógép zsinórjai,telefontöltő-nyomtató-szkenner vezetékeik is abban bújnak meg. :roll:
Vendég

lilisgabi! :)

Nekem nem tűnik eléggé ütésállónak, de mindenesetre neked is köszi! :)

Tudnivalók a polifoamról:
"A jelenlegi és a várhatóan növekvő energiaárak mellett egyre nagyobb jelentőséggel bír az energiamegtakarítás az építőipar, azon belül az épületgépészet területén. A korábbi, nagy élőmunkát igénylő szigetelési technikák és anyagok mellett megjelentek az új, korszerű, kevés élőmunkát igénylő, esztétikus szigetelő anyagok. Ezek között jelentős helyet vívott ki a POLIFOAM, polietilén habból készült, az igényeket fokozatosan követő termékeivel mind a hazai, mind a külhoni piacokon. A fűtéstechnikában a leggyakrabban a csőhéjakat alkalmazzák. A POLIFOAM csőhéj zárt cellaszerkezetű, jó hőszigetelő képességű, párafékező, nedvességre nem érzékeny hőszigetelő anyag. Ezen tulajdonságai mellett jó vegyszerálló képességű, rovarok, rágcsálók nem támadják meg, és a testhangok és rezgések csillapítására is alkalmas."

És nagyon jól véd a hidegtől! Ezért is alkalmas sátorozáshoz, ha olyat vesz az ember, aminek az egyik fele aluminiumos bevonatú:

"... A sugárzás-visszaverő hablemez ... az alufólia borítással ... javítja a fölötte lévő rétegek hőhasznosítását. "

Tényleg! Tabati ti most építkez(te)tek. Ti is használt(at)ok?

Kép
Kép
200907?

Vegyes.

A mai napi hagylássukmiahelyzetodabent vizsgálatnál rájöttem 8) , hogy hogyan lehetne kevésbé kellemetlen. (Már ha az. Nekem szerencsére általában nem :) ) Egy kicsit talán későn, mert a sok-sok terhesgondozáson már túl vagyunk, de azért még lesz egy pár ilyen jellegű vizsgálat. :wink:
Pofon egyszerű! :shock: :wink: :D Előtte valami szexisre kell gondolni. :wink: :shock: :oops: :oops: (Csak kéretik nem nagyon tetszeni a vizsgálatnak :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )

A villamoson láttam egy csajszit, akit leginkább sápkórosnak mondanék. Az arca csinos volt, de tök piszkafa, semmi színe. A pasija jóképű srác (nem is tudom hogy jöhettek össze :shock: ) A csajnak nem tudtam belőni a korát, de a srácot kb. 16 évesnek néztem. Ebből kiindulva akár a lány is lehetett annyi, de akár 14 is. Passz.
A matuzsálem fejemmel érdeklődnék, hogy manapság mikortól kezdenek együttjárni a hamvas fiatalok? :roll: :?: Jó, persze én is hallottam, hogy manapság mennyire eldurvult a helyzet ezen a téren (is). Nektek milyen tapasztalaitok vannak? :?:

Még a kilókhoz kapcsolódóan.
Kinek milyen mértékű narancsbőre van és neki mi jött be ellene leginkább. :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.05 00:20-kor.

Kép
Kép
200907?

Összepakoltam és...

Kép

...indulok

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Lilisgabi!

Totál igazad van a tejcsivel/fejéssel kapcsolatban! De én nem fejem (csak mikor direkt szaporítottam), hanem szopi közben a másik cicimből is folyik :oops: :lol: . Ezeket fogom fel, és teszem el, mert kiönteni azért nem akarom (napi 100-150 ml). Először úgy voltam vele, hogy felesleges elraknom, mert ez úgyis mindig csak az eleje, de a védőnéni, mondta, hogy pótlásnak, meg később higítani ez a legjobb, ráadásul ne mondjam már neki, hogy mikor 40-50 lecsöpög, az az eleje.... :shock: És ebben igaza van!
Ráadásul a legjobb bnőm januárban szül, ki tudja lesz-e elég teje, esetleg pótolhat ő is ezzel, ha szükség lesz rá.... :wink:

Boo!

Ez az utolsó évem, de egyéni tanrendet kapok, ahogy pocakosan is, így csak vizsgáznom kötelező, bejárnom nem! Ez így pont jó, hogy kizökkenjek néha, vagy ha már nem bírom a fiúkat, bedobom a sulibakellmennem-dumát, és ágyőőő :twisted: :lol: :lol: . Vizsgaidőszak kevéssé lesz happy, de amennyit én olyankor tanulok, az baba mellett is kivitelezhető :oops: :wink: :wink: :lol: .

Bond!

Most akkor kereszteljem át a gyerekem miattad?! :roll: Apropó,a te Bond-odat is én adtam :wink: :D :D .
Manó: :lol: :lol: :lol:
Narancsbőr: említettem, hogy szülés után eltűnt, de most megint karfiolliget a hátsóm :evil: :evil: :evil: ! Ami bejött: hosszúgatya :? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most keltünk :mrgreen: ! Pedig megint arra készültem, hogy nem lesz visszaalvás, de lett 8) 8) 8) .

És az egyik legfontosabb, amit mindig elfelejtek ( :oops: ): Botond múlt szombaton átfordult :shock: :D :D :D :D . Anyu is itt volt, és még ő is meglepődött :wink: . És kezd egyre tudatosabb lenni a dolog: egy darabig nézelődik hason (kinyomva magát), és ha elunja, a hátára rugdalja magát, aztán elégedetten vigyorog :lol: . Én azt hittem bénácska lesz, mert hogy ilyen nagy, meg fiú, de minden ilyesmit hamarabb csinált jóval (fejtartás, kinyomás...), bár nyilván pont ezért, mert nagyon erős :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Én már egyszer írtam (biztos átugrottad :( ), hogy a Mária nagyker-ben lehet kapni Elanee nevű tejgyűjtő zacskót, 20 db kb. 1000 forint. Dupla zárócsíkja van, szerintem teljesen jó. 180ml-ig van jelölve, de szerintem rosszul, úgyhogy én mindig az aventes pohárban nézem meg, hogy mennyit öntök bele. 200 ml simán belefér.
Mária nagyker: http://www.bebibolt.hu

Bond!
Manó édesen felszerelkezett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tesóm kislánya ugyanezt csinálja, csak ő a vállára veti a pelenkás zsákot. :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Boo!
Én viszont tudom, hogy mit akartam Neked írni! :lol: :lol: :lol: :lol:
A Brendonban egészen biztos, hogy lehet kapni Motherlove termékeket!

Bond!
Narancsbőr ellen szerintem legjobb a sport és a testkezelések, amik a vérkeringést serkentik. Ezek közül a sport a legolcsóbb és legegészségesebb.

Kép
katy76

Sziasztok!!

Boo!! A Mother Love-ot Herbáriában vettem. Tényleg nem olcsó,de úgy tűnik megéri az árát. Igaz,hogy én sem tudok fejni,összesen nekem is csak egy adag van most a hűtőben,de mindig van neki elég a ciciben és ez már jó!!
Fosás: Tegnap nálunk is belekakilt apa tenyerébe. Fürcsi előtt jól összefosta magát,aztán amikor azt hittük,hogy befejezte,apa felvette,hogy akkor viszi a kádba,erre érez valami meleget a tenyerében :lol: A gyerek meg teljesen elégedett volt magával :D

Dodi!! Nekünk ugyanez a szitu a cumival,van amikor tök jól elvan vele és 1 perc alatt bealszik,viszont amikor már nagyon fáradt és átesik a holtponton,akkor csak köpködi ki,nem győzöm visszatenni a szájába. Például tegnap. Egész nap nem aludt,csak 20 perceket,közben állandóan ordított,gondoltam este legalább jól fog aludni.. Aha!! Kb. 5-ször ébredt fel,mire teljesen sikerült őt álomba simizni.Nem egyszerű. Mi meg hullák vagyunk már addigra apával.
Tejcsi fagyasztáshoz nem tudok hozzászólni :cry:
Akkor ezek szerint a te anyukád nem lát semmi rosszat a kenguruban? Mert írtam már,hogy én is gondolkozom rajta,de a dokinő azt mondta még nem ajánlja.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond! Narancsbőr: köszi,megvannak. Ok,hogy le vagyok fogyva,de a combon elég narancsos.Tényleg akartam is kérdezni,hogy szerintetek el lehet menni cellulitisz masszázsra illetve tornázni már,nem apad el attól a tej,ha már így megdolgoztam érte?! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ultraextra rapidban, mert a gyerekem megint készül összetörni magát :? :? :? : cellulitisz elleni masszázs jó, lehet mellette szoptatni.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Én a neten rendeltem a kapszulát, 1 nap alatt itt volt.
http://hu.motherlove.eu/

Hallottátok a csepeli sulit? Hogy 110 gyerek megbetegedett?
Én egy kicsit meg ijedtem, De a keresztfiam még jobban. Ugyan is van egy barátja akinek a barátnője ebbe a suliba jár, és ő is beteg lett, igaz hogy elment a dokihoz az én unszolásomra, de az azt mondta neki hogy á,. hülyeség nem az. Felhívtam a csepeli ANTSZ-t és mondták hogy bizonyítottan még nem az, de estére már kiderült hogy 4-nél már azonosították, és igen az. 90 % hogy a többieknek is ez van.
És mesélte ez a lány hogy nagyon agresszíven terjedt mert szinte egyszerre jött ki rajtuk, rajta is fél óra alatt kijött, lázas lett, fájt a torka, füle. Nem semmi. Most azért keresztfiam is figyelgeti magát, mert ő találkozott ezzel a haverjával, aki meg a beteg barátnőjénél volt előtte. Keresztfiamék meg itt laknak a szomszédba és ugye mi is találkoztunk vele. Nagyszerű, de azért remélem mi nem kapjuk el.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!
Hát vigyázzatok nagyon magatokra!
Érdekes, amíg nem volt a Petra, nem aggódtam magam hülyére, hogy elkapok-e valamit (pl. a madárinfluenza sem igazán aggasztott). Most viszont teljesen készen vagyok, hogy haza ne hozzunk valami vírust.

Én megkérdeztem a doktornőnket az influenza elleni oltással kapcsolatban, azt mondta, hogy hívjam fel a László kórházat, ott van valamilyen oltás központ, és ott tudnak felvilágosítást adni arról, hogy szoptatás alatt mit lehet, mit nem.
Ha nem árt a szoptatás alatt, én tuti beoltatom magam az influenzák ellen.

Nyuszi!
A torna mehet, ha már jól vagy, egyedül az izomlázra kell odafigyelni, hogy ne nagyon legyen, mert az megváltoztathatja a tejed ízét.
Én voltam a héten már tornán, és nem lett izomlázam, pedig utoljára 29 hetesen voltam, szóval kimaradt néhány hónap.
Sima alakformálóra mentem, jó volt nagyon.
Meg a mellizmaidra nem túl szerencsés ilyenkor tornázni, de ha szólsz az oktatónak, hogy szoptatsz, biztos oda fog rád figyelni.

Én hasizmot a császár után már 4 héttel erősítettem itthon, és semmi fájdalmam nem volt, így egy sima szülés után már nyugodtan mehetsz Te is.
Ha jól emlékszem, Te is rendszeresen jártál tornára, szóval a kondid biztos megvan ahhoz, hogy ne csinálj extra izomlázat magadnak.

Kép
katy76

sziasztok!
Gyors két kép: Kép Kép

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

"szopi közben a másik cicimből is folyik. Ezeket fogom fel, és teszem el, mert kiönteni azért nem akarom (napi 100-150 ml)"
Te ENNYIT csöpögsz? :shock: :shock: :shock: :shock: És hogy fogod fel? :?:

Egyéni tanrend: még különcködik is a kis stréber! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Most akkor kereszteljem át a gyerekem miattad?! Apropó,a te Bond-odat is én adtam"
IGEN!!! Már csak azért is, mert én kaptam hamarabb a nevemet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Narancsbőr ellen hosszúgatya: kösz. :x :x :x Azok ugyan vannak, de még a teherbeesés előtti kilóimra voltak jók, nem pedig a kiindulási állapotra. :? :? :? :? (Odébb van még a jövő nyár és kb. 10 éve nem is voltam strandon, de ha mégis elvetődnék oda, akkor mégsem vehetek fel akármit!? :? :cry: )

katy76! :)

"Narancsbőr ellen szerintem legjobb a sport és a testkezelések, amik a vérkeringést serkentik. Ezek közül a sport a legolcsóbb és legegészségesebb."
A baj, csak az, hogy ilyen jellegű kitartás abszolút nincs bennem. :roll: Ha tehetném, akkor minden évben részt vennék a Balatonátúszáson, de hogy rendszeresen lemenjek tornázni, akárcsak egyszer is egy héten... Esélytelen. :roll:
A terhestorna is csak azért ment ennyire, mert tudtam, hogy vége lesz valamikor. Ha tudom/látom valaminek a végét, akkor tudom, hogy mire számítsak, koncentrálni tudom az energiámat. De a végnélküliséggel nem bírok mit kezdeni. :roll: :oops:
Úgyhogy előtted is megemelem a kalapom. :wink:
(Én két dologgal kapcsolatban vagyok naaaagyon, de naagyon büszke magamra. Az egyik az első teljesítménytúrám, ami rögtön télen volt, bokáig érő hóban, 50 km-en át. A másik pedig az átúszás. Igaz, hogy 2 óra 46 perc alatt nyomtam le az 5,2 km-t, de kit érdekel? Lényeg, hogy megcsináltam. :wink: 8) )

"ha szólsz az oktatónak, hogy szoptatsz, biztos oda fog rád figyelni. "
Miután nem vagyok bejáratos ilyen helyekre sosem tudtam elképzelni, hogy ez hogy zajlik. :roll: Ott ugrabugrálnak mondjuk huszan egy órán, mindenki "beteget jelent" valamiért és akkor azt az oktató meg is jegyzi, figyelembe tudja venni? :shock: :shock: :?:

nyuszi81! :)

A fentiekből kitűnik, hogy nálam sport kilőve. :roll: De a narancsbőr elleni masszázs az tényleg bejött. Kb. két és fél hónap alatt ment le rólam négy kiló, nekik köszönhetően :wink: .

http://kismamamasszazs.hu/

Odamennek hozzád, nem kell még az orrodat se kidugnod, mindent hoznak (és egészségpénztárra is elszámolható :wink: ) Neked csak annyi a dolgod, hogy naponta legalább 3 liter folyadékot kell meginnod. (Ez utóbbi nekem szintén a kihívás kategóriába esett, de megoldottam: fél óránkénti figyelmeztetésre beállítottam a mobilomat, majd a kellő időben nagy lélekjelenléttel megittam kőkeményen egy bögrényi vizet. 8) :x )

gabi1! :)

Remélem, hogy titeket elkerül a vírus - és minket, többieket is. :!:

tímea83! :)

Mégmégmégmégmég!!! :D

A tegnaphoz kapcsolódan akartam még írni, hogy Huginak tök jó napja volt: eddig akkor mosolygott a legtöbbet. És egyre többször hallani, hogy: "ghe" és "hö". :D :D :D

De újabb rigolyák is eszembe jutottak:

1. Nem szeretem, ha mások ételhordó dobozkái vannak nálam. :x Alig várom, hogy vissza paterolhassam őket... Ebből fakadóan pedig azt is tudom, hogy ha nagy nehezen én adtam oda valakinek, akkor vissza kaptam-e már. Ha nem, akkor visszakérem. :oops: :oops: :oops:
2. Az utántöltős flakonok tetejét sosem tudom, úgy vissza csavarni, hogy az adagoló rész előre nézzen. Legjobb esetben is csak oldal irányba néz. Úúútálom...

A jelenlegi állás egyébként:

agi125r: 6 pont
conversano: 2 pont
katy76: 8 pont
kicsidodi: 15 pont
ikoka7: 3 pont

(Még jövő héten gondoltam folytatni, mert biztos van még egy jópár. Csak kellő elterelte a figyelmünket.)

Még szintén tegnap elgondolkodtam a BKV működésének hatékonyságán. Láttam, hogy egy jegykiadó automatából hogyan ürítették ki a pénzt.
Egy embernél volt a pénzeszsák, egy másik ürítette, a harmadik a rollnikat rakta bele, a negyedik hitelesítette, az ötödik valami kis kártyát tett mittoménhova a hatodik meg jegyzőkönyvet vett fel. Egyetlen automatával hatan foglalkoztak. :shock: :shock: :?

Kép
Kép
200907?

Boo emlegette még korábban kaja tárolást, ahogy az anyukája tanította neki, ennek kapcsán akartam írni, de mindig elfelejtettem. :?
Főzés közben beszélgettünk Apával és amikor meghallotta, hogy a tojást meg kéne mosni főzés előtt, ilyen fejet vágott: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: , mondván ő még sosem hallott róla. "Dehogynem" - mondom - "minden anyuka elmondja a kislányának, amikor főzni tanítja és sokszor lehet róla olvasni is. Azért kell, hogy ne menjenek bele a bacik"
- Ez hülyeség. Pont így mennek bele.
- (Most rajtam volt a sor, hogy felszaladjon a szemöldököm: :?: :?: :?: :?: )
-A tojás héja porózus, így amikor lemosod, akkor belemosod a szennyeződést.
Ezen kicsit elgondlkodtam, de továbbra is erősen meglepett voltam. Mindenesetre hittem neki, elvégre ő jobban tudja.
De mivel ez - tudtommal - egy általánosan elterjedt szokás, rákerestem a Neten. Íme:

http://www.fogyasztok.hu/cikk/20080321/tojas_fogyasztas_fertozes_veszely

Egészségetekre :wink: !

Kép
Kép
200907?

007!

Igen használtunk! :wink:

Nekem is van még egy rigolyám: Amellett, hogy nem szeretem a zajokat, csak sötétben tudok aludni éjszakánként, és az erős fény akkor is zavar, ha nem alszom. :roll:

Most muszáj volt ezt???? Így leírva döbbenek rá, hogy milyen borzasztó lehetek, csak teljesen ingerszegény környezetben bírok létezni... :roll: :lol:

Katy!

Nem vittem tejet a munkahelyemre, mert úgy terveztem, hogy ott fogok szoptatni, aztán indulok csak haza. De mivel NOé nem ébredt fel, és hamarabb végeztem mint gondoltam, elértünk egy korábbi buszt, így úgy gondoltam hamar hazaérünk, és inkább a megszokott környezetben...

Én azt kérdeztem meg, hogy a babut be lehet e oltatni influenza ellen. De őt nem lehet azt mondták...

No, megyek, mert NOé sír.

Kép
Kép
tabati

Jajj, de kis korszerűek vagytok! :wink: :lol: :lol: :lol:

Újabb rigolyám rémlett fel.
Főtt tojásnál, főtt krumplinál, barack pucoláskor és hasonló esetekben, amikor a héját kell lehúzni, akkor nem szeretem, ha az adott élelmiszer is vele jön és "sebhelyes" lesz a felülete. :roll: :roll: :roll:

(Eszetek be jutott már, hogy mi lenne, ha összezárnának minket egy olyan helyre, ahol minden rigolyánk megtalálható lenne? Vajon mennyi idő alatt nyírnánk ki egymást? (Jobb esetben csak megzakkanánk) :roll: :?: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

A H1N1 kapcsán ez a cikk volt itt:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=090829

Hogy ez kinek mennyire "jó hír", azt döntse el maga...

Kép
Kép
200907?

Bond!
Én egy kis terembe járok már több mint 5 éve, ismerek minden oktatót. Így én teljes mértékben rájuk merem bízni magam. De ők az idegenekre is odafigyelnek.
Egy jó oktatónak az óra elején az az első kérdése, hogy van-e valakinek valamilyen mozgásszervi problémája, gerincbántalma, stb. És akinek bármi gondja van, arra oda szoktak figyelni.

Gondolom, hogy ez egy 40 fős teremben nehezebben megoldható. :roll: :roll: :roll:

Tabati!
Én addig voltam a munkahelyemen, míg Petra fel nem ébredt. Volt miről beszélgetnem a kollégáimmal.
Egyébként gondoltam délután rád, mert Kistarcsán voltunk, oda költöztek a nővéremék és mentünk háznézőbe. Te is valahol arra laksz, ugye?

Bond!
A tojást én is mindig megmosom, papírtörlővel megszárítom, és utána azonnal kezet mosok.
Én a könyveimet nem szeretem kölcsönadni.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!

Az Aventnek van kifejezetten erre a célra terméke :wink: . Tejfelfogókagyló, vagy ilyesmi a neve.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Áááááááááááááááááááááááááááá, így kikapni!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Valaki be fogja adatni a Menjugate-et? Én szeretném, de nem tudom eldönteni, hogy mikor adassam be. Mert ha egy éves kor előtt adatom be, akkor ugyan hamarabb lesz védett, de 2x szúrják. Egy éves kor után meg csak 1x.
Ki hogy fogja beadatni?????
Dodi!
Az Anyukád mit javasolna?
Az én dokim egy éves kor után javasolja, a nővéremé pedig egy éves kor előtt javasolta. :roll: :roll: :roll: :roll:

Én tökre elfelejtettem, hogy 3 hónaposan is van kötelező oltás! Ha Lilisgabi nem írja ma, akkor ki tudja, hogy mikor jut eszembe!
Hétfőn bejelentkezek az orvoshoz.

Kép
katy76

"A tojást én is mindig megmosom, papírtörlővel megszárítom, és utána azonnal kezet mosok."
Bocs, de erről most Zsanett jutott eszembe a Big Brotherből. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

7 rugó a More Milk? :shock: Én leragadtam 5-nél. Álláspontot változtatok :oops: : tényleg rohadt drága. :o :?

Függöny: remélem a lelkére kötötted, hogy naggyonn vigyázzon rá. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsiri és a plázázás: :o :P :P :P :P (Látszik, hogy a mai kor gyermeke. :roll: :roll: :lol: :lol: )

"mit csináljak, ha egyszer utál hason feküdni"
Alvás közben fordítsd meg.
Nálunk Hugi inkább jobbra tesz a fejét, azért vagy finoman átfordítom balra vagy pedig balra teszek érdekes játékokat, a jobbat pedig ingerszegényebbé teszem.
(Illetve a bal lábát többet húzza felfelé, azért tornáztatgatom időnként, pláne az ultrahangos lelet birtokában. A védőnéni azt mondta, hogy jó, de azért ráfér egy kis mozgatás)

Mellkas horpadás: passz. (Ki mondta? :?: )

Nálunk is olyan a cicije, teljesen okés.

Laktóz intolerancia: szerintem nem így jelentkezne, hogy sír a tápszertől. :roll: :roll: :roll: :roll: De nem tudom...

Az okés, de konkrétan technikailag hogy kivitelezed? :roll:

Kép
Kép
200907?

Fogalmam sincs, hogy mi az a dzsungelizé. :roll: :roll: :roll:
De azt igen, hogy a dokinéninek és védőnőnek is tudnia kell, hogy mikor, milyen oltásokat kell kapnotok, így erre nekik kell odafigyelni és az előre megbeszéltek szerinti időpontban adni. :!:

Kép
Kép
200907?

Bond!
A hosszú távú memóriám vagy nem olyan jó, vagy nem néztem kellő figyelemmel a Big Brother-t. Miért pont Zsanett? (ő volt a szörpgyáros lány ugye?)

Tejgyűjtő kagyló: szerintem be kell tenni a melltartóba és az ott gyűjtögeti a kicsöpögő tejet.

Kép
katy76

007!

Nekem nincs tejfelfogó kagylóm, így egy üres cumisüveget tartok oda. Azon én is gondolkodtam, hogy a kagyló hogy műkszik, ottmarad magától? :shock: Mert ha nem, hanem ugyanúgy fogni kell, akkor nem mindegy, hogy mit tartasz oda? :roll:

Katy!

Gyerünk, halljunk még rigolyákat, mert érzem én, hogy te lennél a nyerő, ha jobban kiadnád magad. :wink: :P :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

Katy!

Zsanett konkrétan hipóval mosogatott. :lol: (na jó túloztam, de nagyon steril volt az tuti)

Kép
Kép
tabati

Katy!

:lol: :lol: Neked is van humorod, jolö vanö! :lol:

Kagyló meg...logikus tényleg...csak én itthonra már nem hordok melltartót...macerás volt... :roll:

Kép
Kép
tabati

Bond!
Ez egy nem kötelező védőoltás, a Meningococcus C típusa ellen véd.
Be lehet adatni bármilyen életkorban, de ha egy éves kor alatt adatod be, akkor nem egy, hanem két oltást kell beadni 2 hónap eltéréssel.
Azért vagyok bizonytalan, mert a mi gyerekorvosunk egy éves kor után adná be, de a nővérem gyerekorvosa pedig minél előbb javasolta még akkor is, ha két oltásra van szükség.
Ezért kérdeztem, hogy ki mit gondol.
(azt már leszűrtem, hogy Manó nem kapott ilyet.)

Kép
katy76

Akkor azt már csak halkan merem elmondani, hogy a munkahelyemen az asztalomon ott figyel a zselés kézfertőtlenítő, mert elég sokszor kell sajnos jattolnom az ügyfelekkel, ezért nagyon sokszor fertőtlenítem a kezem, mert sokszor nincs időm kimenni kezet mosni.
(ügyfeles székre meg csak úgy ülök rá, hogy előbb rárakok egy A4-es papírt, és arra ülök.)

Kép
katy76

Boo,
Az anyatejben is van laktóz. Csecsemők még többnyire meg tudják emészteni, ez nem intolerancia, hanem felnőttkorban sokszor hiányzik az az enzim vagy mi, ami lebontja. A tápiban a nagyobb fehérjék lebontása szokott gondot okozni. (kazein)

Bond,
Fél európát beutaztam elég érdekes körülmények között. Nem hinném, hogy egy kis rigolyás összezáras kiborítana. :lol:

Rigolyapontozásnál elfelejtkeztem a karnis porszívózásról. Azért tuti jár egy pont :mrgreen:

"Egyetlen automatával hatan foglalkoztak."
Ez egyáltalán nem a hatékonyság hiánya. Ilyen időkben ezt úgy kell hívni, hogy munkahelyteremtés. 8)

Narancsbőr ellen egyetlen dolog működik igazán: genetika.

"manapság mikortól kezdenek együttjárni a hamvas fiatalok"
Ahogy egy kilencedikes gyerkőcöm megjegyezte: óóóó, az ő előző osztályában már több abortusz is volt. Korán. :?

Ez a fejen keresztbe fekszik nem rossz altatási módszer. :lol: Ennél jobb már csak Szabi volt, ő keresett magának egy szemöldököt és azt dörzsölgette. Persze az enyém nem volt olyan ideális, mint apáé, úgyhogy néha arra ébredtem, hogy bepróbálkozik a szempilláimmal.
Ezt az ütögetéses játékot mint saját példát írtam. Nálunk népszerű - nem személyesen nálam, gondolhatod.

Nyuszi,
Torna mehet. Sima szülés után már egy nappal is. :D

Tejfagyasztás:
A műanyag pohár az nem a legjobb, mivel könnyen sérül és mint minden más műanyag is belemegy a tejbe, a folpack sem az igazi. Ezért vannak spec erre a célra gyártott termékek. Még a műanyag cumis"üveg" anyaga is kimutatható a tejben, még ha minimális mennyiségben is.

Kép KépKép
lorca

Igen, ő volt. Azzal élcelődtek, hogy Zsanett még a fertőtlenítős flakont is fertőtlenítette. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tejgyűtő kagyló: cicire kell rácuppantani.

http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=szoptatas&category=bimbovedo&empty=1&productid=1597&pageno=1&whid=25

"Nekem nincs tejfelfogó kagylóm, így egy üres cumisüveget tartok oda."
Ugyancsak szép mutatvány lehet: egyik kezeddel szoptatsz, másikkal meg tartasz. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?