bass..us, irtam egy csomót és elszált, a fene egye meg
szia julcsika
ird meg az eredményed, kiváncsi vagyok

, ha tudod vidd férjecskét is, tök édi a bébi ahogy ugra-bugrál a monitoron
rencsike
neked is volt rubeola szűrés, moncsa irta az előbb, de nekem nem jelölte be apánk, pedig ma voltam toxoplasma meg hepatitisz szűrésen, megcsináltathattam volna azt is.
Az itteni nőgyógyász feirta az AFP-t 22-én megyek, tök rendes, megcsinálják helyben és fizetnem sem kell érte
Azt mondta magasabb lesz az eredmény, a két bébi miatt, de nem kell megijedni, mert ez igy természetes. az amniót nem javasolta.
Én most nem hizok, de kb ennyit eszem amit te is leirtál, eddig hiztam-apánk szerint 5 kilót-de valójában többet, mondtam is neki, hogy nem eszem sokat mégis hizom, nem látom, hogy vizesednék.
Nyugi nem fog elküldeni, sztem többet árt, ha stresszeled magad a hizás miatt, mintha 10 kiló helyett 14-et hizol. Nekem is max. 14 kilót engedélyezett, de én még életemben nem láttam iker terhes kismamit 14 kiló plusszal, még Hollywoodban sem, pedig ott aztán fontos a látszat, szóval én egyenlőre abszolút nem parázok.Jó 20 kilónál már megijednék, de sztem csak kezeld a helyén a dolgokat, figyelj oda mit eszem, úgy, mint eddig és ne aggódj emiatt.
melike
nekem is savam volt kb. a 10. hétig-ez lehet terhestűnet is, Vass doki szerint keksz kell, apánk szerint no só.
Ja és rencsike én is imádom a levest, lehet nekem is kisfiúlesz, vagy mindkettő?
s.monika
Figyelj csak az amnióról leirhatnál nekem mindent, köszi
Miért mentél, mikor mentél, milyen volt, stb.