A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

nóna én maradok a sportcipőnél szerintem bár nekem ennyire nem volt vészes a dagadás.igaz kell vennem télicipőt de megvárom vele a szülést aztán majd veszek.addig reménykedem hogy nem lessz nagy hideg

Kép
Kép
anitaaa03

Ja, és ne haragudjatok légyszi, h. csak így témák szerint írok, de csak időnként van időm be-benézni, és próbálok minél több felvetett témára reagálni, csak sajnos a neveket már nem tudom megjegyezni így, hogy ki mit kérdezett. Tényleg bocs, igyekszem, szóval nem tiszteletlenségből van, csak amikor nincs igazán időm, próbálok ilyen köztes megoldást választani... :oops:

Kép

Kép
nóna

Anita, a téli cipővel teljesen igazad van, mindenképp érdemes megvárni a szülést, mert utána pár nap alatt lemegy az a víz, dagadás, ami a lábon volt, és visszaáll az eredeti méret. Sajna decemberben már szokott hideg lenni, van is nekem kitaposott csizmám, de sajna az utolsó egy hónapban már az se volt jó a múltkor, és hát most pont az lesz a leghidegebb. Na mindegy, ezen kár agyalnom előre, majd kialakul, lehet, h. enyhe tél lesz, ki tudja... :)

Kép

Kép
nóna

így van nóna előre ne aggódj ezen az is lehet hogy most nem dagadfel annyira a lábad

Kép
Kép
anitaaa03

nóna: én ezt nem értem. Tegnap is ez volt a szitu. El van az ágyában Verus, de ficánkol, és ilyenek, amivel előbb utóbb felkelti Johit. Mindent kitalál, hogy szomjas, hogy éhes, és hogy ő már aludt is egy kicsit. De ha nem alszik délután, akkor éjjel még rosszabb. Igaz gyorsan elalszik altatáskor, de egész éjjel óránként ébred. Már négy éves lesz, de még mindig horror az altatás. Ha felkel, üvölt, és nem hajlandó nélkülünk aludni.

Kata
labkat

nóna: ez nagyon jó ötlet, jó lenne elmenni a párommal kettesben valahová. Egy hétvégére! Tök hülyén érzem magamat, hogy ezt kívánom, de annyira szeretnék kicsit vele lenni, gyerek nélkül!!! Tiszta depi vagyok... Bocsi!

Kata
labkat

anita: persze igazad van, nem akarom hogy idő előtt szülessenek. Jó ha addig nevelkednek odabent, amíg szépen megnőnek. Mindennek meg van a maga ideje. Most mégis feldobna valami... lehet hogy megnézek egy jó kis romantikus filmet. Csak hát nem nagyon jutok a DVD-hez, mert folyton mesék mennek!

Nem tudtok ajánlani valami jó filmet ami most megy a mozikban?

Kata
labkat

anita: szerintem a darázs csípésből nem lehet baj, de ha aggódsz, hívd fel a védőnőt, vagy a dokit és kérdezz rá!

Kata
labkat

Én Verussal épp így voltam terhes, tehát első kismama ruhatáramat tudom használni. Még emléxem akkor vettem a ma is hordott bakancsomat. Amikor meg még csak ősz volt, vettem egy Dr. Batz papucsot, és abban mentem mindenhová. Abból nem tudott kidagadni a lábam :)

Kata
labkat

LAbkat, milyen filmre vágysz? Ha valmi könnyedre, most megy a moziban egy, a cíímét nem tudom, csak azt, h. Uma Thurman és Colin Firth a főszereplők, azt hiszem valami romantikus. Amúgy egyáltalán nem gáz, h. szívesen eltöltenél egy kis időt kettesben a férjeddel, sztem ez két gyerekl mellett teljesen természetes. Én tegnap este éreztem azt, h. nem igaz, h. a fiam nem hajlandó ( akármit is csinálunk) 10 előtt elaludni, a páromnak meg akkor már szintén le kell feküdnie, mert hajnalban kel minden nap, és késő este ér haza. És még arra sm volt időm, h. két szót szóljak hozzá, mert egyszerre aludt el a fiammal majdnem. Tegnapra terveztünk végre egy kirándulást, erre a fiam egytől ötig nem volt hajlandó elaludni, na akkor mondtam, hogy menjenek el egyet sétálni a városba, mert nekem muszáj egy kicsit leeresztenem itthon, mert kicsit kiakadtam. Egész héten itthon vagyunk ketten a kisfiammal, alig várom, h. csináljunk valami kis programot, erre a picur keresztülhúzza azt az egy napot azzal, h. nem hajlandó elaludni. Úgyhogy mialatt órákig próbáltuk elaltatni, bentről néztem a szép, kirándulós napsütésünket, és azt hittem felrobbanok. Na persze amikor elindultak be a városba autóval kettesben, két perc múlva már aludt is - úgyhogy megálltak egy parkolóban, párom olvasott, gyerek aludt - este 6-kor az ebéd utánit! Na gondolhatod este ráadásul ezek után mikor aludt el... áááááá... :cry: Ez nagyon idegörlő tud lenni.

Kép

Kép
nóna

Kata, ne depizz, gondolj arra, hogy ez csak hormonális, és holnapra kialszod! azon meg főleg ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hogy kicsit lennél gyerekek nélkül is kettesben, ez tök normális!!

Ezen a csizma-kérdésen én még nem gondolkoztam. Mindenkinek bedagad a lába a végén? Nekem nyáron pl. egyáltalán nem vizesedett a nagymelegben, nem lehet, hogy megúszom a végén is? Én még reménykedem. Ha nem jön be, marad a befűzetlen bakancs, de abban meg jó nagyot lehet zakózni.

/
lemonsong

Labkat,kitartás,úristen,belegondolok 2 gyerek kinn és benn.....én már a saját helyzetemtől is kivagyok....

Nóna,csak mert Dénes is 5 héttel jött korábban és vele nem is voltam ilyen nyűgös terhes....valahogy csak félek....stresszel,hogy lehet,h hetekre távol kell lennem tőle,idegesít,hogy mindenki csesztet,h hű,mekkora a hasad,biztosan jó nagy gyerek lesz és majd korábban is jön,meg hogy mennyit híztál?Húúúú,én annyival mentem szülni és hasonlók.

De lehet,hogy csak olyan napom van,mint Katának.

Kép Kép
meli1118

Le a kalappal lányok, akiknek otthon még csörömpöl egy-két kislurkó!! Bár én is vágyom effajta elfoglaltságokra majd amint lehet, de az biztos hogy egész más mint amikor az első babát várja az ember.
Vendég

Meli, értem, ne haragudj, nem emlékeztem rá, h. Nálatok Dénes korábban jött. De abszolút nem biztos ám, h. ez most is így lesz! A hízással ne törődj, a csesztetéssel meg főleg ne, nekem is sokan mondták az előző terhességemnél félidőben, hogy Te jó ég, ők ennyi hízással mentek szülni... pedig nem is voltam nagydarab, csak mikor mondtam a számot, akkor hűltem el. Ez mindenkinél máshogy van, tegyél rá magasról, mit mondanak, mindenki szeret okoskodni.Azt abszolút megértem, h. aggódsz, h. esetleg távol kell lenned a fiadtól. Ez bizony engem is idegesít, még akkor is, ha csak pár napról lesz szó, hisz még sosem volt nélkülem, és nagyon nem akarnám " egyedül" hagyni ( persze nem egyedül lenne, de mégis én vagyok az anyja, ha bármi baja van rögötn engem keres, én tudom megnyugtatni, én tudom elaltatni, stb.) A hasam nekem is hatalmas, mondták nekem is, hogy mi lesz decemberig... hát nem tudom, néha én is kíváncsi leszek, hova fér el majd még több pocak, hogy tudok majd vele létezni. De igyekszem nem sokat agyalni ezen, úgysem tehetek semmit, majd lesz valahogy.

Lemonsong, nem mindenki dagad be. Én viszont annyira, hogy már magába a cipőbe sem ment bele a lábam, így nem kellett azon gondolkodni, h. befűzzem-e. Szóval vannak ennek fokozatai... A gyűrűim a kezemre már nem jönnek rá. Ez is egy jel nálam. Meg néha már érzem, hogy ducibb a lábam, mint volt, szorít a cipőm időnként. És hát a súlyom is kúszik felfelé rendesen. Igazából nem a folyadéktól vizesedünk, hanem azoktól, amitől hízunk is. Meg lehet terhességi mérgezés jele is, de az csak egyéb tünetekkel együtt ( magas vérnyomás, fehérjevizelés stb.).

Kép

Kép
nóna

kata nálunk ez van általában altatás témában mindig találgat ő is és z van este is 10krül alszik mindig bár szerencsére éjjel nem kell fel.
hát igen a mese mi is 3xra tudtuk megnézni a halálos iramot mert most játszani kell vele most shreket nézek most verdát.....szóval nem egyszerű.én is sokszor vágyom egy kis nyugira de ha néha gy van akkor mg aggódom hogy mi van a fiunkkal,szóval se így se úgy

Kép
Kép
anitaaa03

Szerintem ne aggódjon senki a nagy hasa miatt, engem ma megkérdezett a nővérke, hogy lesz-e ctg is (amit a 36. héttől csinálnak). :lol:

/
lemonsong

ruha ügyben én különben jobban aggódom a télikabát miatt :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Én a hisztitől szenvedőkhöz csatlakoznék. Hát tegnap este mindkét gyerek úgy ordított, ahogy a torkán kifért, az egyiket én, a másikat a férjem próbálta nyugtatni, de elég kevés sikerrel. este 10 körül lett teljes a béke, na akkor aztán én éreztem már magam totál zokninak. Erre éjjel egykor rá akartam nézni Csabira nem takarózott-e ki, hát ül az ágyában és játszik a sötétben. Én meg csodálkozok, hogy nappal miért nyűgös, meg hisztis a gyerek......

tücsökbogár

lemonsong :lol:
én pont azon ggódom hogy szerintem meg mások szerint is "kicsi".
ahoz képest hogy hamar elkezdett nőlni most valahogy olyan mintha megállt volna bár az igaz hogy ami van azt teljes egészében kitölti a gyerek mert vagy a bordámat rugdossa vagy a szemérem csontomnál boxol :D

Kép
Kép
anitaaa03

Hát igen, a másik, a télikabát... na abba tuti senki nem fog beleférni... :lol:

Kép

Kép
nóna

tücsökbogár nem irigyellek két olyan pici plussz a pocak nem is tudom hogy bírod :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Nóna,Lemon :lol: :lol: :lol: jó,nem aggódom :lol: :lol: de azért már örülnék,ha mondjuk dec.10-e lenne és még egyben.....

Kép Kép
meli1118

meli ennek szerintem sokan örülnénk.bár én akkor már szeretnék szülni de akkor tájt :oops: :)

Kép
Kép
anitaaa03

na szóltam a páromnak hogy hozzon pizzát mondta hogy megrendeli és hoz,most már csak ki kell várni mire hazaér :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Én Dénessel télen voltam főképp terhes és akkor turiztam egy tökjó fazonú télikabátot,amit csak így tudok felvenni,mert amúgy nagy.Na nekem ezzel nem lesz gond.A csizmát meg úgy gondoltam,h ha nem jön rám az enyém,tutira nem veszek nagyobbat ilyen kis időre,így kérek egyet anyutól,neki 1,5 számmal nagyobb a lába :lol: költséghatékony...

Tücsök :shock: mi a fene volt tegnap??????megkattantak a gyerekek...

Kép Kép
meli1118

piiiizzzzaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

meli nálad kabát megoldva jó neked én meg legfeljebb majd nem gombolom össze és felöltözm alá melegen úgy sem töltök sok időt kint :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Meli, tisztára azt hittem úgy fogod folytatni, hogy ha a csizmád nem jön Rád, nem aggódsz, elkéred a párodét... :lol: Elképzeltem magamban, hogy mutatna rajtam a párom bakancsa, a kb. 160 centimhez a 42-es magasszárú bakancs... :lol:

Kép

Kép
nóna

Bár a végefelé az ember már vajmi keveset törődik azzal, hogyan is mutat a különböző ruhadarabokban... Szülésznőm mesélte, vlt jópár anyukája, akik strandpapucsban mentek szülni, mert már csak abba fértek bele :lol: :)

Kép

Kép
nóna

Jó, persze nem decemberben, hanem tavasszal-nyáron. :D

Kép

Kép
nóna

sziasztok!

Ismét csak beesek, majd kiesek, mert szülői lesz az oviban.

Akinek van macskája, de nem most került hozzá az feleslegesen izgul. A kakiban meg egyik anyuci se matat :wink:
Van macsekom, egyszer néztek toxót, ennyi elég is. Kiskoromban én is együtt aludtam akkor macskámmal meg dolgoztam is labormacsekokkal meg állatokkal,..mégsem estemát soha toxón. Azért az nem úgy van, hogy ránézel és megkapod,..meg sztem az állaton is látszik, hogy valami nem OK akkor meg irány az állatorvos amúgy is, nem?!

Rh-t viszont kellene nézni,...az az nem kellene :wink: csak én érezném jobban magam ha nézne ellenanyagot. De ha azt mondja, hogy nem kell nem erősködöm.

székelykáposztaaaaaaa :P Imádom +éhes vagyok!
Szőlőt is szeretem,...egész 7végén ettem + szilvát,...nekem nem ártanak(kopp-kopp).

Lemon, nem mindneki vizesedik meg dagad. Nekem pl jók maradtak a cipőim is meg a gyűrűm is.

Meglevő gyerkőcöknek betegségmentes őszt kívánok!
Kismamiknak meg jó kedvet!

Barátnőm befektették toxémia gyanúval :(

Ja, még el nem felejtem,....a Cora-s, Auchan-es cuccokat nem nagyon ismerem, de a Tesco-sak sztem ár/érték arányban meglepően jók! Nem nyúlnak és nem is olyan vékonyak mint a géz. Igaz, nem főzöm ki a gyerekruhát.

N.

Kép Kép
natasa1975

a vizesedés nálam sem jött úgy elő mint 3 éve most szinte nem is dagadok akkor meg ilyen idős terhesen bizony estére volt bokám.

Kép
Kép
anitaaa03

Újra itt.
Eltűntem nézelődni a városba és egy zenélő forgókával tértem haza. :oops: Igaz, csak 4.600 Ft volt, de megbeszéltük a párommal, hogy ebben a hónapban nem vásárolunk ilyeneket, mert akkor nem fogunk kitartani hó végéig és erre tessék, bűnbe estem. Nem baj, ha nem lesz pénz kajára, legalább diétázom kicsit, a doki is biztos támogatná az ötletet. :D

Elismerésem az egy-két gyerkőcös anyukáknak, ahogy olvasom egyáltalán nem könnyű a helyzet. :shock: Sok türelmet és kitartást kívánok, az pedig, hogy szeretnétek a párotokkal kettesben lenni, teljesen érthető. (és az is, ha az elmaradt program miatt kiakadtok)
Néha én is kigondolok programokat mire hazaér a férjem és nagyot tudok csalódni, ha épp neki nincs kedve, vagy későn tud csak jönni, esetleg elered az eső. Ha még ezt egy gyerkőc hisztije is tarkítaná...
Mindenkinek akinek valami nyűgje, baja, rossz kedve van, küldök egy mosolyt, osszátok szét. :) :) :) :) :) :) :)
csillag25

kabát helyett szerezzetek be egy jó kis... nem jut az eszembe a neve: kötött szokott lenni, és bebújós!

Kata
labkat

csillag milyen zenélőt vettél?felhúzós?azért szerintem kijöttök valahogy bár hónap végén mi is mindig bajban vagyunk :oops:
kata én tudom mire gondolsz csak az a baj hogy utána tuti nem venném fel mert nem igazán jön be :( szóval ugyan az mintha kabátot vennék

Kép
Kép
anitaaa03

na lassan hazaér a pizzám :D
megyek mert még kiakarok takarítani csak hétfőn mindig olyan nehezen fogok neki a dolgoknak :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Anita, a babycontrol oldalon az árlistánál le van írva, hogy pl. a legolcsóbb 22.800 Ft-osnál "a megfigyelt felület mérete 50x70 cm, így egy átlagos kiságy középső felületét képes ellenőrizni! Amíg nem mászkál el a baba addig elég, később bővíthető egy vagy két érzékelőlappal".
Ebből nekem az jön le, hogy ide erősen kellene még az amit "ajándékba" adnak.
A 29.000-esnél eleve két érzékelő van -ami már elég lehet- mert az ajándék lapot ideiglenes fekhelyhez ajánlják. Persze ha elég nagy a kiságy, akkor a 3 lappal már tuti védelem.
csillag25

Jó étvágyat a pizzához! :D
Igen, felhúzós zenélős. Egy nagy virágról lógnak le a méhecskék vagy más zümik. Szép színes. Volt egy fehér-bézs macis-nyuszis az is nagyon tetszett, (visszafogottabb volt) de a babának szerintem ezt jobb lesz nézegetni.
csillag25

Nekem van egy kiváló, fekete berliner kendőm, a dédmamámé volt és még nem kínosan avét, csak icicpicit kezd öregedni. Évek óta azt használom egész ősszel, most is ez lesz. A poncsókat én sem igazán szeretem, pedig alapvetően nem is nagy a különbség.
A vizesedéstől én is félek, remélem, nem ér el. Eddig e téren nem történt változás. Csak a combom és a farom lett kissé nagyobb, de az állítólag fontos zsírraktár, szóval nem kesergek. :D

Nem lehet egyszerű kisgyerekkel várni a pici gyereket. :) Remélem, én is megtudom majd, hogy milyen az! :lol:

Dóra
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
moly

gio, én a Kútvölgyuben fogok szülni.

nóna, köszi, majd megérdeklődöm ezt az apaságis dolgot

Én pont ma próbáltam venni egy kis átmeneti cipőt, a 39-es szűk volt, pedig 38-as a lábam. Jó, mi?
És úgy, hogy nem vagyok vizes, eddig.

Holnap Apa szülinapos, úgyhogy tortát sütök neki.
Majd elvitetem vele a melóba, hogy ne tudjak hozzáférni :D :D :D
Mindenkinek szép estét!
judy
Vendég

Én egy kismama ruhával leptem meg magam, mert hétvégén esküvőre megyünk és természetesen nincs egy rongyom 8) MOndjuk olyan ami elegáns és pocak is elfér tényleg nincs, tehát szó mi szó: megérdemlem :oops: :D
Holnap gondoljatok rám, megyek cukorkázni...Pfúúj...már előre fázom tőle. A dinnyén, szőlőn kívűl mi az amit nem kéne ennem este ? Még csak most értem haza egy kis durumtésztát főzök tonhallal, gondolom ez nem dob a cukron, bár én már néha nem tudok semmit ebben az óriási információhalomban, ami egy kismamit ér :) Bár ez legyen a legnagyobb gondom.
Nekem is 38as a lábam és a cipők már nem igazán jók, tehát továbbra sem preferálom hogy kitörjön az ősz - bár a szandi harisnyazoknival elég hülyén néz ki :)
Vendég

Jajj,én úgy vártam az őszt,végre nem izzadok,sőt,tegnap először még zoknit is vettem hosszú idő óta először....nem érdekel ám,ha apa edzőcipőjébe kényszerülök....
Poncsó évek óta álmom volt,turiztam is tavaly egy gyönyörű feketét,de csak rövid átmeneti fazon.És most turiztam egy olyan gyönyörű citromsárga átmeneti kabátot!!!!Alig várom,hogy hardhassam,szép fekete holmikkal...a fekete hajamhoz amúgy is nagyon jól megy...na ennyit a divatozásról és máris jó a kedvem :lol:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Én is túlestem tegnap a cukron. Megjegyzem, én két citrom levét nyomtam bele :lol: Úgy kimondottan finom volt. Én is azt viseltem nehezen, hogy fél 11-ig nem ehettem semmit. Viszont találkoztam dokimmal, és negatív lett a TORCH :D Csütörtökön szív uh., és addigra a cukor eredménye is meglesz.
Meséltem már nektek, hogy sikerült megvennünk a kocsit? Peugeot 206 sw, igazi családi autó. Úgy várom már, hogy tele legyen a csomagtartó a babakocsival :)

Télikabátokkal én is hadilábon állok még. Bár azt hiszem van egy olyanom, ami talán elég bő, és jó lenne. Meg anyukámnak is van egy óriási kabátja, de hasamon már most nem ér be az sem :( Úgyhogy azért lehet, hogy kell új dolgokat vennem.

Jövő héttől járok vezetni tanulni. Nagyon izgulok. Remélem, bírni fogom...

Kisgyerekes kismamiknak minden elismerésem. Leszek még én is így :)

briell

Jó reggelt!!

Briell,mivel neked első baba,így érdemes kabátot beszerezni,még ha most kis időre is kell.De ha szeretsz turizni,akkor meg fillérekből megvannak tökjó darabok.
Örülök,hogy jó lett az eredmény.
Én ma megyek dokimhoz,drukk,hogy minden jó legyen(méhszáj,stb...)

Mi is bánjuk,hogy nem sw-t vettünk anno,azok olyan jók nyáron.De amúgy nincs panasz!!!Milyen színű?Biztosan szertni fogod,mi nagyon imádjuk a 307-t,megy,mint a golyó és iszony keveset fogyaszt!!!

Kép Kép
meli1118

Sima szürke, de nagyon szép szerintem. Nagyon megszerettük a Peugeot-kat :) És ez is döbbenetesen keveset fogyaszt 8)

Ja, azt akartam még leírni, nálam hogy megy a terhesgondozás. Dokimnál kb. havonta magánrendelés. Kérdések, utasítások, vérnyomás, kézi vizsgálat, 20. héttől vizelet. (elején ugye sokszor mentem, és akkor volt uh is, de 12. héttől azt nem csinál) Uh. nélkül 7000, uh.-val 10000. Ha a kórházban vagyok vizsgálaton, néha ott is megkeresem, akkor ott is vesznek vizeletet, meg mérnek vérnyomást, de ő nem vizsgált még ott. (Klinika)

Védőnő: ő azt mondta, doki után mindig menjek hozzá. Én úgy megyek, ahogy kijön éppen. Eddig azt hiszem négyszer voltam. Ő csak vérnyomást meg súlyt meg vizeletet mér (kezdek profi lenni a kispohárba pisilésben. korábban sosem sikerült simán :oops: ). Szívhangot még nem hallgatott :( Vérvételre, AFP-re ő ad beutalót, ha az orvos kéri. Illetve először a háziorvostól kért a dokim vérképet, de ő pl. nem tud írni beutalót ellenanyaghoz :roll:

Ja, a dokim nagy pozitívuma, hogy úgy vizsgál, hogy gyakorlatilag nem érzek semmit :shock: Ez nagyon jó, remélem vajúdás közben is ilyen finom lesz :D Negatívuma, hogy iszonyatosan sokat csesztet a súlyom miatt, de erről már írtam (+6 kiló :? )

Tudom, hogy pl. a soproni kórházban egész terhesség alatt egyszer sem néznek méhszájat :shock: Ez nekem azért fura. Nem biztos, hogy az jár panasszal, ha elkezd kicsit nyílni, nem?

briell

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Briell, irigyellek, hogy Ti már ott tartotok, hogy új kocsi...mi még várjuk a rendőrséget, hogy lezárják a nyomozást. Persze nem sietik el, mi meg külön örülünk, hogy havonta fizetjük a kocsi törlesztőjét.
Egy szép kismama ruhával én is meglepném magam, mert két hét múlva esküvőre megyünk, és el se tudom képzelni, hogy mibe paszírozom bele magam. Ugyanis, ma reggel mértem meg magam (lemerült az elem a mérlegemben, ezért jó sokáig nem tettem) és deklaráltam, hogy ez bizony már 13 kiló plussz. Atyám, sose voltam még ennyi. Remélem az orvosom se csinál majd belőle problémát. A cukrom rendben van, jól vagyok, úgyhogy nem is érdekel. Majd lefogyok, de nem most.
Télikabát ügyben szerencsém van, mert van a családban a korábbi terhességek alatt a rokonok begyűjtöttek mindenfélét. Ezeket most megöröklöm. A turihoz meg nincs érzékem, pedig olyan jó lenne egy-két dolgot találni.
Na jó, befogom. Megyek, takarítok, vagy ilyesmi.
tedorka

Sziasztok, most várom hogy leteljen a 2 óra cukor-idő.
Figyeljetek, nektek a cukorvizsgálatkor mit néztek még? Vérkép, vizelet, gyulladásfaktorok, ilyesmi?
Elmentem egy mhelyhez közeli magánlaborba, ahol előzetesen azt mondták hogy 2ezerért megcsinálják a vért, vizeletet, cukrot és du-ra kész az eredmény.(gondoltam ennyit megér, hogy ne menjek át a város másik végébe a kórházba) De kiderült a dokim papírjából hogy ő még egy halom dologot kért megnézetni. A laboros nők meg mondták hogy ilyet pl. A Szt.Imrés kórházas dokik 26 hetesen nem kérnek, biztos a Jánosban más a protokoll, de elhűlve nézték a listát és a végén kaptam egy 9200 ft-os szlát.. :shock: Nem elég a lötty, most a sokktól fogok mindjár hányni :cry: Még szerencse hogy van egészségpénztáram és arra elszámoljuk, ha sikerül, de ez agyrém...Jól beszivattam magam.

Briell
én nem értem a csesztetést a súly miatt. a 6kg a nagykönyves súlytöbblet, minden hónapban 1 kg. Nagy sportember a dokid?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.08 07:09-kor.
Vendég

Briell, gratula az új autóhoz! Nem értem, mit csesztet a 6 kilóért az orvos, az teljesen normális ekkorra, sőt, asszem pont ennyi az ajánlott hízás!

Téli ruhákat én szintén kapok kölcsön, legalábbis az ígéret már megvan. Aztán meglátjuk, hogy a sok beígért cucc közül mi lesz, ami tényleg eljut hozzánk. :?

/
lemonsong

A cukorvizsgálatkor nekem is néztek minden mást ami eszükbe jutott, a hepatitistől a vérképig, de ahogy írtam már nálam kicsit túlspirázzák ezt a vizsgálgatósdit, úgyhogy lehet, hogy másnál máshogy van.

/
lemonsong

Nekem azt hiszem semmit nem néznek a cukron kívül. Ami azért rossz, mert lassan ideje van az aktuális teljes vérképnek, gondolom Gio nálad ezt kérte a doki. De miért mentél magánlaborba?

Legközelebb megkérdezem a dokit, hogy hat kiló plusz az mégis miért sok?? Illetve akkor kérdezem csak meg, ha jó lesz a cukrom :lol:

Én téli nacikat kaptam kölcsön, azoknak nagyon örülök is. Négy tök jó gatyót. Csak pulcsi meg kabát kell. Meg akkor lehet, hogy cipő/csizma is :?

briell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?