Sziasztok!
Megjöttem én is. Tegnap dokinál voltam. Minden oké, 585 gramm, egyenlőre farfekvéses. Terheléses cukor a 28-i héten esedékes, zsemle-tej kombóval

Ja, és meg lettem dicsérve a súlyomat illetően
Macianyu, ez jóóó. Hárman a cégtől, 3 különböző telephelyről

Ez a besárgulásos nem vesznek vissza-történetet én sem hallottam. Marci eszméletlen sárga volt, remélem Mincsi nem lesz az...
Pillesz, az IKEA nekem sem jön be... Én az árakig el sem jutok, mert a stílus nem jön be nekem. Én nem szeretem a fenyőbútorokat

A dagadás normális, HA reggelre lemegy a duzzanat, semmi gond. A mocorgás meg nem minden nap egyformán intenzív, nyugi!
Somaanya, hol vásárolsz bababútort? Én még korainak tartom nekünk, mert csak november végén szereljük össze, addig csak a helyet foglalja... Még bő 1 hónap múlva lesz nálam esedékes
Alma, Emmának jobbulást! Csak meggyógyul, mire jönnek a nagyiék, nem?
Clara, mikor kezded a tornát, és hol?
Klemencia, kész az ablakpucolás?

És megnyugtatlak, ha kint lesz, akkor sem lesz egyszerűbb kitalálni, hogy mit akar. Csak annyi a különbség, hogy ha kint van, még üvölt is hozzá, ha nem találod el
Én itthoni gatyát az Ázsia Centerben vettem, 1200 Ft-ért. És olyan, hogy tuti jó lesz végig, utána meg úgyis kidobom, mert úgy kinyúlik
Linus, szia, üdv köztünk. A 120. oldalon találod meg a táblázatot, az adatokat meg nekem küldd el, jó? Aztán a 130. oldalon fel is kerülsz, szóval tessék addig sokat írni

Most melyik napra vagy kiírva? Lehet, hogy ő is karácsonyi baba lesz?
Uxi, hogy tetszett Eminek az ovi, meg az ottalvás? És Te hogy bírtad?
Twist, abban ne bízz, hogy senki nem akarja elvenni Tőled. Láttál már unokára kiéhezett nagyszülőt? :twist:

Én az első anyós-látogatáskor sírógörcsöt kaptam, hogy oda sem enged a 4 hetes fiamhoz, és el kellett lopnom, hogy akkor én most elviszem KETTESBEN sétálni, és nem jöhet velem. Csak az apuci jöhetett még velünk, ő vigasztalt egész úton...
Cat, ügyes vagy a diétázást illetően, csak így tovább!
Móni, minden jó, ha jó a vége. Fel fog szívódni a cysta, és nem Lyma-kór
Trudi, hozzánk szokott jönni a védőnő, persze Marci miatt nem csodálkozom rajta. Nekem a doki rendesen vezeti a kiskönyvet, szóval a tanácsadás abból áll, hogy a saját kartonjára felvezeti az eredményeket, és megméri a vérnyomásomat.
Szcsm, de jó, hogy már érzi apa is a picit!