A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Emese:
Én is megpróbáltam és azt írja nekem is, hogy hibás kód és a héten már szavaztam :roll:

Heni
KépKép
heni81

Lizinek, Zitának és Dorkának sok boldogságot kívánunk!

Köszönjük a köszöntéseket!

Viranka, hát ez haláli :lol:
Máris jobb a napom:)

Ágica, az a lényeg, hogy nincs Petrának komoly baja. A szeme pedig szép, és punktum :wink:

Rólunk:
Kelés reggel, Rugó ébresztése. Pakolás, csana. Rugó lerak.
Várakozás a helyközi buszokra. 25 percet késik. Nem fogok beérni az okmányirodába időben. Hívom Gábort, jöjjön értem kocsival, és vigyen be, mivel gyalog az út 15 perc a nagybuszmegállótól.
Dugóba kerül, nem ér oda.
Telefonálnék az okmányirodába meg Gábornak, de a fülke benyeli a pénzemet.
Végső elkeseredésemben fogok egy taxit.
6-7 percet kések csak, gyorsan megyünk.
Szerencsére még villog a számom, épp hogy beférek a sorba.
Előadó elkezdett pampogni, hogy miért kések. Hát, ha ő tudná, hogy ez a negyedik kísérletem bejutni egy okmányirodába. És közben Derecskén nincs internet, késnek a buszok stb. Szóval nem érint mélyen.
Ügyintézés.
Hazafelé shoppingolok két felsőt a Kálvin téren.
Buszozás.
Rugó felvesz. Irány a posta, pénz felvétel.
Hazaérek. Rugó ásítozik, nincs ereje menni. Gyorsan elaltatom. El is alszik 8)
Pakolnám a lakást, de jött apósom. Bár mondtuk neki, hogy napok múlva jön a színezőhabarcs, nem bírt otthon maradni. Fantasztikus. Van két ablakpárkány, amit fel kell rakni habszivacsból vagy miből meg kőből, gondolom, azt csinálja hét végéig.
Igazából menekül otthonról, meg itt zavartalanul ihat.
Na, gondolom, akkor takarítok fürdőszobát, wc-t, mosogatógépezek stb. Erre elmegy a víz.
Gondolom, mire Rugó felkel, épp vissza is fog jönni.

Megyek, csinálok kenyeret ásványvízből :arrow: :x

Kép
vindolanda

Íme a két éves Rugó:

Kép

Kép
vindolanda

Szerintem egyre gyakrabban kell(ene) vágni a haját :shock:
Na jó, itt éppen felébredt.

Rugó felébredt, a víz visszajött.
Most épp a kocsiban játszik az udvaron, megpróbálok addig takarítgatni :arrow:

Kép
vindolanda

Jól eltűntetek :roll:

Regina, Veletek pl. mi újság?

Kaqk, Téged meg a képek miatt is várunk...

Rugó az előbb nyakon locsolta magát a kerti csapnál. Keresek neki tiszta ruhát :arrow:

Kép
vindolanda

Ez a Pampers oldal :evil: NEm lehet szavazni. Más babára sincs szavazat. Na holnap majd rájuk csörgök.

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Ezt január -én írtad, és mennyire igazad volt!!!!! :D

[quote]s írta: igen Ő A FIAD és csak szerelmesebb leszel egyre jobban belé

Kép
Kép
Kép
gremese

9-én

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó, lányok!

Bocsánat, amiért utólag, de nagyon szeretném virtuálisan megölelgetni és megköszönteni a mi Rugónkat! Isten éltessen sokáig! Olyan szép ezen a képen (is)...!

Boldog születésnapot kívánok Lizikének és Zitának is! Ó bár képeket is láthatnánk eme hölgyeményekről! ;-)

Drága Bálónak mielőbbi jobbulást, sok-sok ++++++++++++++++-t küldök őszőkeségének!

Gica: örülök, hogy Petrus szemével minden rendben. Szerintem így a leggyönyörűbb! :-)
Lábad hogy van? Szépséges lányod képein láttam a fáslikat, gondolom, hozzád tartoztak ;-). Mit mondanak a dokik?

Mesi: na, nekem még egy kódot is elküldött a Pampers-oldal, amit fogalmam sincs, hová írjak be, mert ahová kódot kértek, oda nem jó. Amúgy gyönyörű Zsófi! :lol:

Dettyk: állítólag jövőre jöhet a U2 hozzánk. 17 voltam, amikor először és utoljára voltak Mo-n, akkor egy családi nyaralás miatt nem tudtam elmenni rájuk. Hát nem is emésztettem meg azóta sem...
Hogy van a melled? Képzeld, az enyém is bedurranóban :shock: Könyörgök, 3-4 hónapja nem szoptatok!!! Maszírozom, és elmúlik majd, gondolom. De nem értem...

Kép
Kép
irina

Jaj, jaj, azonnal pótolom:

DORKÁT IS ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!

Kép
Kép
irina

És végül, de annál nagyobb szeretettel: utólag is boldog névnapot kívánok, Regi! :D

Heni, éneklő apátok jut eszembe mindig, mert nálunk is ez megy. Sanyi most tart a You are always on my mind egy szép változatánál. Én 3 dal után szoktam megpattanni, S. folytatja, sokszor 45 percig is, mire Ádi elalszik...

Bocs, most ennyire futotta, még átnézek.

Kép
Kép
irina

Sziasztok,
napközben csak olvasásig jutok :shock: Áron most 4x aludt 45 percet, én meg azt sem tudom mihez kezdjek épp :evil: :roll:

Vindo nagyon mozgalmas napjaid lettek:-) na após jobban érzi magát nálatok??? :D :D :D jobban kijön a menyével, mint a feleségével :wink:
Rugó nagyon édes a képen:-) annyira jó a frizurája:-)
Jó hogy kifárad:-) legalább alszik, kell az még neki. Este mikor dől ki?

Báló hogy fütyül :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vera utalás a szokásos módon?

Mesi Pampers :evil: nagyon szuper az a kép Zsozsiról!!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Grétus!
Nagyon bolodg szülinapot kívánunk :)

:arrow: obidás(Bálint így hívja az ovit :) )

KépKép
viranka

Ádijainknak boldog névnapot!!
Grétinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
dettyk

Grétinek nagyon boldog születésnapot kívánunk :)

Ő az első topicbaba, akit személyesen megismertem :wink:
Vendég

Grétának boldog születésnapot kívánunk!!!!
Az Ádámoknak pedig boldog névnapot!

Heni, hát, izomlázam lett a sok járkálásba :roll: Pusztán a járástól :shock:
Évek óta nem talpaltam ennyit :roll:

Alvás: hát, Rugónak, ha jó az éjszakája, nem nagyon van már rá szüksége :roll: De ha hamarabb felkel, akkor örülök, ha kidől.

KÖzeledik :arrow:

Kép
vindolanda

Irina, hogy lesz akkor a rutinod?

A U2-koncertet én is kinéztem magamnak :roll:
Majd megoldjuk valahogyan... Jó lenne :roll:

Gábor reggel csapott nekünk egy zenés ébresztőt reggel hétkor :? Én nem tudom, hogy
1. miért nem csukja ránk az ajtót, valamint magára a fürdőszobaajtót
2. hogyan tudja minden áldott reggel leborítani a kozmetikai polc komplett tartalmát
3. mi volt az az ütemes puffogás, ami a konyhában halaszthatatlan volt indulás előtt 10 perccel

:evil:

Szóval Heni, Rugó legtöbbször el sem álmosodik nap közben. Ha látom a jelét, akkor viszont gyorsan elaltatom, hogy nekem is jó legyen :wink:

Holnap lehet, megyek még be Db-be. Kellene szereznem egy alkalmi táskát (hátizsákom van csak, a régi szétszakadt. Lagziba azzal már csak nem mehetek... Vagyis szombaton is azzal mentem, de nem volt olyan jó érzés:)). Meg nadrágot (ami van, kb. 6 éves.) Ami egyrészt jó, mert a ruhaméretem nem változott, másrészt meg egy-két új nadrág elkelne :roll:

Apósom látványosan dolgozik kinn.
Igen, itt jó világ van rá, én nem zavarom a köreit. Tőlem aztán annyit iszik, amennyit akar :roll:

Na, teszek neki oda egy kávét, aztán Rugót felöltöztetem. Most motorozik a lakásban, de még pizsama van rajta :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon el vagyok maradva.

A szülinaposaknak, Lizi, Dorka, Gréti..sok sok boldogságot!!!

igyekszem jönni, képeket már átmentettem..hazajövök alvás időben nem menekültök..:-)
Emma bölcsiben..most hagytam ott először..alig várom h menjek érte..remélem jól elvolt és nem hiányolt nagyon!
nekem rettenten hiányzik..:-(

mikor eljöttem mondtam neki h elmegyek majd jövök..rám se bagózott, jó anya..ennyi....:-( DE nagyon ól érzi magát a lurkók között és ez jó! :-(
na megyek is érte
alvás időben vágre visszaolvasok és reagálok+ képek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Áron iszonyatosan rossz éjszakát produkált! kb 2 óránként mocorgot, cicit keresett, nekem olyan mintha egész éjszaka a szájában lett volna :shock: :evil:

Pénteken 5 hónapos :shock: szerintem a foga lesz a ludas, mert a szájpenésze megszünt, ezerrel öklözi magát :roll: most is aludt vagy 20 percet a hintában, nyüglődve felébredt, aztán dentinoxoztam, azóta csendben van :D hintázik :D Péterke nézi a zűroldókat:-) imádja! Mostanában csak ennyi a mese nézés, meg még egy d.u.
Nagyon imádja tigrist, úgy ugrál mint ő! Meg persze az elefánt nagy kedvence. Hihetetlen milyen bulit csap ha kezdődik a mese :shock: megpróbálom holnap levideózni:-)

Ma lenyomott vagy 10 kört a házban motoron!!!!! Élete leghosszabb távja :D lehet még ráérez a titkára:-) Jó volna, mert akkor lehetne menni sétálni!

Vindo ruhából soha sem elég, de neked most már pláne kellenek újak, ha dolgozol. Nekem van minden szinben :oops: rengeteg blúz mellé, zakó....farmer egy sincs, na én azt megyek venni pénteken, mert nincs miben közlekednem :roll: mivel tavaly ősszel már terhes voltam, terhes gatyában jártam, előtte dettó szülés után, szóval nagyon kellene.

Kész a kávé??? Én is innék egyet!

vége a mesének :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Gréta cicának nagyon sok boldog szülinapot!

Ádiknak boldog névnapot!

Regi
neked utólag boldog névnapot! :oops:

Irina: A lábam estére nagyon elfárad és főleg akkor kezd el fájni mikor lefekszem ahogy megpihen.Napközben nem nagyon van időm a pihenésre ugye de azért igyekszem.

Vindo: Rugó annyira cuki a képen. :D

Heni: Már 5 hónapos :shock: azt a hogy megy az idő.

Silka: Mesélj milyen volt a szülinapozás és a torta?

Vera: Annyira édes Báló ahogy fütyül de én még mindig a bemutatkozásától vagyok oda meg vissza :D És hogy van?

Kaqk: Emma biztos nagyon jól érzi magát hisz annyira kis talpraesett. :D Remélem nálunk is ilyen egyszerű lesz hétfőtől :roll:

Panndi:
Nekem Báló az első akit megismertem itt.De őt már egynaposan is láttam :wink: :D

Maggie: Remélem azért pihensz egy kicsit! Bölcsit hogy bírja Bercó?

Mesi: Annyira gyönyörű Zsozsi!! De azért Gegi sem piskóta :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, annyi elintézni valóm van állandóan... :?
Ma meg elvittük a csajokat játszóházba, hadd szórakozzanak egy kicsit! :)

Dilemmában vagyok, 17-én meg 18-án is mennék állásinterjúra (egyelőre egyik se az igazi, de kihagyni nem akarom, meghallgatom, mit mondanak, meg még az is kérdés, én megfelelnék-e...), viszont Szeli 14-én kezdené a bölcsis beszoktatást. Most fogalmam sincs, hogy azt a két napot egy az egyben hagyjuk-e ki, és ráhúzzunk még 2 napot szeptember végén, hogy meglegyen a 2 hét, vagy Anyu vigye Szelit azokon a napokon. Meg azt se tudom, hogy hányadik nap szokás ebben a bölcsiben otthagyni a piciket először??? :roll:
Majd felhívom őket, mit javasolnak, csak most meg a telefonom döglött be... :evil: áááááááááá
Majd azt mondom, oktatásra kell mennem, vagy ilyesmi... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ezt nézzétek:
http://61226.com/share/hk.swf

Hong Kong szinei:-) szerintem nagyon 8)

Heni
KépKép
heni81

Irina! Elmentett topic engem is érdekelne, ha nem baj! :)
Én egy időben elkezdtek kimásolgatni, de feladtam... :oops:
A terhességről viszont naplót szerkesztettem, és eltettem Szelinek! :)

Kaqk! Nyugtalan alvásra lefekvés előtt 2 szemet olvastam...

Zsófi gyönyörű abban a ruhácskában! :)
Szépek vagytok, Panndi! :)

Vindo! Pasi... :evil:

Jó lehetett a kisvonat! :) Panka cuki lehet az ö-zésével! :)

Petra nagyon aranyos, jót nevettem az autós képen! :lol: Olyan édi, ahogy jól érzi magát! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Huh nem nagyon emlákszem miket is olvastam

Irina: jó ötlet a mentés. köszi :lol:

Vindo: lagzi, okmányiroda... :shock:

Panndi: szépségesek vagytok!

na eddig hagyott. folyt köv.

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszönöm a köszöntéseket! :)

Rugónak boldog szülinapot utólag! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Köszönöm I.Móni a hiányolást, nagyon jól esett. Tényleg régen voltam, de van egy akaratos kisfiam aki uralja a számítógépet állandóan. Már alig várom a bölcsit, hogy végre én is géphez kerüljek!
Jól vagyunk, csak őrülten pörgünk. Anyukám is felmondott a munkahelyén, csak hogy nekünk tudjon segíteni. Párom oktató lett egyetemen szept. 1-től, úgyhogy rá most nem számíthatok egy évig, okt. 12-től új munkahelyem lesz, ahová hetente 1-2 alkalommal bejárok betanulni (hollandul kell tudni ÁÁÁ!!!) és Marcival is sokat járunk a bölcsi játszócsoportjába. Hétvégén még van egy lakodalmam, ami elég fullos, ráadásul épp akkor van itt a Gulyás-fesztivál ahová hivatalosak vagyunk. Még nem tudom hogy oldom meg az osztódást. :lol:

Ahogy tudok jövök ígérem, októbertől több időm lesz!!!

Nem szeretnék kihagyni senkit, ezért minden 2 éves gyerkőcnek nagyon boldgszületésnapot kívánok!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Lizó, Dorka, Gréti és Zitus! Boldog 2. szülinapot! :)
Ádámok! Boldog névnapot! :)

Ágica! Szerintem se kell piszkálni Petrus szemét! Így szép! :)

Vindo! Neked micsoda kalandjaid vannak... :(
Én is utálom a buszozást egyébként, állandóan rohanok, meg sose tudok mindent elintézni, amit eltervezek.... :?
Rugó még mindig bájos! :)

Anitját én is nagyon hiányolom!!! Be szokott azért jelentkezni néha!!! Hahóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!

Nekünk nagyon bejött az esti olvasás! :) Szeli csak kicsit nyöszörög, hogy aludnia kell, de nincs az a kirohangálás! 8)
Hallottátok, hogy az Anna Petit most nem lehet kapni? Azt akartam venni neki... :( Állítólag visszakérte a kiadó valami miatt a példányokat... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! :lol: :lol: :lol:
Én már fel sem veszem Zsoltinak ezeket a dolgait... rettenetes, mint egy elefánt a porcelán boltban... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Drága Gréticicus, Isten éltessen sokáig, gyönyörűség!!!

K. Timi: Ádikádnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Most tényleg röviden jöttem, csak tudatni akartam, hogy gondolok Mindannyiótokra! ;-)

Vindo, mire jön a U2, már bent lakunk a városban, majd megszálltok nálunk. (Végre nem 2 óra lesz hazajutni egy koncertről nekünk, ha beköltözünk...) :-)

Heni: reméljük, drága kis Áronnak mielőbb kijönnek az első fogacskái!

Ágica, remélem, azért minél gyorsabban gyógyul a lábad! (Barátnőm a szülése után röviddel trombózist kapott, ő is fáslizta mindig a lábát... de már gyógyultnak tekinthető. viszont a fog. gátló gyógyszer szedését abba kellett hagynia...)

Anikó: gratu a párodnak és Neked is az új helyhez? Az is rendezvényszervezés lesz (hollandoknak???)? Mert az esküvőzést nagyon szereted, ez ordít a soraidból ;-)

Nálunk oké a helyzet, de ahogy sejtettem, mindig van valami intéznivaló, egyetemi dolog, vagy pusztán a többórás napi utazás, ami miatt nem tudok dolgozni, csak megint este. :evil:
Viszont rájöttem, hogy érdemes lesz lakást nézni más belsőbb kerületekben is, csak azoktól is az ár tartott vissza. De ahogy látom, vannak azért lakások, amiket meg tudnánk venni. Nagyon elszánt vagyok, talán mert felhúztak az zöld bankban... bármit kérdezek, arra "magától értetődő" válaszokat adnak, melyek persze egyáltalán nem azok. pl. kérdem, miért vonták még mindig az egyéves szerződés lejárta után is havonta a pénzt? válasz: mert így lett a rendszer valószínűleg a kollégánál beállítva. anyám... mintha megkérdezték volna, én mit akarok, amikor az én pénzem (ez ltp, nem is hitel!) :twisted: értitek, egy szerződés nem áll le, hiába adott időtartamra szól, azt nekem le kell állítanom. S-nál uez, csak egy másik banknál, bemegy, lemondatja az utalást, reggel jön az sms, hogy ismét vonták, amit leállított. kabaré. ezt olvastam ma a bankjainkról: "Büszkék lehetünk a hazánkban működő bankokra. Nekik sikerült, ami senki másnak. Az EU egyik leggyengébb gazdaságában megint - mint tavaly, tavalyelőtt meg azelőtt - ők könyvelték el a legmagasabb profitot 2009 első fél évében" (a többi sem semmi: http://nol.hu/velemeny/20090909-a_bankok_diadalmenete_-_de_hova_)

Jaj, már megint nem lettem rövid. Nem megy ez Nekem...

Kép
Kép
irina

Sziasztok, most rövid leszek.

Gábor kikészült az apjától, teljesen ideggyenge lett :shock:

Na, a munkahelyemen lebérszámfejtették a fizetésemet, de belekalkulálták a gyest is, csak hogy még meg sem igényeltem. Most kérnék az igazolást a gyesről :shock:
Mondtam pedig a múlt héten, hogy még nincs elintézve...
Holnap próbálom kibogozni a szálakat.

Elég ideges lettem.

Pár reakció:

Irina, kösz előre is. Szerintem a pasikat hagyjuk otthon a gyerekekkel a koncert időtartamára.
Az Apáthy-kollégium betelt. Keresünk most más szállást Szegeden.

Heni, a képet néztem egy ideig, mire rájöttem, mit kell vele csinálni.

Regina, igen, emlékszem, a párod is csendesen készülődik.

Szia Ágica, szia Anikó!!!!!

MOst többre tényleg nem telt. Holnap csana, Db, talpalás tovább :shock: :arrow:

Délután-este felé jövök.

Szép éjt, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon szépen köszöni Grétikém a köszöntéseket :lol: :lol:

Ádámoknak nagyon sok boldog névnapot

Most csak ennyi. Holnap jövök és reagálok. Meg kép is lesz :lol:

Puszi, jó éjt mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !

Niki, boldog névnapot!! Mi újság veletek?

Irina, melleddel mi a helyzet? Nem semmi, hogy még ennyi idő után is :shock: . Nekem maradt egy borsónyi csomó benne, amit nem tudok kimasszírozni, de nem fáj...Na azért ha nem múlik el, csak felkeresem az orvost.
Ez a bank-sztori nagyon durva :evil: , de én nem is várok semmi jót tőlük...
U2 koncert egyik nagy álmom :roll: , de már most el kell kezdenem gyűjteni a jegyre, gyanítom, csillagászati lesz. P. biztosan nem akar eljönni, szerencsére :wink: .

Vindo, még olvasni is fárasztó, mennyit talpalsz egész nap :shock: . Engem az utazással töltött idő bosszant a legjobban, meglátod, sokkal jobb lesz, ha kocsival jársz.

Heni, most hogy aludtatok?

Aniko, örülök, hogy minden rendben van veletek! Milyen munka, ahol hollandul kell tudni, csak nem ingatlanos??
Nálunk 10 km-es körzetben a legtöbb tanyát hollandok vették meg egyébként. Szerencsére nem "brazilok"...

Tegnap már kis időre otthagytam Pankát, ma többre fogom. Tudom, hogy ez a jól bevált szokás, de tényleg aprólékosan haladnak :roll: . Nem volt vele semmi baj, de az, hogy csapkodni és verekedni is tud, már fél óra alatt kiderült :oops: ...
dettyk

Jó reggelt!

Irina! :evil: Hát igen, ez jellemző...
Az még oké, hogy az ember hibázik, de ezek a "magyarázatok"...
Az biztos, hogy hatalmas nyomás van az alkalmazottakon, na és az a nagy bevétel, gondolhatod, hogy az ügyintézőhöz nem jut el... főleg a zöld banknál nem igazán vannak megfizetve. Meg attól is totál kikészül az ember, hogy már nem az számít, hogy érts a befektetésekhez, értékpapírokhoz, hanem hogy hány hitelkártyát tudsz még rátukmálni az ügyfélre... Na meg amikor engem akarnak megdumálni a főnökeim arról, hogy valami milyen jó nekem, ami nem is, felhasználva azt az értékesítési szöveget, amit a Develornál tanultunk.... áááááá hányinger...
Bocsi, csak kifakadtam.

Vindo! Nyugi! Elintézed pikk-pakk!
(Bár nekem közben eltűnt az adókártyám, de kaptam egy igazolást az adószámomról, ezt tudtam nekik elküldeni... :roll: Emiatt több kört futottam. :?)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki és T. Nikolett, boldog névnapot kívánunk Nektek! Ja, és hol vagytok?

Szerintem a U2-koncerten csoportosan vegyen részt a topik odavágyódó része :roll:
Én már vágyódok rá vagy 16 éve :roll:
MOndjuk akkor még Bono is szép szál legény volt :roll:

Irina, hát a bankok :?
Ja, és igen, a hitelkártyáik, Regina :?
Gábor, mikor bemegy, mindig ajánlanak neki egy tutit :shock:

Remélem, tényleg elintézem a dolgokat.
Mai tervek Db-ben: bank, fénymásolás, posta, táskavétel, nadrág-keresés.

Ha mindet megoldom, akkor boldog leszek.

Na, hívom is Böszörményben a munkaügyet :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo! Akkor hajrá! :) Sok dolgod lesz ma is... :?

Én is egyik nap körútra indultam, elegánsabb rucikat venni, de jó árban csak 1-2 alkalomra találtam, az majd jó lesz az interjúkon... :roll: Aztán, ha majd kapok pénzt, többet tudok erre szánni...

Mi ma délelőtt itthon leszünk, majd csak a szoc. ebédért megyünk majd be. (Elég rossz a kaja, tészta meg krumpli... ilyen áron mit vártam??? ... :?)
Jó is, kicsit pakolászok itthon, mindig akkora kupi van... :roll: Fél óráig se tart a rend, Szeli úgy szétpakol... :? Ez van. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Itt vagyunk!

Emma tegnap maradt először egsedül 2 órára a bölcsiben ..annyira élvezte h mikor mentem érte épp csak rámnézett és ment tovább játszani..:-(

Ma már reggel mentünk együt reggeliztünk..aztán maradt ott..volt gey pillanat : anya nem dolgoz..:-( de aztán azonnal eltereltem a figelmét vmi játékra és már minden ok volt..eljöttem
lassan indulok érte..kiváncsi vagyok.

az első nap eredménye: piros folt a szeme mellett..:-( azt mondta mikor kérdeztük mi történt: "nagyfiú" szóval valami nagy fiúval volt egy kisebb baéaesete..de a gondozónő nem látta..:-(

alvás: hát annyi élménye van hogy éjjel többször beszél álmában, alig lehet megnyugtatni...a bölcsi hatalmas változás....remélem hamar megsokja és nyugodtan tud majd pihenni.

Niki: boldog névnapot! tessék néha bejelntkezni!!!

Munka: türelmetlenül várom h visszaszoljanak..kicsit elkeseredtem h nem szoltak eddig még...azért még bizakodom++++++++++

Vindo: hogy te mennyit mész!!!

U2 koncert..igen jó lenne menni!!!

Ágica: most látom h kérdezted az alváshoz pelust mikor hagytuk el? bocsi csk most olvasok vissza..rendesen.
szóval Emma már nagyon régen ( kb 1 éve a déli alvásból száraz pelussal kelt aztán kb fél éve ( szobatisztaság előtt ) reggel is..ugye mi minden ébredés után bilire ültünk már nagyon hamar.....
szóval mikor napközben leerült bugyi...mi estére is levettük azonnal.......éjjel 1-2x ébredtem álmában megpisiltettem..aztán már ő szolt hogy pisi..mostmeg már többnyire bírja reggelig...
nem tudom segítettm e.. :oops:

Regi: köszi a segítséget.este be is vetettük..de így is volt pici ébredés..

Nekünk meg a mese ( emmáról ) jön be..egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy nagy héz benne lakott egy kislány úgy hívják hogy emma....és ami aznap vagy másnak történt/fog történni azt meséljük el neki..

alvás időben jövök képekkel,

KépKép
kaqk
Debrecen

megjöttünk.

Ma már nem mehetett ki Emma látóköréből a godozónéni, mert akkor sírás volt, de egyébként jót játszot.. Rettenetesen elfáradt, most már ött aznnal hozzám ahogy megláott. :-)
ebéd és azonnal alvás itthon..

akkor pár kép.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Hazaértünk!

Kaqk, milyen kis csinosak vagytok :shock: :wink:
Ízlett a torta Emmának?

Na, én közben mindent elintéztem, mostanában értem haza. Igaz, itthon először rendet kellett rakni :roll:

Rugó is harci sebekkel tért haza a csanából :wink: Állítólag ma annyira jó kedve volt - eltekintve, hogy pofára esett-, hogy addig kacagott, amíg csuklani kezdett. Reggel megint beosont a játékok közé, engem otthagyott.

De ez nekem jól esik, mert ha sírna, akkor rossz érzés lenne ott hagyni. Így meg nyugodtan teszek-veszek.

Voltam bankban, fénymásolni, postán, feladtam a gyeses papírt, shoppingoltam táskát, meg a szuperben egy nadrágot, felsőt, pulóvert :shock:

Szóval most már leállítom magamat. Még egy naci jó lenne, hogy kettő olyan hétköznapi legyen legalább... De azt majd később, mert G. szívinfarktust kap :roll:

Hétfőn kellene vinni Rugót két éves státszvizsgálatra, de nem hiszem, hogy eljutunk, dolgozunk mind a ketten. Majd egyszer, ha G. szabadnapot tud kivinni, elviszi. Mert én ugye nem vehetek :wink:

A bérszámfejtős dolog eligazodott, így ma olyan elégedett vagyok. De fáradt, mint a kutya :roll:

Rugó Mézga Gázát néz.
8)

Minden jót Nektek, V.

Kép
vindolanda

hol van mindenki???????????????

Vindo: ez tök jó h Rugó ilyen ügyes.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát én is csak figyelek, két-három napja olyan pangás van itt :shock:

Pedig én úgy igyekszem. :lol:

Kép
vindolanda

Igen...

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Gyorsan bejelentkezek én is, aztán vár egy kazalnyi ruha.
Először is: Isten éltesse szülinaposokat: Zitát, Lizit és Grétit! Óriási puszit küldök mindhármuknak.

Nikiknek meg boldogságos névnapot!

Hú, jó húzósra sikeredik ez a hét is. Két napig esténként a szeptemberi tervemet írtam, a jövő héten kezdhetem az októberit is. Muszáj fegyelmezetten csinálnom a dolgokat, mert ugye mostantól már a suli is bejátszik majd.

Kaqk, sikerült intézni valamit. De sajnálom, hogy ennyire sírt ma a kis angyalka. Ezen a héten Bercó is minden áldott reggel elpityeregte magát. Nem tartott hosszan a sírás, egyszerűen csak azt nem szereti, hogy elmegyek. A bölcsit szerintem nagyon kedveli, mindig nagyon vidáman jegyzi meg, ahogyan belépünk a kapunk, hogy: "anya, bölcsi". Amikor mondom, hogy mennem kell dolgozni, akkor kezdi, hogy "nem". De tényleg nem tart sokáig a sírása, gyakorlatilag három lépést teszek és már nem is hallom. Annyira jól terelik a figyelmét a gondozónők. No, meg tényleg a héten nem Erika fogadta, akihez beszokott, hanem a másik gondozónő, aki szintén tünemény egyébként. Lehet, hogy ez is bekavart kissé. Egyébként minden alkalommal elmondja Erika, hogy nagyon édes volt, remekül érezte magát. Teljesen egyedül eszik, nem is kell neki segíteni, jó étvággyal falatozik. Ami meg a legmegnyugtatóbb szerintem, nagyokat alszik. A héten már kettőre mentem érte, mert addig aludt. Ez azt jelenti, hogy több, mint két órát aludt. Mondjuk ma kevesebbet, mert egy síró kislány felébresztette.
Én is egyre jobban belelendülök a munkámba. Mondjuk én tényleg nagyon szeretek dolgozni is. Ma mondjuk úgy lefárasztottam a gyerekeket, hogy hn12-kor "leesett" a fejük. :oops: :lol:

MOst ennyit, aztán ha lesz még erőm a vasalás után, akkor még bekukkantok.
dmaggie

Ajaj, ennyi mondjuk nem is tudom, hogy mikor került ide egyszerre.
Kaqk, az meg kérdés akart lenni. Így jár az, akinek nincs ideje. :oops:
dmaggie

Sziasztok!

Kaqk szuperek a képek :lol:
Nagyon szép család vagytok :lol:
elhiszem, hogy nehéz az elválás Emmától de az jó, hogy tetszik neki a bölcsi

Vindo te is pörögsz ezerrel :lol:

Dettyk hogy viselte Panka a hosszabb bentlétet?

A tegnapi nap szuper volt. Gyertyafényes vacsora, közös éneklés, játék. Nagyon örült az ajándékainak. Kapott tőlünk kisvasutat meg 2 Thomasos zenés könyvet. Utóbbi a sláger :lol: Torta még vasárnap volt mert akkor ért rá a rokonság.

Kép Kép Kép Kép

Viranka Báló hogy van? Kerestem könyvet de már nem kaptam sajnos :( Azért még próbálkozom míg tart az akció :roll:

Anikó milyen munka?
képet tehetnék majd, már meg sem ismernénk Marcit :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !

Emma és Gréti tündériek :D !!

Boldog szülinapot kívánunk Kispocc Botijának, Aniko80 Marcijának, és Motiot Áronjának!

Pankával tegnap nem volt semmi gond :D . Nem verekedett és jól érezte magát. Nagyon tetszik neki a kisvécé és a kis kézmosó :D . Mondjuk nagyon megörült, amikor mentem érte, de azonnal konyult is le a szája...ezt nem tudtam mire vélni, mert csimpaszkodott a nyakamba, és közben mondta, hogy a gyerekekhez akar menni, nem haza :roll: . Ő a gondozónénivel még nincs nagyon bizalmas kapcsolatban, de egyre jobban nyílik felé. Remélem, ma is jó lesz, majd jövök és leírom.
Ja, bölcsi után egy kis kerülővel egy mezőn keresztül szoktunk hazajönni. Tegnap leültünk kicsit virágot szedni. Tök jó volt, csend, nyugalom, tehenek és lovak a láthatárban 8) .
Kép Kép
dettyk

Dettyk, egyem azt a kis pásztorlánykát :D
Micsoda jó helyeken mentek ti haza, én fél órát tolom a babakocsit az aszfalt nélküli utakon, bokáig a homokban :roll:

Móni, jó lehetett a party :wink:
Milyen bolyhos szőnyegetek van :shock: Gréta kis csinos, mint mindig.

Ma csempézzük a konyhát :shock:
Elegem van a kupiból.

A tanulmányi osztályon kb. hét órámról tudnak. Hová tették a többit? Próbálom kideríteni, de nem sikerül :roll:

Még pizsamában nyomulok :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, vagy egy hete Rugó minden hajnalban bepisilt. Többféle pelenkát is kipróbáltunk, de nem változott a helyzet. Az egyik boltban az eladó mondta, hogy adjunk rá éjszakára nadrágpelenkát. Kipróbáltuk, és eddig bevált 8)
Úgy utáltam szegényt félálomban-sírva tisztába tenni :idea:

Kép
vindolanda

Hali,
Maggie: nem volt nagy sírás.....:-) szerencsére....
hétfőn fogunk tudni elkezdeni intézni..meglátjuk.

Emma ma reggel simán besétált kézenfogva bölcsibe, a szobába is ..ott Jutka néni átvette és már el is jöttem..semmi sírás, semmi anya.......a kocsiba beszélgettünk..nagyon szereti a bölcsit szeret jönni, anya dolgozni megy..mindent mond. Ő meg tanul a bölcsibe ( mint a nagyobbak az iskolában..ezt ő találta ki ) remélem később sem volt sírás. Kiváncsi vagyok hogy reggelizett egyedül...stb..mindjárt indulok érte..együtt ebédelünk..aztán hétfőtől egyedül minden....csak nálunk is műszak váltás miatt a másik gondozónéni fogja "bevenni" remélem nem lesz fennakadás
Bölcsi után nem akar hazajönni.: anya nem haza nem, bölcsibe vissza, gyerekekhez..:-(

Annyira kifáradt hogy "nem" 3 órát aludt du-án és eset "nem" 8-3/4 7 ig.
:lol:

Gréti nagyon édes kis csajszika!

bocsi most ennyi rohanok..alvás időben reagálok.

KépKép
kaqk
Debrecen

Bercó és Panka és Rugó..minden gyerek olyan ügyes a bölcsivel!!!

Vindo: nagyon ízlett neki a torta , amíg volt ette..uzsira benyomot 2 nap is 1-1 szeletet! :lol: Mikor elfogyott meg reklamált h nincs napi torta ( szülinapi torta) Te mennyit pörögsz. nekem is kéne vinni Emmát 2 éves vizsgálatra..de csak szerdán lehet..a héten elfeljetettem...na majd jöv héten.

közben autóra zöldkártya, műszaki, szervíz.. :( :( :( mindig van vmi extra kiadás!

mostmár tényleg indulok

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?