Sziasztok!
Tabati:remenykedem a javulasban,a borzaszto nyilalasok szerencsere mar elmaradoznak fejes utan

,fajdalom megszunt,bar a bimbom kivan,mert tobbet sziv be ez az atkozott fejogep,mint amekkora a bimbi....Hajnalban mar szeretnem hasznalni cickomat!!!!Imadok szoptatani,bar a mennyiseg elegnek latszik inkabb,mint tobbnek

Azert valamennyi van a fagyoban is,kozelitjuk az 1 litert,de nem aggodok rajta,a lenyeg,hogy jollakjon Kuglibogyo!
Sirasom mar rengeteg volt egyutt Hangival

,en is hasonlot tapasztaltam...a meglepodestol csondben maradt

....de inkabb igy vezetem le a feszultseget....egymas vallan,osszebujva
Boo:A mellmeret sajna nem mervado...a te esetedben a fene vinne el,ki gondolta volna ha mar ekkoraval aldott meg a joisten....Na de sebaj!Nyugi!Nem hat a bogyo sem,ez van es kesz!!!Kulonben amit leirtal Mironrol,hogy hogyan kuzd a cicivel.....na mintha magunkat latnam!Neha tudom hogy a hasa faj,ezert van,neha mert turelmetlen es lassan jon a cucc,neha fingom sincs miert csinalja.A legborzasztobb az a fajos mellem eseteben volt...na akkor hasonloan elfogyott fel ora kuzdelem utan a turelmem,mivel a fajdalmam az oriasi volt,es pont az inyehez esett a seb...ja es szivogatta ki meg be masodpercenkent,mintha szivoszalazna

beszaras!!!
Ivaszat-eveszet:mostanaban nyugodtabb azert,alakulunk lassan,tehat azert van eselyem enni is,kb.3x,persze futva,kapkodva

folyadek mennyisege kb.napi 2-2,3 liter,mindenestul.....
Hangi nem csak ravaszkepu,de ravaszdi is

Siman hangulat ember....es ezzel jol is manipulal minket!!!Az arckifejezesek meg haaaaat....beszarok a rohogestol mikre kepes,sajna lefotozni igen nehez!!!De rengeteget mosolyog,vigyorog mar!!!!Imadom amikor meglat,es nevet...vagy amikor az apja hazaer!!!!Vagy a csocsonrohoges.....kesz vagyok!!!!
Tike:Hedi edes kis bogarka!!!Szereti a furdest?Lassan mi is kiprobaljuk az egyuttfurdest,csak tul rovidek a napok,es alig marad ido estere.....
Ronmaynek igaza van...mi sem mindig eszunk egyforman!Ne foglalkozz ezzel....ha minden mas okes!
Katy:Petra kormenek jobbulast!
Itt nincsen,nem kaphato fabol jaroka

...pedig ugy szeretnek egy olyan hatszogletut!!!!
Gabi:Jobbulast!!!
Dodi:Huuu en is bazira szomjazom szopi kozben...alap kellek az asvanyvizes palack!
Korkulonbseg:Nalunk a hugaimmal 2 evenkent jottunk,de Ocsi es en kozottem 11 ev van....
Vedekezes:kizarolagosan gumival,mert volt mar rossz tapasztalatom a fogigatloval,es hat azert hormonokat direktbe nem akarok bevinni...nekunk ez jo megoldas igy!Se apanak se nekem nincs problemank az ovszerrel.Hormonokbol igy is van nalam eleg.........(mukorom:brrrrr....)
Regen utaltam a gumit....de miota teherbe estem gyogyszer mellett,azota inkabb ez...megszakitas nem bejovos....spiral...kremek...zsele....
Ikoka:Szepen noveszted azt a gyerkocot!

Nagyon formas kisficko!Hozhatnal idonkent kepet!!!
Boo:jok a kepek!!!Nemsokara veszunk vegre egy jo gepet! Utalom ezt a mostanit!Zsirirol tenyleg vicces az a kep...nalunk is sikerul neha hasonlo

Micsoda pillak

a

hajat rendesen elhagyta o is!!!
Irigykedtem a baratnos osszejoveteledre a minap.....mar megorulok a bezartsagtol....sehol senki......
Rolunk:Ma nagyon nyugi gyerekem.....es olyan furin veszi a levegot...remelem nem fazott meg?

Picsaba...negyven fok van a lakasban,iszonyu paratartalom,a legkondi persze nem uzemel(tulaj lekapcsolta

)....gyerek szarra izzadta magat,es amikor tegnap jott egy kis szello az ablakon,tutira nem tett jot neki....ugyanez legkondival meg sem kottyan neki,mert az szabalyozhato,es nem megy ra...igy a huzat marhara nem joooooo!
Aludni nem tudunk a haloban...ugy omlik rolunk a viz
Azert remelem semmi gaz nem lesz Hanginal...most szopizik,jo lenne ha vegre mar aludna ma egy hosszut...az jot tenne mindkettonknek

...es a fejesi proceduramnak!
Ki kene ma mozdulni delutan! uuuuuuuuuuuugy hianyzik!
Hetvegen repulo show volt! Basszus teljesen beizgultam,mint Bond,a vadaszrepuloktol!Sokfele gep szerepelt!!!
Persze iden nem tudtunk kimenni,mert baromi hangos,es nagyon alacsonyan szalltak.....(itt is lathattam azert)....talan majd 2 ev mulva....
Jo lenne azert valami hosszu hetveget osszehozni...de ketlem sajnos
Na lepek,mert nyokoges van...jo lenne ha elaludna!!!