A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Lina Kép Kép Kép életemben nem néztem sorozatokat,és most :shock: Story TV,nem sorolom,hisz tudod.

Kép
v.andi

Andi,látom akkor ezzel nem vagyok egyedül.De egyébként ha belegondolok ez SZÖRNYŰ!A párom is csak röhög rajtam,amikor hazajön én meg ülök a tv előtt és nézem a "brazil akciófilmeket" ahogy ő mondaná. :D
Vendég

Lina,nálunk dettó.Gyakorlatilag a kanapé az otthonom :D Én is azt gondolom,hogy szörnyű,ezért is várom annyira Juniort.Nálunk még rátesz a kamasz is egy lapáttal,mindig megszól,hogy sorozatozom :oops: :lol: :lol: :lol: Tök ciki!

Kép
v.andi

vagyok,vagyok,csak 14.00 óta csak olvasok,és igyekszem senkit kihagyni!!!!!!

Andi,én azt mondtam,hogy járni,csak megkérdezni,mi alegjobb módszer,bizti lehet találni olyat ,aki telón el tudja mondani pár mondatban........
Kamaszodnak jobbulást!!!!!

Floranan,várom a videó folyt.köv.-t!!!!!Nem semmi út!!!
Uh.......ez annyira rossz lehetett!!!!Én bizti megvárnám,vagy nem is tudom!!!!
Anna,jó utat!!!!

Lina,iiiiiiiiiigen,most úgy van ha nagyon muszáj előbb akkor 10-e,mert amikor feszít már nagyon terhes!!!!De ha maradna mégis a kiscsaj bent akkor 21!!

Rita,Boldog szülinapot!!!!!Remélem jól vagytok!!!Máté poci?????????????

Kata,estére ++++++++++++++++++++++

Tara,Marci nagyon szííííííp!!!!!És milyen édesen alszik.Okés mostmár mindent megtettél,mlg 2 dolog hiányzik:1.NE IDEGESKEDJ(tudom én könnyen beszélek....)2.TÜRELEM!!!!!Pusza nektek,nyugi lesz tej,csak szorgalmasan szopizzatok és fejjél!!!!!

Lina,
[quote]P írta:eppino:azért ha már fáj,akkor legyen eredménye is,így én inkább a szülésre szavazok
ezekből a sorokból némi türelmetlenséget vélek felfedezni..... :wink: :)

Szezso,gyönyörű baba Bendegúz is,szopira kitartás!!!!!

Drága Móka,az m0-ás teljesen járható,csak addig juss el,köszi a felajánlást,élnék vele!!!!!!Én meg felajánlok egy FÉL órás zuhanyt is neked......... :)

Brumi,(cickók miatti nem hason alvás),félig hason csak menni fog,nekem eddig se voltak kicsik,és a teljes hason nem ment,de a félighasonnal is kiegyeznék!!! :lol:

Manó,köszi a story-t,hát fájdalom csill.nélkül ilyen szépeket írni egy szülésről!!!!!!Azért képeket kérünk ám dögivel,a továbbiakban meg nyugodt éjszakákat kívánok!!!Eljutottam a képekhez,ahhhhhhhh,most pityergek,nagyon szépek vagytok,a boldogság az arcotokon mindent megér!!!!!

Jaj,Andi ez olyan édi....
[quote]K írta:ezébe adtam a kanalat,és a szirupot,hogy vegye be,mire mit kért? hogy én adjam neki.Gyerek még

Peppino,13.46-kor még itt,én meg reagálás közben aszittem már a kórház felé tartasz!!!

Viki,Dóra is nagyon édi,és mennyi haja van!!!!!

Madar,
[quote]B írta:ibi: pont ma gondoltam erre ... elaludt ... és én csak néztem és néztem ... és arra gondoltam mennyi várakozás ... mennyi kudarc ... mennyi fájdalom volt, amíg Veronika megérkezett ... ....................
,hát ezt nagyon szépen írtad le,jaj ,még pár ilyen és teljesen meglágyulok,és bömbi kismami lesz belőlem!!!!!Azért az első krokdil könnyeket megtartanám Berninek!!! :wink:

Cicke,ha hazértek,bérelj egy mérleget pár napra,és kész!!!

Ezt most elküldöm,mert újabb oldal vár még olvasásilag,és nem sokára vendégeim jönnek,így a 353.oldalra nem bizti hogy esténél előbb reagálni is tudok majd.

Rólunk röviden,ctg gépet ma megkíméltük......kivételesen jót alkotott,volt egy kis jóslóm,de az aszisztens szerint semmi exrta.
A többit majd később!!!

sutimano76

Én is néha úgy érzem,olyan vagyok mint egy nyugdíjas öregasszony.Mint mamám.De komolyan.Ő az,aki ha megy a sorozata a tv-ben se kép,se hang.És én még őt szóltam meg ez miatt. :D :D

De nem baj,már nem sok van vissza és babázhatunk.Inkább hallgatom az ő sírását vagy nem alszok miatta semmit,és lesem minden óhaját,minthogy a sorozatokat nézzem. :D :D De azért majd ha felnő elmesélem neki,milyen függő volt az anyja amíg őt várta. :D
Vendég

Na,ez az oldal már nem volt olan hosszú,húúúúú,hát egy délelőtt kimaradása után is sok az olvasnivaló,abszolút megértem a babásokat,hogy lehetetlennek tűnik a dolog.

No,nem semmi éjjelem volt ...éjféltől :!: 5.55-ig alhattam :!: ,ez 6 óra egyben,hurrrrrrrrrráá,jó volt!!!
aztán párocskával jöttünk mentük,aztán muffint sütöttem a vendégeknek.kicsi rendrakás.......és aztán rohantam hozzátok!!!!

Gondolom estére megint köthetem fel a gatyót,mert teleírtok vagy 3-4 oldalt!!!!!Kevesebbet ne merjetek!!!! :lol: :lol: :lol:

A képek nagyon édik,imádom nézegetni őket!!!!!!!

sutimano76

Bex
Szervezeted szoktat a korai keléshez! Tomi mellett nem lesz annyira fúrcsa... :wink:

Andi
Jobbulást Daninak! Egy kis kényeztetés neki is jár! :wink:

Bibi
Én mindig eltalálom az érzékeny pontjaidat? :oops: :wink:
Olyan nagyon különbözőek vagyunk...
Én szoktam már hason aludni :lol: :wink:

Taranee
Nyugi! Ha kell, akkor adjad a pótlást! Etesd tápszerrel a gyönyörű kisfiadat! Neki is, a lánykádnak is inkább egy boldog, nyugis anyukára van szüksége! (és tápszeren is felnőnek a babák :wink: )

Szezsó
Puszi Bendegúz babának!

Manó
Családi idill :lol: :lol: :lol: :lol:
És örülök, hogy nektek sikerült.... :lol: :lol: :lol:

Madar
Puszi a 2 hetes gyönyörűségnek!
Nagyon szépen írtad le! Nekünk is csoda, hogy itt van Imola...

Viki
Hajas babád gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Móka
Melegvíz-hiánya :evil:
Mikor panelban laktunk, ott volt nyaranta egy hetes karbantartás. Nem volt melegvíz :evil:
Mosógépet indítottam el üresen, 60 fokos program...a kádba kiengedte a melegvizet... úgy fürödtünk :wink:

Erika
Drukkolok, hogy babácskád most már induljon kifelé!

Teszt
Én dec. 28-án teszteltem egy pozitívat... és mindjárt elmentem a klinikára egy HCG-s vérvételre...beültetés utáni 9. napon volt ez... :lol: :lol: :lol:

Süti
Pszichológus telefonon csak általánosságokat tud mondani, mert nem ismeri a szülőket, a gyereket, a viszonyukat... és egységes módszer nincsen... :wink:
Vendég

Scooper,este a ti képeiteket is megskubizom,de mostmár lassan télllleg megjönnek a barátnőmék...........Jó hogy itt vagy újra.A storydat,meg várni fogom ha mindenki lebabázott,bár egy részéről azért van némi fogalmam...... :roll: :wink:

sutimano76

Rita
Kép
Vendég

én január 9-én és 14-én teszteltem,pozitívakat,de addig míg a doki( :oops: ezt most így pontosan nem tudom,de vagy 14-e vagy 21-e),amíg nem mondta,hogy méhen belüli addig nem mertem hinni benne,mert hát sajna a méhenkívülim is pozítiv tesztekkel indult.

sutimano76

Kép
Kép
Vendég

Teszt: Mindketten nagyon izgultunk, 2 nappal a hazaút előtt volt mindez, Apa csak feküdt, és rágta a körmét, és morogta, hogy bakker, hagyott egy körmöt a haza repülőútra, most azt rágja, mi lesz vele hazafelé :lol: mondtam, h nekem van még 20, szóval nyugi.
De akkor fel sem fogtam, néha még most sem… annyira fura és még mindig hihetetlen az egész.

Sorozatok, Apa mindig röhög, náluk ezek (a legtöbb) rég lefutottak, mintha ők izgulnának minden héten a Szomszédok előtt :lol:
Én is kicsit függő lettem, de én inkább a CSI-ok, Gyilkos elmék, stb, ahogy ezt már kitárgyaltuk itt!

Süti, ctg, éljen!

Korai kelés, na azt megszenvedjük, abban biztos vagyok, mi jó pár óra eltolással élünk sztem, 1 körül fekszünk ált. és mostanában 10 előtt nehezen mászom ki az ágyból, Apa néha még jobban eltolódik (brazil óra szerint jár, mínusz 4-5 óra :wink: :D )… lesznek itt karikás szemek!!!

floranan

Süti:persze,hogy türelmetlen vagyok.Ki nem az???? :D

Ja és megnéztem a képeidet.nekem nagyon tetszenek,jók lettek!
Vendég

Tudtam, h valami kimaradt:
Süti, szerintem nagyon jók a képek!!

floranan

Süti! Örülök, hogy jó lett az eredmény és a ctg gép is kibírta! :wink: :wink: ÁÁÁÁÁ, még nem szülök, de legkésőbb a jövő héten!! :D :D

Madár!! Olyan szépen, szívhezszólóan írtad le a kis Veronika születéséhez kapcsolódó érzéseidet, hogy nagyon meghatódtam!! Igazán megérdemlitek őt (is)!! :wink: És ő ezt nagyon jól tudja. :)

Scooper! Nagyon sajnálom hogy megszenvedtedtek Téged a kórházban, rendes tőled, hogy nem írod még le... így is biztos vannak olyanok akik nagyon félnek (pl. én is.) De remélem hamarosan márcsak a szépre, Noémi megpillantására fogsz emlékezni!!

Én január 28-án teszteltem pozitívat, és az első reakcióm volt: ÚRISTEN!! Igazából be voltam rendesen tojva, ugyanis nagyon élénk 2 vörös vonal látszódott, olyan naggggyon terhesnek tűntem.. :wink: Utána elmentem 30-án dokihoz, aki persze megerősített ebben, és 1 hétig gyomorgörcsöm volt, hogy most mi lesz, meg ilyenek, a felelősség súlya stb... De utána már nem volt semmi rossz, csak óvtam, vigyáztam a magzatomra, nehogy baj legyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.08 16:27-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Lányok, olvastalak Benneteket, de most nem tudok reagálni, apa jön haza, már Székesfehérvárnál jár, és finom vacsorával akarjuk várni. :wink: Csütörtök óta nem láttuk. Borospohár már az asztalon. :)
Ma este igazoltan távol leszek. :wink: :wink: :wink:

Kata, gondolok Rád.

KépKép
KépKép
madar

Látom mindenki jól eltűnt,én is elmentem NST-re.Ma már nem,de holnap jelentkezem valamikor.

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Kata, szorítok nektek estére, hogy sikerüljön megbeszélni a dolgokat++++++++++

Madar, nagyon szépen leírtad az érzéseidet

Bibi, drukkok mennek csütörtökre ++++++++++++++++

Manó, nagyon szépek vagytok, köszi a történetet

Flora, tényleg jó sokat mentetek tegnap, de a lényeg, hogy jól érezd magad :wink:

Viki, Szezso, Tara, Kriszti, nagyon szépek babók :)

Móka, a meleg vizet sajnálom:(( Most már nagyon összekaphatnák magukat irgum burgum

Bocsi, ha valakit kihagytam, de sokat kellett egyben visszaolvasni, és nem nyitottam meg külön ablakot 8) 8) 8)

Mi jól vagyunk, tegnap kicsit betojtam, mert volt egy hascsikarással egybekötött hasmenésem + múltkor Kriszti is ezt a hetet ingázta ki :roll: , de aztán megnyugodtam, mert semmi jele nincs még annak, hogy Niki jönni akarna ki 8)
Vendég

RIta!

Isten éltessen, boldog szülinapot!!!!

Taranee, Szezso, Manósziget, Viviktor!

Nagyon szép babák, küldjetek még!!!!!!!

Nem írok most magamról, már elegem vana saját nyafogásomból.... :?

Jóccakát mindenkinek, elaltatom a gyerkőcöket, aztán megpróbálok aludni, hátha sikerül!
arvaerika

Rita, boldogságos szülinapot kívánok :!: :!:

Süti, örülök, hogy most nem akasztottad ki a gépet :wink:

Erika, nyafogj csak nyugodtan, teljesen érthető.

Nekem még van pár hetem papíron, de ahogy nézem a gyönyörű kis csöppeket én is egyre türelmetlenebb leszek.
Vendég

Sziasztok!!

Visszaolvasni csak holnap tudok majd!

Még " kindertojás" vagyok, a fiam szerint!! Ma dokiztam, minden ok, csak gyerkőcöm a hólyagomon és a végbelemen ugrál valamilyével felváltva, de ezt leszámítva jól vagyok, ezt bizonyítja, hogy ma fél8-tól, délután 5-ig nyomultam DB városában össze-vissza!!! Holnap jövök, ha éjszaka nem megyek..., de nem úgy néz ki. Ha megyek akkor Andinak üzenek!!!

Imola!! Te is ajánlottad,hogy üzenhetek neked is, de a tel számod már nincs a táblicskuban!!!

Kép
babcika

Hát nem írtatok sokat,pikpak elolvastam,

Köszi a dicsiket,
a ctg a néni is örült,de sokáig nem mert szólni egy szót sem,csak mikor volt értékelhető pár perces vonalak.

Barátnőm kislánya egy édes angyalka,majd megzabáltam.....
Kép
2 évesen tudja a nevét,hogy hol laknak,számol 10-ig rendesen-20 ig el elvétve,kis mondókákat mond,annyira édes volt,nagy részt kristály tisztán beszél,így eléggé vigyázni kellett mit mondunk,mert leutánozza!!! :roll: Tök hamar megbarátkozott velem,miután már csak velem játszott,hozzám bújt,volt alkalmam kipróbálni milyen terhesnek lenni egy két éves mellett, :roll: remélem a kövi terhességnél lesz segítségem,mert engem kb 1 óra alatt teljesen lefárasztott.sokszor úgy bújt,hogy fel kellett emeljem ölbe,nem volt nehéz,de remélem emiatt nem szülök meg éjjel,mert még nincs dokim,viszont annyira feldobodtam tőle!!!!Na,jó elég az ömlengésből!!

sutimano76

A tesztekről írva eszembe jutott egy kérdés......ki tervezte a babát és kinél "csúszott " be.Nálunk tervezett volt!!!
Egy párotokról tudom már,de a többségről nem!!!

sutimano76

[quote="babcika"]M írta:babcikaég " kindertojás" vagyok, a fiam szerint!!

Hát ez mekkora duma :lol: :lol: :lol: Óriási a fiad :) (nekem is üzenhetsz)

Erika,nyafogj nyugodtan.Terhelhetőek vagyunk!!! :lol:

Süti,nagyon cuki kislány,fura a topik babácskái mellett milyen nagynak tűnik :wink: :lol: Jelentem mi is terveztük,2 évet vártunk rá.

Boboka,kíváncsi leszek Nikire.Nem ér betojni :lol: :lol:

Én annyira hisztis vagyok.Ég a gyomrom,de most már egész nap,és semmi nem használ.Persze enni nem ehetek akkor és amit,így nehezebben viselem.Na most vagyok csak igazán andiszoci :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Süti, nálunk tervezett baba Niki :)

Barátnőd kislánya nagyon ügyes :)
Vendég

Andiszoci :lol: :lol: :lol:

Jajj, mindig elfelejtem írni, nagy kicsi fiadnak jobbulást kívánok :!:
Vendég

Babcika ,Janó szövege nekem is nagyon tecc.

"Andiszoci" ....... :lol: :lol: :lol: ,te se nőtted ki a gyerekszáj korosztályt :lol: :lol:

sutimano76

Boboka, a tied történetet ismertem.......de nem baj,hogy írtad hisz a válasz nem csak nekem szól.

Andi 2 év.......az elég sok!!!!De sebaj már csak pár nap és TELJESÜLT!!!!!!

sutimano76

nálunk is úgy volt tervezett,hogy júni méhen kívüli után fél év várakozás kellett,de én mondtam,hogy decemberben teherbe esek,senki nem hitte,mindenki próbált a csalódástól védeni,hogy mi van ha mégsem.Nekem olyan nem volt!!!

sutimano76

Süti,mi 2007-ben februárban döntöttük el,2008-ban volt egy nem igazolt terhesség (a tesztek kimutatták),de nem maradt velünk.Mi tudtuk az okot,ezért nem mentünk orvoshoz.

Kép
v.andi

Kislány nagynak tűnik,és ha itt lenne már Berni akkor még úgy is,de most olyan kis pinduri volt mégis,és majd elolvadtam,mikor azt játszottuk,hogy odarohan hozzám(pockot nem kímélve---vigyázhattam én)és utána ölbe kap,és bújik.Sajna párom fényképezőgéppel a kezében is olyan lassú,hogy pillanatképet tőle nem várok.Sokszor ott van a gép a kezébe csak fel kéne emelni és katt,de olyan lassú,hogy ez nem megy ha csak nincs rá 5 perc!!!

sutimano76

De hát ilyenkor szoktak eü kaparást csinálni,nem ????

sutimano76

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm a rengeteg köszöntést, a verseket. Nagyon aranyosak vagytok! :lol:

Ezért kaptok ajándékba az ünnepelttől néhány fényképet, mivel ezekkel még adós voltam:

Kép Magzatmázasan boldog anyucival Kép Első szopi Kép Pár percesen, gengszter-rapperként

Kép

Kép
hgrita

Még néhány:

Kép Büszke bátyóval Kép Egy naposan Kép Pszt, alszom Kép Közeli

Kép

Kép
hgrita

Rita,köszönjük,szép pillanatok!!!!

sutimano76

Tényleg milyen pici Máté Andris kezében!!!

sutimano76

Rita, köszönjük, nagyon jó képek :)

Andris milyen nagy mellette :) :)
Vendég

Lányok, teljesen más téma, bocsi 8)

Textilbőr (szebb nevén műbőr :lol: ) ülőgarnitúrát ti hogy tisztítotok?

Én sima mosogatószeres vízzel gondoltam átmosni. Szerintetek?
Vendég

Boboka,enyimé eléggé világos,így tiszta kosz,ahogy pucéran hozzádöltünk.Én ha már itthon leszek és a pinduri engedi,akkor lehet első kanyarban ciffel próbálkozok,de lehet sima mosogató- szeres víz is megteszi.

sutimano76

Amúgy én vettem pokrócokat,télen azzal le van terítve,nyáron az túl meleg volt és mostmár későn kapcsoltam,de van egy világos ágytakaró(a fent franciágyé(ott nem használom mert nem szoktam beágyazni :oops: )ezért lehoztam,amíg le nem tornázzuk(na nem úgy :!: )addig védi,aztán meg tapadunk hozzá. :lol:

sutimano76

Andrissal nagyon lassan, de biztosan alakul a helyzet. Ma elszabadultam vele 2,5 órára. Cipőt és ruhát vettünk neki, villamosoztunk és játszott egy kicsit. Addig Apa sittelte Mátét, aki aludt végig, mint a bunda. :lol: És Andris sokkal kedvesebb és türelmesebb is volt itthon, érdeklődött, hogy a doktornéni mindent rendben talált-e Mátéval és mondta, hogy majd ő vigyáz rá. :lol: Holnap is igyekszem kettesben lenni vele és remélem így alakul majd a helyzet. Egyébként simogatja, puszilja Mátét és mesél, énekel neki. :oops: csak velünk akad ki néha. De ezt is sikerül majd orvosolnunk, bízom benne.

És akkor a teljesség igénye nélkül (előre is bocs, de idő- és alváshiányban szenvedek) reakciók:

Süti: Úgy tűnik Bernibaba már a végsőkig kitart? Fifikás kiscsaj, Anya hiába számolgatott, tervezgetett, mi? :wink: Nálunk maximálisan tervezett volt mindkét babó. Andris előtt vesztettünk el egy évvel egy babát, de mindkét fiú a 2. hónapban összejött. :lol:

Bibi: Maximálisan támogatlak és megértelek a félelmeiddel kapcsolatban. Dönts úgy, ahogy nektek a legjobb, ahogy te a legnagyobb biztonságban tudod mindkettőtöket. És ha ehhez csaszi kell, akkor biztos minden rendben lesz. Sokat gondolok rád. És Lillát remélem nem viseli meg annyira a távolléted, mint Andrisomat.

Nem is meséltem, hogy a kórházban beküldték hozzám a pszichológust, miután sírtam, mert Máté sárgult és nem engedtek minket haza. :oops: Mindenkihez bemegy, aki sír, mert a dokik, nővérek szólnak ha valaki kibukik. Nagyon jót beszélgettem vele, ő megértette, hogy Andris miatt keseregtem, nem a sárgaság vagy az inkubátor-lekötött szem látványától. És ő azt tanácsolta, hogy igenis sírjon az ember, ha jól esik, mert ez a legjobb feszültséglevezetés. Csak állítólag a kórházi dolgozók megijednek ha ilyet tapasztalnak, mert nem tudják mit kezdjenek anyukával.

Madar: Jó szórakozást ma estére! :lol:

Móka: örülök, hogy hamarosan rendeződni látszik a melegvíz-helyzet! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Hát nekem is ez a bajom, hogy fehéres/vajszínű, pontosan nem tudom mi az árnyalata, de marha világos.

Nekünk is kb. két évig volt rajta "védő terítő", de nagy poccal meguntam, hogy mindig igazítani kell, ezért levettem.... Hát most úgy is néz ki.

+ amikor vendég gyerkőc van ő nem nézi, hogy koszos kézzel ha végigsimítja az ülőgarnitúra felső részét az biza egy idő után feketésbe megy át :twisted:

Most, mielőtt Nikit hazahozzuk szeretném kisubickolni
Vendég

Scooper,miért volt Noncsi szeme lekötve???????
Apa nagyon ügyinek látszik!!!!!Noémi meg jó husiban van,vagy csak a képek csalnak??????Édes kiscsaj,
Apika otthon tud maradni veletek?????Elvileg járna 5 nap!!!!!

sutimano76

Hahó!

Mégiscsak jelentkezem.

Rita:Máté baba nagyon édes!De a legjobb,amikor a büszke bátyó kezében van! :D

Süti: a mi babánk is tervezett volt.

NST-n minden rendben volt,majd holnap felteszem a képet,mert én nem sokat értek belőle,de nem mondta senki,hogy gond lenne. :D Apika nem tudott sajna eljönni velem,mert bent kellett maradnia dolgozni (reggel 8 óta és még mindig nincs itthon és nem is tudni meddig kell maradnia,hiába ilyen a nyomozók élete).Kiscsaj folyamatosan rugdalózott,bár lehet ez a Balaton szeletnek is köszönhető,amit előtte ettem. :D

Remélem mindenki jól van!
Vendég

Rita, szerintem nagyon okos dolog ez a kórház részéről, hogy ennyire figyelnek az anyákra.

Sok helyen elkélne az ilyen.

Örülök, hogy Andrissal rendeződni látszanak a dolgok :)
Vendég

Boboka,én már nem állok neki,inkább letakarom :oops: :oops: :oops: ,hogy ne is lássam,nem menne!!!!Meghát mostmár lusta is vagyok!!!!És különben is készülök a szülésre.........vagy ezcsak magmnak kifogás :lol: :lol: :lol:

Scooper,asszem Rita megválaszolta a szem leragasztást,gondolom a szoli miatt kellett???!!!

sutimano76

Ja és még valami,amin egy kicsit kiakadtam.
Mondta a szülésznőm NST közben,hogy hát ő már említette a dokimnak,hogy akkor majd ő lesz a szülésznőm és akkor együtt lesznek a szülésemnél.Erre a doki mondta,hogy én erről még nem szóltam neki.Na mondom szép.Ezzel kezdtem a legelején,amikor iiderült,hogy terhes vagyok,hogy szeretném ha ő lenne végig az orvosom és nála is szeretnék szülni.Akkor azt mondta rendben.Most meg külön kérvényt nyújtsak be vagy mi???

Szerintetek én vagyok a hülye?
:)
Vendég

Lina,jó hogy mégis jöttél,így nem kellett reggelig várni,hogy mi volt a ctg-n.Apa nyomozó!!!!!!!!!!!!!!Jajjj,de jó neki,engem nagyon érdekelne ez a szakma,csak addig eljutni nem könnyű,már mint mostmár nem lenne az.Szabad tudni milyen ügyekben nyomoz????

Rita,ügyesek vagytok Andrissal,így kell ezt!!!!Akkor ha én egész nap könnyes szemmel nézem elsőszülött lányom...akkor várható hogy meglátogat a pszichonéni???

sutimano76

Manó: Nagyon köszi a történetet! Nagyon szépek vagytok a képen! :lol:

Minden kis pindur írtó helyes! A képeket ígérem azért mindig megnézem majd!

Enyim gyerek napközben olyan nyugiban alszik, még Andris ricsajozása mellett is, hogy csak na! Alig lehet felébreszteni (valószínű a sárgasága miatt). Egy ciciből eszik, az elégnek tűnik. Mi sem méregetünk, de mivel 7-8 kaki van egy nap (ma dokinénit majdnem lefosta, 1 cm-vel tévesztette el :D ), nyugodt, alszik, ciciből ömlik a tej (mire rendesen rákap már tocsog a tejben ő is és én is), így gondolom elég neki. Éjszaka bezzeg 2-2,5 óránkánt fixen kel. Jó lenne fordítva, már ha ez kívánságműsor. :lol:

Tara: Szerintem se görcsölj rá a szopira, mert ez tényleg egy ördögi kör, ahogy már sokan írták előttem. Én is tápszeres voltam, és nem lettem betegesebb és boldogtalanabb sem, mint más anyatejes barátaim. :wink: :lol: Ha bármennyi anyatejet is kap fiad, az elég. Sokan még ezt sem tudják biztosítani, örülj neki, hogy egyáltalán van. És sokat tedd cicire, hogy a mennyiség ne apadjon.

Kép

Kép
hgrita

Hát ,Lina ,nemtom.....attól függ...ha végig az sztk-ba jártál akkor sztem szólj neki most utoljára,és kérj telszámot,remélem ad,még ha nem is te fogod értesíteni.A szülésznőt akartad????Vagy önjelölt a drága?????

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?