A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Húú, Katka... :shock: :oops: :roll: :lol:
masut

Na vajon ki mire gondol, ha ezt a fenti hsz-t látja? :D :lol: :lol:
masut

Masut, van kedvem, ha nem kell dokihoz mennem és az idő is jó lesz. (Vasárnap valami megcsípett, és azóta egyre jobban dagad és pirul a szemem alatt, ma elkezdtem fenistillel kenni és kalciumot inni, remélem használ, mert így olyan, mintha férjuram elvert volna és kicsit fáj is :P ) Priviben cseréljünk telcsiszámot és holnap egyeztessünk mikor hol mivel stb...

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nincs ma nagy forgalom, megyek én is aludni!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Peti annyira vagány, hogy már nem is Peti huszár, hanem PÉTER huszár! :lol:

hű, csajok, nagyon hasonlítanak a gyerkők!

Erpé
jobbulást nektek... szegények...

Kukli
de igen, van 2 nagyobb testvére is, asszem ezt mondta, mikor kérte a katicajelet az anyukája...

Anna ügy: :lol:
ma nem engedte Fanninak, hogy mikor kutyásat játszottak, akkor ugasson, és kiküldte a játékból... :shock: (ezt így mondta Fanni), úgyhogy már nem szereti, és ma egy másik gyerekkel játszott, de neki nem tudta a nevét... :roll:
hát az élet harc, már ennyi idősen is...
ja és ma is aludt!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn Zombi, jelentkezz!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hja, tényleg, más is kérdezte, hogy hová mentem.
Itt Pesterzsébeten a Csili művházban.
Most voltam először, de nagyon tetszik a hely, egész héten ellennék, annyi jó programjuk van.
Örülök, hogy ide költöztünk :roll:

És képzeljétek el, ma levittem este, már sötétedéskor a kutyát, és ahogy kiértem a vízpartra, mit látok?
11 óriási, gyönyörű hattyú úszik tőlem pár méterre!!! :shock: :D
Imádok itt élni! :D

erpé
: a jelnyelv középfokát csinálom (az új rendszerben B-nek nevezett szint), ennek van 3 része, no, az elsőnek lett most vége.
És a napokban volt 2 éve, hogy elkezdtem, újra ugye, az elejétől.
Hát én még életemben nem voltam semmiben ilyen kitartó! 8) :roll: :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb :D

erpé, igen, akartam én is írni, hogy jobbulást! (az ilyen dolgokat mindig hozzágondolom ám, csak leírni felejtem el... :oops: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

MOndjuk tök fura lehet megszokni ezt a gyerekes dolgot.
Én mostanában kezdem felfogni, hogy Döme tényleg egy különálló emberi lény, aki söndörgeti a nadrágja szárát, vakarja a kopasz foltot a fején, idiótán röhigcsél, amitől mindig nekem is röhögnöm kell, szóval teljesen MÁS, mint én.
Lehet, hogy most vagyok ÉN a szeparációs szorongás korszakában??? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zita, válaszoltam. :)
Remélem, javul a csípésed és nem kell doki. Bár ártani biztos nem árt, ha ránéz...

Lányok, én most azt tervezem, hogy heti kétszer angolra fogok járni. Holnap el is megyek szintfelmérésre. :)

Masut
masut

masut, hajrá! :D

Én is akarok majd angolra is, de ahhoz már tényleg lottó nyeremény kell, hogy teljen órára, szitterre...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok!
főleg többgyerekes anyuk...
ma voltunk dokinál, Nándi 1,5 hó aaltt 300 gr körülit hízott.mondjuk eddig mindig kaja után volt mérve, most meg előtte, szóval plusz 100-200gr.szóval adhatok neki olajat, husit, és a doki aszondta: lisztet!!!!!!!!!!!!!!!rendes búzalisztet.
mivel már elmúlt 6 hós. ezt most tényleg lehet? aszondta, rántsam be a főzelékeket vele, merthogy kalória. egyébként tök jól van a gyerek, jókedvű, mozog, stb.tegnap a cicimben túl sok is volt a tej, le kellett fejni.
de mindig, amikor a dokinál ez van,napokig lelki alapon kevesebb a tejem-mivel nem érzem táplálónak:(ettől kicsit félek most, nem akarok megint tejvisszahozót játszani szénhidrátzabálással, mert kúsznak fel a kg-ok, plusz 7 van rajtam,, és már aférjem célozgat. így is szeret, tudom, de ez mégcsak az első kölök, ha mind1ik után fennmarad ennyi, az ugye nem túl jó. meg érzem, hogy nehezen mozgok.ma próbáltam több kajeszt adni ebédre, de asszem 80at evett csak meg, hiába csináltam bármit.és már most azt csinálja, hogy nem szivja ki a cici végét, mert unja, ha nehezen jön.ez amiatt lehet, hogy a kanálból"ömlik"?
meg mostanában mintha hisztizne.pl.utál öltözni, és akkor nyafog, tipikusan.hogyan lehet egy 6 hóst nem elkényeztetni? :) tippek ? :)
köszi
erpé, nagyon jobbulást!!+++

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

sziasztok

Csibb köszi a hiányolást csak épp névnapi borozunk apával :P
Tudtam én hogy FANNi megoldja ezeket az óvodás Annás dolgokat is, hatalmas egy egyéniség Ő már most, nem hagyja csak úgy magát! Máténak meg ennyi foga egyszerre???? pár hét múlva már olyan képet teszel fel hogy épp csócsálja a főtt kukoricát :lol: :lol:

ma csodás idő volt itt :D szóval kirándultunk oda ahová régen (meg néha most is) a királyok jártak vadászni.. hát nekem még ezt az "érintetlenül hagyjuk a természetet mert így szép" dolgot szoknom kell.. de imádom!!! annyira szép.. ahogy hagyják csak maguktól kidőlni a fákat és ott vannak a több tíz éve megszáradt faágak, vihartól kidőlt, tóba beborult fa... szarvasok szabadon legelésznek, hatalmas szarvascsordák tőlünk párszázméterre vágtatnak... szép helyek vannak itt, na. szóval itt voltunk ma. aztán kaptam finom vacsit apától, fiacskám egy tündér volt ma, az idő szélmentes 25 fokos napsütéses..(ahhoz képest hogy esőt mondtak) szóval gyönyörűűűűűűűűűűűű napom volt :D most meg iszom a finom kis vörösboromat, szóval ha valami idiótaságot írok akkor szorri. :P

gyerkők nagyon hasonlítanak!!!!! ha nem tudnám hogy anya-lánya képet nézek eszembe sem jutna hogy két különböző nőszemélyről van szó... 8)

Katka: HuszárPeti lassan kihívja SuperNicot egy párbajra négykézlábazva :lol: :lol: nagyon ütős!!! :D

jaj... mit akartam még... elittam az agyam? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

katka, a kép nagggyon jó Péterke huszárról! :)
fogak--nem si tudom,mit várok, hogy kijöjjenek-e hamar vagy ne../harapásfélelem/

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja igen:

Erpécsaládnak jobbulást,
KukliKatának boldog hófordulót :)
Nemlajosnak jó jelnyelv és kreszvizsgát majd ;)
Masutnak jó angolozást, ha kell szólj, segítek :)

mi vót méééééééééééééééég?

KépKép
KépKép
adryn

pulcsi, passzolom a kérdést, mi még messze nem tartunk a húsnál se :)
Viszont ha belegondolok, pépet fogok adni, méghozzá gluténest, és gondolom, ha rizspép helyett lehet rizslisztet, akkor a búzapehely vagy mi helyett lehet sima lisztet...
Passz :D :D :D
De így logikus, nem? :shock: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát adryn, ez nem sok volt :lol: :lol: :lol:
No, búcsúzom, jó éjt!

Holnap kopaszi, hja, és akartam mondani, hogy lesz valami szombaton kint, de már elfelejtettem, hogy mi, csak arra emlékszem, hogy Palya Bea koncert is lesz, de ez csak úgy pluszban...
Mi ki akarunk menni (ÉN akarok, de a Zuramnak is muszáj lesz jönnie... :D )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

betegek lettünk :s lívia köhög náthás. ugyhogy nem tudom mi van a talival de így nem merek sehova menni. szegénykének éjjel vagy 6 szor szívtam az orrát de ki se jött rendesen. úgy utálom nézni ahogy szenved és nem tudok segíteni rajta :(:(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

amúgy jó reggelt látom én vagyok az első

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adryn, bóódog névnapot egy nappal később! :wink:

Moncsi, nektek jobbulást!!!!!

Akkor lesz holnap tali????? Eddig, aki biztosra mondta: Katka, Masut, én. Lehet: Zita. Jön még vki????? És ha lesz tali, hánykor???????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jó reggelt!

Adryn!

Akartam irni tegnap este, de bekómáltam!
Nagyon sok boldog névnapot utólag is!
Hogy sikerült a borozás? :wink:
Vendég

Összehasonlítós képek tök jók!!!!! :)

Masut, én is lelkes vagyok még a nyelvtanulástól. Sztem én is belevágok az olaszba.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jaj, Adryn, tényleg, utólag is!!! :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tényleg adryn:

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

[quote]H írta:úú, Katka...

Masut: Szerintem ez nem is te voltál, hanem Márti megszerezte a billentyűzetet! ;)

Adryn: Négykézlábas párbaj! :lol: :lol: :lol:

Csibb: Rendszeresen be fogja jelenteni, hogy van új barátja és nem fogja tudni a nevét sem. Ez már csak így van. Szerintem Fanni elég karakteres, hogy kezelje ezt az Annát, ne aggódj! Most alakul ki egy hierarchia a gyerekek között. Fanni is meg fogja benne találni a helyét, meg az Anna is.

Adryn: Kirándulás hiper-szuper lehetett! Képek nincsenek? :roll: Annyira gyönyörű hely lehet, szívesen megnézném legalább fényképen....

Erpé: Továbbra is jobbulást nektek! Szoptasd csak Katát és akkor gyorsan átmegy rajta! :?

Moncsi: Sajnálom a betegséget. Az orrszívás bizony nagyon küzdelmes dolog. Érdemes orvostól orrcseppet kérni legalább éjszakára, hogy kicsit tudjatok aludni is. Jobbulást nektek!

Pulcsi: Én inkább rizsliszttel vagy zabliszttel sűrítenék..... A búza liszt, amúgy sem túl egészséges.... De ebben Rebi a nagyon spíler! Viszont a sűrítésnek már nagyon itt van az ideje nálatok, hiszen ti már lassan 7 hónaposak vagytok!
Azt figyelem, hogy mindig meghatározod, hogy mennyit ehet a Nándi (most ugye 80gramm). A baba magától tudja, hogy neki mennyi kell. Ő egy tökéletesen működő rendszer, amibe bevavatkozol, ha fix mennyiséget adsz neki. Ehhez is hozzá tud szokni, mint ahogy most meg is történt, de hidd el ő tökéletesen működik és annyit fog enni, amennyire szüksége van. Tessék átengedni a kontrollt! A cicinél is van, hogy nem eszik olyan sokat és ahleyett, hogy elfogadnád ezt a döntést, te inkább stresszelsz, hogy miért nem eszi ki. Azért mert most éppen nem éhes annyira, de ez nem baj. Majd eszik, ha éhes lesz, nem fog éhen halni, annál ő sokkal okosabb! Ne dönts helyette, csak folyamatosan biztosítsd neki az evés lehetőségét! Ő maga be fogja állítani a súlyát arra, ami neki jó!
Egyébként nekem a lányok az első 5 hónapban több, mint 5 kilót híztak, szóval olyan 9 kilósak voltak és 1 évesen meg 12 kilósak. tehát 3 kilót híztak 7 hónap alatt, de ez nem volt baj. Mennyi kiló Nándi, hogy így aggódsz a súlyáért? Peti most 7400 gramm és ő ugye 4130-ról indult, szóval nem hízott túl sokat, de szerintem nagyon formás gyerek (tudom elfogult vagyok :oops: ), csak hát nem olyan kis hurkás, mint a lányok voltak. De jól van, fejlődik, hatalmas a mosolya és szerintem teljesen rendben van.
És hát Nándi is kiegyensúlyozott baba, szóval biztos nem éhezik.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Adryn: Nagyon Boldog Névnapot Neked! ;) Így már értem az esti borozgatást!

Tali lesz! Holnap a Tatai tónál. Én most a másik kikötőre gondoltam. Ott van büfésor, meg úgy rémlik, hogy WC is. És egy nagy füves tisztás (ahol rendezvények szoktak lenni), ami azért jó szerintem, mert ad egy kis szélvédettséget. Ha nincs szél, akkor lehetünk közvetlen tóparton. Mehetünk persze a várhoz is, ha ahhoz több kedvetek van! Szerintem találkozzunk 10-kor, akkor már finom meleg van!
És akkor: Zita, Masut, Tehuti (olyan jó, hogy megismerhetünk! :D ), Moncsi (hátha holnapra jobban lesztek), no meg én.

Katka

katka22

na azt nem tudom hol van :? én amúgy is busszal mennék dehát hogy hol kell leszállni ? :shock: :D azt nemtudom

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: A busz járatokat nem tudom, de ha a várnál szálsz le, akkor már el tudunk ugrani érted kocsival. De lehet akár a tali a várnál.

Katka

katka22

Nekem jobb lenne a várnál....az közelebb van, gyalog megyek. Moncsi várat tudod??? ODa a buszvégen kell leszállni.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

na azt már tudom :) remélem jobban lesz lívia mert már nagoyn szeretnék menni :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hánykor lesz amúgy vagy még eldöntjük ?mert akkor én nézek vmi buszt magunknak.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Elnézést a zavarásért!Van egy eladó szép,polár együttesem.Kérésre szívesen mérek.Ha valakit érdekel privit küldjön.Köszi. Kép Kép Kép

Kép
melike

Nándi 6520 gr, 2550-nel született.65,5 cm.De már 4 hósan asszem 6000 körül volt, azóta ez a lassulás van. átgondoltam, köszi, veszek rizslisztet a bioboltban-hála Istennek van egy itt most közel. nem, tegnap, meg tegnapelőtt hagytam annyi pépest enni, amennyit kívánt. 100nál nem ment tovább, megunja :9 na mind1, az a lényge, hogy egészéges!!! :)és virgonc.

pulcsi

adryn, boldog névnapot!
moncsi, jobbulást ! :(
JÓ TALIT!! kérjük a képeket ! :)

pulcsi

Jó reggelt!

Hú micsoda képek megint! Zabálnivalók a gyerekek! Milyen jó lenne, ha egyszer lenne egy olyan tali, amin mindenki ott van! De ilyeb sosem lesz :(

Angol Én most kezdtem el, itthon, egyedül. A kreatív angolt tanulom, van rá 3 és fél hónapom, hogy megtanuljak angolul. Kemény lesz! Közben meg netezek, vasalok, szóval nem lesz egyszerű. Talán sikerül! (REMÉNY)

Én még mindig csak szoptatok. De szerintem ez nem baj! Majd valamikor elkezdek ht-ni. De amíg elég a tej, addig még tolom egy kicsit.

Kép

Kép
rszg

Pulcsi: Naqyon jól csinálod, csak így tovább! ;) Dobhatnál Nándiról képet, olyan szép fiúcska, mi is szívesen gyönyörködünk ám! ;)

Moncsi: 10 óra lenne a tali időpont. Persze lehet késni és akkor legyen a várnál!

Katka

katka22

sziasztok

köszi a névnapi köszöntéseket :) borozás jó volt :P

és akkor néhány kép Katka, bár nem csináltam most sokat... :)

Kép nem anya, nem tudom kinek van az a babakocsi ott.... :lol:

Kép a pihenőkabin a vadászattól elfáradt királykáknak..

Kép pihenő viskó közelről mögötte gagyi tengeres kilátással (bár ez nem nagyon látszik a képen)

Kép legelésző szarvascsapatocska a távolban

holnapra jó talit tatásoknak, kérünk majd képeket :)

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: nagyon boldog névnapot kívánok én is Neked, útólag :)

Kép

Kép
gabka77

Adryn, boldog névnapot! Szép helyen voltatok!

Akkor holnap Masuttal megyünk (hacsak nem durran be még jobban a szemem - egyelőre nem javul, de mai dokiról lecsúsztam). Én abszolút nem vagyok ismerős Tatán, ha autópályáról jövünk, merre menjünk? A vár a tóparton van? Ha mondtok utcanevet, akkor már rá tudok keresni neten.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zita978 2009.09.09 10:13-kor.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Adryn: Nagyon tetszik a fiúkról készített kép a kommentel! :lol:
És nagyon tetszik Dánia. Hihetetlen szép helyeik vannak! És rengeteg tengerük... Imádom a tengert!
Lelkileg, hogy vagy? Szívesen mennél Norvégiába?

Katka

katka22

Zita: Masut már volt ott (tavaszi tali) és ha jól melékszem GPS-szel jött. Egyébként Tata/Környénél kell lemenni a pályáról és az az út mindjárt bevisz a központba és jobb oldalon ott a vár.

Katka

katka22

Katka: Norvégiába bármikor!!! :D ott is ott a tenger, meg fjordok, hegyek :D majd onnan is jövök képekkel :P

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Adryn Boldog névnapot utólag is!

Gabka Neked Boldog Szülinapot (utólag :oops: )

Mi is megvagyunk, tegnap voltunk dokinál, 8640 gramm és 72 centi a gyerök. és ingaheréje van :cry: , dokinéni azt mondta semmi teendő nincs vele és nem gond, de most mikor rákerestem nem lehet ennyire félvállon venni ...

a napokban elkezdett próbálkozni a kúszással:
http://www.youtube.com/watch?v=MepJmWpz1_k

egyelőre hirtelen most ennyi voltam ... :oops:

Szép napot!
Vica
wicca

ja és kibújt a második fogacskája ... az éjszakáink kicsit jobbak, ami vagy a végre kibújt fogaknak vagy annak köszönhető, h megint nem kvzok és nem eszem csokit sem :cry: . ki tudja, de pont ezért egyelőre szüneteltetem.

Szép napot!
Vica
wicca

hoztam pár képet:)

már egyedül ülünk!!:) az ágyunkon a támlába kapaszkodva már simán felhúzza magát meg a babakocsiba is :)

Kép csüccs :):)
Kép kicsit taknyosan :S

Kép heló mindenki!!:P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Huuu, de ügyi babák vannak itten kérem! :D

Wicca, pont ma jutottál eszembe, h mi lehet veletek. Mi az az ingahere??? Na mindjárt elolvasom.

Katka, ott talizzunk, ahol múltkor is voltatok, a játszónál???
Sztem mi elindulunk olyan 9 fele, mert mostanában akkor alszik vissza. Úgyh mi sztem fél 10 fele ott leszünk.

Moncsi, mior van buszod?

Gabi
Kép

Kép
tehuti

9:45 kor indul egy azzal ottvagyok 10:10 re kb

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na szuper! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Van ott valami büfé, ahol majd bedobunk vmi ebédet? Vagy vinni kéne szendvicset?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Büfé nincs, csak étterem. De sztem hangulatos a szendvics piknik. :wink: :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?