A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

SziasztokKép

Most en adom elo Szoszit, csak beneztem, majd reggeli utan irok tobbetKép
De azt hiszem a bronzot elcsiptem, nem?Kép

PuszKép

Orsi
35+4

avocado

Jó reggelt!

Én meg előadom Orsit:most megyek reggelizni,aztán jövök! Kép Kép
Érem nélkül is! Kép

Anikó
35+4 Kép
vakili

AnikoKépKépKép

Rajottem ma ejjel, hogy mi is a bajom! Megfajdul a csipom az oldalt fekvestol! De mind a ketto, ugyhogy vegul is hiaba valtogatom, reggelre mar tok mindegy melyik oldalon fekszemKép Ez igy eleg gazos lesz meg 4 es fel hetig!Kép De mindegy, mert a picikemert mindent hajlando vagyok elszenvedniKépKépKép Kulonben meg nem panaszkodhatok, mert en meg 1 pisivel meguszom minden ejszakaKép Es most is 8-ig birtam aludniKép
Fincsiket reggeliztem, most elpakolom a szaraz edenyeket, meg beteszek egy adagot mosni, remelem addig itt mindnki beindul es irtok majd sok-sok izgi dolgotKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

AnitaBori:várjuk a következő receptet, a mandulás almatorta is remekül hangzik.

Anikó: nem tudom, hogy használ-e a bodzatea is, de ha szörpöt nem tudok szerezni azért kipróbálom. Orvosomat kérdeztem, azt mondta, hogy ártani nem árt, de lehet, hogy csak annyi a haszna, hogy elég folyadékot iszom.

MIndenkinek szép napot!

Jerry
jerry

Linda:ezek lehetnek már jóslók szerintem.Kép
Nekem nem fáj a hasam,hanem olyan szúró érzés,mint amikor beszorul a levegő.Úgyhogy én még nem jósolgatok.

Panó:köszi az infót.A GYÁS az tuti 70%,csak a táppénzt nem tudtam.Akkor megnyugodtam,és nem kezdek el intézkedni,hogy szülés előtt 4 héttel már kivegyem,mert utána is ráér. Kép
Nem írtad a múltkor,vagy csak figyelmetlen voltam,hogy mit mondtak a melósok végső határidőnek mindenre?
Puszi Neked és kitartás!

Szöszi:Akkor Te is itt fáj-ott fáj sorstárs vagy. Kép
Én nem akarok 13-án szülni,nagyon babonás vagyok. Kép
Nem jön a Liza Minnelli,jól értem? Nem is hallottam róla.

Orsi:mintha az én éjszakáimat írtad volna le.Ezek a fordulások... Pussz-pussz Kép

Anikó
vakili

Jerry: köszi Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Tegnap délben haza jöttünk a babával. Kép Jól vagyunk bár elég nyűgös volt az első éjszaka itthon. Van tejcsi, a melleim meg a hónaljam elég szörnyű de remélem javulni fog a helyzet. A sebem gyógyulgat, most már jobban tudok mozogni. Csak köhögni és kacagni nem tudok. Kép

Köszönjük a sok sok gratulációt, sms-t mindenkinek, nagyon jól estek. Kép

Jerry, neked pedig a látogatást köszönjük, jó volt dumcsizni egy kicsit. És a csoki az isteni finom volt, hamar bevágtam. Kép

Visszaolvasni nem tudok, remélem mindenki jól van. Nem született újabb baba?

Képek is vannak de azt is csak max. holnap tudom feltenni úgyhogy egy kis türelmet kérek.

Megyek mert szopizás lesz.

Puszi,
Chello
chello

Chello
Udv ujra koztunk! Sok boldogsagot otthon a csoppseggel, sok tejcsit es mihamarabbi rendbejovetelt (reszedrolKép)!
Varjuk a kepeketKép

Aniko, Linda
Ezek a joslok mindenkinel masmilyenek? Mert en is arra gyanakszom, hogy nekem is vannak, de nekem nem elesek, csak olyan mensi szeru fajas, de most mar minden nap legalabb egyszer jelentkezik. Akkor ez most joslo? Es az mit jelent? Hamrabbi szulest, vagy semmit sem?

PusziKép

Orsi

avocado

Chello:Üdv újra itthon! Kép Képeket türelmetlenül várjuk! Mielőbbi javulást Neked,sok puszi! Kép

Orsi:Az én éles fájdalmaim biztos ,hogy nem jóslók,nem is keményedéssel együtt jönnek.Inkább a mensi-szerűek azok,de azok nekem nincsenek.Egyébként nem jelent semmit,mert van,akinek 1 hónappal előbb már jelentkeznek,van,akinek meg egyáltalán nincsenek.Majd az első CTG után többet tudsz talán.Kép

Panó:nem válaszoltam az Állatkertes kérdésedre.
Tegnap 18 óráig volt nyitva,17 órakor volt pénztárzárás.A "délutáni családi jegy",pénztárzárás előtt 1 órával vásárolható,és 1.000 Ft-ba kerül.2 felnőtt és 2 vagy 3 gyerek.Így volt 2 óránk a sétára,ami nekem most elég is volt.És nem is voltak már sokan,úgyhogy a játszóteret is élvezhették a lurkók.Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Orsi, Szöszi, Zsuzsa, Bellana, Soraya, Zsuzsi: köszi a lányok nevében a köszöntést!

Zita: margitszigeti szopis séta?

Zsuzsa: mennyi időre megy Zsófi vidékre? Hátha akkor majd tusz pihenni is egy picit!!! Nektek milyen sűrűn kell K-vitamint szedni? Fejfájás Kép Zsófi WC Kép Nóra is ilyen visszatartós Kép Bár most egy-két hete nem csinálta. Most minden nap termel, néha többször is! Képek nagyon jók Kép Milyen hurkás lábak! Katának ilyen nincs.

Zsuzsi: Dorka nagyon aranyos Kép

Jerry: férj Kép Remélem gyorsan eltelik ez a hét!

Vali: nagyon aranyosak a babáid!!! És grat a sok tejcihez!!! A medencézés elmaradt sajnos, mert mire eldöntöttem, hogy na jó akkor lesz ami lesz én fürdök, addigra hüvös lett, na majd most hétvégén!

Bellana: tegnap délután nagyon kiakadtam a „nagy” gyerekeimre Kép hiszti, dac és amit akarsz, minden egyszerre Kép Bili: nekünk egy elég egyszerű sima bilink volt/van: vannak persze mindenféle kutyás, meg miegyebes bilik is, de azokkal a boltban is csak játszott Lili anno, úgyhogy úgy gondoltam, hogy itthon ne játszunk a bilivel, hanem pisiljen bele inkább Kép Aztán persze egy ideig így is garázsnak használta az autóihoz Kép. Írd majd meg, hogy mi volt a dokinál! Nálunk a szűkítő egyáltalán nem jött be. Most van egy fellépője Nórának, és úgy arra leér a lába amikor a WC-n trónol. Éjszakáid Kép Szerintem jóslófájásaid vannak!

Soraya: de jó, hogy lassan minden cucc megérkezik!!! Kép Azért ezekkel a keményedésekkel vigyázz!!! Próbálj minél többet pihenni. Vaníliás karika Kép

Anikó: „rozzant vénasszony” érzés Kép Somlóit akkor nem is ettél? Állatkert Kép Sir Lancelot – ó most nagyon irigy lettem Kép

Mariann: biztos minden rendben lesz az eredménnyel!!! Hasfájás Kép

Szöszi: mérleg nyelve Kép Kitartás! Mennyivel hagyja a dokid, hogy túlhord? Na, nem mintha ezt kívánnám neked Kép

Mucska: örülök, hogy jól vagytok! Várjuk a képeket!

Bori: örülök, hogy mégis ment a szopis nő! Remélem most már elmúlik lassan a fájdalom is! Dani tábor Kép Ráckeve bemutatás Kép

Egcsi: após Kép tatarozás Kép

Swen: kitartás! Gyere amikor tudsz!

Orsi: ha táppénzből mész szülni, ha nem, szülés után TGYÁS jár és az nem a teljes fizud Kép Éjszakák Kép

Chello: üdv újra itt!!! Kép Még egyszer gratulálok Noémihez, neked pedig gyors felépülést!!! Képeket várjuk!!!

Szilvi
lino

JerryKép
A kiságy problémája:Kicsi a pelenkázó és nincsenek lekerekítve rendesen az élek. Após szerint nem fogok elférni, mert annyi mindenre lesz szükségem egy pelenkacseréhez. Majd teszek fel képet, mert szerintem teljesen normális kiságy.

AnikóKép
Párom már elintézte az ügyet, megüzente anyóssal neki, hogy még egy ilyen húzás és nem nyitja rájuk megint az ajtót évekig. Persze én voltam a hülye érzékeny kismama, aki megint "félreértette" a jószándékot. A baj az, hogy nem velem van baja, hanem állandóan a fiát kritizálja és bántja.Kép Mit várhatok, mikor 8 év elteltével találkoztak és az első megnyilvánulása az volt:"Milyen kövér vagy!" Hála Istennek nem az én apám!

PanóKép
Akkor majdnem a szabad ég alatt aludtatok? Nagyon romantikus, még jó, hogy nem esett az eső!Kép

OrsiKép
A csípőm nekem is megfájdul reggelre. A múltkor már annyira fájt, hogy azt álmodtam a kórházban vagyok és be van gipszelve és fel van kötve a lábam. Erre aztán felébredtem.Kép

ChelloKép
Kívánom, hogy mihamarabb felépülj és összecsiszolódj a babával! Puszi!Kép

Voltam NST-n. Hát elég nomád körülmények között zajlik, egy öltözőben van az egész. Két szék két géppel. Félidőben jött az asszisztensnő és megijesztette a babámat valami zizegő-rezgő szerkezettel.Kép Találkoztam a dokival is akinek az orvosom átadott a szabadsága idejére, elég szimpi. Egyébként minden rendben. Holnap védőnő, jövő héten UH+NST.Kép Szerencsére engem elkerül az utolsó hónap nyűgje, biztos az is jót tesz, hogy nincs 40 fok.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Lino
Koszi az infot, kozben megkerdeztem, mert megtalaltam a telefonszamot, ahol erdeklodni lehetKép Neked van igazad, a TGYAS is 70%, csak az nincs limitalva, mint a GYED, de ez az en esetemben ugye lenyegtelen, hiszen a kozalkalmazotti tanari fizu meg 100%-ban sem eri el a 83.000 forintotKépKép De sajnos en hiaba szamitottam arra, hogy majd fel evig kapom a teljes osszeget, mert mar akkor is csak 70%. Mindegy, meg most van idom felkeszulniKép Amugy is most rendesen nullan vagyunk anyagilagKép
Ugy irigyellek a medence miatt, majd ird meg, milyen jo volt pancsolni! En is ugy megmartoznek!
Kulonben szerinted nekem is josloim vannak? Te mar tapasztalt Anyuka vagyKép

PusziKép

Orsi

avocado

Lino,drága!
Nem ettem végül somlóit.Kép
Bánatomban egy nagy tányér túrós tésztát tömtem magamba,rengeteg cukorral!Ma meg szilvás gombócot fogok enni,szintén jó sok cukorral! KépNagyon kívánom az édességet.
A Lancelot tényleg nagyon jól sikerült.KépMa még abból ebédelünk!
Én a medencédet irigylem,de nagyon!!!!

Egcsi:ez elég gáz!Szegény párodat nem irigylem,még jó,hogy nem találkoznak túl sűrűn.
Egyébként azt még megérteném,hoyg még a vásárlás előtt próbál tanácsot adni,de ha már megvan,akkor minek piszkál!Úgysem fogsz most ezért másikat venni! Különben is nem ő fogja használni,hanem Ti.A pelenkázáshoz szükséges cuccokat pedig lehet máshova is rakni,pl.egy polcra.Nekem nincs is külön pelenkázóm,csak az a lap a kiságyon,és ez sem túl széles.Most először lesz ilyenem,de mit csináljak,ha csak ez fért be.Én is egy polcra fogok pakolni valszeg.
Álom Kép
Nálunk sincs 40 fok,mégis nagyon nyűglődöm.

Puszi:Anikó
vakili

Hello csajok
Van ici-pici idom, talan, ha Agi atmegy a boltba Lauraval akkor lesz meg tobb isKép.

Itt-ott beleolvastam az elmult par napa, ha anya itt lesz majd potolok.

Nagyon koszonom a gratulaciokat, es Sorayanak, hogy ilyen reszletesen tajekoztatott benneteket;).

Chellonak es DZSCS-nak nagy gratula, de meg nem deritettem mikor szultek!.

Ki is beszelt somloirol? Nagyon jo gyors, konnyu receptem vanKép.

Mi tegnap jottunk haza, jo itthon, de a korhazban konnyebb voltKép. Laurara nagyon oda kell figyelni! Minden rendben velunk, bar a hatam rettenetesen faj a lapockam kornyeken, ez nem tudom mitol lehet. Az ejszaka is huzos volt, Laura es Lucas egyidoben ebredtek 3 korulKép.
Majd meg irok,
Mindenkinek sok puszika.
Ildiko
salla

Sziasztok!

Szilvi!

A sétás dolgot továbbra is szeretném. Csak a múltkor rosszul írtam, mert nem 29, hanem 31-e (szombat). A szombatot múltkor is jól írtam azt hiszem, csak a dátumot nem.

Chello!

Üdv ismét itthon. Jó asszimilálódást az új környezethez a babának, neked meg sok energiát és türelmet az összeszokáshoz. Remélem, hogy a császáros nyavalyák is minél hamarabb a feledés homályába kerülnek.

Bori!

A tegnap tett randi-ajánlatod nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Még egyeztessünk róla!

Jerry!

Nem csuklasz? Ádám hálája örökké üldözni fog, azt hiszem. De minimum imába fogja a neved foglalni a ló nyomtatásáért.

Bocsi, de most Réka jelzett, hogy most már végképp hagyjam abba az írást, mert neki más tervei vannak.

Üdv:

Zita
pzita

IldikoKép
Udv ujra ittKép Megegyszer gratula, varjuk a tovabbi kepeket a tunder fiadrolKép HatadKép
A somloi receptjet pedig gyorsan ird be, szerintem mindenki orulni fog nekiKép

AnikoKépKép
Ugy latom nagyon aktivak vagyunk mi ketten maKép
Hu, irtad a turos tesztat es en is ugy megkivantam! Csak en sosan szeretem, jo sok piritott szalonnaval es sok-sok tejfollelKép NyammmmmKép Raadasul a heten eszembe jutott a juhturos sztrapacska, ha Anyukam hazajon raveszem, hogy csinaljon nekem, abbol betegre birom magam zabalniKép
Ma reggel mertem magam es mar 11 plussznal tartok, de valahogy most egyaltalan nem tud erdekelniKép Azert nem hiszem, hogy 4 het alatt olyan sokat hiznek.
Somloi, nyami-nyamiKép

Na, mennem kell ebedet krealniKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok, most értünk haza, úgyhogy csak a legfontosabbak: péntek reggel 7.30-kor csaászárral megszületett Petőfi Bori, 3350 g-mal, 54 centivel, szerelmesek vagyunk bele teljesen, és csupa seb a cicim, és soha többet császárt. De összességében valami fantasztikus élmény Kép
Nincs most energiám visszaolvasni, de nagy-nagy gratula mindenkinek, aki csüt. este óta szült!
És próbálok egy képet is rakni...Kép
dzsungelcsiga

Sziasztok!

Végre ujra itt vagyok köztetek, Andraska alszik rajtam a hordozokendöben (nalunk ez sokszor bevalik nyugtatasra, amig el nem alszik, addig fogni kell a fejét, akkor egykezes vagyok, de ha elalszik, klasszul ki lehet tamasztani a fejecskéjét és kétkezes vagyok, mint most is. Nagyon jo érzés, hogy itt szuszog rajtam, és szerintem ö is élvezi a dolgot).

Csak nagyjabol olvastam vissza:

Dcsiga!
Nagy gratula Borihoz, nagyon szép kislany. Micsoda haja van! Minden jot Neked, jobbulast a cicidnek és a sebednek.

Chello!
Üdv otthon és mar nagyon varom a képeket a kis modell-NoémirölKép

Zsuzsa!
Nem tudom, mi lehet pontosan a gaz, de remélem sikerül megoldani a dolgot. Nekem is van egy kis nem gyogyult részem, elég hülye helyen, ha lesz idöm, megirom Neked.
Kajalas:
ahany irodalom, annyiféle tilalom (na, ez még rimel isKép)
kaptam egy listat, aszerint a dinnye (sarga és görög is) megengedett, viszont a csonthéjasok csak föve (öszi és sargabarack, cseri stb). Ezért én egy csomo sargadinnyét ettem, mivel mar szinte csak az az egy gyümi maradt az alman kivül. Most eldöntöttem, hogy ezt is szüneteltetem, hatha...
Tényleg édes kis hurkas a lanyod labickoja! Az arcocskaja pedig nagyon hasonlit Rad!!!

Mucska!
Pusszancs Neked Pocitarsam (vagy hogyan nevezzelek?Kép)!

Swen!
En megértelek, hogy ritkan tudsz jönni, és szabad panaszkodni!!! Vagyis szabadjon mar, mer nekem olyan jol esik néha!Kép

Zsuzsi!
A kislanyod tündéri szöszike!

Egcsi!
Aposra tudnék egy jo német szot, de visszafogom magam, magyarul sokkal szebb: okoskodo. Probald meg rahagyni..

Aniko!
A Sir Lindelot jo kis hely, irigykedem. Müsor volt? Egyszer mikor én voltam egy nagy tarsasaggal, éppen müsort csinalt két fiatal srac, tele volt az étterem és engem valasztottak ki, felallitottak az asztalra, szerenadot énekeltek nekem, aztan megvivtak értem és a gyöztes szerelmet vallotKép Elször bazi égö volt, mert mindenki engem nézett, de aztan mar csak röhögtem...
A szilvasgomboc! Ez nem ér! Küldj nekem egy kicsit léci!Kép

Bori!
Egész nap rajtad logott?? Az nem semmi lehetett! A fejéssel nagyon ügyi vagy! Tovabbi kitartast és még egyszer köszi az emilt!

Vali!
Olyan édesek a kis artatlan picikéid! Minden elismerésem a Tiéd, hogy kettövel ilyen ügyesen boldogulsz. Nagyon sok energiat és kitartast kivanok Neked!

Mariann!
Szoval nalatok is beköszönt a hasfajas!Kép Bejött a ször? En meg még nem is probaltam, de akkor megteszem! Majd beszamolok, hogy valt be.

Bellana!
Olyan jo, hogy irtad, hogy Dani még most is babas, néha ugy sajnalom, hogy Andriska meg fog nöniKép, mert ugy szeretem igy kicsi szuszogo babacsomagnak!
Ezek tényleg biztos joslofajasok mar!! Huha!

Orsi!
Jo latni, hogy mostansag ilyen aktiv vagy errefelé. Olvastam, hogy nem merted megfogni Dorkat, én sem mertem Andrisk elött megfogni egy babat sem! Aztan ment minden magatol, mint a karikacsapas. A teraszotok gyönyörü, én is megkukkantottam gyorsan, furdalt a kivancsisag.
Turos sztrapacsaka, nyami-nyami, mikor itt voltak anyuék én is rendeltem, szerencsére hoztak otthonrol turot.

Lino!
nem lehet Neked könnyü a 3 lannyal!
Kérdezted a K-vitamint (Zsuzsatol), nalunk kétszer kapott a korhazban és most egyszer a 4 hetes kontrollon. Nem tudok rola, hogy kapna még többször is. Otthon hogy van?

Mindjart folytatom,
Süncsi
süncsi

Rolunk még egy kicsit (leirom mi valt be nalunk, hatha segitek ezzel masnak is)

Elször is mindenkinek köszi a vigasztalast és a tippeket hasfajas ügyben! Nagyon jol esett.

a szombati kiakadas utan elhataroztuk Tomival, hogy felvaltva vesszük fel Andraskat, és mikor az egyikünk babusgatja, akkor a masik megprobal teljesen kikapcsolni, mert különben tul idegesek leszünk és ezt a baba is megérzi. Igy elment Tomi sétalni én addig föztem, amitöl nagyon jol éreztem magam. Igaz, igy is egész nap ébren volt Andraska, de legalabb mi nyugodtabbak voltunk.
Az esti hiszti mar nehézkes volt, de fogtam magam és adtam neki egy kis vigasz-teat. Persze tudom, hogy elég a tej, de még nem akartam megetetni, hogy nehogy megint tulegye magat, igy teaval, egy-egy rövid cumizassal (amit még mindig nehezen fogad el) elég jol kihuztuk a következö etetésig.
Es csodak csodaja tegnap mar nagyon jo kisfiu volt. A doktornéninél sem sirt, ébren volt, de hagyta magat piszkalniKép Azt hittem megzabbantom, olyan édes volt.

Az a baj, hogyha faj a hasa akkor nem tud aludni, ha mar elaludt, akkor is felébred és ezért sir mar egy idö utan, mert faradt és mégsem tud aludni (szerintem).
Tegnap viszont volt ugy, hogy felébredt hasfajasra és mégis tovabbaludt szépen egy kis babusgatas utan. En olyan boldog voltam!!!Kép

Persze a dokinéninek elmondtam a problémat, ö is adott még tippeket, de orvossagot nem kaptunk, gondoltam, hogy ez lesz. Nem baj, hatha most javul egy kicsit a dolog, a szoptatasi helyzeten is valtoztattam, ugy latszik az is segit, én teljesen lefekszem, Andraska rajtam hason és ugy cicizik. Igy alulrol felfelé sziv, ezaltal kevesebb mennyiséget eszik egyszerre. Egyébként nem nagyon szeret hason feküdni, de az evés érdekében még erre is képesKép, söt el is szunyokal igy evés utan.
Ezenkivül napi 2 csésze édeskömény teat iszom, neki is ebböl adok nyugtatonak.
Igy egyelöre probalkozom tovabb gyogyszer nélkül.
Ezek apro sikerek, de én nagyon boldog vagyok töle.Kép
Tomi szerint azért is volt jobb napja, mert mi is nyugodtabbak voltunk vele.

Egyébként a dokinéninél minden rendben volt, 4 hét mulva megyünk legközelebb, akkor mar kapunk oltast is (itt nem kötelezö egy oltas sem, de én ugy döntöttem, mindent megkap, amit a dokinéni javasol).

Még néhany kép (Zsuzsatol ellesve egy hason is, ahogy éppen ügyeskedikKép)

Kép

Dundoka nézi magat a tükröben:Kép

Kép

Sok puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

sziasztok!

Az én lányom ma nem egy könnyű eset Kép Front van? Meg a hasa is fájogat! Néha fészkelődik álmábban, majd nagyokat pukkant!

Egcsi: após, és a szülőszoba Kép
Meddig nincs a dokid???

Jerry: matrac megoldódott?

Ildi: pusszantás! Nálunk is kel Zsófi is éjjel, nem csak a kicsi Kép Még jó, hogy nálatok egyszerre!

Zita: akkor nálatok úgy nézem, minden oké! A nagyok sokat "segítenek"???

DZScsiga: Bori nagyon helyes Kép
Neked gyors felépülést, és sok tejcsikét!

Süncsi: várom a leveled! MAjd én is írok!
KEndő Kép A hátadnak is jobb így!
Hasonlít?
Szoptatás Kép Okos vagy!
Munka megosztás is tetszik. Nekem is elkelne egy kis segítség!
Képek Kép Hurka van? Mérték, hogy most mekkora?
Itt is van 2 hónaposan szuri! Agyhártya ellen, HIB.

Anikó: vidítani? Aludj helyettem egy napot! Meg űzd el a bajaimat!
Ennyi jó program Kép NEM ÉR!!!

Mariann: hasfájás Kép Remélem ez a szer segít majd Pankának. Tudsz amúgy eleget pihenni?

Panó: tető??? Akkor nem kellett ablakot nyitni! Kép
Hasonlít? Hiszen az a dolga!
Beszéltél Linoval?

Chello: kitartást, és puhuló ciciket! Kép

Lino: ha megy a jövő héten megy. Szerintem kb. 3-4 éjszaka.
K vitamint heti 1X.
Nóra is visszatartós? Zsófi is most kezdte újra Kép
Majd lesz hurka! VAn 2 hét előnyünk. Nőjük ki a 62-es rucikat! Kép

Orsi: tarts még ki! Tuti csak a front.

Bori: az én cickóimban nem fér el annyi! Folyni kezd, ha nem fejem le, vagy nem eszik a gyerek!
Dani Kép
Húzós nap Kép

Swen: nálunk is ez van, nyugi, max. egy kicsit jobb! Kitartás! Hurkák? Kép

Na, én is el! pusszantás!

Zsuzsa
zerko

Chello: üdv otthon! A csokit ezekszerint kénytelen leszek én is megkóstolni, csak az a baj, hogy van vagy ötféle új Milka, és eltart egy darabig amíg végigeszem Kép
Kacagás helyett akkor mostanttól csak diszkréten mosolyogj, köhögni meg nem kell Kép

Szilvi: ez tetszik, hogy Lili jól eljátszott a bilivel Kép

Egcsi:Mondanám, hogy apósnak a kezébe kell nyomni egy reszelőt, kerekítgesse le szépen az éles sarkokat, de félő, hogy a te apósod valóban nekiesne. Annyira birom utálni, amikor valaki előre károg, hogy ez így nem lesz jó. De ha véletlenül igaza lenne, és valóban kevés lesz a hely, akkor egy falra szerelhető polccal igen egyszerűen meg lehet oldani a dolgot. De minek ezen előre agonizálnii??

Zita: ha jártok még felém, akkor keresek ClipArtokat, és nyomtatunk valami szép nagyot. El is felejtettem, a kisfiadat valószínűleg a tervmásolóval is le tudtam volna nyűgözni, egy szééép nagy gép, és A0-ás szélességben lehet vele fénymásolni. Sokszorosíthattuk volna a lovat és a harcost Kép

DzsCsiga: gratulálunk nektek, és örülünk, hogy végre hallunk felőletek!

Süncsi: szóval Andriskát megdolgoztatod a mindennapi betevőjéért. Tükrös kép nagyon aranyos Kép

Jerry
jerry

DzscsKép
Udv ujra itt!Kép Gyonyoru szep hajasbabad vanKép Jobbulast a sebbeiddel kapcsolatban!

Suncsi
Cukik a fotok!Kép Orulok, hogy kicsit jobban vagytokKép

Zsuzsa
Kitartok en, sot! Remelem Gergo edes bent marad augusztusig, akkor mindennel nyugisan elkeszulunkKép

Valaki mondja mar meg, hogy akkor nekem joslofajasaim vannak, vagy nem?Kép Lindanak mar biztos, en is szeretnem tudni, hogy akkor ezek mik, es ha nem azok, akkor nem gond-e, hogy vannak! Marmint aki fentebb nem olvasta: mensiszeru tompa fajas. De nem eros, olyan kozepes es eros kozti.

PusziKép

Orsi

avocado

Zsuzsa: alighanem fogod az agyhullámaimat. Tegnap rendeltem meg a Novetexnél a matracot, jövő hét keddre lesz készen

Jerry
jerry

ZsuzsiKép
Most vettem eszre, hogy elfelejtettem irni, milyen edes a Te lanykad isKép

Jerry
Milyen milkakat probalsz Te ki? Kerek szepen velemenyt es ajanlast, ok? Pl.amit Chellonak vittel az milyen volt?

Nagyon kajas vagyok mostanabanKép Nalam ugy latszik a kivanossag pont a vegen jelentkezikKépKép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi: megjelent egy kupac új fajta Milka, fehércsokis, ha jól emlékszem valamilyen folyékony krémes vagy joghurtos töltelékkel. Van vagy 4-5 féle ízben, epres, cseresznyés (meggyes?), talán barackos többire nem emlékszem. Chellonak cseresznyéset vittem, én is azt fogom először kipróbálni. Nem igérem, hogy túl hamar, mert mostanában nem nagyon kívánom az édességet. (Csak ha előttem eszik)

Jerry
jerry

Jerry: látod-látod! Kép

Orsi. szerintem jósló! De ha nem erős, és nem rendszeres, nem baj!
Most lettél kívánós? Vigyázz, még most is hízlal a zaba!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Az előbb akartam írni, de szokás szerint ki ment a fejemből. Ha valakinek problémája (GYES, GYED és egyebek) ügyben, vagy nem tudja, hogy mi és hogyan jár neki, akkor az alábbi helyen lehet tájékoztatást kérni:

EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS
CSALÁDÜGYI MINISZTÉRIUM
Tájékoztatási és Tanácsadási Főosztály
Budapest V., Akadémia u. 3.
Levélcím: 1373 Budapest, Pf.: 609.
pzita

JerryKép
Koszi, azt hiszem holnap utba ejtem az AuchantKép Amugy is imadom a toltott csokikat es ezek nagyon jol hangzanakKép NyamiKép

ZsuzsaKép
Koszi az infot joslofajas ugybenKép En is sejtettem, egyelore nem tunik gazosnakKép
Hizas: hat igen, azert tulzasba nem akarom vinniKép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi:érdekes,hogy mostanában ahányszor jövök,mindig Te vagy az utolsó hozzászóló.Nagyon kis lelkes vagy.Kép Én is most lettem kívánós,és nagyon az édesre vágyom.Kíváncsi leszek a kilókra. Kép Azért nem véletlen,hogy mi pocaktársak vagyunk,nem? Kép Jóslófájás ügyben megnyugodtál? Kép

Zita:köszi az infót. Szerncse,hogy ilyen rendes családod van,és van segítséged! Kép

Zsuzsa:a nagy szél is lehet a gond a picurnál,állítólag azt nagyon megérzik.
Én elűzném a gondjaidat,de valahogy nem sikerül. Kép
Az alvás már nekem sem megy túl jól,de gondolom lesz ez még így se. Kép

Süncsi:Nagyon kis tündér a fiad! Kép Ügyesek vagytok a pároddal,hogy így beosztottátok.Látod,erre nem igazán lehet tanácsot adni,ki kell tapasztalni,hogy nálatok mi válik be.Kép
Műsor most nem volt a Lancelotban,talán túl korán voltunk,és este 8-ra vártak nagy tömeget.
A King Arthurban már voltunk többször,ott mi is végignézhettük ezt a szerenádos előadást,én igyekezetem mindig jó mélyre hajolni,mert nagyon szégyenlős vagyok. Kép
Gombóc megy! Kép

Dzscs:gratulálok a gyönyörű hajasbabádhoz! Nagyon sokat emlegettünk ám! Kép
Cici:jobbulást! Kép

Ildikó:somlóiról én írtam,mert nekem nem sikerült enni. Kép Hátad: Kép Jobbulást!

Most mennem kell,mert megyünk a szokásos esti görkorizásra.Én meg lehet,hogy megint letartóztatok egy jégkrémet!Kép
Majd még jövök!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Orsi: szerintem is jóslók, de ha nincs benne rendszer szerintem nem gond! Medencézés egyenlőre elnapolva, most akkora a szél, hogy folyamatosan rohangálok ki és szedem föl az ablakokból lezuhanó muskátlikat. De már alig várom hogy meleg legyen!!! Na persze nem túúúúúúúúúl meleg, mert azt meg Kata utálja! Kép Te meg csak egyél, 4 hét alatt már nem lehet olyan sokat hízni!!! Kép

Anikó: kínzol itt engem ezzel a sok kajával Kép Én mostanság nem ehetek ilyet, ha nem akarok egy hónap múlva ugyanannyi kiló lenni, mint amennyivel szülni mentem Kép Eddig mind a kétszer így jártam, pedig Nóránál már oda is figyeltem nagyjából Kép A dokid meddig van szabadságon?

IldikÓ: de jó, hogy már be is néztél! Sok tejcit, meg minél több pihenést Nektek!!! Kép Hátad Kép

Zita: akkor jó lenne majd összehozni azt a szombatot!!! Kép Sebed még érzékeny? Mennyi idő alatt jön helyre az ember pocakja egy császár után? Nálatok nincs féltékenység?

Egcsi: álom Kép NST: minek riogatják szegény babát? Kép

Dzscs: nagy gratula Borihoz, nagyon édes kislány! Cicid Kép Jobbulást!!!

Süncsi: örülök, hogy jobb a kedved!!! K-vitamin: hetente kell kapniuk (azért kérdeztem, mert elfelejtettem, hogy hetente vagy két hetente), amíg csak anyatejet kapnak. De ez egyáltalán nem egységes, mert pl a barátnőm most mondta, hogy náluk a VIII. kerben csak egyszer kell kapniuk, másik kerületben meg addig amíg egy doboz tart (5 ampullás). Azért ez érdekes. Andris annyira édes a képeken!!! Az a tükrös! Kép Lancelot műsor Kép

Zsuzsa: éjszakátok Kép Nálunk olyan jól alakult, hogy el se akartam hinni: 9-kor kajált, fél 10-kor elaludt, és 4kor kezdett csak nyöszörögni, hogy ha adnék cicit azt igen jónéven venné! Kép Nálunk szerencsére mióta nincs dög meleg, nincs vele nagy gond! Sajnos Nóra visszatartós, egész kicsi korától ilyen volt, ha valami lelkitörés érte, akkor napokig nem kakilt Kép Ezért is csodálkozom, hogy mióta Kata megszületett azóta mindennap van termés Kép Remélem tudsz majd legalább akkor pihenni, ha Zsófi elutazik egy kicsit! Lányok nem akarnak anyunál aludni, mert ők vigyáznak rám meg a kisbabára éjjel Kép De legalább ma napközben ott voltak, most fogja hazahozni őket apa.

Jerry: csokik Kép Terhesen nem, de mostanában meg úgy kívánom (kívánnám). Párod mikor jön haza?

Szilvi
lino

Sziasztok!

Itt vagyok. Kép Minden rendben van. Lili mostanaban nagyon jo kislany, Csak egyszer volt egy kis hasfajasa, de amugy alszik rendesen. Tegnap hihetetlen dolog tortent. Este 9-kor fekves volt szopi utan. Aznap szinte egesz nap fent volt, de nem sirt, csak nezelodott. Szoval este 9-kor fekves. En is rogton agyba bujtam, hogy ne legyek annyira faradt ejszaka. Egyszercsak hajnalban arra ebredtem, hogy beloveltek a melleim. Megneztem az orat es hajnali 3 volt. Mondom uristen, nem hallottuk a babat felkelni?? Rohanok a gyerekszobaba, de Lili bekesen alszik. Igy visszafekudtem, mert a vedonom mondta, hogy nem kell felkelteni, oruljek neki ha alszik jollakottan. Gondoltam akkor visszafekszem, de ugyis nemsokara felkel Lili. Elaludtam, majd megint nagy cicifajdalmakra keltem fel. Megneztem az oramat es reggel 6 ora volt! Huha, megint felpattantam, be a gyerekszobaba, es pont akkor ebredezett a Lili bekesen. Na mondom ez hihetetlen. Olyan jot aludtam. Kép Azert a reggeli szopizas utan le kellett fejnem a melleimet. Hu de jol esett. Kép
Ma is egesz nap nagyon jo volt. Szopizas, nezelodes, szopizas, alvas es igy tovabb. Neha felsirt, de rajottem, hogy ez a felsiras fajta jelzi, hogy erolkodik kakilashoz, mert ra par masodpercre hallani lehet. Aztan bekesen alszik tovabb. Kép
Megvettuk a babakocsit! Kép Chicco haromkereku es oriasi kerekei vannak. Muszaj nalunk a hepehupas utak miatt. Nincs aszfalt. Kép De nagyon tetszik. Olivazold szine van. Majd teszek fel kepet, csak most nincs itt a digikamera, mert kolcson lett adva. Majd holnbap visszakapjuk.

zsuzsa: Gyonyoruek a kis hurkak. Kép Lilinek ekkorak nincsenek. Talan kesobb.

Dzsungelcsiga: Neked is gyonyoru hajasbabad van. Kép

Suncsi: Andriska hihetetlenul szep. Kép majd osszehozhtanank Lilivel. Kép

Bori: nagyon jo hallani, hogy javulnak a dolgok. Marmint a cicidolgok. Kép
Dorka amugy jo kislany? Jol aszik, eszik?

Swen: orultem, hogy hallok rolad. Meg egy het es teljesen belerazodsz a dolgokba. En is igy kezdtem. Sot en meg depresszios is voltam. Szornyu volt, de az mar a multte. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Szöszi: hogy vagy? Kép én még egyben, körülöttem mindenki nagyon türelmetlen. Ma 3-szor porszívóztam, de semmi hatása. Egyszer azért mert rendet raktam, akkor megállapítottam, hogy utálom ezt a porszívót (nagy, hangos, kicsi szívóerő, régi), és rábeszéltem a férjemet, hogy vegyünk egy újat. Igy az újjal nagy örömmel megint kitakarítottam, mennyire "tisztább, szárazabb érzésKép " !

Orsi: én ülve alszom szinte, jó felpolcolom magam, úgy elég kényelmes... Kérdeztem az orvosomat, hogy milyen a jóslófájás, meséltem neki én is menziszerű fájásokról, erre mosolyogva azt válaszolta, hogy ez mindenkinél más és egyedi, de ő férfi, így ez ügyben nem tud mit mondani, még nem érzett ilyet KépKépKép

Chello: üdv újra otthon! Képeket nagyon várjuk!

Vakili: nekem is pelenkázólapom van a kiságyon, én nagyon szeretem, mert praktikus és egyáltalán nem kicsi. A sógornőmnél van külön pelenkázó szekrény és azon csodálkoztam, hogy hosszában kisebb mint az én lapom, tehát egy féléves baba már nem fér el rajta kényelmesen...

Dcsiga: mennyit emlegettünk!!! Kép Bori gyönyörű! Nagyon szép arányos baba a méretek alapján! Kép

Süncsi: hordozókendőd milyen? Pont ma vettem anyagot, hogy varrok én is magamnak, már csak azt nem tudom, hogyan csomózzam... Neked van leírás hozzá? Melyik helyzetben alszik rajtad a legkényelmesebben?

Egcsi: nem értem apósodat, akkor miért nem ő vett nektek kiságyat? Anyósodnak nem tudsz szólni, hogy állítsa le a férjét?

Jerry: vigyázz a csokival majd! Kép Nálunk anno Dórinak rögtön piros lett a popsija, ha én csokit ettem Kép

Bori: én is megsütöttem a túrós sütidet, nagyon finom lett, Dorkának is, nekem is nagyon izlett, csak nagyon laktatóKép Nagyon szépen haladsz a szopival, ügyes anyuka vagy! Én is izgulok, hogy fog most nekem menni, annak ellenére, hogy Dórival minden simán ment, most azért van bennem egy kis félsz...

Hívott a szülésznőm, hogy a következő ctg-t megbeszéljük (csütörtökre, mert ma tumultus van a szülőszobán), mindenki szül, csak mi (Szöszi, meg én) nem Kép

Nem tudom kit érint, de a Duna Tv-n most megy a Végtelen történet 1.fejezete. Anno én nagyon szerettem.

Üdv: Zsuzsi (39)
zsu26

HelloKép
Dokitol jovunk, kisfiam koszoni szepen jol van.(BPD=97mm,FL=73.5) Kép Placenta meg mindig II-es es jo helyen van, mehszaj bo ujjnyira nyitva. Nekunk hetfo reggel kell jelentkezni a korhazban, ha addig nem tortenik semmi.
A ferjem elvitt vacsorazni etterembe, es setaltunk egyet, utana doki, szoval nagyon szep delutanunk volt.Most megfagyizunk es bedinnyezunk... Sokkal jobb kedvem van, remelem kitart hetfoig, mert hogy beindulna magatol...azt ketlem!

szoszi 39+0
szoszi

Nem is annyi, mert mar 39+2.Kép
szoszi

Sziasztok!

Mi is voltunk dokinál. Bébike jól van, szépen fejlődik, eddig nincs jele annak, hogy olyan nagy lesz mint Dani. Méhszáj zárt.
Helyettes: ráírta a papiromra annak a dokinak a nevét akivel helyettesíteni szokták egymást. Remélhetőleg a szülésznőm majd be tud neki mutatni és ( ha úgy alakul)nem a lábaim között fogok vele parolázni először. Kép

Panó: szegénykém. Kép Akkor nehogy essen az eső!!
Sok puszi!! Pocifájás: lehet, hogy a méhszalagokat érezzük húzódni?

Szöszikém: jól hangzik a programotok és klassz, hogy a babával is minden rendben. Hétfőn be kell feküdnöd? Megindítják?

Chello: Isten hozott újra! A képeket én is nagyon várom: Kép

Orsi: jóslók? Én magam se tudom, hogy nekem az van, de úgy tűnik azok. Kép
Hami: nagyon beindultál. Kép
Nekem meg megint hányingerem van, főleg esténként meg délelőtt...

Anikó: görkori? És te magad is?

Lino: a bilről én is azt gondolom, hogy bili legyen,ne játék, köszi! Kép
Én már nem is panaszkodom dac ügyben. Elképzeltem amint 3 fele szaladsz... Kép

Egcsi: após nem 100-as. Mégis mi az a rengeteg minden ami a pelenkázáshoz kell és nem fér el???

Ildikó :üdv újra itt! Kép Kép

Dzscs: mégegyszer naagy gratula a szépséghez!!!

Süncsi: szóval hercegnő voltál a Lancelotban? Kép Kép Babus: szépen nő és nagyon cuki! Kép

Rita: a kutyák mit szólnak a kicsihez??

Zsuzsa, Jerry és mindenkinek sok puszi:
Linda
bellana

Sziasztok!

Lino:Bocsi a kajákért!Kép
Doki:ez egy érdekes kérdés.Nekem azt mondta,hogy 28-án jön először.Közben elkezdtünk levelezni Kisdióval,aki szintén a MÁV-ba jár,és az ő dokija most megy szabira,és az én dokim számát adta meg,hogy hétfőn hozzá menjen CTG-re.Nem nagyon értem a dolgot,de holnap reggel megyek laborba,és akkor találkozom az asszisztensnőjével,majd megkérdezem.
Lányok vigyáznak Rád? Kép Aranyosak.
Bébiőrt visszakaptátok? Nem emlékszem rá.

Rita:Éjszaka Kép Álomgyerek.
Babakocsi Kép
Ha jól tudom,Andriskát már elígérték Bori Dorkájának Kép

Zsuzsi:porszívó Kép
Nekem eddig nem a szabvány pelenkázóim voltak,hanem csináltatott szekrény,és az jó nagy volt.Most még furcsa ez a lap,de biztos meg fogom oldani valahogy.Valami polc majd biztos kell fölé.
Csoki is tiltólistás lesz? Kép Mi lesz velem?

Szöszi:Szép délutánotok volt! Kép Kárpótolni akar a férjed a sok munkáért?
Örülök,hogy jobb kedved van,és bízz benne,hogy a fiad beindul magától is! Kép

Képzeljétek,a "nemes erem",most már rendesen vérzik is.Bocsi,ha valakit zavar,de ilyenkor van valami extra teendő? Tegnap elképzeltem a beöntést ebben az állapotomban,hát kivert a víz! Kép

Puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Jelentem, teljesen kivagyok! Hulla faradtan, mert el kellett vezetnem a Bricoba cementer, mert ugye nem lett eleg, szoval odaig meg birtam, de vissza mar nem, ugyhogy szerencse, hogy nem egyedul mentem! De kesz a kocsibeallo az udvarra es gyonyoru lett!Kép Majd holnap csinalok kepeket es felteszemKép Az egyik szomszed jott at segiteni, mert o ert hozza, szegeny parom meg eleteben eloszor betonozott, de igy segitseggel tok jol sikerult!

AnikoKép
Hat bizony nem veletlen, hogy mi pocaktarsak vagyunk!Kép Fajas ugyben megnyugodtam, ugy dontottem nem nagyon foglalkozok veleKép
PuszikaKép

LinoKép
KosziKép Remelem hamarosan lesz jo ido a medencezeshezKép Majd akkor beszamolsz, jo?Kép

Zsuzsi
Joslofajas, dokiKép

Linda
HanyingerKép Remelem jobban leszel! PusziKép

Na, megyek pihizni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Aniko
Nemes eredre ajanlom a Sperti kupot es kenocsot, nekem anno tok jo volt! De szules utan menj el es rakasd rendbe, en is ezt fogom tenni, mert ha igy marad, akkor allandoan ki fog jonniKép Remelem ezek hasznalni fognak es jobban leszel!

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Ma egész nap Ráckevén voltunk, aránylag nyugis nap volt, most nyűgös a kisasszony, pedig 130 gr-ot szopott, de úgy tátog, mint egy halacska. Adtam neki vizet, de nem igazán kéri. Ha rajta múlna, egész nap a mellemen nyaralna. (ahogy Linda írta, rámépült a gyerkőc)

Anikó,
Somlóira fáj a fogad? Olyat nem tudok csinálni, pedig én is imádom. Nekem a somlóiról mindig Mucska jut eszembe, emlékeztek még a kezdeti időkre? Istenem, annyira régen volt!!!

Hű, már vérzik is a DologKép? Nem emlékszem, kened valamivel? Mindenképpen kezeld, van még talán egy kis időd szülésig, mert tényleg csak rosszabb lesz. Nem akarlak megijeszteni, ezt szerintem te is tudod! De a vérzés már egy komolyabb állapot.

Szobatisztaság: az én Manóm szerintem nagyon ügyes volt, két éves alig múlt el, amikor már teljesen száraz volt, a kakilással pedig majdnem egy évet várt még, ahhoz mindig pelenkát kért a popsijára. Soha nem kakilt a gatyájába, ráadtam a pelust, elbújt valami rejtekhelyre, és pár perc múlva jött is, hogy vehetjük le. A bilit szinte egyáltalán nem használtuk, inkább a szűkítőt.
Anikóm, a sütihez egyébként nem kell a légkeverés, lehet simán sütni, akkor egy kicsit melegebb sütőben, és tovább tart pár perccel. De vállalom én a sütést, csak gyere enni!!!
Dani ma is élvezte a tábort, kétszer úsznak 1 órát, aztán mehetnek brűgölni a melegvizes pancsolóba, ahol van egy jó csúszda is (ez fedett mind), és van egy óriási, gyönyörű parkja az uszinak, focipálya, stb. Meg néha csendes pihenőként Minimax egy órányit.

Orsi,
Hamarosan felteszem azt a bizonyos almatorta-receptet, aztán majd mesélj, ha megsütötted!
És szerintem az jóslófájás lehet: mensifájás keményedéssel. De ha nem rendszeres, akkor szerintem sem gond.

(na, közben eltelt 2 óra)

Chello,
Szia!!! Nagyon be vannak durranva a melleid? Fejsz? Ha igen, mivel?
Kitartás és sok erőt az elkövetkezőkhöz!
Tüsszentés-mentes napokat és kerüld a humoros dolgokat ( a kacagás miatt)!

Lino,
Mi pl hetente egy ampulla K vitamint szedünk, 12 hetes korig.
Hétvégén kánikula lesz, jó pancsit!!!
Amikor elfáradok, mindig téged idézlek meg, és Zitát, és Ildikót. Arra gondolok, nekem csak könnyebb lehetKép

SZIA ILDIKÓ!!!!
Sok boldogságot nektek!!! Gyere majd, mesélj!

Zita,
Tehát én bizti lemaradok a sétáról, aznap indulunk Balatonra.
De a randit megejtjük valahogy, oké?

SZIA CSIGA!!!
Gratulálok!!!! Főleg, mert Bori!
A szájacskája annyira hasonlít az én kislányoméhoz. Meg úgy egészben, valahogy olyan egyformák ezek az újszülöttek.
Bimbódra vigyázz, kenegesd, szellőztesd, nehogy eldurvuljon a helyzet.

Süncsi,
Olyan jó olvasni a sikerekről!!! Nagyon jó ötlet, amit kitaláltatok. Tényleg megérzik a babusok, ha feszült a szülő.
Jól olvasom, Andriska is megkapja néha a nyugtató cumit? Bevallom, mi először csak éjjel vetettük be, most már néha nappal is.

Rita,
De jó kislányod van! Dorka azért tud nyűgösködni, sokszor nem tudom, mi baja lehet. De jó lenne már egy átaludt 6-7 óra!

Zsuzsi,
Örülök, hogy jól sikerült a süti. És igen, egy sütivel azért gyakran előfordul, hogy laktató!
Szopival még mindig nem tudok teljesen megbékélni, azt hiszem, magamba kellene szállnom egy pár órára, hogy kiderítsem, mi a baj, s hogyan tovább.

Zsuzsa, Linda, Jerry, és akinek most nem írtam: nagyon sok puszi!

Most elköszönök, eleget írtam így is, annyira hulla vagyok, de még szopizunk egyet mielőtt lefekszem, aztán kiürítem a melleimet...
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Most is sikerül egy picit jönnöm.Kép Köszönöm mindenkinek a biztatást, meg a hiányolást, én is ezzel vígasztalom magam, hogy lesz ennél jobb!Kép Ma a bébi egyébként nagyon tünemény volt. Tegnap 21 órától aludt háromig, s ha napközben felkelt, utána rögtön visszaaludt. Aztán négytől volt fenn mostanáig, de akkor is inkább nézelődött. Most volt egy nagyobb sírás, de mivelt tele a pocak, tisztába is tettem, volt büfi meg minden, az apja úgy döntött, hogy ez hiszti és nyomás a kiságy. Két perc múlva csendben volt. Bevallom én nem bírtam és csak rákukkantottam, és érdekes, hogy nem alszik csak kukkol. Remélem azért hamarosan elszunnyad. Nálam amúgy nincs depi, meg nem is volt, egyszerűen csak időhiánnyal küszködök. Pedig eddig még főznöm sem kellett, attól rettegek mi lesz velem a jövő héten. De majd csak lesz valahogy.Kép

Szöszi! Nagyon szurkolok ám érted!!! Annyira az eszemben van ez az utolsó napok beli várakozás!Kép Hátha a te babád lesz a topic első pontos babája!Kép Én is 39+6 naposan szültem. Nem is írom, hogy kitartás, mert úgysem tehetsz mást, de az biztos, hogy pihenj amennyit csak tudsz!!!!!

Linduskám! Köszönöm a kedves soraid és a megértésed, nagyon jól estek ám!!! Neked is szorítok nagyon!!!! Az nem baj, ha Gergő nem lesz Dani mérető, bár látod volt már rá példa, hogy így elnézték a méreteket! Sok puszi neked!!!Kép

Orsi, Anikó! Titeket is figyellek ám és nektek is szorítok, kíváncsi vagyok hogyan alakul a triumvirátus sorrendje!Kép

Chello! Isten hozott újra itthon! Remélem látunk képeket Noémiról!Kép

Zita! Ne haragudj, hogy ilyen sokáig ülök a könyveden, ígérem a héten feladom!!!! Sok puszi neked is, azért nem tudom hogyan csinálod te mint háromgyerekes anyuka, hogy a soraidból csak a derű sugárzik!Kép Lino! Ez rád is érvényes!!!Kép

Zsuzsa! Neked is köszi a biztatást!!!KépA lányod annyira édes!!!Kép Persze mind a kettő, de a kicsi különösen, nagyon jók a képek!!!Kép

Süncsi! Andráska csodaszép! Annyira megértem, hogy örülsz ezeknek a "kis" sikereknek. Ezek hihetetlen nagy dolgok ám, ahogy kiismered a babád és tudsz neki segíteni! Én is annyira boldog tudok lenni, ha sikerül megnyutatni a bébit! Remélem hamar rendben jön az a pocak! Ezeket a tiltó listás kajákat meg szerintem ki kell kísérletezni. Tegnap megettem vagy egy kiló sárgabarit, s semmi baja nem volt Botondnak. Ezt most gyorsan lekopogtam.Kép

Rita! A te lányod is gyönyörű! Már csak egy hét kell a belerázódásba? na azt már fél lábon is kibírom.Kép

Bori! Nem nagyon tudtam visszaolvasni mindent, de azt kivettem, hogy nincs minden rendben a szopival nálatok, de nagyon hősiesen kísérletezel! Kívánom hogy Dórit minél tovább tudd anyatejjel táplálni, de ha nem megy, akkor se keseredj el, annyira jó tápszerek vannak mostanában! S a gyerekeidnek elsősorban egy nyugodt, boldog és kiegyesúlyozott anyukára van szükségük!!! Puszi nektek!Kép

Panó! Hát a felújítás tényleg kitart a szülésedig?! remélem birod még te is! Pihenj azért amennyit csak tudsz!!!!Kép

DzsCsiga! A lányod nagyon szép!!! Üdv újra itthon neked is, s még egyzsre nagy gratula!!!!Kép
Bocsi akiket kihagytam!!! Sok puszi mindenkinek!!!
Meg elnézést a hibákért de nincs erőm visszaolvasni!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

BoriKép
Varom a receptetKép Ma meggyes-piskotat sutottem, szuper fini lettKép PuszikaKép

SwenKép
Koszi, hogy figyelsz minketKép Arra en is kivancsi vagyok, hogy mi lesz a sorrend! Esetleg nem akar valaki fogadasokat kotni rank, harmonkra? Nem Te voltal a nagy tippelo? Most mit tippelsz?Kép
PusziKép

Jo ejt mindenkinekKép

Orsi
35+4

avocado

Sziasztok!

Először is elfelejtettem Dórikámra kapott dícséreteket megköszönni! Szóval köszönöm, a férjem a ludas a szőkesége miatt, na és a kék szeme miatt isKép

Linda: a hányinger állítólag azt jelenti ebben az időszakban, hogy nyílik a méhszáj!

Szöszi: versenyfutás lesz köztünk, ki szül meg hamarabb ? Kép nálam még zárt volt csütörtökön a méhszáj, így most azt gondolom, Te előbb fogsz babázni! A hétfő mit jelent, akkor csak megvizsgálnak vagy el is indítják? Melyik kórházban szülsz? Nekem júl. 26.-ig adtak haladékot az indítással.

Swen: milyen szigorú a férjed! Az enyém még ilyenkor nem tudott nemet mondani Kép Külön szobában alusztok?

Üdv: Zsuzsi (39 )
zsu26

Lányok, mi van itt?
3/4 8-kor még érmeket lehet szerezni?
Megyek visszaolvasni!

Mindenkinek szép napot, Szöszinek jó étvágyat!

Panó
panó

Jo reggelt!Kép

En mar megfurodve, reggelizve ulok a cegnel!!!Kép Bejottem egy kicsit segiteni, innen ugy gondoltam elmegyek manikur-pedikurre, nem hagyom tobbet magam kiborulni a varakozasba...Remelem sikerul.

Tobben kerdeztetek: en is kerdeztem a dokit , hogy hetfon automatikusan inditunk-e, azt mondta menjek csomaggal, aztan majd meglatjuk...be nem fekszem potyara, ha csak bennt kell fekudni tuti hazakonyorgom magam.Na, most megyek dolgozni egy kicsit.

szoszi 39+3
szoszi

Sziasztok!

Rita: örülök, hogy jól vagytok!!!

Anikó: ez a vérzéses dolog nagyon rosszul hangzik Kép Sajnálom! Próbáltál már valamit, vagy nem használsz semmit? Tanácsot adni nem tudok, mert ilyenem soha nem volt. Légzésfigyelőt visszakaptuk. Na kíváncsi vagyok, hogy végülis mikortól lesz dokid!

Zsuzsi: porszívó Kép

Bori: jajj, de irigyellek a Balatonért!!! Mi idén nem megyünk sehova Kép Kánikula lesz hétvégén? Akkor Kata megint nyűgös lesz Kép Dani úszótábor Kép Ovit szeptemberben kezditek csak újra? Egyébként elárulom, hogy próbáltam én azalatt a két nyűgös nap alatt cumit adni Katának, de akkorát köpött rajta, hogy csak na.

Swen: szia KépÉn jóval lágyabb szívű vagyok akkor mint a férjed, én ilyen kicsinek képtelen vagyok sírni hagyni őket! Persze Katához már nem érek oda olyan gyorsan ,mint anno Lilihez, mert ugye van két nehezítő tényezőm is itthon Kép Aztán sokszor mire odaérnék, addigra már békésen alszik tovább Kép

Szöszi: nagyon drukkolok, hogy Balázs elinduljon hétfőig! A méretek alapján amit írtál, szerintem azért nem lesz kicsi baba! Délutánotok Kép Ma reggel nagyon friss vagy!!! Kép

Linda: azért ne legyél olyan biztos benne, hogy nem lesz akkora, mint Dani Kép Tudod nekem végig azt mondták, hogy nem lesz akkora mint tesók, max 3,5 kiló, aztán meg 4,2 lett ő is Kép De örülök, hogy minden rendben van a kis picurral! Hányinger Kép

Orsi: kocsibeálló Kép Ha végre eljutok a medencéig, majd elmesélem Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Szep jo reggelt mindenkinek. Ugy tunik ma is szep napunk lesz.

Szoszi: orulok, hogy minden okes. Kép Jol tettetek, hogy kikapcsolodtatok a ferjeddel, mert a szules utan erre nem nagyon lesz lehetoseg. Kép

Linda: Kutyak imadjak a kicsit. Igaz meg nem igazan mutattam meg nekik, csak a labacskait szagolhattak meg. De tegnap kint aludt a Lili mozeskosarban. En meg bent voltam. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az idosebb kutyam fulelve es nyuszitve ingazik koztem es a mozeskosar kozott. Gyorsan kirohantam, hogy mi van es a kutyam jelezte, hogy felebredt a Lili, aki sirt. Kép Nagyon megdicsertem a kutyamat. Kép

Aniko: a sperti nekem is bevallt. Igaz en csak a kenocsot hasznaltam szules utan, de mar jo par napja, hogy nem jon elo. Kép
Andriskanak majd lesz hareme. Kép

Bori: annyit emlegetitek a turos sutit, hogy muszaj lesz nekem is megsutni. Kép Majd neked is eljon az idod, amikor Dorka atalussza az ejszakat. Majd meglatod, hogy akkor te se fogsz tudni vegig aludni, hiszen a cicieid jelezni fognak. Kép De ha konnyen vissza tudsz aludni, akkor nincs gond.

Swen: nekem egy het kellett, ugyhogy biztos neked is ugy lesz. Kép

Na most megyek en is reggelizni, majd utana visszanezek. Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Azt nem is irtam nektek, hogy Lili mar tobb mint 1 hete nem alszik polyaban, egyreszt a meleg miatt, masreszt imad hason aludni, ami polyaban nem igazan kivitelezheto, harmadreszt mar halalosan untam, hogy nehezebben tudok ugy szoptatni es sokszor belecsuszott a Lili. Kép Bar olyan kor olyan edes volt! Kép
De azert nagyon jo volt a korhazban szules utan es otthon eltoltott 1.5 het a polyaban. Nagyon jokat aludt benne.

Rita

Kép
Kép
trita

Na itt vagyok újra.

Anikó!
A felújítás végső határideje azt hiszem egy héttel ezelőtt volt. De már nem is érdekel, megpróbálom nem bosszantani magam.
Kezeled valamivel az aranyered? Én is Orsi által javasolt Spertit használtam szülés után és nekem nagyon jó volt! Azt lehet kapni recept nélkül is!

Chello!
Üdv. újra köztünk!

Egcsi!
Jó egy ilyen szakértő após a háznál, nekem is van egy ilyen rokonom, aki pont ilyen típus, de szerencsére ritkán találkozunk.

Ildikó!
Neked is üdv. újra köztünk! Várom a somlói receptedet, ha majd lesz egy kis időd!

Dzscs!
Neked is üdv. otthon. Gratula Borihoz, nagyon szép baba!

Zsuzsa!
Lino két mondatban elmondta a problémádat, hát nem irigyellek! Neked most tényleg minden összejött! Meddig is lesz szabin a dokid?

Süncsi!
Örülök, hogy jobb kedved van, attól tényleg jobb kedve lesz Andriskának is! A tükrös kép nagyom klassz!

Rita!
De jó neked, hogy Lili ilyen mintababa!

Linda!
Meddig lesz szabin a dokid? Méhszájad hogy áll? Nyílik már?

Szöszi!
Miért ne indulna be magától az a szülés? Majd te is bevetsz mindenféle praktikát, valami majdcsak bejön! Azt mindenesetre jól tetted, hogy bementél dolgozni, legalább lefoglalod magad.

Swen!
Látom lassan te is kezdesz visszarázódni!
A tiltólistás dolgokról nekem is azt mondtza a védőnőm, hogy ki kell tapasztalni, hogy mit ehetsz és mit nem, mert minden baba más. Azt kell tudni, hogy amit eszel, kb. 3-4 óra múlva (remélem jól emlékszem) kerül a tejbe!

Orsi!
Kicsit megsértődtem, mert Linda nekem a pocaktársam, már régebben megbeszéltük az egy napon szülést is, te meg el akarod halászni előlem és engem meg kihagysz a triumvirátusból.Kép
És azt is kértem tőled még vagy egy hete, hogy mi is most vettünk légkeveréses sütőt és írd meg nekem, hogy hány fokon sütsz és mennyi ideig. De még kiengesztelhetsz, ha megírod, hogy Bori sütijét milyen beállításokkal csináltad!Kép

Bori!
Örülök, hogy Dani ilyen jól érzi magát a táborban! Ismert valakit vagy egyedül ment?

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

SziasztokKép

Csak bejelentkezek, hogy ma nem nagyon leszek, csak valamikor delutan, mert mennunk kell ugyeket intezni, illetekhivatal, biztosito, ilyesmikKép Remelem birni fogom, meg hogy nem lesz nagyon meleg!
A fenykepet, ha hazaertunk megcsinalom, igeremKép

Puszi mindenkinek es nagyon szep napotKép

Orsi
35+5

avocado

PanoKép
Jaj, nehogy megharagudj ram!!! Egeszen megremultem, hogy igy megbantottalak! Tenyleg ne haragudj, csak valamiert ez a triumviratus dolog megy mar egy par hete koztunk, de semmikepp nem akarom elhalaszni eloled Lindat, Isten orizz!
Ugye nem haragszol nagyon!!!Kép

A sutot meg teljesen elfelejtettem, tenyleg kerdezted, csak en meg akkor nem sutottem meg a sutit. De szerintem az enyem nem mervado, mert en elrontottam es dupla ontettel csinaltam viszont dupla akkora tepsibenKép Azert leirom: en 170-180 fokon sutottem, ahogy a recept is irja azt hiszem es kb.40-45 percig. Es sima legkeveresesre allitottam.
Remelem azert kiengeszteltelek, most ugy kuldenek Neked valami jopofa kepet, de en nem tudom, hogy azokat honnan lehet szedniKép Linda annak idejen nem arulta el, mikor kerdeztem, gondolom neki is kiment a fejebolKép
De azert kuldok egy par fejecsket es megegyszer ne haragudjKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?