Sziasztok!
Húúú, pocsékul vagyunk. Marci csupa nátha, már a második éjszakát virrasztottuk át. Remélem ma már tudunk aludni, mert én totál kiütve érzem magam... Szerencsére holnap jönnek anyósék, most lesz 3 éjszaka, amikor ők kelnek, bár a hálóba behallatszik a sírás. De a holnapi évfordulónk előtt remélem sikerül kicsit pihennünk
Kriszti, igen, én az Istvánban fogok szülni. Hát Te?

Merre jártál, jól vagy? Régen voltál nagyon...
Pillesz, amikor Marcit vártam, én is szenvedtem nagyon korán már a körömvágástól, epilálástól. Most nagyobb hasam van, és simán meg tudom csinálni, szóval szerintem már nem kímélem annyira

Nyugi, hamarosan Neked is lesz már gyereked. A dicséretet köszönöm, bár én sokszor elgondolkozom azon, hogy az anyák ugyebár elfogultak, elvakultak a gyereküket illetően, és nem tudom, hogy mennyire lehet komolyan venni, ha a szemembe megdicsérik a fiamat. Mert én is mondtam már egy totál ronda gyerekre, hogy de ééééédes
Ez a vers gyönyörű, én imádom, bár elfelejtettem mostanában... Nekem egy pps van, amin végig bőgök. Gyerek-képek, és közben szól az édes kisfiam... Lehet, hogy mindjárt elő is keresem, most ilyen hangulatom van
Adrienn, nálunk mindig le kell vonni a mért eredményből 1 kilót. Mondjuk fura nekem, hogy a nyári strandpapucs-vékony ruha esetén is 1 kiló, meg a téli csizma-farmer-vastag pulóver esetén is... Én egyébként 6 kilónál tartok
Trudi, mázlista vagy, hogy a gátsebet nem érezted. Én a varratokat is éreztem, amíg fel nem szívódtak, és eszméletlen aranyerem is volt. Úgyhogy nálunk Sanyi rohant a gyerekhez nyugtatni, amíg én kivánszorogtam az ágyból etetni
Bogi, az egyik legjobb haveromról 15 évesen, a gimiben derült ki a dislexia. Jó, nem???
Linus, ilyenek ezek a nagyszülők. Nálunk is azt kapott a gyerek karácsonyra, mert december elején, 6 hósan felállt. Na nekem persze az volt az első, hogy szétszereltem, és a játszó részét megkapta játszani, mert az zenélt, meg csörgött, és csak akkor raktam rá a kerekeket, amikor már tudott menni - 10 hósan
István kórház. Gajdos Editnél fogok szülni, és ha nem császár lesz, akkor Hajdu Barbit szeretném felfogadni szülésznőnek.
Uxi, ezek a nevek
Jaj, ez a hozzátáplálás... Én is mit hallgattam a családtól. Hogy a nővérem 6 hetesen paprikás krumplit ebédelt. Hát mit érdekel az engem???? Mondjuk én is korán kezdtem el a hozzátáplálást, de csak azért, mert úgyis tápszeren élt. Ha anyatejes lett volna, nem kezdem el ilyen hamar én sem... Most meg meglepődnek, mikor kérdezik, hogy mit eszik, én meg mondom, hogy mindent
Móni, ennyire koránra tippelték az ikrek érkezését?

Na majd jól megmutatod, hogy nem volt igazuk, és kihúzod legalább december közepéig

Én imádtam a hastartó pántot, ha nem kismama-ruciban voltam, mindig felraktam. Nem volt olyan nehéz a hasam tőle, így kevesebbet fájt a hátam is. Ebből is van többféle, nekem olyan van, ami a pocakot is takarja. Ilyenem van:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=kismamaknak&submenu=fehernemu&category=fuzo-haspant&empty=1&productid=40581&pageno=1&whid=25