LKata: hát szerintem az éjszakákon, amikor nem nyugodott meg Balázs az apjánál, nem az volt a baj, mert keveset van vele, mert máskor is ha hajnalban csinálta, akkor volt, hogy Zsolti altatta vissza.
de hál isten kopp-kopp, az a 4 éjszaka óta megint alszik rendesen, ha kell akkor csak cumit kell visszatenni neki, vagy ha felsír könnyebben megnyugszik magától (kopp-kopp-kopp) Volt is most olyan, hogy aludt este fél 9-től reggel fél 7ig.
Nagyon édes ez a tükrös kép. Nem semmi a torta!
Szöszke: jó ez a kép a hasonfekvős szopiról. Balázs is csinál hasonlókat, csak ő nem hason van, hanem pl ül mellettem és odahajol.
Ahogy Marek is írta, nálam is az van, hogy szopizik, majd kimászik az ölemből, aztán rájön, hogy ő még enne, próbál visszamászni, amiből az lesz, hogy ül, vagy guggol mellettem és úgy szopizik, majd megpróbál felállni, persze közben előrehajolva szopizik, majd megint leguggol majd kinyújtja a lábát, közben folyamatosan szopizik.
Ildi: még nem tudom, hogy jövünk e a talira, én nagyon szívesen mennék, de még nem sikerült megbeszélnem ezt Zsoltival.
Én az altatást már hónapok óta úgy csinálom, hogy az esti szopi alatt nem engedem bealudni, már csak azért sem, hogy ki tudjanak jönni a büfik. Ilyenkor azért bújik oda hozzám, meg már aludna, de nem engedem, míg ki nem jöttek a büfik. Majd utána odamegyek az ágyához és ahogy már ott állok az ágy mellett, mondom neki, hogy jó éjszakát,szép álmokat, de közben már majdnem puszit sem tudok adni neki, mert ő már hajol be az ágyba, nyomja el magát tőlem az ágy felé. Így beteszem az ágyba, villany lekapcs és alszik. (remélem most nem kiabáltam el magam) Az utóbbi hónapokban 2 egymást követő estén csinálta, hogy nem aludt be magától az ágyba betétel után, hanem sajna felsírt és felállt az ágyban.
Linh: jajjj, de édes Marci, én is alig ismertem meg
Borkaby: a babataxin egyenlőre csak ül Balázs és mi toljuk, mert pont leér a lábújja, így nem tudja még hajtani magát. De szeret rajta ülni.
Zsuzsu: jaj, de szívszorító ez a kép Ábiról, ahogy indul az oviba Amikor olvastam, hogy milyen volt az első ovis nap, hát egy könnycsepp jelent meg a szemem sarkában.
Sensi: mozgalmas volt a nyaratok. Tündéri Lillus azzal a kis copffal.
Bettyna: utólag is boldog szülinapot!!! nagyon jó a cipő!csak 990 Ft-t volt?!?!?!? jó boltot csináltál!! kedves volt párodtól az a szép nagy csokor!! nagyon király a fürdős videó!! és az a micimackós szerkó, naggggggyyyyyyon édi, olyan jót nevettem rajta.
Nyugtonmalac: gondolom nagy megkönnyebbülés a sok munka mellett, hogy nem kell reggelente azon izgulnod, hogy Lili esetleg nem akarna oviba menni
Marek: vérvétel
Balázs mostanában próbálkozik a kapaszkodás nélküli állással. Eddig főként a nagyágyon csinálta, amikor ott fekszek, rámtámaszkodva feláll, majd elengedi magát, és röhögve egyensúlyozik. Sikerül is neki pár mp-ig így állni és utána a popsijára huppan
Holnap indulunk a Balcsira a haveri társasággal pár napra "nyaralni". 3 pár, 2 gyerek. Fürdeni már nem tudunk, de nem is az a lényeg. Sütögetni akarunk a kertben, sétálni, pihenni, így pár napig megint nem leszek.
Ja képzeljétek, nemrég vettünk egy távirányítós autót. Balázs, ha megtalálja a távirányítót, egyből azon a részen fogja meg ahol az előre-hátra gomb van, meg is nyomja és közben egyből az autót keresi, hogy hol van és figyeli ahogy gurul

fodrász után