A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Most nézem,hogy rosszul állítottam be a félkövér részeket.

Na mindegy! :D
Vendég

Süti, én a vízre mondtam, hogynem volt rajtam sok, max 2 kiló lehetett. Sok magzatvizem volt, párom csak pislogott, mikor törpe kibújt, és ömleni kezdett belőlem a véres víz, de még én is megijedtem, mert csak folyt, és folyt és folyt :roll:

KépKép
Kép
scooper

Szia Csajok!

Ma mentünk haza a kórházból!
Hurrrrrá!

Gondolom már tudjátok megszülettek szombaton ikreim,Anna baba 2670g és 48cm, Tibi bab 2740g és 50cm.

Sima és gyors szülés volt.

A picikkel csak 4 napot kellett kórházban lennünk, mert jól szopiznak, megy a tandem is velük, és a súlyuk nő.

Nem tudtam visszaolvasni, ezért gratulálok az összes édesanyának, aki a számomra kiesett elmúlt 3 hétben hozta világra gyermekét(eit)!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Hahó!

Scooper, 16 kg, nem semmi!

Süti, na??? Ma van a nagy nap??

Lányok, több helyen olvastam, és csak kérdem (nem elítélésből, kíváncsiság):
A nők nagy része tényleg üvölt szülés alatt?? Én azt el tudom/tudtam képzelni, hogy nyög vagy "fújtat" (ugye az ember máskor is ad ki hangot :wink: :P ) de önkívületben hangosan üvölt, kiabál? Én elhiszem, és el is fogadom, ok, csak furcsa, próbálok visszaemlékezni, én hamar sírok fájdalomtól, de nem tudom, kiabáltam-e már valaha (nem is szültem, igaz)... készüljek arra, h én is fogok? :shock:

floranan

Scooper,az lehet ,de az arcod teljesen más lett,a szülés előtti képhez!!!!!!!!!!!!!
Na remélem enyim apa ilyet nem fog látni,mert valszeg beájul,már most is mondta,hogy jó lenne a kétágyasba szülni,mert ha beájul úgy talán jut neki is egy ágy!!!!!!!!!A vérvételnél se néz oda,mert ha meglátja vért forogni kezd a szoba és aztán se kép se hang!!!!Biztató mi??????

Szia Csunyi,de jó hogy újra itt.A babások felmentést kapnak a visszaolvasás alól,viszont képet minnél hamarabb rakj fel ide vagy a picra,mert oldalunk már lyukas a kiváncsiságtól,meghát hiányoznak a tablóról!!!
Rakok fel egyet,mert elég sokan hazaajöttetek már ,de még nem láthattátok!!
Kép

sutimano76

Süti:hajráááááá!!!!!!!!!

Kriszti:szüléstörténet :D Annyira jó volt olvasni,remélem én is így fogok majd visszaemlékezni az enyémre.Ja és Luca gyönyörű!!!Apika meg nem semmi,én is elolvatsam,amit írt! :D

Manó:hogy van Míra?Remélem már jobban!

Csunyeszka:üdv újra itt.

Scooper:kicsi lányod nagyon helyes!!! :D
Vendég

Floranan,lehet mégis csak az aranyerem boxolta,mert csak 2× csillagoztam,azóta semmi!!!!!!!!

Ja és Csunyeszka ha kérhetnék olyat amin együtt vannak,mert a tablóra úgy szeretném őket felrakni!!!

sutimano76

Na,amit írtam elszállt [Kép Kép img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1252521442.1891.gif[/img]

Floranan,gratula a jó eredményekhez.Őserdőirtás Kép Most már mehetsz szülni.(Én Danit hang nélkül szültem.Nem kiabáltam egyáltalán.Mellettem egy csaj sem,de előttem,amíg én kinn vajúdtam,addig nagyon durván üvöltött egy nő.Hozzáteszem,szülés után nagyon nem szerették őt az osztályon)

Lili,kép tök jóóóóó!!!köszi. Mégis milyen jégrémből ettél te fél dobozzal???Diijjéétás????

Babcika,remélem tágulgatunk.Nekem ma már csak pici,de a múlt hetit nem volt nehéz nem észre venni.Hajrá Blankuci.

Kriszti,legyen igazad :wink: Még a mai napot sem adtam ám fel. :wink: A történeted imádtam,és Atiét is,bár azt már meglestem korábban :wink: Fülecske Kép KisAti pedig szuper.Örülök,hogy jól működtök.

Manó,ha te mondod :wink: Már úton van???Juj de jó,már nagyon várom. Mírára továbbra is megy a sok sok gondolj gondolj.Tudom,hogy tudod,de azért ha lehet próbálj meg enni.Több okból is fontos Kép

Scooper,szopinak örülök.Látod,bele fogtok jönni,Noémi is nagyon ügyes.Csodaszép lánykád van.

Süti Kép

Lina,nekem így is tökéletesen megfelel,amit írtál :wink:

Csunyeszka,juj de örülök nektek,és gratulálok az ikrekhez!Remélem néha lesz időd írni nekünk,és esetleg képet is kapunk.

Én megjártam a szülőit.Hát csajok,ennyi idióta szülőt.A magzatvizem majdnem elpazaroltam.Jól felidegesítettem magam,így 7-kor felálltam és eljöttem.Majd felhívom az ofőt.AMúgy is andiszoci vagyok,és még a hülye kérdések is.A suli amúgy nagyon rendben van,nagyon örülök,hogy ide járunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.09.09 19:57-kor.

Kép
v.andi

Szép jó estét Istennők!

Brumi, nem tudom olvasod e még ma, de mennek holnapra a drukkok ezerrel ++++++++++++++++++++

A mai vérvételre nem tudok mást írni én sem, nagyon gázok, nekem is csak negatív véleményem volt róluk anno, csak annyit kívánok nekik, hogy majd velük is így bánjanak ha a 40. héten lesznek!!!
Igazatok van, le kell tojni őket és ügyik voltatok, hogy kis mekivel vigasztalódtatok:)

Manó, kicsi lányodnak gyógypuszik mennek, kívánom, hogy minél előbb otthon lehessenek veletek.
Házassági évfordulóhoz gratula!

Scooper, nagyon szép Noncsi

:wink:

Flora, nagyon fini lehetett a hambi husis hama :) nagyon megkívántam 8)

Kriszti, nagyon megható volta szülésed, képek nagyon szépek, kicsi tündér Luca fülecskére nagy puszi

Csajok, én ma nagyon HP vagyok :oops:
Mindenre ugrom
Kis csajom is sztrájkol ma, pedig front sincsen, de nagyon lustizik.

Beszéltem Aranynappal, jól vannak, még egyben, vannak jóslói, pontosan nem emlékszem, de azt hiszem 2800 körülire becsülték a lányka súlyát.
Szerintem nekik sincs már sok hátra.
Ha valami történés van majd nekem küldi az sms-t.
Vendég

Lina,nem sokat,csak a frissen vetet fűvet napi 5×6× kéne locsolni,most csa egy kicsi terület van,ami friss,a többi már csak reggel meg este kap inni.És mire hazajövünk berni,addigra elég lesz ami kész van már csak este locsolni!!!!!!De tudod az ember mindig szebbet akar mint a szomszédnak van,csak ahogy a film cím is mondja " a szomszéd fűje mindig zöldebb"!!!

sutimano76

Boboka köszi a híreket,csak azért érdeklődtem,mert iwiwen üzizett,de a válaszom még nem olvasta,hát gondoltam nem-e azért ,de akkor még nem!!!!!!!!!

sutimano76

Süti:komolyan mondom látom az arcodat,hogy milyen büszke kerttulajdonos vagy!!!! :D :D
Vendég

Lina,hát lassan kezdek olyan lenni,mint a Született feleségekből a Bree,szeretném ha a lakás és a kert is 100%-osan nézne ki,csak ezt most nemtom megcsinálni.

sutimano76

Andi mizu a verssel,elment az ihlet?????

sutimano76

Nem baj,már ez is nagy teljesítmény mindenórás kismamiként.Én büszke vagyok rád! :D

A kislányom nincs velem egy véleményen.Én úgy szerettem volna ma szülni,de ő valahogy nem akar kibújni.Pedig én már nagyon benne lennék!

Már nagyon "terhes" vagyok!!!! :?
Vendég

Andi, mér voltak hülyék a szülők? :lol: :lol:
Scoop, olyan nagyon édes Törpillád! :) :) Én Lucám is ekkora most, 3300 grammal jöttünk haza, és egy centi plusszunk van csak csak Noncsihoz :)
Astrid: paravános megoldás: tele volt a szülőszoba, egyszerűen nem volt más lehetőség. 3000-res ruha: csőd szélén van a kórház... pedig megyei súlyponti... nem adnak nekik pénzt... a babáknak géz lap sem volt a köldökre, sem alkohol, sem hintőpor... mi vittük be... napi 3 pelust kaptak a tb-ért.... Szóval felháborító ami az eü-ben folyik a legmagasabb szinten...
varrás: eleve nagy parám a gátvarrás, s hiába az érzéstelenítő, érzem. szerintem már egyébként simán pszichés ez nálam.. Egyébként tökéletesen szépen dolgozik a dokker, simán tudtam ülni, guggolni, mindent csinálni a varrat mellett, tökéletes, csak éppen fáj...
Varrat szedés előtti éjszaka pl már egy bazi nagy tűvel álmodtam, amivel bélboholy mintát /van ilyen?/ akartak venni tőlem... Szóval szerintem az én készülékemben van a baj...

Flora: kiabálás szülés alatt: ez totál egyénfüggő... én csak szuszogok az egybefüggő fájások alatt is. Befelé figyelek és csendben vagyok, mert a kiabálás, a jajgatás elviszi az energiát, a figyelmet. Nekem egyébként az segít a legtöbbet, s ezért sincsen szükség semmilyen edára, vagy gázra, vagy bármire, hogy kvázi csatornaként tekintek magamra, s átadom teljesen magamat a fájdalomnak, engedek neki, nem állok ellen, nem harcolok vele, egyszerűen hagyom had fájjon amennyire kell, s így elmondhatatlanul könnyebb...

Boboka, nem baj, ha HP vagy ;) tombolj, ha úgy esik jól! ;)
szombaton elvileg hidegfront :)

Valamit még tutira kihagytam... :oops:

Képzeljétek, kicsi lánykám ma 4 órákat alszik :D gyanítom éjszaka meg lesz még a böjtje... 8) 8)

Ja, volt ma a gyerekorvos, tegnap a védőnő /örültem neki/ Védőnő tegnap közli, hogy a gyerekorvosnak nem kötelessége az újszülöttet az otthonában felkeresni, tehát úgy sem lakunk messze, sétáljunk már be a rendelőbe.... :shock: :shock: :shock: :shock: Mondom neki, hogy ez most ugye valami óccsó kínai vicc akar lenni. Közli, hogy nem, de nem ő találta ki stb... Kérdezem tőle, és forintosítva mit jelent ez a nem kötelező feladat, ugye, mert sem hülye, sem naiv nem vagyok, főleg mostanában, s közben szépen fel is húztam magam, el is durrant az agyam, aztán közöltem, hogy én ugyan sehova nem fogom vinni az 5 napos gyerekemet, nem hogy egy orvosi rendelőbe, továbbá a gátsebem sem kívánja a sétát. S üzenem a dokinak, van más gyerekorvos is, s ha már fizetek akkor én döntöm el, hogy kinek.
Védőnő elment, fél óra múlva telefonál, hogy doki jön másnap dél körül.
Anyátok vazze....
Lényeg, Lucával minden okés, kicsit sárga a szentem, kis Ribizlim, de nem vészes.

vicger

Köszi,Lina,én is mennék már,a 10-e szimpi lenne.

Andi mi volt a szülőin???????

Kriszti kórház és védőnő.......... :twisted: :twisted: :twisted:

Kislányod.......... :D ,remélem éjszaka folytatja ezt a jó kis alvást!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi mizu a verssel,elment az ihlet?????

Ha jól tudom Csunyeszka ikrei hiányoznak csak a versből.Most írta meg,hogy mikor születtek.Ma már nem lesz ihlet,agyilag zokni lettem.

Kriszti,ostoba kérdéseket tettek fel.Tudod az a baj,hogy eddig én minden osztályban a legfiatalabb szülő voltam,és emellett renitens is.Utálom a szülőiket :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi, renitens szülő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez tecccc :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor gyanítom leszel a szülői munkaközösség tagja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, gyors fürdés, gyors alvás, mielőtt Ribizli ébresztőt fúj 8) 8) 8)

vicger

A dícséretek megint csak köszönöm!!! :oops:

Flora, én az utolsó 4 órát végig ordítottam :oops: Mondjuk nekem meg volt rá a jó okom....

Süti, hát az biztos, hogy sokat változtam a szülés után. Tied apának nem muszály odanézni. Enyém direkt kíváncsi volt mindenre, azt is nézte, mikor doki vart, tudni akart mindent, nem akart lemaradni semmiről. Büszke is vagyok rá, nagyon jól viselte.

Apa etette Noncsit, így volt 10 percem, most megyek, de azért két kép.
Kép Annyira nagy a szerelem!!!
Kép Megadom magam!!!! :D

KépKép
Kép
scooper

Hát csajok, ha már lehet választani, én nem szeretnék holnap szülni, holnap lesz a kiscsajom névnapja is, legalább pár nap legyen a szüli meg a névnapja között :lol:

Szept. 11-et is kihagyom szívesen, de utána már téllllleg bármikor jöhetne :lol:

Kriszti, gyerekorvos :twisted:

Nálunk ilyen szinten állítólag jó fej a védőnő meg a gyerekorvos is, védőnő mondta, hogy nem muszáj ám neki az első itthon töltött napon kijönni, szokjunk csak össze szépen, és majd csörögjek rá, meg állítólag a gyerekorvos is így van kb.
Úgyhogy ha megszületett Niki csörgök a védőnőre, aztán majd ha itthon leszünk megbeszéljük, hogy hogy legyen tovább.
Vendég

Andi,nővérem is hason cipőben mikor szülőin volt.Uncsiöcsém osztályába gazdag szülők gyerekei,mondhatni nővéremék vannak az 5 szegényebb szülő közt,osztélyfőnök egy gyökér nőci,voltak osztálykiránduli felsőmocsoládon..........kultúra semmi,tanulmányinak nem nevezhető a dolog..............az egyetlen történés a 2 nap alatt amikor a falu fasza bikáival majdnem összeverekedtek a gyerekek!Idén sokan prágába akartak menni,ehelyett az ofő ajánlott az őrségben egy kis falut(még a nevét se tudom),de mindezt hogy hogy sehova kirándulás,pedig azért lett volna kultúrális program a környéken,ráadásul A nővéremen kíívül egy szülő se szállt szembe ofővel,jó ha nem prága akkor legyen őrségi kisfalu????????????????????????????A nővérem is dühöngve jön haza a szülőikről!!

sutimano76

Scooper apa nagyon oda van a kislányotokért,nagyon édik együtt!!!!!!!!!!!!!Köszi a képeket!!!!!!!

sutimano76

Jajjjjj, annyira szeretnék már egy héttel öregebb lenni és a karjaimban tartani a kis hisztiNikimet :lol:

Annyira édes Noncsi, ahogy széttárja a karjait :)

Andi, hány szülői van egy évben? Reméljük kettőnél nem lesz több :)
Vendég

Hűhhhhhhaaaaaaaaa,holnap megint ctg,remélem gép bírni fogja,nem első leszek hanem az utsó,és minden időpontra volt kismami,az egésznapos meló után nem tudom hogy fog viselkedni a gép,remélem jól!!!Berninek a csokit már megvettem,így a mozgás már tuti,és a dokival is talizom...........kíváncsi vagyok mit fog mondani!!!!!!!

sutimano76

Boboka tuti hogy egy hét múlva már a kezedben lesz??????????Mikor beszélitek meg az időpontot?????????Vagy mégse biztos a csaszi???????????

sutimano76

Scooper:Nagyon édes Noncsi és Apa szerelme!!!Az ilyen pillanatokért érdemes élni és gyereket szülni erre a világra!Én már alig várom az első ilyen közös képet apájával! :D
Vendég

Bibi
Drukk holnapra!
Azért akadnak normális eü-sök;-)

Manó
Mírának jobbulást!

Mára kinyúltam.
Vendég

Meglátszik szalma vagyok... unatkozom. Ákos szunyál, én ettem kis gyömilevest meg letuszkoltam egy fél párizsis szenyót. nem mondom hogy jól esett, de legalább ettem.

Képzeljétek!! Míra láza elmúlt, szépen vacsizott éééés tudott mintát is produkálni, melyet holnap reggel küldenek tenyésztésre, de én tudom, hogy minden rendben lesz vele. Már látom az alagút végét. Ma vitt be neki Robi hordozható tv-dvd-t, így már tud mesét is nézni. :) És visszafelé számoljuk az órákat...

Csunyeszka üdv újra otthon! Kérünk kéééééépet!!!!

Floranan, szerintem, hogy ki ordít vagy üvölt vagy sír vagy mittomén micsinál az egyénfüggő. Nekem bevallom 1 hangos kijött, de rá kellett jönnöm elviszi az erőm és nemtok teljesen odakoncentrálni. Nekem spec szinte végig csukva volt a szemem és próbáltam befelé figyelni... minden apró és nem apró jelzésre. Sokan meg csak hisztiből is kiabálnak. Szem- és fültanúja voltam ennek is.

Ja, és nem is meséltem nektek mi történt a kórházban... Épp ott szuszogtam kb. 3-4 percesekkel a folyosón, mikor jött egy csaj az anyjával, hogy elfolyt a vize... na, ő az ordítozós fajta volt... doki megnézte stb.. és mint aki jól végezte dolgát mentek ki bagózni (megjegyzem NEM nemzetiségi volt)... majd én közben ugye balra el, mert randim volt Ákossal... Már varrtak, mikor észrevettük eszeveszett rohangálás van a szülőszoba előtt... A csaj jött vissza az x. bagójából és a folyosón csak úgy kipottyantotta a babát! :shock: még szerencse, hogy anyukája el tudta kapni a kicsit, így az nem esett le a földre! De basszus ez nagyon durva.

Scooper 16 kg! Aztaaaa! Én az enyém 12-nek is örülök, mint majom a farkának. És olyan széééépek vagytok!!! MEglestem ám minden képet!

Kriszti, én is éreztem a varrást érzéstelenítés mellett... főleg a végén a külsőket. Áááá, rosszabb volt, mint maga a szülés. Brrrrrrrr
Gyerekorvos meg grrrrrrrrrrrrr :twisted:
Nekem is ma (is) nagyon fáj ott lent. Bár nem a sebem, hanem a csontjaim. biztos, ahogy rendeződnek vissza. Pedig olyan jóóóó lenne már kimenni kicsit a levegőre sétálni, de nem nagyon merem bevállalni...

Kép Kép
manósziget

Bibi
Drukk holnapra!
Azért akadnak normális eü-sök;-)

Manó
Mírának jobbulást!

Mára kinyúltam.
Vendég

Bocs...tanulom a telefonom...
Vendég

AKIK MÁR MEGÉRKEZTEK:
Kép
AKIKRE MÉG VÁRUNK:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.09.09 21:04-kor.

Kép Kép
manósziget

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76oboka tuti hogy egy hét múlva már a kezedben lesz??????????Mikor beszélitek meg az időpontot?????????Vagy mégse biztos a csaszi???????????

De, a csaszi szinte 100 %, egyetlenegy kivétel lesz, ha még a kocsiban kibújik Niki 8) vagy olyan gyorsan akar jönni, hogy a dokiknak nincs idejük előkészülni :lol:

Majd pénteken megyek dokihoz, most már jó lenne pontosítani, mert múltkor mondott ilyet is meg olyat is (1. hogy a legelső fájás után irány be a kórház, 2. végül is ilyen előzményekkel teljesen érthető lenne a progi csaszi)
Szóval én mint Dr. Dr. Dr. Boboka :roll: már nem ééééértek semmit

Sebaj, a Nagyfőnök addig még csak eldönti, hogy Nikinek hogy lesz a jobb :lol:
A kiscsajommal is megbeszéltem ma, ha jól érzi bent magát akkor maradjon, ha kicsit is rossz már bent valahogy jelezze és megoldjuk :lol:
Vendég

Na látod Manó mondtam,láz jön,aztán megy is.Holnapra Míra tök jól lesz,aztán pénteken megy haza,addig is pihenj!!!!!!!

sutimano76

Boboka,értem.........

sutimano76

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a biztatást, NAGYON SOKAT SZÁMÍT, hogy holnap gondoltok rám 9-10 között !!!!

Sütinek megy az SMS és Andinak, képeket pedig pénteken kaptok, amikor apika behozza a laptopot :)

A frász kerülget a gondolattól, hogy holnap éber állapotban keresztbe félbe vágnak, de próbálom kívülről nézni a dolgokat: és közben próbálom majd magam valami csodálatos helyre képzelni ...remélem sikerülni fog ... :)

Pussza mindenkinek !!!

(ma estefelé egyébként volt 3 db félórás határozott fájásom, és a szám is be van dagadva ... szóval: Lotti talán így jelzi, hogy igen, itt az idő ... ) :)

ui: tudom, hogy vannak rendes eüsök ...te is az vagy, egészen biztosan ... és a dokimban és szülésznőmben 100%ban bízom !!! :) :) :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Manó:köszi a táblát,jó látni.És örülök,hogy Míra ilyen gyorsan javul.
Vendég

Ja és el is akartam köszönni,én leléptem aludni!!!

Jó éjt mindenkinek,kismamiknak,anyuciknak és babáknak egyaránt! :D
Vendég

Brumi nagyon fogok izgulni érted holnap!!!!!!!!!!Azért kicsit irigykedek ám!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Brumi,
[quote]A írta: frász kerülget a gondolattól, hogy holnap éber állapotban keresztbe félbe vágnak, de próbálom kívülről nézni a dolgokat: és közben próbálom majd magam valami csodálatos helyre képzelni ...remélem sikerülni fog
,inkább gondolj arra hogy így nem kell megvárni az ébredést,hanem rögtön kezedbe foghatod Lottit!!!!!!

sutimano76

Boboka!

Én úgy tudom, van valamilyen időintervallum a hazajövetel után, amin belül látnia kell a védőnőnek, orvosnak hivatalból a babát... Nem az első nap, de x időn belül.

Flora!

Nem, nem kell kiabálni. Nekem vajúdás alatt nagyon fájt, de kibírtam csendben. És kitolás alatt is eddig mindig, de pont ezért írtam, hogy itt se lett volna gond, ha tolófájásoknál rögtön tolhatok. (A kitolás nekem az utolsó szüléseimnél még jobban fájt, mint a vajúdás, nem tudom, miért, ált. fordítva szokták az anyukák mondani, hogy az már mekkora megkönnyebbülés.) Mondjuk hosszú idő nem volt Dóránál sem ez, két fájásra kint volt.

Kriszti!

Nem csak a 3000-es ruha az érdekes, inkább az is, hogy lehet, hogy egyik helyen így jó, a másikon máshogy is. Ha kell a ruha a higiéniához, akkor máshol miért engedik anélkül? Persze értem, hogy különböző kultúráltságú emberek mennek be, ezért kellhet a ruha, de akkor miért nem mindenhol??
És az is, egyik helyen nincs semmi, máshol meg minden (én kaptam betétet a szülőszobán (később is kaphattam volna, csak kérdezték van-e, mondtam, van), babáknak annyi pelust hoztak, hogy nem használtuk el egy nap se, nem kellett még kérni, volt minden ápolószer, a WC-kben papír, mindenhol (WC, szobai csap) folyékony kézfertőtlenítős kézmosó, kórházi hálóing, babáknak normális ruha). Nem voltam extra helyen, igaz ez egy egyetemi kórház egyik része, ennyi különbség lenne?
Mondjuk tény, több pénz kellene az egészségügybe vagy ha van elég, jobban kellene elkölteni (nem tudom, melyik az igaz).

Manó!

Hurrá! :D:D
Húúú, azért mi lett volna, ha a baba a földre esik. :shock: :shock: :shock:

Bibi!

Gondolunk rád holnap!! Próbálj pihenni!!! :)
(Császár kérdésben meg mindenkinek más egyéb döntési körülményei vannak, engem nem tudtak volna anno valószínű rábeszélni. De ezt már írtam, közel nem mindegy, hogy ki hány gyereket akar, milyen körülménye vezettek előzőleg a császárhoz (nálunk a köldökzsinór okozott gondot, ez nem olyan, ami biztos ismétlődik, nem úgy, mint egy esetleges nagy baba), mennyi esély van egy spontán szüléshez. Egy egészséges babát senki nem kockáztatna.
De azt is írtam, nekünk egy 2. császár ahhoz vezetett volna, hogy ma Dóra nem lenne. Nálatok viszont kész a terv babaügyileg, és még ha később szeretnétek, belefér egy most még terven kjvüli jövevény is biztonságosan, 3. császárral.)

Astrid

Kép
astrid

[quote="astrid"]B írta:astridoboka!

Én úgy tudom, van valamilyen időintervallum a hazajövetel után, amin belül látnia kell a védőnőnek, orvosnak hivatalból a babát... Nem az első nap, de x időn belül.

Tudom, csak ez tök szimpatikus volt, hogy nem ragaszkodnak az első naphoz, mikor még mi is csak szokjuk az új helyzetet.

Mi úgy tervezzük egyébként, hogy majd mielőtt hazajövünk a kórházból elmegyünk a gyermekklinikára és megnézetjük egy nagyon aranyos dokival Nikit, hogy minden rendben van e (miért ne lenne:), de azért nyugodtabb leszek ez után a vélemény után mint egy kórházas futószalagos gyerekdoki után), aztán majd köv. nap jöhet a gyerekorvos :)

Manó, nagyon ügyes Míra, nemsokára már otthon lesznek veletek :wink:
Vendég

Boboka!

Védőnő már volt itt, de azért is, mert hétfőtől szabin van két hétre, ezért pénteken még munkaideje végén gyorsan eljött, hogy ne kelljen helyettesnek átadnia.
Gyerekorvos viszont még nem látta Dórát, holnap. A párom viszi előre megbeszélten elvileg az egészséges rendelésre, de szerintem nem fog várakozni más babák között, viszi is be rögtön, ha lehet. (Kicsit fura, hogy ő, de itthon egyenlőre nagyon nem vagyunk fogadóképesek, én meg nem vagyok elmenőképes (egyedül meg pláne nem, ráadásul ha meg ketten mennénk, vinni kellene a két középsőt is). Így most mi formabontók leszünk, és az apuka viszi a babát.)

Astrid

Kép
astrid

Jesszus ,Berni annyira ráfeküdt a húgyhólyagomra,hogy megörülök az érzéstől amit érzek,nem igazán fájdalom,inkább mintha tűt szurkodnának belé...........asszem így nem lesz semmi az alvásból!!!!!!!!!!!!

sutimano76

csak gyorsan, aztán de. pótolom az olvasást...

BIBI, sok-sok DRUKKK!!
hamarosan Veled lesz a kislánykád!:D:D

++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
móka:)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.10 06:00-kor.
Vendég

Niki babának
Kép
Vendég

Bibi
Kép
Vendég

Ez meg csak bónusznak.... olyasn jót nevettem rajta :lol: :lol: :lol: :wink:
Kép
Vendég

Tegnap kicsit kib...tam magammal...akarom mondani, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy én szerettem volna :cry:
Kétszer megtettem a Debrecen-Nagyvárad utat, oda-vissza :evil:
Szerencsére Molli bírja az autózást :wink:

Kata
Lőrincnek nem lesz baja, elveszi ő a tápanyagokat... azért magadra vigyázz! Kell még az erőd!

Bex
Nem a hűvös teszi... éjszakára bekapcsoltuk mi már a fűtést! Nem vagyok fakír, hogy 19-20 fokban kibújjak a takaró alól szoptatni :oops: :wink:
Anyuka szereti, ha 23-25 fok van legalább :lol:

Manó
Szegény Míra! Jobbulást!

Süti
Tej, sajt nagyon jó!!!! Sok-sok kalcium van bennük :lol:
Én nem írattam fel mindent receptre... vannak beszerzési forrásaim :wink:
Tabló :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili
Szép nagy a pocid :lol: :lol: :lol:

Vicger
Az azért furcsa, hogy a vajúdás alatt nem lehetett ott Atesz :roll:
3000 forint a steril ruha???? :roll: :roll: :roll:
Jó haszonnal dolgoznak.... :cry:
Luca gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Scooper
Nagyon aranyos! Nálatok is Szibéria van? :wink:

Csunyeszka
Képet!!!!!!

Dr. Dr. Prof. Bobóka :lol: :wink:
Heged?

Astrid
Az, hogy egy kórházban mire jut pénz, az a vezetőségtől függ...hogy ők mit tartanak fontosnak...
(egyetemi klinikál se kapnak több pénzt, mint a többi kórház...)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?