Helló!
Igen, Annus, Petrus írt a blogba, ott láthatod, miért

...
Boldog névnapot Nikijeinknek!
Niki! Ha eddig piciLili ennyit hízott szépen, akkor most csak annyi a "gond" sztem, hogy elég volt neki a rohamos növekedésből. Picit pihen. Nekem is evett Dani keveseket sokszor, megdöbbentő volt időnként. Miért nem tudod minden evését mérni? Akkor kiderülni, pontosan mennyit eszik. De mondjuk, ha ez jobban megijesztene, akkor inkább ne mérd. Viszont próbáld ki, hogy van-e vmi az orrában (Danó úgy tűnt, mint akinek semmi nincs, és nem evett szinte semmit, aztán kiszívtam az orrát kínomban, mert nem tudtam, mi van vele, és aztán szépen, mint akit kicseréltek, enni kezdett megint), hátha nálatok is beválik...

Annyi sztem még fontos, hogyha 1 ciciből befejezte az evést, azt, ha tényleg keveset evett, akkor fejd le, hogy neked ne legyen se mellgyulladásod, se ne csökkenjen a tejmennyiség. Aztán legközelebb kaphatja a másik cicit, és ha véletlenül annyira éhes, hogy nem tudod kielégíteni így az igényeit, lesz lefejt tej...

De fogalmam sincs. Fogát nem látod? Meg még, amikor nem evett Dani, akkor fájt a torka. Fájt neki nyelni. Fájdalomcsillapítót kapott, és negyed óra műlva boldogan megevett mindent, amit csak lehetett. Bocs a regényért, csak épp ráérek, így elhatároztam, hogy osztom az észt...

No, de más ötletem nekem sincs...