Remélem a talisok jól érzik magukat, én baromira ideges vagyok
Bulcsú 5.40-kor felkelt és közölte hogy ő éhes

persze nem tudtam visszakönyörögni az ágyba. Szépen elkészültünk reggel nem volt gond, pont beértünk az oviba 8-ra, viszont Bulcsú szépen bekakilt

így az oviban a padon tettem tisztába Nimród pelusába. Még jó hogy jó rá.
Aztán hazamentünk, persze Nimród már majdnem elaludt a babakocsiban, de ahogy felmentünk felébredt, azóta is nyüglődik. Most éppen a hátamon van már nem tudtam vele mit csinálni. És épp most aludt el, de az előbb már kínomban kiabáltam is

mert persze Bulcsú állandóan rárontott a szobában amikor az ágyában próbáltam elaltatni. Ja és ráadásul tegnap éjfél után feküdtem le, egyszerűen nem bírom magamat utolérni, tegnap is vasaltam egy csomót és mindig van
Na panaszkodás megvolt, most jobb
Betegeknek jobbulást! Remélem hozzánk nem jut el, pedig még nincs is olyan hideg. Ebből a szempontból nem várom a telet, mert szerintem megint végig betegeskedjük.
Ovi: tegnap Panna is mondta hogy ő nem szeret oviba járni

Hát eddig tartott a nyár utáni lelkesedése.
Gyöngyi azért akarom eladni a kendőmet, mert a batyun kívűl mást nem kötök, mert Nimród nagyon ficánkol és mire megkötnék mást arra lemászik a hátamról. Ehhez pedig ez a 4,4 méter hosszú Zara kicsit sok, most is még egyszer körbetekertem magamon és még mindig lóg a vége

persze ez a hosszan csapott végek miatt is van. Na az meg a másik, hogy néha azért zavar ez a hosszan csapott vég. Pedig a mintája és a színe nagyon tetszik, meg ha sikerül jól megkötnöm, akkor nagyon kényelmes.
Teszek fel egy-két képet a gyerekekről, az előbb csináltam őket.