Hahó, jó reggelt!
Nem bírok aludni!
Minnyá nekiállok pakolni meg takarítani, 11-re jön a védőnéni. Na nem ezért nem bírtam aludni
Viszont kaptam sms-t reggel a banktól, hogy a törlesztő egy tízessel nőtt

az már érzékenyebben érintett, nagyon kaki nyár áll a hátunk mögött anyagilag.
Tegnap egész este mintha tőröket forgattak volna jó mélyen benn a hüvelyemben, hát nem volt kellemes….. ezek a fájdalmak olyasmik, mint a szüléskor? Illetve olyan mensis feszülésen is volt (nekem azelőtt amúgy soha, kivéve az utsó 3 hónapot, mikor abbahagytam a tabit).
Hello
Csunyeszka, de jó, h itt vagy!! Gratula a babákokhoz!!!!!
Scooper, megnézegettelek titeket Picasán, további képek is édesek!! Sajnálom, h ennyire fájdalmas és negatív volt a szülés

Apája nagyon szereti Noncsit, olyan jó nézni őket együtt!!!
Nem hinném, hogy Apát a lábnál szeretném látni… elég rossz kórházi élményei vannak sajnos

a múltkor meglátta a steril gézlapokat, amiket vettem, és láttam rajta, hogy nehezen viselte, előjöttek az emlékei, de mondta, h hősiesen bejön velem, olyan jól esett.
Andi, nekem is pont ez jutott eszembe, szerintem nem szerethetik a nagyon hangosan kiabálókat, biztosan fáj nekik baromira és tényleg, (bár el tudom képzelni, h van, aki rátesz, aki alapból „színésznő”), de azért az ember csak valamennyire ura magának, nem?

Én ebben reménykedem. De tényleg nem tom… ez a legfurább nekem a szülésben, egy nagy ismeretlen… szóval én azt sem ítélem el, Scooper, nehogy azt gondold!
Szülői
andiszoci
Lili, nagyon csinike vagy!!!!!!!
Kriszti, Luca-fül
Erről jut eszembe egy vicc, íme rövidítve:
Frodo es Bilbo beszélgetnek:
-Én annyira unatkozom mostanában…
-Keress magadnak egy hobbit…
Bibi, drukk!! +++++++++++++++++++
Boboka, HP, nem baaaj, úgy kell mindenkinek
Aranynappal én is leveleztem, egyben vannak, csak feszült, mert volt kis probléma a lakásban, és nem tudtak babszobát rendezni, de egyébként jól vannak, előbbre jósolják a babót!!
Manó, cigiző folyosón-szülő de duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrva!!!!!!
Örülök, h Míra jobban van!!
Mabe, nyuszi
Egy órája írok kb