A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap meccset néztem.......inkább jöttem volna ide. Na nem baj, a végére már bealudtam, kényelmes kispárnám volt. :wink:
6 óta olvasok vissza, nem bizti, hogy minden megmarad.
Scooper, sex-kex. :lol: :lol: éhes disznó, makkal.... ??
Szépek vagytok, aranyosak apás képek!
Andi szülői... :evil: :evil: Anyu nagyon kevésen volt, nem bírta.... :lol:
Süti, ne akarj 100 %-os lenni, mint Bree... az már túúlll, hogy is mondjam... Barátnők :evil: nem baj, ha panaszkodsz, mi is szoktunk. Én is már tegnap azt mondtam kikapcsolom az összes telefont és mindenki hagyjon békibe.
Kriszti kora reggel jól megrigattál. :lol: :lol: Nagyon jó képek!!! Nekem is furcsa sokminden... ruha...nálunk vinni kell páromnak is fehér polót meg papucsot. Kérdeztem milyne ruhában legyen. Jó a kényelmes melegítő vagy rövidgatya. Meg az, hogy nem lehetett bennt Veled. :shock:
Csunyeszka, de jóóóóóó!
Manó, örülök, hogy Míra jobban van!!!
Boboka HP, én meg érzékeny. Na és? Ilyenkor már... :wink:
Astrid, formabontók :lol: :lol:
Mabe, miért kellett 2-szer? Ja vagy úgy, én is szeressem, ha 22-23 fok van, bár tegnap még a ventillátort is bekapcsoltam. :oops: :oops:
Bibi ++++++++++++++++++++
Na összekapom magam, mert mint ahogy Floranan tegnap itt olvastam, ahelytt, hogy készülődjek. Csak nekem már indulnom kéne, de itt fexem egy szál törölközőben!
Puszi mindenkinek, majd jövök.
bex13

Jó reggelt!

Vicger, gyönyörű Luca, szüléstörid is nagyon szép!! Gratulálok mégegyszer!!

Bobóka, azért a te hegeddel én nem szeretnék kocsiban szülni! Tesómnak vastagabb volt a hege és mondták neki hogy a 2. tolónál szétrepedt volna.....na ezt sem ijeszgetésnek szánom.
Nikinek Nagyon Boldog 0. névnapot!!! :lol:

Bex, nem költöztünk jelenleg külön...... még egy fedél alatt.

Scooper, pici lánykád is csudaszép!!!

Bibi!!!!!!!!!!!!!!!!! A nagy nap, drukkolok és nagyon sokat gondolok RÁTOK!!!!

Csunyeszka, üdv otthon, ügyes voltál hogy meg tudtad őket szülni!!

Flora, bennem is felmerült az üvöltés szülés közben. De én edá-t szeretnék!

Annánk nagyon eltűntél, vagy nincs interneted? Ki tud róla valamit??

Erika, akkor mostantól neked is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá!!!!

Suti, most már bármikor kibújhat a pocaklakód!! Nyugi, na élvezd még egy picit......
Engem nem zavar a telefonhívás. Úgy érzem törődnek velem és érdeklik a körülöttem élőket hogy mi van velem. Én így fogom fel és tök jó!! Értem még a sarki fűszeres családja is izgul! :wink:

Én nagyon élvezem az utolsó pillanatokat, lehet ezért nem fogok még a héten szülni. Azt nem mondom hogy nem fáj itt meg ott időnként. De annyira vágytam erre a babára, hogy nem engedhetem meg magamnak hogy ne élvezzem ki az utolsó egyben töltött pillanatokat! :oops: Na abbahagyom az ömlengést...

Kép
kata05

Sziasztok!
eddig nem tudtam, hogy használhatom ezt a gépet...
Itt ülök Budán és nem történik semmi...
Bocs, hogy nem olvastam vissza ( mi az a 10 oldal 2 nap alatt?), később pótlom.
Tündééknek megy a drukk :)

Ja, és nagyon rossz, hogy a Mammut tele van diétás csokival, a Fény utcai piacon meg még málnát is lehet venni, félek, hogy elköltöm az egész havi pénzünket 3 nap alatt (pedig kéne egy jó kis szoptatós fölső is.

Szép napot nektek!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna: de jó, hogy vagy. :) Annyit gondoltam Rád, hogy mi lehet Veletek.

[color=red]Bibike, Lotti: HAJRÁ, nagyon drukkolok és várom a híreket. :)
[/color]

Kriszti: Luca olyan szép, és a történet hüp-hüp ... ázott a klaviatúra. Tudom, már unalmas, de nagyon szeretlek olvasni. :wink:

Scooper: Noncsi is olyan nagyon szép kislány. Tényleg csak gyönyörű babáink vannak. :)

Csunyeszka: üdv. újra otthon, gratulálok a babákhoz. Képet!!!!!!!!!

Manó: Mírának is mennek még a drukkok. És gondolj arra, hogy minden perccel közelebb kerülsz ahhoz, hogy újra együtt legyetek. :)

Bocs, lányok, de most csak annyi fért az agyamba, pedig mindent elolvastam. :) Most megyek romeltakarítok a reggeli után, aztán majd gyakran benézek, hogy megérkezett-e már Lotti baba.

KépKép
KépKép
madar

Kata: olyan jó pozitív vagy :)

KépKép
KépKép
madar

Madar, muszáj :wink: !

Anna, de jó hogy vagy!!!

Kép
kata05

Bibi:drukkolok nektek,ügyik lesztek Lottival együtt.

Süti:hol vagy?Csak mert veled álmodtam,hogy megszültél éjjel. :D
Vendég

Ja és egy ismerősöm barátnője tegnap este megszült,majdnem minden 9-es lett.2009.09.09. 21:25-kor szült. :D [/b]
Vendég

Ha Süti szülne, arról tudnánk. :wink: Tuti csak alszik. :)

Kata: :)

KépKép
KépKép
madar

Hahó, jó reggelt!

Nem bírok aludni!
Minnyá nekiállok pakolni meg takarítani, 11-re jön a védőnéni. Na nem ezért nem bírtam aludni :wink:
Viszont kaptam sms-t reggel a banktól, hogy a törlesztő egy tízessel nőtt :evil: az már érzékenyebben érintett, nagyon kaki nyár áll a hátunk mögött anyagilag. :cry: :cry: :cry:

Tegnap egész este mintha tőröket forgattak volna jó mélyen benn a hüvelyemben, hát nem volt kellemes….. ezek a fájdalmak olyasmik, mint a szüléskor? Illetve olyan mensis feszülésen is volt (nekem azelőtt amúgy soha, kivéve az utsó 3 hónapot, mikor abbahagytam a tabit).

Hello Csunyeszka, de jó, h itt vagy!! Gratula a babákokhoz!!!!!

Scooper, megnézegettelek titeket Picasán, további képek is édesek!! Sajnálom, h ennyire fájdalmas és negatív volt a szülés :( Apája nagyon szereti Noncsit, olyan jó nézni őket együtt!!!
Nem hinném, hogy Apát a lábnál szeretném látni… elég rossz kórházi élményei vannak sajnos :( a múltkor meglátta a steril gézlapokat, amiket vettem, és láttam rajta, hogy nehezen viselte, előjöttek az emlékei, de mondta, h hősiesen bejön velem, olyan jól esett.

Andi, nekem is pont ez jutott eszembe, szerintem nem szerethetik a nagyon hangosan kiabálókat, biztosan fáj nekik baromira és tényleg, (bár el tudom képzelni, h van, aki rátesz, aki alapból „színésznő”), de azért az ember csak valamennyire ura magának, nem? :oops: Én ebben reménykedem. De tényleg nem tom… ez a legfurább nekem a szülésben, egy nagy ismeretlen… szóval én azt sem ítélem el, Scooper, nehogy azt gondold!
Szülői :evil:
andiszoci :lol:

Lili, nagyon csinike vagy!!!!!!!

Kriszti, Luca-fül :D

Erről jut eszembe egy vicc, íme rövidítve:
Frodo es Bilbo beszélgetnek:
-Én annyira unatkozom mostanában…
-Keress magadnak egy hobbit…
:oops: :D

Bibi, drukk!! +++++++++++++++++++

Boboka, HP, nem baaaj, úgy kell mindenkinek :D

Aranynappal én is leveleztem, egyben vannak, csak feszült, mert volt kis probléma a lakásban, és nem tudtak babszobát rendezni, de egyébként jól vannak, előbbre jósolják a babót!!

Manó, cigiző folyosón-szülő de duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrva!!!!!! :evil:
Örülök, h Míra jobban van!!

Mabe, nyuszi :lol:

Egy órája írok kb :shock:

floranan

Bex: Nagyon éhes már az a disznó :lol: :oops: De még ha nem lenne ez a 6 hét gerinckímélő életmód, akkor se nagyon tudnám elképzelni, hogy mostanában összebújjunk apával. Már csak a sebem miatt sem.

Mabe: Szibéria??? :roll: Ezt most nem értem.... :roll: :oops:

Apa és Noncsi között nagy a szerelem, az biztos. Annyira jó nézni őket, annyira megható! Imádom őket. Ezekért a pillanatokért megérte a szenvedés.
Mennem kell, ébredezik a lelkem.

KépKép
Kép
scooper

Jó reggeltet Kismamik és Anyucik!

Süti asszem CTG-n van... ha minden igaz.

Scooper! Megkukkoltam a fotókat, tündéri a kis Noémi, nagyon szépek vagytok mindnyájan! Sok örömöt kívánok Nektek!

Bibi!! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!

Manó! Ez a bébipotyogtatós csaj nagggyon dúrva!!! Nem gondoltam volna, hogy van ilyen is... :shock: :shock:

Floranan! Tetszett a vicc ! :lol: :lol:

Éjjel azt hittem, hogy megszülök, de neeeeem.

Peppino
Kép

Kép
peppino

jó reggelt!

Madar nagyon ismersz már,bizti legalább 1 embernek üziznék hogy elindultam,fél óra az út ,lenne időm........de hogy ki azaz 1.....na az lesz a meglepi!!!!!!!

Ctg-re 11.30-ra megyek!!!!!!!!

Brumiért nagyon izgulok én is!!!!!!!!Már várom a híreket,remélem még fogok tudni tudósítani,hanem hát megtudjátok Anditól!!!!!!!!!

Kata,eddig se voltam központi személy ezeknek az embereknek az életében,ne most kezdjék el,mert ez számomra képmutatás.Ráadásul olyanok akiknek valszeg úgyis üzennénk ha helyzet van.Tegnap már a nővérem varrónői akasztottak ki,hogy hogy fel van puffadva az arcom,erre hazajövök..tükör...SZtem meg nagyon nincs,párom szerint sincs.Itt görcsölnek,találgatják hogy mikor szülök---ilyenkor mindig Kriszti jut az eszembe-----kiváncsi leszek mit mond ma a doki,még az is lehet hogy Berni tartja magát az eredeti (21) dátumhoz :lol: :lol: :lol:

Peppino,miért hitted az éjjel hogy szülsz????????Ez a nap ma a tied kéne legyen!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.10 08:35-kor.

sutimano76

Sziasztok lányok!!!

Én is csak egy gyors bekukk, mert amíg alszik a lelkem ,addig megpróbálok vasalni.

Azt hiszem múltkor elkiabáltam,hogy Soma nagyon jó gyerek, mert pár napja kész káosz az esti altatás.......van ,hogy1 óráig dajkálni kell,mert úgy tesz, mintha fájna a hasa.Napközben meg minden rendben. Nem értem..... :? :?

Én sem tudtam visszaolvasni, csak 1-2 oldalt.

Kriszti, megható a szüléstörténeted, megkönnyeztelek benneteket!!!
És Luca gyönyörű!!!!

Bibi,neked nagyon megy a drukk!!! Várjuk a híreket!!!

Manó:Mírának jobbulást!! Neked pedig fel a fejjel!!
Mától én is egyedül vagyok, kicsit fura, és kicsit szomorkás a hangulatom,ráadásul az idő is elég depis erre, de majd megpróbálom valahogy lefoglalni magam.
( ha lesz időm lehet megnézem a Mamma Mia filmet)

Anna, múltkor akartam neked írni, hogy lecsekkoltam a pocakfotódat!!!Hát nemsemmi vagy!!!Ha nem tudnám, hogy már 8 gyermek édesanyja vagy ,el sem hinném!! Szóval naggggggyon csinos!!!

Pocakosok!!! Nektek is megy a drukk!!!!
Már nagyon várom,hogy beinduljon újra a babaeső!!!

Teszek fel most pár képet, a szüléstörténettel még lógok, de próbálom pótolni. Kép Kép Kép

KépKép
csikipetra

Na, mentem,felébred a csöppöm!!! :wink:

KépKép
csikipetra

Petra nagyon édik vagytok......

gondolom mindekinél apuka nagyon nem akart újra dolgozni menni,inkább maradt volna kicsi családjával.........

sutimano76

Fél éjjel fájt az egész bal oldalam, de nagyon... nem tudtam aludni, amikor ültem, akkor is fájt. Olyan menziszerű volt alul + olyan, mintha ki lennék feszítve fájdalmasan. De aztán megszűnt.

Petra!! Szépek vagytok! Sajnálom az éjszakát!! Majd lesz jobb is biztos!! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Most nézem,megvan a 37.héééét!!!Innentől már nyugi van! :D
Vendég

Lina 37.hét betöltve.... Kép hurrááááá!

Most mennem kell készülődni,mert nővérem visz a ctg-re és előtte még dolga van,így Andira marad a hír hozás Bibiről.....

sutimano76

Sziasztok!

Kaptam pár perce egy sms-t Aranynaptól
:lol:

Fábri Boglárka Csenge ma hajnalban 3:57-kor 2820 grammal és 51 cm-rel megszületett. Köszönjük jól vagyunk.

[color=red]Nagyon nagyon gratulálunk Nektek, sok tejcsit és jó egészséget kívánunk!!!

Majd csak délután tudok jönni, még visszaolvasni nem volt időm ma, pussz mindenkinek!
Bibiéknek mennek a drukkok+++++
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.10 08:55-kor.
Vendég

Jó reggelt!

De jó ilyen szép képeket látni kora reggel! Petra nagyon szép kis családod van! :)

Brumiért meg izgulok rendesen!!!! minnyá 10!!! Remélem hamar jön az sms! +++++

Nekünk nem volt vmi hű de jó éjszakánk. 3/4 11 - 3 tartott ügyeletben a fiatalúr. Én nem értem ezt... csak a szopi jó ilyenkor. Egy kis cici, majd bealszik rajt, aztán ha berakom a kiságyába 10 percen belül ébred és újra csak a cici, mert ha nem kap, akkor lerágja a fél arcom. :lol: Pedig tuti nem éhes, mert van tejem, meg sokszor ki is bukizik kicsit, de hogy ennyire cicifüggő legyen! :shock: Míra sose csinált ilyet, ő gyors elvégezte a dolgát azt alvás. Vagy ha nem tudott aludni, akkor jött a szülői kreativitás és a ringatások, altatások különböző formája. de Ákos magas ívben carik rá, hogyan ringatom, neki az a lényeg, hogy a cici a szájában legyen. néha nappal is csinálja ezt... akkor azért kevésbé zavar, de éjjel???? Kérem szépen akkor aludni kell. Most bezzeg húzza a lóbőrt.

Délután kimerészedünk a levegőre babakocsival. Apát leváltja anyum a kórházban és hazajön kicsit hozzánk. Egyedül nem biztos, hogy bevállalnám... nem érzem még elég erősnek magam. Csak maradjon meg ez a szép napocskás idő délutánra.

Kép Kép
manósziget

Lányok, Bibi már a műtőben, igaz? Mintha ezt írta volna tervnek.

Petra: olyan nagyon gyönyörűek vagytok :) Akkor Ti is túl vagytok a beettésen. :wink: Nálunk inkább délután 5 körül van egy kis nyöszörgés, meg a fürdés nem a kedvenc foglalatosság. :roll: És nálunk is olyan hasfájós nyöszörgésnek tűnik, bár hogy pont mindig 5-6 között fájjon a hasa ... hát, lehet, hogy csak nagy színészek a mi kis drágáink. :) A napot egyébként átalussza, már gondoltam is, hogy átnevezem Csipkerózsikának, és szerencsére éjjel is működik, egyszer ébreszt, kaja, leteszem, kicsit nyekereg, aztán alvás. :D

Peppino: gyanús vagy. :wink: Pihi!!! :)

Süti: :) Pont erre gondoltam, hogy kihasználod az utat a kórház felé és tuti megy valakinek majd üzenet. :)

KépKép
KépKép
madar

Aranynap kislányotokhoz nagyon gratulálok. Boglárka Csenge üdv. a nagyvilágban. :)

Lina: 37.hét Kép

Manó: beszéld meg vele :wink: és nappal próbálj aludni, amikor Ő is alszik. Használd ki az időt, mert ha Míra is otthon lesz, akkor úgy sem fog menni a napközbeni alvás.

KépKép
KépKép
madar

Aranynapnak nagyon gratulálok!!! Jó egészséget, és sok-sok tejcsit kívánok!!!

spickey

Lina: üdv a 37 hétben!! :lol: :lol: :lol:

Bibiről már én is nagyon várom a híreket!!!

spickey

Aranynap:Szívből gratulálok a kislányotokhoz!
Vendég

Aranynap és Bogi Apu! Szeretettel gratulálok Boglárkához, jó egészséget és boldogságot kívánok Nektek!

Lina! Gratulálok a 37. héthez! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Lina, gratula a 37. héthez

Aranynap, gratulálok, és sok boldogságot Csengéhez!!

Bibi++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Manó, de jó hogy egy picit jobban van Míra! Pihizz egy picit ha tudsz!!

Suti, hajrá ctg, te egy héten hányszor mész? 2-szer?

Kép
kata05

Kata: a vonalzód már csak 2 napot mutat :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Drága kicsi Bogika! Isten hozott téged a nagyvilágban! Anyucidnak és apucidnak sok boldogságot!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.09.10 09:36-kor.

Kép Kép
manósziget

Aranynap !!!Mi is szívből gratulálunk!!!!! És nagyon sok boldogságot örömöt kívánunk Csengével!!!!!

KépKép
csikipetra

Most kaptam sms-t Brumitól

"3.730 g-mal megszületett a lányom,Lotti Éva,minden ok!"

Itt is hatalmas nagy szeretettel gratulálok Lotti érkezéséhez.

Aranynap nektek is szeretettel gratulálok.Sok boldogságot,egészséget és tejcit.

Kép
v.andi

Ááááááááááá!!!!

BRUMIÉKNAK IS MEGY A HATALMAS NAGY GRATULAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Kép Kép
manósziget

Bibi: Hát, ez aztán terv szerint ment. Kép
Lotti baba, nagyon vártunk már! :) Hatalmas gratuláció Anyának, Apának, nővérkédnek.

KépKép
KépKép
madar

Hú Kata, tényleg te is bent vagy a finisben!!!! :lol:

Madar, azért irigyellek,hogy tudtok aludni!!! :?
Nálunk egész nap olyan ,mint egy angyal (kivétel a mai nap,mert most már egy órája nyöszörög),és pl. anyukám csak ennyit lát belőle, és mindig mondja, hogy mintagyerek. Aztán jön az esti fürdetés, és onnantól kezdve 4-5 órán keresztül őrület van, Sehogy sem jó neki.......És anyu ezt meg nem hiszi el :)

(ma vagyunk ám 2 hetesek!!! és két napja leesett a köldökcsonk is!!! )

Babások, ti hánykor fürdettek?

KépKép
csikipetra

Bibi és Lotti Apa! Szeretettel gratulálok Lotti Évához és sok boldogságot, jó egészséget, sok tejet kívánok!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Ja, még valamit akartam írni, 78 kilóval mentem szülni, ma mértem 66-ot, úgyhogy én is tele voltam vízzel. még van 5-6 kiló plusz, de az majd lemegy EGYSZER :wink:

KépKép
csikipetra

Jujujjjjjjj!!!!!!Ez tényleg gyors volt!!!!!
Bibi!!!!!!Gratulálunk az egész családnak!!!!!
(végül nem is lett olyan nagy baba,mint amit saccoltak)
Lotti biztos nagyon cuki baba, és szerintem Lilla is odáig lesz meg vissza!!!!! :D

KépKép
csikipetra

Bibi:Nagy-nagy gratula Lotti Évához!Sok tejcit és boldogságot kívánok!
Vendég

Petra, akkor te Somád hasonlóképp működik, mint enyém gyerek. egész nap ok (néha van 1-2 óra nyüszi), fürcsi nálunk nagy favorít. Azt a kéjes elnyújtózást látnátok, mikor belerakom a vízbe!!!! Ááááá, igazi vizicsibe lesz. Míra is szeretett mindig is fürdeni és ez meg is látszik rajta. Remélem Ákos is ilyen lesz. elvégre nem véletlenül jártunk idén annyit a Balcsira meg a tengerre. ;)
Na szóval 8-kor van nálunk fürcsi. Utána szopi és éjfél előtt indul a 3. műszak... mint ahogy már feljebb is írtam ... és csak cicin jó.

Gratula a 2 héthez!! :lol:

Kép Kép
manósziget

Boboka,Nikinek nagyon sok boldog névnapot kívánok.

Mabe,tényleg jól bírhatja az utazást Molli.

Floranan,annyira nem szerették azt a kiabálós hölgyet,aki egyébként a második babáját szülte,hogy reggel 6-kor,amikor jöttek a szobába vért venni tőlünk,megkérdezte tőle a nővérke,hogy leveheti egyedül,vagy hívjon segítséget. :? :? :?

Kata,jó olvasni Téged!!!Maradjon is így.

Anna,örülök neked nagyon.Kár hogy ennyire a vége felé vagy Pesten.Olyan szívesen találkoztam volna veled,na de ami késik :wink: hátha.

Petra,hááááát,sajna lesznek ilyen iccakáink is.Gratula Soma komoly 2 hetéhez :lol: Öregszik :wink: Szépek vagytok nagyon.Gratula a kilókhoz.Megy az szépen lefelé.Lassan tényleg mindenki Istennő lesz,csak ezúttal pocak nélkül.

Lina,gratula a betöltött 37. héthez.Most aztán nem lesz nyugi,időzített bombák vagyunk :wink:

Manó,Ákos is tudja,anya csak egy van,ja,és persze pasi. :) A séta viszont jót fog tenni nektek,még ha nem is maratoni lesz,meglátod.Jó hogy a család így tud segíteni.Mírának még mindig egy halom gyógypuszi.

Én ma nem vagyok a TOP 10-ben.Nyűgi vagyok,délelőtt nehezen vettem a levegőt,és álmos vagyok.Viszont a gyomrom ma nem ég.Óránként mentem éjjel pisilni,most nappal 15 percenként.Junior nyom,hol itt,hol ott nyomakodik a végtagjaival.Álmos vagyok nagyon.Az idő is elég fülledt.Tegnap még vettünk 1-2 apróságot,ami nem volt.Hálózsákot,meleg plédet,és a kádhoz egy tartót,hogyne kelljen majd hajolni fürdetésnél.Nemsokára pedikűrös,gondoltam úgyis minnyá szülök.Olyan vesztemet érzem hangulatom van :roll: :lol: Éjjel nem tudom,hogy álmodtam e,vagy tényleg,amit LIli is írt,a jobb lábamba olyat nyilalt,hogy csak na.

Kép
v.andi

Hatalmas gratula a frissen kibújt gyönyörűségeknek!!!!!!

Nekem is csak jó híreim vannak ma! Ugyan nem szültem meg tegnap (sajna), megvolt a ctg, a doki. A ctg szinte ugyanolyan lett, mint a múlt héten, a doki + nagyon megdícsért, semmi hízás, jó cukor, screpto negatív, hepa negatív, véreredményemben pár helyen pár egység eltérés, ami annyira minimális, h nem kell vele foglalkozni. Megvizsgált és azt mondta, atyaég, itt a feje lent :lol: :lol: Nincs sok vissza, szerinte a jövő szerdai ctg már nem lesz aktuális! Szerinte ne zárkózzak el a fájdalomcsillapítástól, mert el is lazít, várjuk meg mi lesz, és elsősorban mennyi idő lesz! Mondtam rendben, 60 évesen 2 gyerekkel több szülést látott, úgyhogy beleegyeztem :) Már csak várni kell az én szemem fényét :) Benéztem a melóhelyemre is, lássanak még egyben, jól eltrécseltem. Hogy mekkora forgalom van ilyenkor! Senki nem melózik?! Totál tele a dózsa, a váci...

A szüléstöri nagyon meghatott, egyszerűen csak a csodálatos szó jut eszembe, ahogy elolvastam. Meg persze, högy hol egy zsepi :lol: :lol: de ezt már megszokhattátok tőlem :lol: :lol:

Debrecen-Nagyvárad 2*... Nem vagy semmi :)

Kata, próbálom én is élvezni, csak a kést letenné :lol: :lol: :lol:

Manó, örülök, hogy Míra javulgat!! Csak így tovább!

Bex. Meccs :twisted: Bááár bevallom nem lepett meg.

Csunyeszka, nagyon örülök Nektek!!!! Jó egészséget és minden szépséges csudajót kívánok!!!!!!

Floranan, ez az én kínom is, semmi bajom nem lenne, ha nem szurkálna! Még megy a védőnő?! Nekem kb egy hónapja mondta, h már nem talizunk, csak babásan...

Petra édibédik vagytok :)

Bibi :) :) :) :) :) Hurrá!!!! :) :)

Kép
lili34

Petra: gratulálok a nagyfiúnak, már kéthetes. :)
Köldökcsonk: de jó :)
Alvás: én hagyom egy kicsit nyekeregni éjjel ez kb. 5-15 perc között lecseng és utána alszik. Mondjuk tény, hogy nem olyan fájdalmasan sír, úgy nem biztos, hogy ilyen "kemény" tudnék lenni, tényleg inkább csak nyekereg. :)
Fürdés nálunk 19:30-kor van, a két csajt egyszerre egymás mellé rakjuk a két kádat és úgy. Jucsié persze tovább tart, mert Ő meg imád fürdeni. Bár, ha visszagondolok, Ő sem szerette az első hónapban, aztán meg mi lett belőle, megszállottja a víznek. :wink: Szóval ebből még azért messzemenő következtetést nem vonok le. :)
Gratulálok a súlyvesztéshez is, szépen alakulsz. :wink:

Manó: fotózzátok majd le Ákost, amint pancsol. Képet akarunk!!! Felmentést kapsz apáék haza érkezéséig. Tudom, hogy egyedül addig csak fürdetni tudsz, a fürdetés és a fotó nem megy egyszerre. De utána, pleassssseeeeee! :wink:

KépKép
KépKép
madar

Még az NST-vel tartoztam,íme,bár nem a legjobb a kép: Kép

Én nem értek hozzá,remélem jó minden.Várom a hozzáértők reagálását. :D
Vendég

Andi: Te is nagyon gyanús vagy. Mi lesz itt megint a hétvégén? :wink: :wink: :wink:

Manó: szép délutánt Nektek. :) :wink:

Lili: húúú, de izgalmas. Mondom én, hogy újabb babaeső várható. :) én is megdícsér :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

BRUMIÉKNAK HATALMAS GRATULA!!!!! JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK-SOK TEJCSIT!!! LOTTI BABÁT MÁR SOKAN VÁRTUK!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

spickey

Brumi, Gratulálok!!! Szép súlya lett Lottinak!!!!!!!! Sok boldogságot!

Petra, Madar, bizony-bizony finishelek én is!!! :lol: :lol:

Petra, rajtad is jó sok víz volt! :shock: Az az 5 kiló gyorsan lefog rólad repülni!!

Lili, szülésznőm mondaná, látott ő már karón varjút. :lol: Kívánom neked, hogy a szerdai ctg ne kelljen!! :wink:

Csináltak valakinek amnioszkópiát? Dokim mondta hogy oh az nem fáj, persze hapsiból van. Tesómra nem hallgatok. :lol: :wink: , mert neki nem volt jó élménye róla. Valaki???????? Tudom addig még van 2 napom, de mindenre fel kell készülni. 8)

Kép
kata05

Lina, szép ctg. A méhtevékenységednek azért még van bőven mit alakulnia, lapos mint az Alföld (na nekem is ilyen volt kedden). :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2009.09.10 10:40-kor.

Kép
kata05

Madar, én is hagyom nyekeregni kicsit... de hiába, mert 1. vagy rázendít utána és követeli a jussát vagy 2. rázendít és követeli a jussát! :lol: De lesz ez még jobb is, tudom.

Nálunk futószalagon fürdenek a csimók. Először Ákos... és mikor itthon volt Míra, segített nekem... ő mosta meg öcsi fejecskéjét meg a jobb kezét meg a cicijét. Kukacot is akarta, de mivel még nem gyógyult be teljesen a köldöke, így nem engedtem, hogy azon a részen garázdálkodjon. Aztán míg én rendezem Ákost, apa marad bent Mírával... Legalábbis abban a pár napban így volt... Hjaj.....

Kép Kép
manósziget

Lina,még nálad se nagyon van fájás,na de ez nem mérvadó!

Madar,Aranynap csak egy nappal volt előttem kiírás szerint,és babázik :wink: Bár,jó lenne Sütivel egyszerre szülni,tudom,nem kívánságműsor :lol:

Lili,jó ezt olvasni,és olyan megnyugtató dokid lehet.Kíváncsi leszek hogy alakultok.

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?