A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Moncsi nem semmi helyen laktok szegények. Mindenki meg van huzatva? Alattatok is, szemben is? :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szupi laptető. :oops:
Hátha javít a helyzeten :roll: :
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Teletubbies :lol:
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

hát sajnos jól kifogtuk de legalább egyel kevesebb.

amikor megvettük a lakást előtte rákérdeztünk hogy miylenek a szomszédok. a válasz: óóó hát itt olyan csönd van mindig csak a szomszéd szokott zenét hallgatni hétvégén.
jah... csak elfelejtette közölni hogy szembe mindig öngyilkosok akarnak lenni vagy éppen egymást akarják kinyírni, a mellettünk lévő meg 1000 éves operákat hallgat olyan hangosan h a földszinten hallani. na meg persze az első számú kedven alsószomszédom veri a gyerekeit és egész nap rikácsol.. tehát a nyugodt csendes környéken a nyugodt kedves aranyos szomszédok... :? :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hát kata nagyon kis édes :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Köszi :)
Elvileg ahova mi megyünk tényleg normális mindenki. Sokan ismerősök szerencsére.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpének nem is írtam, hogy jobbulást Samunak továbbra is! Így mikor mehet oviba?
Adrynnak pedig Boldog Névnapot! Benne vagyok az 1 hétben. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Egy pár fotó a taliról! Sajna csak négyen voltunk, én meg hamar le is pattantam (vártak anyósék az ebéddel :lol: ), de nagyon jól éreztem magam. örülök, h sikerült élőben is talizni veletek!
Ja, Katka olyan neregikus volt, h görivel érkezett.... 8) :) Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka, nem neregikus, hanem energikus volt!!!!!! :lol:
A dátum meg nem jó a gépen..... :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

De drágák!!!! Látom Peti megint jól helyezkedett! 8) :lol: Örülök, hogy ilyen szép időtök volt.
Hm... Katka görkorizni is lehetne Normafán. :roll: Én imádok görkorizni!!!!!!!!!!!!!!!! Na Katus ébredt. Megint szédülök. Mindig du-ra lesz rosszabb. :cry: Lépek! Remélem lesznek még képek. :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

göritalihoz csatlakoznék én is :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jók a képek örülök hogy jól éreztétek magatokat.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,

Húúúúúúúúú! Jól elfáradtam. Éppen csak hazaértem, babakocsit cseréltem, aztán mentem magánoviba a Daniért, utána mentünk Zsófiért a suliba, aztán Ágicáért az oviba.
Ja és reggel lemerült a telefonom és ugye a tónál nem tudtam tölteni.... Petiapu nem tudta miért nem ér el, szóval 1/4 5-re (!!!!!) ott volt az ovinál (gyerekek a játszótéren, Peti szopizott a kocsiban), hogy úr isten mi történt velem.... Ezek után hazajöttünk és megjelent a lányok apukája, hogy engem nem lehet elérni, gondolta inkább megnézi, hogy minden rendben van-e. Most Petiapu foglalkozik a 2 középsővel, az ex tanul a legnagyobbal, Peti hencsereg, én meg netezek! 8) Ezentúl ki fogom kapcsolni néha a telefonom! 8) :lol: :lol: :lol:
Este majd hozok képeket a taliról, de szerintem Zita lesz a főképhozó, mert ő olyan nagyon profi géppel volt. ;)
Én nagyon jól éreztem magam. Petinek nagyon tetszett a háreme, mindhárom csajnak csapta a szelet! ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Moncsi: Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, de fő az egészség! Orvos mit mondott?
Hát... Nem a legjobb környéken laktok.... Ha én adnék el ott lakást, én sem reklámoznám, hogy ez tiszta bolondokháza.... :roll:

Erpé: Jobbulást nektek! Örülük, hogy az éjszakák már kicsit jobbak... Ez is valami... innen már biztos egyre jobban lesznek...

Kukli, Moncsi: Görizésben én is benne vagyok, bár nem vagyok túl profi.... :oops:

Csibb: Fanni tök jól van az oviban és ne haragudj, de te vagy az, aki otthon görcsölsz.... Mondjuk én is ezt csináltam a Zsófival.... :roll: De el kéne engedni a Fannit. Most már szüksége van önállóságra és saját világra. Ez van.
Máténak mielőbbi gyors fogzást és utána hosszú nyugodt éjszakákat kívánok!

Vica: Nem csodálom, hogy időnként kibuksz.... Nagyon nagy rajtad a teher....

Katka

katka22

Látom, a talisoknak szép idejük volt. Kérünk még-még képeket.

Erpé Igen, az angol mellett döntöttem, e nem azért, mert jobban szeretem az alsósokat, hanem azért, mert rájöttem, hogy ha a technikát választom, akkor is kell az angol, mert a kéttamnyelvűsök felsőben is angolul tanulják a készségtárgyakat :evil: Úgyhogy hajrá angol! Csak egy baj van, januárig nem fogok megtanulni angolul

Kép

Kép
rszg

dokinál: azt mondta nem olyan vészes csak kicsit megfázott ugyhogy köhögéscsillapítót és orrcseppet írt csak fel. meg vettem neki cebion cseppet is

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: Örülök, hogy nincs nagy baj, de azért csak vigyázz rá, mert egy sima megfázás is lemászhat tüdőre, fülre mindenhova és máris nagy a baj. :?

Rszg: Mennyire kell tudni angolul? Ha van nyelvérzéked és be tudod magolni a szavakat, akkor szerintem az alapfok beleférhet... Szerintem azt könnyű angolból letenni, mivel nem ragoznak meg semmi ilyen... Alapfokra 3 igeidő kell, meg 4-5 segédige, meg persze ezer szó. Szóval eddig könnyű eljutni az angollal. Szerintem a középfok az sokkal nehezebb.
Bár én nem vagyok valami nagy angolos, Adryn biztos jobban hozzá tud szólni a témához....

Katka

katka22

De drágák tényleg!!

Táncot kérdeztétek, tetszett a tánc, igazából 2 másik stílushoz vagyok szokva, mert a hip hop-ot "űztem", imádtam táncolni járni, tavaly kezdtem el hastáncolni, de azt abba kellett hagynom, amikor jött Maja. De itthon be fog kerülni újra a hastánc cd, az biztos, mert nagyon megfogott.
Itt 2 fajta van, az egyik sorra veszi az összes táncot, street dance, blues, keringő, magyar csárdás :lol: , szamba(az nagyon tetszik), a másik a salsa, oda szívesebben mennék, de az este nyolctól van, akkor fektetem Maját, ez a hat órai jobb.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hazaértünk mi is a taliról, nagyon jó volt. Hazafelé az utolsó negyed órát kórusban ordította végig Julcsi és Márti, Masut addig derekasan helyt állt és szórakoztatta őket, de a végére már elfogyott a csajok türelme :lol:
Peti úriember volt, mindhárom csajnak udvarolt, de a csajok is bedobták magukat rendesen, így Peti nem is tudott dönteni azt hiszem. Julcsi életében először hasra fordult, hogy közelebb jusson Petihez (na jó, egy kis csalás volt benne, véletlen épp arra lejtett a terep :wink: )

Sikerült százat kattintanom, szelektáltam, de még így is sok lesz, remélem nem baj.

Kép Szonja és kedvenc könyve

Kép Julcsi folyton hátrafordult

Kép Márti a virágot szereti

Kép Míg Márti Szonjával barátkozik, Peti megpróbálja lenyúlni Szonja könyvét

Kép Peti és a csajok meg négy fényképező anyuka

Kép

Kép Peti újra Márti lábára vadászott

Kép Tehuti és Szonja

ezt elküldöm mielőtt elszáll a netem, folyt.köv.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kép Peti és Julcsi első románca

Kép Erre aludni kellett egyet

Kép Márti baba Anya ölében

Kép Így kezdődött a ledér nőszemély első hasra fordulása

Kép Aztán Peti Mártihoz pártolt át

Kép Lekeverek egy maflást, ha szemtelenkedsz!

Kép Öreg Tó Babakórus

Kép Szóval a Mártinak udvaroltál, te félnótás??!!!

Kép Naaa, ne hari!

Kép Mielőtt tovább fokozódott volna a helyzet, Katka elgördítette a nap hősét

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Itt voltunk:

Kép Kép Kép

és még mókust is láttunk!

Kép
zita978

Peti fekvőtámasza kimaradt még

Kép
zita978

Hú de szép képek, és még a mókust is sikerült elkapni :shock: profi vagy! :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

most így még jobban megnézve, egész rémültnek tűnik az a mókus, mit csináltatok vele :lol: :lol: :lol: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zita, nagyon jók a képek! :D és a kommentek is. Köszi!
Tehuti, neked is köszi a fotókat! Jó lehetett a mai tali.

Moncsi, akkor nálatok is orrszívással telik a nap. Jobbulást a picilánynak! Nálunk mintha kevesebb lett volna ma az orrszívás, és mintha javulna Katababa hangulata is... Azért még sajnos elég nyűgös. De pl. ma nem is volt lázas.
Jó beválasztottátok a szomszédokat, az biztos...

Katka, no, aggódó apukák :) Legalább kicsit pihensz. Van valami azért a matriarchális társadalom ötletében...

Kukli, elég ijesztően hangzanak ezek a rosszullétek. Hormonok tobzódása? Remélem, h "csak" elfáradtál ebben a betegeskedős időszakban...

Vica, elhiszem, h hosszú volt a reggel, ennyi fele figyelni és helytállni nem egyszerű...

Most már itthon, jól elfáradtam a mai napban. Samu jól van, és nagyon igényli az aktív játékot. Még gyerekek közé azért nem akarom vinni, ezért velem játszik. És ez nagyon fárasztó - teljes figyelemmel, aktívan és kreatívan játszani szinte egész nap. Ma pl. ültünk anyuéknál a bunkerban és figyeltük a közeli reptérről felszálló repülőket, paradicsomot szedtünk, festettünk, legóztunk, megbeszéltük, hogy a testünkben erek futnak (hogy ez most miért érdekes neki, passz), vizipisztolyoztunk, képzeletbeli búvárfelszerelés részeit szedtük össze, stb, stb. Közben Kata azért elég nyüszi, szóval nem egyszerű...

Lassan leragad a szemem, megyek. És minden elismerésem a többgyerekeseké (én ezzel a kettővel alig bírok - most legalábbis ezt érzem)

erpé

Bea köszi, de sajnos nem vagyok (még :lol: ) profi, inkább csak szerencsém volt :wink: Katka ment hozzá közel, biztos tőle ijedt meg :P

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita, tutik a fotók! Jó paparazzo vagy!!!! :wink: :lol:

Egyre többen betegeskednek....ajaj, jön a taknyos idő....kitartás, és gyógyuljon meg mindenki gyorsan-gyorsan!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Márti 1/2 8-ra kidőlt. :lol: Én meg végre eljutottam odáig, hogy a telefonomról letöltsem a képeket. Ennek örömére régi képeket is fel fogok tenni. Csak én valahogy mindig kisebb méretűeket teszek fel mint ti.
Nekem jól esett a mai kiruccanás. Igyekeztem az út során szóval és játékkal tartani a lányokat, több-kevesebb sikerrel, és ahogy Zita is írja, nem úsztuk meg kórus nélkül, Márti már kiéhezett, mire a kocsinkhoz értünk, így (Tehuti! :) ) kikaptam az ülésből és állva gyorsan megszoptattam, mielőtt áttettem az ülését a mi kocsinkba.

Mártit most este lekaptam, miután elaludt (természetesen keresztbe fekszik az ágyban :D )

Kép

Betegeknek jobbulást!
Kukli, te meg próbálj aludni...
Kemse, merre vagy, rég voltál!

Masut
masut

Peti Casanova fiatalkori naplója:

Anya csajozós napot ígért nekem, szóval eldöntöttem, hogy ma aztán bevetem magam. Az anyám már megint jól megkavarta az életünket, mert nekünk nem volt jó csak úgy odamenni a talira, hanem megálltunk a tó másik végén, a másik kikötőnél és onnan futóbabakocsit tolva átgörizett velem a talira. Kicsit ciki volt, de lehúnytam a szemem így biztos senki nem látott, mert én sem láttam senkit.... 8)
Begurultunk egy padhoz és mit látok! :shock: Egy igazi bombazó, éppen a a zokniját veszi le és a karcsú bokáját mutogatja nekem. Hát nem semmi látvány volt! Anyukája persze próbálta megnevelni, hogy egy erényes lány nem veszi le a zokniját, de ő folyton kivillantotta azt a szexi lábacskáját. Közben szopiztam is, de fél szemmel muszáj volt ezt a gyönyörű lányt figyelnem. Utána olyan szerencsém volt, hogy egész közel bújhattam hozzá:
Kép

És lassan óvatosan a buksiját is megsimogattam:
Kép
Csoda szép kislány és a haja nagyon selymes, de erre mi történik? :evil: Anyukájára rájön az extrém szoptatás és elragadja mellőlem ezt a tüneményt.... :(
Kép
Persze anyukája mosolyától aztán megenyhültem és szép hölgyemet néztem, ahogy cuclizik és ekkor két újabb gyönyörű szép hölgyemény érkezik :shock: :
Kép
Kép
És egyszer csak egy háremben találtam magamat.... Na jó bevallom egy kicsit megszeppentem... :oops:
Kép
Nézzétek milyen szépek:
Kép

Kép

(Márti füvezik ;) )
Kép

Julcsinál bepróbálkoztam. Azt hiszem kölcsönös volt a vonzalom. Minden erőmet összeszedve másztam felé és ő is próbált forogni felém. Szóval már azt hittem, hogy megtalálatam álmaim asszonyát. Hát nem összeillünk?
Kép
Ám ekkor megérkezett az erő és a hatalom. Azaz a menyasszonyom, Márti. Egyből számon lettem kérve a kis apró félrekacsingatásaim miatt:
Kép
De mélyen a szemébe néztem és mondtam, hogy nem tudom, hogy miről beszél, én csak őt szeretem és senki mást!
'Húúú! Meleg a helyezet, csak le ne bukjak!'
Kép
Ennek az erős nőnek egyszerűen nem bírok ellenállni, imádom, ha a szívem hölgye irányít! De hogy már vetkőztet is! :shock: 8)
Kép
Végre tuti helyzetben vagyok, hercegnőm olvad, erre mit csinál az anyám? Fogja magát és ölbe vesz, mintha még kisbaba volnék és mire észbe kapok szívem hölgye már fagyizni vonul és teljesen elfeledkezik rólam....
Kép

Visszakerültem a babakocsiba, éppen csak intettem a lányoknak és már mentem is hazafelé. Fárasztó dolog ez az udvarlás, szóval aludtam közben egy nagyot, meg hazafelé is elszunnyadtam és az én hárememmel álmodtam. ;) Csak Márti meg ne tudja.... :roll: Ugye, nem mondtok meg???? 8) :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.09.10 21:43-kor.

Katka

katka22

sziasztok

örülök hogy jól sikerült a tali! nagyon szép helynek tűnik ez a Tata (még sosem jártam ott :oops: ) babák édesek, aranyosak... látom Katka huszárPeti nyomul rendesen szuperNico távollétében... ő meg itt tréningezik a párbajra... (ha ezt a csajos talit elmesélem neki tuti elindul Mo-ra négykézláb :lol: :lol: )

Kukli: jaj hát mi történt???? miért nem mész el dokihoz egy kivizsgálásra?? remélem semmi komoly :? vasad rendben van? vérvétel?

Rszg: nem akarlak elkeseríteni de angolt (meg bármilyen nyelvet) 3 hónap alatt kezdőről tanítói szintre felhozni még akkor is lehetetlen ha egész nap azzal foglalkozol. amit Máté mellett nehéz lenne. de ha bármiben tudok, szólj és segítek. akár msn-en ha onlány vagyunk mindketten cseveghetünk angolul... :roll:

Moncsi: örülök hogy Livibaba jól viseli a betegséget, remélem az éjszakátok is tűrhető lesz.

Vica: gyere csak és nyugodtan írd ki ide minden mérgedet magadból... nagyon nagy a teher rajtad, én néha még így is hangosabban szólok Nicora ha kialvatlan vagyok.. nemhogy ha még lenne mellette 2 nagyobb tesó :shock:

nálunk ma volt védőnéni, minden szép és jó, de a kutacsa kezd elég pici lenni.. mondta hogy ha doki közelében járunk kérdezzünk rá... még igazán nem lenne jó ha benőne neki teljesen :? szóval most utána olvastam... neten azt írják kevesebbszer adjak d-vitamint neki. szerintetek?
egyébként meg 7390 g és 68 centi az én picifiam :P

KépKép
KépKép
adryn

Egy elmaradással kezdem, azt hiszem, 26-án találkoztunk a Kopaszi-gáton, akkor készült ez a pados kis csoportkép:
Kép

A résztvevők:
Zita és Julcsi
Kép

Kép

Julcsi itt már kicsit felöltözve:
Kép

de volt olyan, amikor anyut is magára öltötte:
Kép

Peti baba (illetve huszár :D )
Kép

és sportos anyukája:
Kép

Tehuti és Szonja:
Kép

na és persze Márti:

Kép

és itt meg az egyik kb. 20 perces alvása közben:
Kép

Masut
masut

Katka: most néztem a képeket és olvastam a comment-eket... :lol: :lol: :lol: jót nevettem, na... köszi.. de Niconak ezt már csak holnap árulom el.. nem akarom hogy xar éccakám legyen emiatt a háremes téma miatt.... :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Én erről csak annyit tudok, hogy azért gond, ha benő, mert akkor nem tud a kis agya rendes mértékbe nőni. Szóval szerintem is mutasd meg dokinak. Lehet, hogy jó ez így, de biztos, ami tuti. Egyébként Petinek is kisebb már a kutacsa... :roll:
Hát igen, Petihuszár kishasználja, hogy SuperNico messze van.... ;)

Kukli: Szerintem is nézesd meg magad! Aggasztóak a tüneteid. Nem ám összeesel nekem egy délután!

Katka

katka22

ok Katka ezt tudom.. de utána igyekezett megnyugtatni hogy a fejmérete abszolút tökéletesen fejlődik.. és hogy leginkább ez csak az ő túlzott óvatossága... mikor 2 hete voltunk oltáson a doki is megnézte és nem mondott rá semmit hogy gond lenne... azóta nem változott. most tök ideg vagyok emiatt :?

KépKép
KépKép
adryn

Én is az lennék, ha ilyet mondana a védőnő. Ezért mutasd meg dokinak. Akkor megnyugszol. Én erről azt hallottam, hogy nagyon ritka, hogy idő előtt benő.... Biztos nincs gond, de azért jobb, ha szakember is megnézi...

Katka

katka22

Katka, apukák tömeges érkezése :lol: :lol: :lol:

Tényleg Adryn, boldog névnapot, húúú, de figyelmetlen vagyok... :oops:

Kukli, nagyon ügyi Kata!!!

Erpé, jó aktív napod volt! Pihenjél! :)

Vica, a te napod se volt semmi...

mindjárt megnézem a balatonos képeket is. :)

Masut
masut

Na, akkor jönnek az elmaradt augusztus eleji képek. :D Csak hogy visszagondoljunk a múlóban lévő nyárra. :D

Márti és Máté ismerkednek:
Kép

Peti a távolból figyeli őket, nehogy túlmenjenek az illendőség határain:
Kép

majd csatlakozik, Márti meg úgy tesz, mintha nem érdekelné
Kép

Peti Mátétól azt kérdezi: te érted ezt a csajt???
Kép

hiszen nemrég még én kellettem neki!!!
Kép

Na igen, de Nimróddal is megismerkedünk, egyre nagyobb a konkurencia :)
Kép

Fiús csoportkép felnőtt lábakkal:
Kép

Csoportkép közelebbről,
Kép

A fiúknak mindaddig jó hangulatuk volt, amíg Márti közéjük nem érkezett és amíg nem akarta őket manipulálni. :)
Kép
Ami sikerült is :D Máté vígasztalja, majd ha jól emlékszem, mindhárom fiú rázendített.
:lol:

Masut
masut

Bocs, elég kicsik, de fel lehet nagyítani őket...
masut

Lányok :lol: :lol: :lol:
Ti aztán tényleg nagyon pihentek vagytok! :D
Örülök, hogy jól sikerült a tali.
Most pedig jó éjt (holnap már pihenek én is...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nagyon szuper tali lehetett, sajnálom, hogy nekünk is ki kellett hagyni. Lili picit taknyi, de inkább miattam kellett kihagyni, mert nem akartam senkit megfertőzni. Majd legközelebb mi is csatlakozunk a háremhez :)
Képek és kommentek szuperek.
Az jutott eszembe, hogy a rosszabb idő miatt, lehet, hogy a következő talit már háznál kellene tartani.
Mi ugyan most belefogunk egy kisebb építkezésbe, de utána lehet jönni hozánk is :)

Kutacs: Lilinek kb 3 hónapos kora óta fél ujjbegynyi a kutacsa. akkor mondta a doki, hogy arra figyeljek, hogy nő e a fejkörfogata. Minden hónapban nő egy centit a fejkörfogat és nem kissebbedik a kutacs. Azt is olvastam, hogy az 1 év, amit a kutacs záródásra mondanak, csak átlag. fél és másfél év között bármikor történhet, ha közben nő a fejkörfogat, akkor nincs gáz.

Kukli: remélem hamar jobban leszel. Most mielött megjött volna nekem is volt némi rosszullétem, csináltam is tesztet :roll: Azért ha nem javul a helyzet tényleg érdemes lenne egy alapos kivizsgálás.

Erpé: további gyógyulást Nektek!
Minden betegeskedőnek jobbulást!

Masut: tuti el fogom felejteni, szóval előre boldog névnapot (ugye jól emlékszem? :oops: )

Ordít az úrnő, majd még jövök :)

Kép

Kép
gabka77

Jó reggelt!

Sehol senki? Talán még mindenki alszik :)

Julcsi is fél8-kor dőlt ki, előtte már nagyon nyügi volt. Ééééés annyira jó hatással volt rá a tali, hogy végigaludta az éjszakát! 10 órát egyhuzamban! Én meg hetet aludtam úgy, hogy egy pillanatra sem ébredtem fel! Ilyen még sosem volt :lol:
Most meg újra kidőlt, lehet hogy kihagyjuk a mai ringatót, meglátom meddig durmol :roll:

Kis és nagy betegek remélem már jobban vannak!!!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

teszek pár képet :)
Kép a mosolyt persze nem sikerült elkapni

Kép Megnézem én azt a gépet, ami elött anya üldögél és nem velem foglalkozik :)
Kép addig sírtam, amíg végre megkaptam a szép bögrét :)
Kép És ha már itt van meg is kóstolom :)

Kép

Kép
gabka77

na sziasztok . nagyon jók a taliképek:) dejó lett volna ott lenni.

Lívia már jobban van , még mindig alszik, csak most már én nem kapok levegőt. fáj a torkom, bevan dugulva az orrom és hiába fujom ....

szonjának és líviának viszont egyforma felsője van :D Kép

katka még neked akartam írni. igen jobb is hogy nem mentünk el egyrészt nem akartam ott mindenkit megfertőzni másrészt neki sem lett volna jó náthásan ott lenni. persze vigyázok rá ahogy írtad :D a füle is váladékozott tegnap és rákérdeztem de a doki szerint csak fülzsír. de érdekes mert ha kitisztitom fél óra mulva ugyanolyan.. nem tudtok valamit a fülére? mert szerintem ez nem csak fülzsír

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

lili nagyon édes :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Masut, Zita: Jók lettek a képek, köszi, hogy feltettétek.... :D Masut, most, hogy a Balcsis taliról is tettél fel képet az jutott eszembe, hogy már tudom miért olvasott be tegnap Peti Mártinak.... :roll: :D

Tehuti: Nagyon örültem, hogy megismerhettelek! Meg persze Szonját is! :P

Adryn: A Tatai-tó tényleg nagyon szép, igazi hangulata van. Tegnap reggel, amikor göriztem a tó parton az egészen különleges volt. Még olyan reggel hangulat volt, csak egy-két futóval és biciklíssel találkoztam. A nap még csak kezdett melegíteni, csend volt, a madarak csiviteltek és béke volt. A tó túloldalán erdő van, a fákon még nem látszik az ősz, de a tó fölött már igazi őszi pára van, amitől minden kicsit mesebelien homályos. A szél nem rezdült, magányos kacsa bukdácsolt a vízben és én meg suhantam alvó Petivel és magamba szívtam mindezt a szépséget.
Fényképet nem csinlátam. Ezt úgysem lehet visszaadni egy fényképpel. (Bár Csibbnek lehet, hogy ment volna ;) ) De 10 perc alatt többet töltődtem, mint 10 óra alvással.

Gabka: Én is sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni, de hát jön a betegség szezon.... És az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon szépszemű kis manócskád!
Szerintem is ez volt az utolsó szabadban tartott tali... :(
Képek nagyon jók! Látom Lili továbbra is igen pörgős gyerek! ;)

Kemse: Merre vagy? Napok óta nem írtál. A taliról is hiányoltunk ám!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.09.11 08:17-kor.

Katka

katka22

Gabka
nagyon édi Lili baba!
nekünk is ilyen ajtóink voltak a régi lakásban! :)

talis képek szuperek!

Katka
én egyáltalán nem érzem úgy, hogy görcsölnék... :roll:
persze izgulok, hogy hogy megy Fanninak az elválás, meg persze nekem is furcsa, hogy nem tudok róla mindent, de úgy érzem, hogy nagyon gyorsan elmennek a napok így is, és utána de. megint együtt vagyunk, szóval nem vészes.
az oviról meg azért írtam, mert Kukli kérte...

na ma viszont megvolt az első rossz napunk. reggel nagyon sírt, hogy nem akar menni, persze ez úgy indult, hogy semmilyen ruha nem volt jó, a kabát sem, és mikor mégis felvette, és köszöntem volna el tőle, akkor velem akart menni az oviba (én pizsiben...), ez nem volt kivitelezhető, aztán elkezdett nagyon sírni, így is indultak el... azt beszéltük meg, hogy ma nem kell ottaludnia, megyek érte ebéd után.
hát most megtudtam, milyen ez... nem a legjobb érzés, az biztos...
de tudom, hogy nem lesz baj vele, és pont ezt mondtam, hogy szerintem e hét végén lesz a kiborulás... hát bejött... valahonnan ismerem... :wink:

ezt a kutacs témát még nem olvastam, majd mindjárt.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gabka, milyen kisebb építkezésbe fogtok bele? Szép az a ház! :) De nálatok tali jó ötlet! És jók a képek.

Moncsi, az nem jó, ha váladékozik a füle... Egyébként ha náthás, akkor több a fülzsír is, szóval remélhetőleg igaza van a dokinak. Az orvos belenézett egyébként Livi fülébe, h piros-e? A középfülgyulladás egy csúnya betegség, és gyakori szövődménye a náthának... Pláne, ilyen piciknél. De az nagyon fáj. Nem kapkod a füléhez? Éles hangon sír esetleg? Láza van? Ezek lehetnek a tünetei... Ja, és fürdés előtt egy-egy csepp gyógyszertári paraffinolaj a fülébe szépen kioldja a fülzsírt, nekünk a dokink ezt mondta, mikor a múltkori megfázásnál bepirosodott Samu dobhártyája. És gyakran szívd le az orrát!
Neked is jobbulást!

Katka, jók a képek és a kommentjeid. Jót nevettem :)

Adryn, mutasd meg a dokitoknak a kutacsot és meg fog nyugtatni. De én is úgy tudom, ahogy Gabka is írta. Az a lényeg, h a fejkörfogata nő-e a babónak.
Nálunk egyébként fordítva van: sem Samunak, sem Katababának nem nagyon akar(t) kisebbedni a kutacsa. Samunak 2 éves kora után nőtt csak be, egyévesen még tök nagy volt. Katának is még nagyon nagy, most a védőnő a 6 hós vizsgálatkor mondta is , hogy majd figyeljük. Szóval ez is olyan dolog, amin lehet parázni: ha túl korán benő, az sem jó, ha nem akar kisebbedni, az sem jó...

Na, Kata nyüglődik (orrdugulás valószínűleg), meg Samu is (mert nem vele foglalkozom). Hú, legyen már vége ennek a betegséges időszaknak...

erpé

belenézett a fülébe igen. nem szokott a füléhez kapdosni meg láza sincsen remélem hogy nincsen nagy baj

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé
sajnos még csak most kezdődik... :evil:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszönöm a dícséreteket :)
Szerintem gyönyörű lányom van és nem győzőm összeszedni :)
Tegnap pl, amikor Levi hazajött a bölcsiből, kint maradt még a kertben játszani, bejárati ajtó nyitva volt. Egyszercsak Lili már a lábtörlőn kapírgált :shock: :lol: Szedtem már össze a wcből, fürdőszobából, konyhából és most már a lábtörlőről is. Úgy kúszik, mint egy profi katona :)

Erpé: a teraszt akarjuk hozzáépíteni a házhoz. az lesz egy jó nagy játszószoba a gyerekeknek :)

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?