A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Soha nem kellett figyelnem arra, hogy mit eszem. 50 kg volt a max. súlyom a 162 cm-hez. Hát most meg mindenhol van rajtam fölösleg, de leginkább a has6derék6csípő tájékon maradt ott a zsír. Lehet, hogy mostmár nem kéne ilyeneket egyek ??? De 31. évemet töltöttem idén és sosem kellett fogyóznom..................ez annyira gáááz. És úúúgy utálom a zsírpárnáimat :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
ikoka7

Most nem tudok olvasni :oops: !

Boo!

Csak a fotó-témához akartam írni, hogy látom, szeretitek a fekete-fehér alkalmazásokat :wink: . Én viszont a "szépiát" jobban szeretem, valahogy "beszédesebb" számomra! Bár érteni nem értek hozzá... :lol:

Kép
Kép
Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mission impossible: completed. 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Elolvastam mindent, csak ma férjem nem dolgozott, így apáztunk inkább. :wink:

Boo!

De, túl indiszkrét vagy! :wink: :lol:

Csak ennyit akartam gyorsan írni, majd jövök holnap! :wink:

Kép
Kép
tabati

Dodi!

Te úgy szoptatsz, hogy közben kicsi fiad sapiban van? :lol: Noé még sétáknál is üvölt míg ráadom a sapit...

Nekem is van szopis képem, majd felrakatom... :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziaaa Boooond 8) !

Ikoka!

Júúúj, az nagyon szuper lenne, főleg, hogy halványlila fingom sincs hol van a Normafa :roll: :lol: :lol: . Beszéltem apával, azt mondta persze, bevisz :wink: . (És egyből kérdezte, hogy szoktál-e vezetni, és nem lesz-e baj, és mi lenne, ha a babát inkább itthon hagynám... :lol: . Hát, mondom, az olyan lenne, mint Subaru-találkozóra BKV-val menni :lol: :lol: :lol: .)
Szóval nagyon köszi a lehetőséget, és sztem élünk vele :wink: .
Még egyeztetünk, oké? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati!

Csak az esti szopinál van sapiban, mert fürdés közben vizes lesz a haja, és szárazra törölni esélyünk sincs, hajszárítózni meg nem fogom, így marad a sapi :lol: . De őt sose zavarta, gondolom örül is,hogy nem fázik a feje :wink: . Viszont a hajkefét utálja, pedig az is muszáj, különben méginkább szanaszét áll a séró :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok,megjöttem,visszaolvasok :D
Vendég

Boo!

Hatásvadász, azaz, és én be is kajálom :oops: :lol: :lol: :lol: .
Meg melegebbek a színek és az jobban bejön. A nosztalgia nem vonz annyira, inkább az árnyalatok :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

A NormaFA felfogja az esőt! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A nyilvánosankicsapjukamellünket jellegű szopira én is gondoltam már, de több versenyszámot is kiötlettem mellé, boo anyósának döntőbíráskodásával. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :?
Frissen lefejt tejet nem szükséges megmelegíteni, nem hűl le jelentősen. :wink:
(Felrémlett már előttetek, hogy ha ennyi kismama összegyűlik gyerekestűl, akkor azt hiszik, hogy tüntetünk valamiért? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

kicsidodi! :)

Miért nem tudjátok szárazra dörgölni a haját fürdés után? :?: :roll:
És egyáltalán: egy fiúnak minek fésülködni?! :shock: :shock: :shock: Pont borzasan a legvagányabb. :lol: :lol: :lol: Nem kell mindig eminenskének lenni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tv halkítás: 2 pont. :lol: :lol:

Rigolyák:

kicsidodi: 19 pont
katy76: 19 pont
conversano: 2 pont
agi125r: 6 pont
ikoka7: 3 pont
: 4 pont

Ami még eszembe jutott: az "L" alakú étkezőpadnak a rövidebb oldalára vagyok csak hajlandó ülni. :roll: :lol: :lol: :lol:
Elmenetel előtt mindig kipucolom a körmöm illetve lecsekkolom, hogy nincs-e kilazulva a napszemüvegem csavarja. Ha igen, akkor gyorsan megjavítom a MINDIG nálam lévő órás csavarhúzómmal. :oops: :oops:

Úgy igyekeztem, hogy ne felejtsem el, de volt még valami. :roll: :roll: :oops: :oops: :? :?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.10 22:59-kor.

Kép
Kép
200907?

Hellokitty-s baba édes,Domi hasa nagyon cuki kerek,Dodi nagyfia szép a sapis képen,Bond hol voltál?Én is úgy mentem volna talira,de aznap lesz az oltás.
Betegeknek jobbulást,talihoz jó időt,és szerintem szoptathattok nyugodtan.Én azt tenném.
Nekem is kevesebb a tejem,pont mint Gabi1-nek.Kettőből szopik reggel,délelőtt.Délben tápszer,ovibaindulás előtt szopik egyből,hazajövünk a másikból,fürcsi előtt tápszer,alvás előtt szopik egyből-kettőből,attól függ mennyire éhes.NEM HASZNÁL A MOREMILK,és baromi drága volt... :roll: De meg kellett próbálnom,több is veszett Mohácsnál.
Vendég

Ja,ma is vittem a fagyiba őszibarit,és 3 kanállal beevett a kisasszony is.Le is fotóztam,cuki majszos képek születtek,persze nem ilyen élesek :roll: ,de jók.Meg van sok LILI-LOTTI összebújós is,meg vigyori is.De még csak a fk.gépen.

Szisznek elfelejtettem írni,na,majd holnap,vagyis,ma. :D
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsban!!!

Boo:Neked akartam ma mar irni....az elso heten nekem is ez volt a bajom,mikor meg potlast kapott,mert ugye be kellett indulnia a tejnek,es hat mindenki mondta hogy adjak neki tapot,mert azert uvolt...na szoval irtam is,hogy hihetetlen belpoklos gyerekem van,mert akkor benyomott 100-120 ml tapokat :shock: :shock: :shock: itt huledeztem,es masok is ezen,hogy az rengeteg....Aztan mikor egyik naprol a masikra felfuggesztettem(masfel hetesen),es csak szopi volt,akkor maris eleg volt az amit kiszopott,es jelenleg is 2 orankent szopiztatok!!!!Szerintem most kb.90-eket,neha 110-et ehet,a fejes alapjan gondolom,bar tudom a pumpa toredeket szivja csak le,mint egy gyerek.
A tapszer pedig jol eltomi a gyereket,lassabban is emesztik mint a tejet,szoval semmi gaz ha 2 ora mulva ujra ehes anyatej utan.
Az mas kerdes ha nem kielegito a tejtermelesed,de Miron meg picike,elegnek kell lennie a 90ml tejnek!Csak megszoktad,hogy tovabb van csendben tapszer utan :?
Csak ennyit akartam hirtelen,ezen aztan ne aggodj,ez normalis igy!

UUUUUgy mennek talizni Veletek!!!! :cry: :cry: :cry:
Remelem jovo nyaron osszehozhatjuk :wink:

En siman szoptatnek a termeszet lagy olen....szoktam!!!Le lehet takarni az intim reszeket...a friss anyatejnel nincsen jobb Kuglikam szerint!!! :lol: :lol: :lol: Itt sokan,sokfele helyzetben szopiztatnak(szerencsere)jo latni...en szeretem! :wink: Es mar jol megoldom am,hogy ne tegyem kozszemlere csocsiket :wink: 8)

Lilisgabi:Sajnalom hogy nem hat a kapszula :? plane ennyiert :? :?
Mondjuk ram sincs nagy hatassala tea amit most meg iszok....igyekszek surubben szopiztatni a napokban,hatha.....es vegre uzemel a masik cicim is!!!!
Tenyleg adtal Lottinak oszibarackot???? :shock: Vagy csak felreolvastam???

Bond:Te miben ugykodsz???Jar legalabb 4 pont Neked!!!
-napszemcsi csavarjanak ellenorzese,oras csavarhuzoval valo javitasa miatt!!!
Az L alaku padbol igy nem kell kimasznod.......

Hendegabi:Javulgassatok mar vegre!!!!

Most nem jut eszembe mit akartam meg,nem lapoztam vissza....

Kép
Kép
ancsurti

Ja igen!A babafotokat szerettem volna megdicserni!
De jo hogy jottetek csajok...Marietta,Csibe,Kispiskota...tunderiek a gyerkocok!!!
Iringo is edes,Btondrol is jok a kepek!!!!Remelem nem hagytam ki senkit :oops: :oops: :oops:

Meg-meg-meg fotokat!!!!

Nem akar bufizni Kicsiszar...ebbol lesz a siras majd fel 11 fele :x ....jol beajult csocsin......na varok,lehet hogy eszhez ter.....meg van vacsi a szamara :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Dodi :

Mondd meg Párocskádnak, hogy nagyon sokat vezetek és itt Pesten.Nem vagyok egy Schumi , de nem is a hétégivezetőaki10óratízpercnélfogjaakormányt miközben megfeszülve nézi a kocsija orrát típusba tartozok. Tehát rám bízhatja a kiccsaládot, vigyázok rátok.
Priviben elküldöm a telszámomat. Remélem beférünk a kocsiba : 2 babakocsi, 2 hordozó, ..., de a miénk kicsire összecsukható és hát sok jó ember kis helyen is..... . Amúgy Honda Civic- ünk van, na nem ám az új, '97-es.

Kép
ikoka7

Dodi, Ikoka!
Én vállalom Dodi babakocsiját!

Kép
katy76

Na hol vannak a korán kelők ???

Itt ( X. ker. ) totál be van borulva. Annyira úúútálom az ilyen időt. Ilyenkor már mindig elkezdek parázni a téltől, ugyanis én nagyon fázós vagyok. Gyerekemet majd igyekszem nem az én hőérzetemhez öltöztetni, mert ha ahhoz kell még egy réteg, akkor megfőzöm szegényt. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Ilyen idő várható: http://www.met.hu/elorejelzesek/

Kép
katy76

Kati :

:D :D :D :D :D :D :D ha egyszer mi nők összefogunk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: szerintem befér majd az a verda, de ha gondolod és Dodiék tényleg úgy döntenek, hogy velünk jönnek, akkor akár Ti is jöhetnétek egy előtalálkozóra Újpestre és akkor megosszuk a terheket :wink: :wink: :wink:

Kép
ikoka7

Hát nem lesz kánikula az biztos, úgyhogy biztos van ott valami étterem vagy cukrászda, ha elered az eső vagy nagyon hideg lenne. Bár ezek az előrejelzések nem mindig jönnek be, sőőőt...

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Nos,péntekre mindig hulla vagyok.Ma 1/2 8-kor keltünk mind,Lili,én,és úgy keltettem a Lottit. :shock: Igazából 8-kor szoktunk indulni oviba,na,rohanás,Lilit felöltöztettem,bedobtam a karácsonyos meséjét a lejátszóba,kanapéra leültettem,és odaadtam neki a vödör kakaóját.Lottit felöltöztettem,én is felöltöztem,fogmosás,fej rendbetétel,Lotti szopott 10 percet,mert reggel mindig folyik,és ne menjen kárba.Lili fogmosás,cipő,kocsiba be,és közben beugrott,hogy a dadaus néni Marika,namondom,most vagyok nagy szärban.Kávé ki a szekrényből,rózsaszín kartonpapírba becsomagol,masnit ráragaszt,ráírtam,amit kellett,és indulás.8.20-kor. :shock: Na,gondoltam mi vagyunk az ucsók,nem is kap reggelit.De nem,ma mindenki elaludt.Utánunk még 3 gyereket hoztak.Aztán összesen vannak 17-en.Biztos az idő teszi.Most hazajöttünk ,Lotti szopik,és indulunk a Camponába,olyan Aventes kistatyót venni,ami hőtartó.Nem tudom a nevét,de akkor a forró vizet beletehetném,meg mellé a tápszert,és akárhova nekivághatunk a nagyvilágnak. :lol: Nem bírok itthon ülni. :lol:
Holnap Martonvásárra megyek a 2 csajjal a mamámhoz de.,aztán haza,ebéd,alvás.Du. a Nagytétényi Kastélymúzeumba megyünk Apával,addigra hazaér.Vasárnap meg fel a Mátrába,Sástóra.Imádom azt a helyet.Gyönygyösről kisvasúttal megyek a Lilivel,Lotti Apával kocsival.Mátrafüredre visz a vasút,gyönyörű tájon,legalább kettesben leszek a nagylányommal. Füreden sétálunk,és fel Sástóra kocsival,az 3 perc.Ott a tó,kilátó,eszünk,és hazajövünk.Hazáig alszanak a csajok,és már hétfő is lesz.Jövő hét végig esős lesz,most lehet utoljára jót kirándulni.

Ancsurti:Igen,most turmixolom a gyümiket a hozzátápláláshoz,és viszem a fagyasztóba.De mindig adok neki 1-1 kanállal,de tegnap 3-mal kapott,mert tetszett neki,és már nem is elsőre ette.Már krumplit is kóstolt,kinézi a kaját a szánkból.

na rohanok,megyek a városba a picivel,jó ha 3-ra visszaérünk :D
Vendég

Bond!

Mert rengeteg haja van :wink: ! Nagyon sűrű, tényleg nem lehet! Tök nyirkos marad, és félek, hogy megfázik :? .
Mint a képeken látható, nem igazán ügyelünk a séró jólfésültségére :roll: :lol: :lol: :lol:(amúgy nekem is így tetszik, sosincs lenyalva :wink: ) . Csak a forgóját el szoktam igazgatni, de már olyan hosszú, hogy felesleges, mert ígyis-úgyis feláll :lol:

Ikoka!

97-es :shock: ?!?!? Bele se ülök :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Nyugi,egyből mondtam apának, hogy én bízom benned, nem lesz gáz :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!!

Bond!! Jó,hogy előkerültél,merre jártál? Hát,frissen lefejt tejet biztos nem fogok tudni vinni,mert pont most szopizott Lili és fejtem utána,összesen 20-at tudtam :cry: ,úgyhogy nekem előre kell "dolgoznom". De azt hiszem én is megmelegítem előtte és termoszban viszem. Van egy cukrászda ott a fogasnál,de nem tudom,hogy beférünk-e,sőt. Biztos,hogy nem,mert inkább a kerthelyisége a nagy,belül semmi.Mindegy,reméljük nem lesz sz@r idő.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy, Ikoka!

BotonDodi-mentőakció 8) :lol: :lol: :lol: ! oooolyan édik vagytok :oops: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo :

" csöcs persze tele, gyerek ordít, hogy éhes, anyja bőg ezerrel, aztán kivánszorog a konyhába legnagyobb csalódottságában a vizilófejet csináló tápszert kikeverni Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad " :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: akkor miért nem lefejt tejet adsz neki cumisüvegből :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nekem is volt, hogy Petra a mérleg szerint csak 10 ml-t evett, én ezért hagytam abba a folytonos méregetést.
Próbáld ki legalább egy napra, hogy nem méred meg minden kajánál. Mérd meg este, és legközelebb csak a köv. este.
Az etetéseknél pedig inkább azt figyeld, hogy elégedett-e a gyerek. 2 óra elteltével van, hogy csak megszomjazik, arra elég a 10 ml. És lehet, hogy fél óra múlva meg már éhes.
Ha bealszik, válts pozíciót, picit sétálj vele, büfiztesd közben.
40 perc alatt csak akkor szopik 10 ml-t, ha az idő nagyrészét átalussza, vagy csak tartja a szájában a cicit.
Ezt próbáld elkerülni. Ha attól ébred fel, hogy berakod az ágyába, akkor rakd be. Elkezd sírni, felébred rendesen, és folytathatjátok a szopit.

Vagy a másik megoldás, hogy megtanulod nem utálni annyira a tápszert.

Dodi!
Én is minden hajmosás után sapit húzok Petrára. Olyan sapit ráadásul, ami pont úgy néz ki, mint egy korabeli úszósapka. Olyan vicces benne! :lol: :lol:

Kép
katy76

boo : értem :cry: :cry: :cry: sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
ikoka7

csibe83! :)

Ha megmondod, hogy honnan kapta a nevét a Normafa, akkor én is elárulom, hogy 11-12 körül lenne a tali. :wink: (Hopp! Kiszaladt a számon :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Bond!
Manó eddig nem a homokozóban volt????? :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

hazaértünk,Lotti szopik,végigaludta az egész délelőttöt a kocsiban.1/2 10-kor indultunk,akkor szopott,és most 2-re értünk haza,most szopik. :) Nagyon rendes kiscsaj,imádom is! :wink: Cserébe du.-n akár hisztizhet is. :lol: (de persze nem muszáj)

Boo:Már nem tudok mit mondani,reggel szopti,napközben adj neki tápszert,egy másik fajtát,amitől nem fáj a hasa.Van Humana 1-es banános,na azt csak úgy nyelné,tuti.A Lili azt itta 9 hótól,csak 3-ast,és imádta.Aztán amikor érzed,hogy van tejed,lefejed,és,ha összegyűlt annyi,amennyi 1 etetésre kell,este azt kaphatná.Már csak 2 hónap,és kaphat gyümit,tejpépet,kitartásssssssssssssss! :wink:

Boo:Miért vagy ilyen titokzatos?Írok inkább privit............

mindjárt indunk az oviba

Vettem egy csomó ruhát a piacon olcsón :) ,voltunk a temetőbe apukámnál :cry: ,és taliztam a tesómmal,meg egy nyomdában is voltam,még megyek a Liliért,meg közértbe,és kész.Már csak egy levesfőzés lesz.Csoda,hogy fogy a tejem?..... :roll:
Vendég

katy76! :)

De igen, csak időközben nagyfiú lett és mondtam neki, hogy már ideje kjönni onnan. Majd jövőre visszamehet. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most összevissza. :oops: :oops:

boo! :)

Hagyj a francba minden méricskélést, számolást és úgy általában véve mindent! Ciciztesd akkor és úgy amikor és ahogy kívánja. Beletelik 2-3 napba és felváltva (ha nem együtt) fogtok sírni mind a ketten, de beáll hidd már el!
Pont te nem hiszel magadban, aki ennyire tökös menyecske vagy?! :( :( :( :( :( (Egyedül arra figyelj, hogy ne sebesedjen ki!)
Lehet, hogy fájni fióog neki is a hasa, de ha figyelmesen olvasod a bejegyzéseket, akkor ez mással is előfordult már. Orvosolható. :wink:

nyuszi81! :)

Egy kis Matek: ha 3 napon át minden etetés után fejsz 20-at, akkor mennyi gyűlik össze a talira? :wink:

Rólunk.
Véncsoroszlyadokinénit megjártuk. Hugi 55 centi 3800 gramm. :) Megkapta az első oltását: csak azért nyüszögött egy kicsit, hogy megmutathassa, neki is vannak hangszálai. :lol: :lol: :lol:
Minden okés volt. Kérdezte a doki néni, hogy mosolyog-e időnként. "Ja." Itthon olvasom a kiskönyvét: ki van pipálva a "szociálisan mosolyog" sor. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azóta csak így hívom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kb. 1 hete szeles idők járnak, de a maci nem akar kibújni a barlangjából. De a pocija nem fáj Mancinak, úgyhogy nem is aggódok. 8)
(Ellenben MINDENT elfelejtettem, ami Manóval kapcsolatban akartam mondani, kérdezni. :oops: :oops: :? :? :? Sűrűn bólogattam, hogy persze, jól van a gyerek. Már vagy egy hete akarok neki telefonálni, hogy mégis tudjon már a kéztörésről. :x :x )

Manó kontrollja is megvolt a héten.
A kisebbik csonton már látszik, hogy megindult a csontosodási folyamat, a nagyobbikon viszont 10 fokos szögeltérés mutatkozik az eredetihez képest. Doki néni szerint nem gáz, ahogy nő, majd elmúlik. Ámen! :wink:
Két hét múlva kell újra menni, akkor levágják a gipszet (hacsak addig Manó össze nem töri magától :? :? :? ), és kontroll röntgen lesz.
Ellenben anyámnak akadt egy jó ötlete: Manónak is kéne D-vitamint adni a törésére. Ellenjavallat...? :?: :roll:

Még egy rigolya - de ez még mindig nem az, ami nem akar eszembe jutni :? - : itthon kinytva tároljuk a babakocsikat. Nem szeretném, hogy gyűrött legyen a huzatok, azért mindig leengedem a kocsia alját, kinyitom a kupolát, stb. :oops: :oops:

Jelenlegi állás:

kicsidodi: 19 pont
katy76: 19 pont
conversano: 2 pont
agi125r: 6 pont
ikoka7: 3 pont
: 8 pont (De jó! Jövök fel, mint a talajvíz! :D :D :D :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Lilisgabi!

Nagyon ügyik vagytok :wink: !
Enyémfiam úgy tűnik "fejlődve ugrál" ( :lol: ), mert egész nap a cickón lóg, bealszik, fél óra múlva meg sírva cict követel :shock: . Tudom én, hogy ez ilyen, de délután barátkoznánk Áronékkal (ő a 34. hétre született kisfiú, akiről meséltem :wink: ), és így érdekes lesz :? . Na majd viszek egy raklap tejcsit, csak elég lesz :roll: :lol: :lol: :lol: . Igazán példát vehetne Lottiról :roll: :lol: !
Amúgy Boonál pont az a cél, hogy jobban akarja a cicit, és egy finomabb táppal, csak még kevésbé érdekelné, nem? :roll:

Boo!

Ahogy Gabi írta a banános tápit eszembe jutott, hogy keverj a táphoz egy kis ecetet mondjuk, egyből előbb kell majd neki a cici :twisted: :lol: .
Azt írod, a táptól fáj a hasa, ezért nem tudod lefejni a tejcsit, amitől viszont nem fájna. Ergo két lehetőség van: vagy pesztrálod még hónapokig a fájdalomtól visító gereket, és hagyod pangani a tejcsit, vagy "beáldozol" egy-két sírást, hogy legyen tejcsi, ami megszünteti a további sírásokat :wink: .
Amúgy a legkomolyabban neked is javaslom a saját módszerem:
Bébi hónaljtartásban, szopipárnán cicizik, közbn te a másik cicit géppel fejed (ahoz egy kéz elég, nem?). A helyedben a reggeli szoptatásnl a másik cicit így lefejném, következő etetésnél mehet megint cicre, és ha nem elég neki, vagy lustadick( :wink: ), akkor mehet neki a tejcsi, amit reggelről lefejtél :wink: . Ja és, amelyikből evett, azt is fejd meg egy kicsit! Az csak 4-5 perc, annyit igazán kibír, főleg, ha már jóllakott! Most így kezdek rájönni, hogy lenne neked tejed dögivel, csak Zsiri nem szívja ki, te meg nem tudod lefejni, persze, hogy apad! :evil: Akárki van nálatok otthon (apa, anyud, anyós...), nyomd a gyereket a kezükbe, és húzzál fejni :wink: ! Van ott tejcsi, nyugi :wink: csak megszívod a körülmények miatt :evil: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Témáztatok még a szexről is.
Nálunk se sűrűn volt eddig, leginkább csak vészelhárító jelleggel. :oops: :oops: Apa legnagyobb bánatára mondtam, hogy azért én megvárnám, amíg a doki áldását adja ránk. De én sem örültem, hogy ennyire jellem vagyok. :( :( Erre most 5 percen belül várható volt, hogy beállít faterom. Mondom: "Én nem vagyok ennyire gyors.
- De én igen.
:shock: :shock: :shock: Mit lehet erre mondani...? :lol: :lol: :lol: :lol: Figyelmeztettem, hogy gumival kéne, hiszen eddig 2 alkalomból kétszer lett gyerek.
- Majd vigyázok.
(Mer' az úgy megy... :? Mindenesetre ÉN szóltam...

Szoptatás, amikor már kibújtak a fogak.
Kb. ugyanannyira kell félni a ráharapástól, mint a pasiknak torok köszörülésenél :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na, akkor a holvoltál?ról.

Apa befizetett engem egy 2 éjszakás 3 napos "hétvégére" egy 4*-os wellness szállóba a Dunakanyarban.
Semmi mással nem kellett foglalkoznom, csak a szépüléssel. 8) Helyesebben szólva ez a személyzet feladat volt. 8) 8) 8) 8)
Zselés-tekercselős-hypoxitréneres zsírégetés, szaunázás, úszás, volt minden és a fürdőm sem pukitól pezsgett. :wink:
A gyógymasszőr nem csak a talpamat masszírozta meg, hanem tetőtől talpig úgy átgyúrt, hogy még a szemmozgató izmom is izomlázas lett.Volt indiai, thai, svéd, mindenféle. Az egész világot bejártuk, talán csak Grönland maradt ki. :P
Voltam fodrásznál és volt manikűr, pedikűr, de még valkűr is. :lol: :lol: :lol: A kozmetikus is rendbe tett: a felesleges szőrszálaimat eltávolította, a maradékot pedig szépen megigazította.
Saját dietetikus is kaptam, aki letilott a csokiról. :( De átvágtam: a kozmetikusnál lenyaltam egy kicsit a pakolásból. :twisted: :twisted: 8) 8)
Összességében olyan fiatal, hamvas és kívánatos lettem, hogy szinte visszamentem petesejt koromig, amikor is ha meglátnak a spermiumok, akkor trilliárdnyian fogják magukat rám vetni. 8) 8) 8) 8) :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.11 15:29-kor.

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

köszi Bond a választ :wink: :wink: :wink: :wink:

Dodi,katy,ikoka!
esetleg mi is csatlakozhatunk az újpesti talihoz??mert ciki vagy
nem ciki,de bp-i létemre már nem emlékszem hogy kell menni a
Normafához.van vagy 10 éve,hogy arra jártam és akkor még csak busszal,hisz jogsim nem volt még.

magunkról kicsit:
nekem megjött sajna mára,de egyenlőre úgy néz ki,hogy a gereket
nem zavarja....remélem,így is marad....

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Dodi: Olyan szépek vagytok a képeken :lol: :lol: !!! Apának kb. 1 hónapja mutattam, hogy milyen sok haja van Botondnak, :shock: :shock: :shock: így nézett, és nem akarta elhinni, hogy Boti még csak egy hónapos :D .
Iringó: Igen , jobban van már Domi pocija, és már jó ideje nem is volt véres a széklete :D !
Hendegabi: Remélem már jobban vagytok, gyors gyógyulást kívánok :wink: !!!
Bond: örülök, Hugi, Manó eredményeinek :D :D , wellness hétvége irigy, irigy, irigy :wink: :wink:
Boo: úgy sajnálom, hogy ennyit szenvedtek Zsirivel :( :(

Ja és a talitokra is irigy vagyok, én is úgy mennék……kár, hogy olyan messze vagyunk :( :( .
marietta1982

Bond! Ú,de irigyellek most! Már én is vágynék egy wellness hétvégére,mert mi elég gyakran jártunk mielőtt Lili megszületett,de azt hiszem ez most egy pár hónapra még nem lesz kivitelezhető,hacsak nem viszem el a nagyikat is,akik foglalkoznak a gyerekkel,amíg én kényeztetem magam. Ti hogy oldottátok meg?

Boo!! Szegénykém,tökre átérzem,amin most átmész,mert nekem ugye ugyanez volt. De én még mindig azt mondom,hogy persze jobb lenne,ha anyatejes lenne Zsiri,de akkor sincs világvége,ha tápszeres lesz. Ezen fölösleges idegeskedned. Sajnos Zsirivel nem tudsz mit csinálni,ha lusta.Vagy igen?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szakképzett gondozónők, bébiszitterek voltak. Bababarát volt az egész. :)

Kép
Kép
200907?

Melyik hotel volt ez? A Kipling? Mi majd Sárvárra tervezzük,hogy megyünk,mert nagyon kiváncsiak vagyunk rá,sok jót hallottunk róla.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Boo:Na ez mar aztan tobb a soknal :wink: !!! Zsirike arcat jol tomd meg a cicivel es kesz!!!Tudom-tudom,baromi nehez!!!Es piszkalgasd az arcocskajat,es jo szororsan fogjad,semmi baj nem lesz,en is csak neztem mikor a szopi tanacsado megmutatta mit,hogyan csinaljak......es tenyleg baromi kiakaszto ha uvolt a gyerek,van/volt benne reszem rendesen,de feltetlenul fejd le valahogy!!!!Ahogy Dodi is mondja....bar nekem sem ment egy kezzel :oops: ,de muszaj!!!Nem mehet karba az a minimalis tejgyartas sem!!!!Turelem!Ugy sajnalom hogy ennyire nehez......de vedd ra valahogy......a merlegeles...meg hat na......nalunk tegnap volt kint egy csajszi,aki nover,es gyerekek gondozasaval foglalkozik,6 heteskortol,6 eves korig kisernek vegig.Nagyon aranyos,kedves,sokat beszelgettunk(tolmacs is jelen volt)...o is lebeszelt a merlegrol!Nincs is!Probald meg,semmi baj nem lesz ha hanyagolod....nalunk sem az ehseg miatt van siras(szerencsere egyre kevesebb)......es igen,a tapszer hasfajast okoz,meg jobban mint az anyatej!
Nem akarlak lebeszelni a tapszerrol,csak rabeszelni,hogy probald azt a keveset is beletukmalni,ha kell uvegbol!!!Akarhogyan is,ha nem szopik jol.
Lelekben veled vagyok :wink: :wink: :wink: !

Lilisgabi:Az tok jo hogy bejon Lottinak a barack,de nem tul korai meg igy???8 hetesen???Nem bantasbol kerdezem,tenyleg.....csak nem er ra meg az a gyumiadas egy piciket?(okes,elso babas vagyok.....de a pici gyomra meg eretlen.... :roll: )Nem viseli meg?
En frissen facsart barack-alma levet nyomok,es azt is azert vigyazva.....
Nem semmi napjaid vannak...en is ugy mennek szerte-szana!!!

Bond:Azta mindenit!!!Akkor jol helyre rakhattak!!!Irigy-irigy!!!Szuperfriss lehetsz most!!!
En is be szeretnek nevezni egy jo kis masszazsra,kivan a csipom rendesen...a testszerkezetemrol ne is beszeljunk.....
Tenyleg!Gyerkocok nagyinal voltak?

Most :arrow: ,ebredezes van!!!

Kép
Kép
ancsurti

A legújabbak:
Kép Apával hagytam őt itthon:) Kép Első fürcsi apával!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

A Kipling azt hiszem a Szioni-dombokon van, de a Kolpingról biztosan tudom, hogy Alsópáhokon. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Ennek Hotel Joke a neve. :wink:

Kép
Kép
200907?

Csak nyokog almaban,de mar ideje volna ebredezni.....itt vannak a teli kannak,es csak Ra varnak :lol: :lol: :lol:

Bond:mar olvastam is hogyan oldottad meg gyerkocoket!Az nagyon tuti lehetett!!!!!! 8) 8) 8)

Kuglikam ket napja eroteljes fekvotamaszozasban van!!! :lol: :lol: :lol: En szarra rohogom magamat...azok a nyogesek,erolkodesek...neha ropog a gatyoja is :lol: :lol: :lol:
Annyira megzabalaom!!!!A fejet mar az elso heten emelgette,forditgatta,azota is egyre jobban,de ez a teljes kitolas :shock: :shock: ..es kozben les ezerrel!!!
Annyira sokat mosolyog vegre(amikor nem sir es nem eszik)vigyorog,magyaraz!
Persze tegnap is este fel 10-kor jott ra hogy fontos megbeszelni valoja van velem......ezt jo lenne napkozben intezni,de hiaba....muszaj volt dumcsiznunk!Ja es eroteljes nyaladzasba kezdett!!! :shock: :shock: :shock: Na meg ez hianyzik!Eppen kezdunk fellelegezni,kiismerni mit miert csinal(joesetben)erre nekem nehogy mar fognovesztesbe kezdjen!!!!Igy is harap baromira!Hogy lesz ez igy,ha 3-4 honaposan kibujnak a fogai....
Hat remelem csak viccel!Es ragozik a nyelvevel...nalatok is van ilyen?Imadom kis szarost!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Lányok, most komolyan, nem kéne áttennünka tali helyszínét Újpestre :roll: :lol: ! Mert ezek szerint többeknek is közelebb lenne arrafelé. Tudom, hogy ezt annak idején megtárgyaltuk, de most mégis úgy tűnik.... :roll: .
Főleg,hogy esélyes az "égi áldás", olyan helyet kéne néznünk, ahol nem csak egy 5 négyzetméteres cuki szolgál menedékül (arról nem is beszélvemennyire örülnének, ha benyomulnánk a kocsikkal :lol: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Még ami eszembe jutott az elmúlt napok terméseiről.

Fogamzásgátlás.
Nekünk semmi baj az óvszerrel. Ami abszolút illúzió romboló az előttehelyezzükfelxidővel. A megszakításos verzió: csak azt neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Fényképezés.
Nekünk csak egy hétköznapi digitális van. Vannak rajta olyan funkciók, amikkel vicces képeket lehet csinálni, de a sorozatkép készítő funciója messze nincs olyan booéké. :( :( :( Nekik komyol gépük van.

Manóval még in csináltam szopis "művészképeket", mondván felrakom. De nem mertem. :oops: :oops: :oops: Pedig van színes, fekete-fehér, szépia, kidekorált és mindenféle verzióban.

Ellenben van két -szerintem- nagyon jó tájképem. Feltehetem? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Nem is annyira az a baj, hogy mi hol találkozzunk hanem, hogy a gyerkőcökkel mi legyen? Mert így már elég érdekes képet festünk zárt helyen... :roll: :roll: :roll: Szerintem legyen a Westend kajáldája vagy a tető része, ha éppen nem esik. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Részemről amondó vagyok, hogy boo mondjon egy másik időpontot, ha már ennek is ő volt a szülőanyja. :roll: Boo...?

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?