A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Jó reggelt Mindenkinek!

VÉGRE MEGJÖTT A TÁPPÉNZEM!!!!! :D

Erika:drukkolok!!!!+++++

Mabe:kicsi lánykád nagyon édes,szerintem nagyon hasonlít rád.

Andi:Nem tudsz aludni?Pedig még most kéne pihenni nem? :D

Süti:tényleg meghajtott az érdekes ízű tejfölre a kakaó?

Kata:én szorítok,Lőrinc baba pár napon belül tuti kibújik.

Flora:tényleg csini poci,akárki akármit mond.

Kérdés:az anyaságihoz meg a családi pótlékhoz a papírt jó ha a gépen töltöm ki,utána kinyomtatom és aláírom?Lehet ez hülye kérdés,de van olyan hely a lapon,ahova nem férne be szabad kézzel,amit be kell írni.
Vendég

Süti,rajtad tartom a fél szemem :wink:

Kata,kíváncsi leszek holnap rátok.Van egy kis front,hátha Lőrinc megérzi.

Lina,aludtam volna én,de mint valami bőr beteg,vakaróztam :lol: :lol: Szerintem nyugodtan kitöltheted géppel,az aláírás a lényeg.

Kép
v.andi

Lina, nyugodtan kitöltheted géppel!!! A lényeg az aláírás, én is azt mondom!

Andi, neked semmi szülési tünet?

Suti, görcsölgetsz? Nahát abból nekem eddig egy fél sincs. :lol: De ami késik.....

Kép
kata05

Lina,hurrrráááááá táppénz!!!!!Mehetsz vásárolni.

Nem feltétlenül gondolom,hogy meghajtott a hajnali reggelim,de ha mégis,az csak jó!!!!!

Most fürcsiztem,melegvíz után is érzek pici görcsölést,bár közben Berni is feszeng...........remélem nem csak pszichés.

Andi,ha jössz velem mindkét szemeddel nézhetsz :lol: :lol: :lol: :lol: egyedül nem megyek!!!!akkor visszatartom :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

Lina,az anyaságira is meg a családira is rá kell írni a baba nevét meg a szül.dátumát.Te ezt is tudod már?????Oké hogy Viki,de mi lesz ha az orvos benézte és Miki lesz??????????,

sutimano76

Bár elég borús az idő ,azért locsolok egyet,mert most azt a kis területet elhanyagoltam és nem nő úgya fű ahogy kéne :oops: :oops: Dádádá nekem!!!

sutimano76

Suti, esküszöm ha megmersz szülni előttem, meglátogatlak a kórházban.... Az órát nézném helyetted, rendszer????
Ha visszatartod, akkor van még 17 napod! :wink:

Kép
kata05

Süti:nem vagyok ennyire butus.Csak előre kitöltöttem,amit tudok és majd csak ha meglesz a baba akkor nyomtatom ki.Érted??? :D De remélem Viki marad és nem kukacosodott be Mikinek.Hétfőn még Viki volt. :D
Vendég

Jó reggeltet!

Erika!! Drukkolok Nektek nagyon!!

Süti! Lehet, maholnap szülsz?? Szóval leelőzől... :shock: :shock: :shock: széééééép, mondhatom!! :wink:

Móka! A gázt sajnálom, ez nagggyon bosszantó!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.11 07:22-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kata,semmi olyan,amiből azt gondolnám,ma szülnék :wink: Bár,Sütit nem hagyhatom magára :lol: :lol: :lol:

Süti,itt esett az eső,lehet megy felétek is.Várj még azzal a locsolással :wink:

Én is itthon lettem hagyva,fiúk suli,munka.Én meg megint semmit nem akarok csinálni.Szerintem még alszom is egyet,mert éjjel nem nagyon ment.Tegnap felhívott a volt férjecském.Nagyon kedves volt,érdeklődött,mikor szülök,hogy vagyok :shock: És emlékeztetett arra,hogy Dani milyen pikk pakk megszületett. :oops:

Kép
v.andi

Látod, Andi! Még a volt férjed is aggódik érted!! (Ezt azért kevesen mondhatják el magukról!! ) :) :)

Rita!
Szépek vagytok!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Bex, Boboka, Babcika????

Kép
kata05

Az eső ide is elért,ráadásul pont most kell elmennem itthonról.Na mindegy,ma semmi nem ronthatja el a kedvem. :D

Madar:tegnap nem jöttél,pedig isteni lett a muffin,48 darabot sütöttem.Ha meggondolod magad van még. :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Erika +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Erika, elvileg nekem küld sms-t, legalábbis legutóbb azt mondta ;)

Hasleszorítót
lehet kapni bababoltokban, két fajta is van, az egyik bugyis, a másik öv. Az öv a Kenguruban van már 5ezerért, a bugyit Atinál vettem, akkor volt majdnem 6ezer ft, ha jól emlékszem.
Mabe, naná hogy szép a hasad leszorító nélkül is, hisz a tojáshéj még a sejhajodon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na, de bizonyos életév után, s gyerekszámtól függően kell egy kis rásegítés ;)

Süti, Berni lehet megunta a coop-os tejfölt, s inkább tejcsit lakmározna? :) :) :):) Hogyan görcsöltél az éccaka? Tényleg nézd az órát ;) soha nem lehessen tudni ;)

Kicsi lánykám nem kultiválja az újhagymát.... :oops: pedig csak egy kis vékonykát ettem :oops:

vicger

Kép

Kicsi csajszi megtalálta az ujját, s majdnem bealudt fürdés közben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Kata,sajnos semmi rendszer,még várok........sőt babóka sem ment lejjebb mert gyomrom megint ég!!!!!
Jajj,Andi sem szándékszik még 17 napot várni!!!!!Együtt megyünk megbeszéltük!!!!
Beelőzés,és a többiek akik beelőztek????Miért pont én zavarlak??? :lol: Érzem te is kezdesz türelmetlen lenni!!!!!!

Lina nem azé mert butus vagy,de én erősen elgondolkodtam,hogyha beírom a nevét még a végén mehetek új papírért mert tuti fiú lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Oké ha másért nem hát azért kéne megszülnöm,mert az előbb már egy félcipőbe se ment bele a lábam úgy vizesedik.Az meg hogy fog kinézni,ha mezitláb megyek szülni????

sutimano76

Mabe,ezt én is írni akartam,hogy ilyen fiatalon talán nekem se kéne a hasszorító,de olyan 28-30 éves korom óta már a súlymegtartás is nehezebb!!!!

Vicger,elolvadok..............Luca annyira édes,és ilyen képek láttán még jobban vágyom hogy Berni is kint legyen!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Ezek nem erős,menseszszerű görcsök..........

sutimano76

Sütikém köszönöm Luca nevében :)
Most is vannak ilyen görcseid? Beszéld meg Bernivel, hogy ha neki akar indulni a Nagyvilágnak, akkor hajrá, Te segítesz Neki, Ő pedig segítsen Neked :) Kezdetnek mondjuk rendszereződhetnek a görcsök ;)

enyém összehúzódások alulról indultak, s kúsztak fel a méhcsúcsig közben szépen préselve össze azt.

Jajj, azért ez annyira jó dolog ám! ... kár, hogy elmúlt 8).... Igaz nem feltétlen kellemes dolog egy életen át vajúdni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móka, akartam írni, hogy ez a gáz dolog nagyon gáz!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Basszus tuti meg fogsz szülni a napokban, már csak Murphy miatt is :D Tele vagytok programokkal, na meg gázos a szitu is, fix, hogy beindul a csemete :lol: :lol: :lol:

vicger

Jó reggelt! :) Csak néhány gyors reagálás, mert 9-re jön az asztalos.

Kriszti:
csúcs ez a Luca gyerek :D

Astrid:
ovi nálunk 16:30-ig van, sőt, ha odaszólok nálunk is működik tovább, csak Julcsit miatt akarom tartani azt az időt, amit megszokott, hogy ne azt érezze, hogy a tesó miatt később megyek érte. De megoldottuk ügyesen. :)
Hogy vagy, gyulladás?
35 dkg. :) Mi is ennyit, erre azt mondta doki néni, hogy sok, és ha a következő héten is, akkor kicsit húzzam meg az időket. :shock: :shock: :shock: ... Szerintetek? Mert én azt gondolom, hogy nincs ezzel baj.

Aranynap: Gratulálok mégegyszer, Bogika nagyon szép kislány.

Mabe: Molli meg hozza a formáját. :)

Flora: csini poci. :)

Rita: de jó képek, olyan édesek vagytok, és a fiúk. :D

Lina: muffin ... hát, talán majd a következő sütésből :)

most rohannom kell, mert itt van asztalos. Majd jövök

KépKép
KépKép
madar

Kriszti,nekem nem megy felfelé,csak alhason görcsölget........tán még a köldökig se ér,csak legalul. :( Mondtam én már csak karácsonykor babázok le!!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Kriszti,sok sok ilyen fotót kérünk Lucáról.Annyira édes és szép.Zabálnivalóak a kiscsajaitok.mikor látom a képeiteket,én is elég türelmetlen leszek :)

Süti,ilyen mensis fájáska nekem is szokott lenni,leginkább reggel és este.Rendszer nélkül. :roll:

Súlymegtartással egyet értek.Anno nem okozott gondot 25 kilot Dani után leadni.Na de hol van már a 26-os farmer :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

26-os Andi??????Rám még 18 évesen se jött fel!!!!!

sutimano76

Süti,uzsokit sikerült elérned?

Kép
v.andi

igen,de vv volt,és kérték hogy 9 után telózzak,még várok kicsit,gondolom ha vannak még akkor nem függesztik fel 9-kor a vv-t.

sutimano76

No,ideért az eső!!

sutimano76

Sok szeretettel gratulálok Tündinek Apukának és Lillának! Lotti Isten hozott a nagy világban!

Aranynapnak és párjának is gratulálok Bogihoz!

Lányok, visszaolvastam, de nézzétek el, ha nem tudok mindenre reagálni. Még tegnap este olvastam...
Kata itt vagyok, nem tűntem el, csak a tegnapi napom nem úgy alakult...
Móka nagyon nem irigyellek a gáz miatt! Fürdőkádunk nincs, de egy jó zuhanyzást én is fel tudok ajánlani! :wink: Ismerős ez a férfiúi naivitás :lol: :lol:
Andi, Lili sajnálom a viszketést, nekem csak a köldököm viszketett, de szerencsére elmúlt.
Rita jók a képek!
Floranan, párod tényleg hős, ha bemegy Veled.
Süti tényleg elkezdhetnéd az órát figyelni.
Kriszti ez a fürdetés nagyon jó! :lol:

Erikáékról várjuk a híreket!
bex13

Süti: karácsony??? az hányadik trimeszter is lesz??? :lol:
Eső: húúúú, de irigy vagyok ... de akkor jön majd ide is. :)

Erika: drukkok +++++++++++++++++ Kép

Kriszti:
ez a Luca :lol: :lol: :lol: megint megnéztem. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vicger, Luca kép nagyon jó, mosdóban fürdeted? Mi az a szivacs benne?

Ágyneműt cseréltem, mos a mosógép. Még fel kéne mosni, de az erőm már nem a régi. :oops:

Legkésőbb egy hét múlva este már én is babázom. :D

Kép
kata05

Asztalos elment. Julcsinak akarunk új bútort csináltatni, meg a bejárati ajtót akarom még a fűtés előtt lecseréltetni, de idáig nem találtam meg a megfelelő embert. Olyan sokkoló árajánlatokat kaptam. :shock: Aztán meg volt, hogy megígérte, jön, nem jött ... :evil: na, az ilyen azonnal elássa magát, ha már az árajánlátnál nem pontos, na az nekem ne jöjjön ide dolgozni. De most, aki itt volt elég korrekt ajánlatot adott, jónak is tűnik a munkája és szeptember végére meg is tudna lenni a bútor és az ajtó is. :wink: Este megbeszélem apával, aztán meglássuk.

Hívtam antenna szerelőt is, mert a felső szinten van egy kis gond TV-ileg, jobban mondva antennailag. 3 körül jön. :)

Én meddig addig dolgozom, írok néhány hivatalos levelet, adminisztrálok. És jövő héten neki akarok ugrani a szakdolgozatnak. :wink:

Éjszakánk ma is jó volt. Veronika 2:10-kor kelt felt, kaja 2:35-ig ... aztán még kicsi simi, puszik, dajkálás, kis gögicsélés és 2:50-kor már aludt is ... szerintem én pedig az azt követő ezredmásodpercben ... és szunya reggelig, 6:30 körüli ébredéssel. :lol:
Ja, és tegnap elmaradt az 5-6-ig tartó sírás. :D :D :D

Süti asszem, Te kérdezted, apa most itthon, illetve napközben dodoz, este-reggel itthon. Ilyenkor Ő viszi reggel Julcsit oviba. Jövő héten viszont megint elutazik bő egy hétre, aztán egy hét megint itthon és egy hét megint kint. Sajnos neki az ősz mindig nagyon munkás, verseny szezon, szervez is, versenyez is ... de hát, ezt tudtuk, erre készültünk. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar,hányadik?????Nem is tudom.

Kata,én is abban reménykedek,hogy a szülinapomon már babázok!!!!!

sutimano76

Akik szültetek már, ti mit hallottatok, állítólag eltörölték az ingyenes csipő, koponya hasi ultrahangot a babáknál.(amit 6 hetes korban végeztek)?! csak nagyon indokolt esetben csinálják meg, amúgy meg elég drága....

Kép
kata05

Tényleg Kata. :lol:

KépKép
KépKép
madar

Kata: én pont most kértem, kaptam rá időpontot és nekünk ingyen lesz. Nem hallottam róla, de majd rákeresek a net-en.

KépKép
KépKép
madar

És hol?

Kép
kata05

ja, és nem vagyunk a nagyon indokolt eset kategória. :D

KépKép
KépKép
madar

Gödöllőn. Telkiben 78.000,- Ft-ért csinálják. :evil: Úgyhogy maradtam Gödöllőn. :)

KépKép
KépKép
madar

Hát,nem semmi utazós a párod Madar,az se jó nekem hogy apika hazajön eszik alszik,de ezt a sok távollétet én nem bírnám!!!!

Asztalos.....nem könnyű jót és megbízhatót találni,remélem ez tényleg bejön!!!!
Antennaszerelő...++++++++++na azért még drukkolhatunk!!!

Éjszakátok nagyon szupi,jó kilány Veronika,puszi a buksira!!!

sutimano76

Húúú, süti, tényleg, nem sokára szülinapod van. :)

KépKép
KépKép
madar

Bex,de jó hogy előkerültél,tegnap este hiányoltalak,csak az álmosságtól már nem látta kettőig,így el is felejtettem írni,hogy rég voltál!!!!!

sutimano76

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 78.000 :evil: :evil: !

Na a Tűzoltó utcában kb 15000 Ft.Na de akkor is......
Ne legyen senki indokolt kategória, de miért kell valamit megszűntetni? :evil:

Kép
kata05

Süti: kösz, átadom neki. :)
apa: megszoktam, így ismertem meg, bár akkor sokat mentem én is vele, de mindig tudtam, hogy apa munkája ilyen ... viszont nem panaszkodhatok rá, amikor itthon van, akkor nagyon rendesen kiveszi a részét mindenből, igyekszik sokat velünk lenni. :)

KépKép
KépKép
madar

Kata: egyetértünk ... és gondolom a kérdés költői volt ...

KépKép
KépKép
madar

Andi,11-re kaptam időpontot.......mondták,hogy sokan lesznek,du felhívom dokit,hogy hozzá utána kell-e menni,és akkor majd meglátjuk hogy össze tudunk-e futni!!!

sutimano76

Hát az....költői! :D

Kép
kata05

Csecsemőszűrés: most láttam a net-en, hogy a Hepinet is csinál, 6.900,- Ft, visszaétrőknek (pl. volt 4D-n) 1.000,- Ft kedvezmény.

http://hepinet.hu/site.php?akt=5

KépKép
KépKép
madar

Jóóóóó reggelt!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek!!!!!!!!! Mírát ma délután kiengedik a kórházból!!!!!!!!!! Kép igaz haza nem jöhet még min. 3 napig... öcsi miatt... de legalább már nem azon a rusnya helyen kell lennie, hanem szépen jó kezekben mamiéknál!!!! Már reggel óta ezen bőgök... örömömben. Minen eredménye jó lett már... a vírus pedig ROTA volt :twisted: Pont emiatt volt fél augusztusban lezárva a szülészet... Gondolhatjátok mennyire lett utána kifertőtlenítve! :twisted: :twisted: Grrrrrrrrrrrr.... NA, de már túl vagyunk a nehezén. Este végre apa is itthon lesz és kezd helyreállni szépen lassan a kiscsaládunk. Én olyan boldog vagyok, hogy azt el se lehet mondani!

Madar, éjszaka miatt iriiiiiigy lenni. Ákos sztem lenyelt egy vekkert :roll: Pont 3 óránként követelte a cicit... Ami ugye azt jelenti, hogy max. 2 órákat aludtam... De még ez mindig jobb, mint mikor órákon keresztűl cicizne... Az az egy szerencse, hogy tudom ez csak a kezdet és ettől csak jobb lesz.
Látom, te meg pörögsz megint. :lol:

Süti, sztem se ártana, ha nézegetnéd az órát... Mert ha már van benne rendszer.... akkor már kanyarodsz rá a célegyenesre. ;) Nekem is először csak a keményedésekben volt rendszer... akkor még semmi mensiszerű szúrkám nem volt.

Erikának mennek a drukkok! +++++++++++ Ő kit értesít?

Kép Kép
manósziget

Kata,esetleg érdemes a Madarászt megkérdezni.Én sem hallottam,hogy megszüntették volna,de még a 15 ezer is sok :roll:
Kata,azért ne akarj mindent egyszerre :wink:

Madar,jössz még nekünk képekkel :wink: :wink: Hogy bírod,hogy párocska ennyit utazik?Értem én,hogy munka,de én olyan rosszul viselem,ha nincs.Veronika igazán jó kislány,hogy evés után visszaalszik.Asztalost nehéz találni,de ha kell,tudok egyet én is :wink: Nálunk ő csinálta a konyhát.

Én is fészkelődöm.Rendbe tettem az egyik gardrobot,most pici pihi,utána porszívás,felmosás

Kép
v.andi

Kriszti, nekünk is illlen szivacsunk van. Úgy látszik az a pihe-puha vmi naggyon kényelmes lehet a sejhajuknak, mert Ákos is teljes áhítattal kiterül a kádban. :lol:

Kép Kép
manósziget

Laptetűűűűűűűűű!!! (az enyém)

Kép
v.andi

[quote="v.andi"] írta:v.andin is fészkelődöm.Rendbe tettem az egyik gardrobot,most pici pihi,utána porszívás,felmosás

Már ideje is lenne, ha újra nekiindulnának a babócák! ;)

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?