Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap egy giga várakozási idő után jutottam be Apánkhoz.
Szerencsére jó hangulatban telt az idő.
Megismerkedtem Sajó Jucusával.
Mennyire sokat számít a személyes benyomás!!
Jucus, a bemutatkozó írásaidból nem egy ilyen belevaló , jó kedélyű nőcit képzeltem a hozzászólás írójának!!
Én már azt is tudom, hogy lemondtad az utazást. Remélem a kenet eredmény is negatív és indulhattok. Azt mondom, hogy továbbra sincs mitől tartani ,szerintem simán veszed majd a szurikat, vvételeket, és semmiképpen ne hagyd abba a teniszt a műtétig, sőt, az utazás helyett vigasztald magad dupla órákkal

)))
Találkoztam még D-vel is , (ne akartam kiírni a neved), együtt volt az előző puntionk, transzferünk, és ő is 6 hónapot hagyott ki, és pont tegnapra kapott időpontot és hajszálra együtt megy a ciklusunk még most is.
Szóval Julcsika nem tudom mikor voltál ott soron kívül, de nem unatkoztunk a várakozás alatt.
Viszont TE vigyázz magadra. Nem lenne jó, ha kórházba kéne vonulod. Tarsd be Dévisz minden utasítását, inkább túl aggódja Ő a dolgot, mint hogy Neked kelljen aggódni.
Na szóval Dévisz tudtán kívül betartatta a fogyókúrát velem, mert a reggeli kávém után 6-kor sikerült enni ,már hangosan korgott nála a gyomrom.
Nekem a májfunkcióm már egy éve nem tökéletes. Kicsit több az érték. A háziorvosom (belgyógyász) szerint nem rég vitték lejebb a max. értéket , régi szerint alig magas,nem vészes a bromokriptintől lehet, persze Apánk megint elmesélte a rémtörténetei közül az ide vonatkozót, szóval keresek egy hepatológust.
Privát doki kéne , ha vki tud segíteni hova forduljak ahol egy héten belül fogadnak megköszönöm!
Ebben a ciklusban nem szedtem a bromot, tehát teljesen felborult minden, csak akkor kezdek így ebben a hónapban, ha lesz elég tüsző.
Sajnos most nem jött a férjem velem, csak mire kijöttem addigra ért oda. Először nem örültem neki, de Szimbának üzenem Apánk sokkal felszabadultam, viccesebb, ha nincs ott még egy férfi.
Na jó azért, ha lehet máskor együtt megyünk.
Megkérdeztem a H1N1 -et, azt mondta, ha lázas vki akkor le kell amúgy is állítani a stimut, de magára a vírusra legyintet és azt mondta fel van fújva a dolog. (gyógyszergyártoknak is meg kell élni)
Persze, hogy kismamáknak ajánlja-e az oltást azt nem tudom.
Én nem adatnám be, nálunk a családba mindig az lett csak beteg, aki kapott oltást.
Meli, Kata,
továbbra is legyetek pozitívak , gondolok rátok!
Szimba,
neked pedig sok erőt kívánok a műtéthez, és fájdalom mentes gyógyulást!!