A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,11-re kaptam időpontot.......mondták,hogy sokan lesznek,du felhívom dokit,hogy hozzá utána kell-e menni,és akkor majd meglátjuk hogy össze tudunk-e futni!!!

Van rá esély,mert én 3/4 vagy 1 óra csúszásokkal kerültem be NST-re
Nem tudom,hogy a 10 órás időpont az az első e.Ha igen,akkor nem biztos.Remélem azért sikerül.Még nekem is kell keresnem valakit,aki elvisz.

Kép
v.andi

Kriszti,Mano,ez a szivacs,amin a babák fürdenek,az ez?

http://www.zsibvasar.hu/estatic/html/po ... 359.jpg%27

Kép
v.andi

Manó: nagyon örülök Nektek, hogy Míra rendben. :) Tényleg sokkal jobb lesz és gyorsabban el fog most már telni ez a 3 nap. Úgyhogy most már Te is mennyugi!!!! és tessék enni rendesen!!!
Julcsi nekem sem volt egyszerű eset, ezért most nagyon értékelem ezeket az éjszakákat. De hát, tudod, tényleg innentől csak jobb lesz.
:wink: Ákoskáról képet kérünk, még ..

KépKép
KépKép
madar

Manó,nagyon erős lánykád van.Nagyon örülök,hogy végre kiengedik.A mamánál is biztos nagyon jó dolga lesz,sőt.Gondolom lesik minden kívánságát.Ti mikor találkozhattok vele?Szigorúan 3 nap?

Kép
v.andi

Andi: asztalos, kösz. Ha elakadok, sikítok.
Apa: hát tényleg az első pillanattól, ahogy megismertem így éltünk, hogy ennyit jött-ment, és ennek már 13 éve. Persze néha nehéz, hogy nincs itt, de ha valamit meg akarok vele osztani, nem várok arra, hogy hazajöjjön, azonnal írok neki, hívom ... és próbálom a dolog pozitív oldalát is szem előtt tartani, így többször érzem, hogy mi lenne, ha nem lenne, és várom, várjuk haza ... nagyon ... Biztos más lenne, ha azt szoktam volna meg, hogy minden este itthon van és utána áll be egy ilyen változás ... én így nem érzem, hogy ez nehezebb lenne ... :D
Tudom, képek. :) Már nem is merek ígérni, csak majd jól megleplek Benneteket. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar,ha ez így van a kezdetektől,akkor valóban könnyebb átvészelni az apamentes napokat.Nálunk is kezdettől fogva így van,de hamar megszokom,ha itthon van. :) Én bírom a meglepetéseket,várom :wink: :lol: :)

Kép
v.andi

Tegnap 8 után kicsivel értem fel az sztk-ba. Már nem voltak sokan, de ettől függetlenül odaálltam az ajtóba, amikor kinyílt és mondták a sorszámot engem is behívtak. De a papírom még nem volt ott, ezért a nő bement érte. Aztán ahogy az egyik nővér végzett mondta, hogy oda foglaljak helyet. Előttem álló idősebb nő indult volna, de megfogta a karját, hogy először a kismamát ültetjük le. :lol: :lol: Csak néztem :shock: , jól megcsapoltak, nem is tudom hány fiolával vettek le. De hamar végeztem, lementem a kocsiba és volt még 3/4 órám a CTG-ig. Persze fiam beindult, gondoltam tutira addigra abbahagyja. Ettem vaniliás karikát, meg almát, biztos ami biztos, mert azt szereti. Megcsinálta a terhesgondozást és utána tette rám a vackot. Mit mondtam? Nem nagyon mozgott... megint ettem almát, piszkálgattuk a csajszival felváltva, így sikerült mozgásokat produkálni. Közben meg a csajjal jól elbeszélgettünk... Olyan furcsa szitu volt, mert emberekkel foglalkoztam mindig is és időnként már nagyon terhes volt, hogy minden bajukat rám zúdítják, de ott én álltam a másik oldalon. De nem számít... ott feküdtem és elmondta az életét... Nem tudom miért nyílnak így meg nekem az emberek!!! Nem értem.
Végeztünk, dokihoz át. Tök jó kedvük volt. Panasz van? Mondtam az ujjzsibbadást, de Mónika már mondta, hogy szülés után ez is elmúlik. Rámnéz: kit érdekel? :lol: :lol: Viszketek. Hát vakaródzon! De kit érdekel? :lol: :lol: Ja, hogy ott viszket, nem baj, vakaródzon ott is..., a kislányok is szoktak... Mi meg az aszisztenssel megállapítottuk, hogy a kisfiúk meg morzsolgatni szokták... :lol: :lol: Akkor mondom neki, ja, a nyákdugó egy része is eltávozott.. -Kit érdekel? Különben is van még 2 hete. -Nincs 18-a az jövő hét. -De itt 26 van... -De én meg 18-at mondok. Szóval baromi jó hangulatban telt a pár perc és nagyon hamar végeztem. Amin meglepődtem, hogy hétfőn lesz még uh. Aztán csütörtökön megint CTG.

Eddig volt jó a napom. Aztán sikeresen elcseszték. Már fáraszt a vezetés, anyuékhoz mentem, dumáltunk, aztán eszembe jutott, hogy a férjemet nem hívtam még, hogy végeztem. Kár volt... Jól elszúrta a kedvemet. Mert a bátyja megint talált egy kocsit és lehet el kéne menni vele megnézni. ..... Évek óta ezt játszuk márciusban pl. balatonon voltunk romhalmazt nézni... mert ezek már nem nevezhetők autónak. Én meg kiakadtam, hogy alig vagyunk együtt, hétvégén is ugye dolgoznak apuval, oké, hogy a mi kerítésünket csinálják, de EGYEDÜL vagyok mindig. Én meg már nem bírok, akarok egyedül lenni. Elegem van a bátyjából, hogy mindig kitalál valamit és miért most kell, bármelyik nap elindulhat a dolod, miért kell még ilyenkor is... Most épp Vác. Aztán mondta, hogy az apja jön ki hozzánk mert hozza a szegélykövet. Én nem megyek haza. Nem is kell, lerakja az udvaron és kész. Én bőgök, mert elegem van mindenből. Nem telik el pár perc és após hívja anyut (2 telóm van és nem tudja csak az egyik számomat) :wink: mert jönne ki és mikor jövök haza. Mondtam anyunak, hogy le..arom, nem jövök haza. Anyu mondja neki, hogy nem megyek, mert nemrég végeztem a dokinál és pihenek. Nemoká csörög a telefon, párom az, hogy az apja jönne ki és mikor megyek haza, mert ........ én meg kiabálva elmondtam, hogy anyu most beszélt az apjával, nincs fél perce és nem megyek haza és hagyjon békén az egész családja vele az élén, ha nem képesek megérteni..... a többire nem emléxem pontosan :oops: .
És ettől persze megint én éreztem magam rosszul, hogy szegénykém megint ott van középen én meg leszúrom. És gondolhatjátok, hogy HP vagyok, lehet. De ilyenkor már csak megengedhetem magamnak :?: és az a baj, hogy mióta ismerem ez megy. A bátyja ugráltatja, az apja meg igyexik mindenbe beleszólni... Soxor veszekedtünk már ez miatt.
Lelőttem magam.... bocsi.
bex13

Olyan jól vissza sikerült bújnom, hogy eddig aludtam. Azt hittem már van valami hír Erikáról.
Fizetni kell a csípőszűrésért?! pfff... nincs hozzáfűznivalóm.
Manó :) :) :) :) Nagyon örülök, hogy Mira meggyógyult, most aztán nagy lehet az öröm!!!!! A kis lurkók mindent kibírnak, csak a mi lelkünk sajog bele :)
Én is néztem auchan-ben ezt a szivacsot, asszem 900 Ft.- körül volt, hozzá volt rakva két kis szivacska, egy halacska és még valami más forma. Gondolkodtam rajta. Azt mondjátok szeretik a babák, lehet, h legköz hozok egyet.

Kép
lili34

Hát Andi, gondolom azért kell a min. 3 nap, hogy tutira ne legyen gond és Ákos ne kapja el. De ha már ennyit kibírtam nélküle (mert ugye az e hetihez hozzáadom a múlt hetet... ez a pár nap már semmiség... max. többet skype-olunk. Az biztos, ha egyszer hazajön egész nap nem eresztem. :oops: És ha kell inkább vrok még 3-4-5 napot, csak nehogy mi váltsuk őket öcsivel a kórházban...

Kép Kép
manósziget

Bex :? :? Nekik is meg kellene érteni, hogy senki másra nem vágyunk ilyenkor már, csak Apára (magamból indulok ki). Nem hiszem, hogy vissza kellene fogni magunkat, ki az indulatokkal!!!!!!!!!! Most már csak az van vissza, hogy a falhoz vágsz egy tányérkát, és jól kibőgöd magad!

Kép
lili34

Manó, nagyon örülök!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lili, visszafogtam magam.... tudnék még oldalakat teleírni....... a tányér és a pohár szent nálam! Pohármániás vagyok! :lol: :lol:
bex13

Bex,hívd fel a párod családját és kérd meg őket hogy az eljövendő min.fél évben tartsák tiszteletbe,hogy sokkal fontosabb dolgaitok vannak,és neked az utolsó napokban csak a picire és a férjedre van energiád!!!!

Manó,jajjjj de jó,hogy Míra gyógyulgat,nagymaminál megerősödik és pár nap múlva már együtt lehettek!!!

Andi...
[quote]M írta:ég nekem is kell keresnem valakit,aki elvisz.
,ezt még nekem is meg kell oldani!!!! :D

sutimano76

csajok a HTLM-t hol lehet engedélyezni,mert a profil be van állítva hogy engedélyezve,de még se tudom használni

sutimano76

Madar!

Hát én nem cserélem le a nyugodt, békés, elégedett csillagvirágomat egy ordító babára csak azért, mert húzom az időket. Amúgy meg hova? Dóra nem eszik 1,5 óránként.
Ugye anyatejes babáknál az első időben jelentős lehet a súlygyarapodás, ami később viszont csökken (attól sem szabad majd megijedni, ha később meg nem hízza meg csak a minimumot).
Nem vagok oda a súlykérdésért (leközelebb 1 hónaposan viszem, akkor lesz mérve), most is csak azért örültem neki, mert még úgy mérték a kórházban, hogy esett a súlya, és az azért fontos volt, hogy tényleg elkezdődött-e a súlygyarapodása (bár látszólag igen), és a tej is elég.
(Kicsit rossz, hogy az anyukákat sokszor mindenféle helyzetben piszkálják, akkor is ha sokat hízik szerintük, akkor is, ha keveset. Pedig annyiféle baba van, nem lehet sablont rájuk húzni...)
A mellem javult, az egyik gyakorlatilag meggyógyult (még picit fáj, amikor rászív, de nem tudom eldönteni, a szíváserősség miatt, vagy van még valami picike seb), a másik még azért javulhat, de már az is jobb. Még egy gondom van, hogy nem tudtam minden csomót kiszopiztatni.
Julcsi elhozatala valami eseményhez kötödik (ébredés, uzsonna) az oviban? Azaz észrevenné, ha később mennél picivel?
Egyébként szerintem érdemes lazán kezelni a dolgokat, ne ragaszkodj te se hozzá, hogy minden úgy marad Julcsi életében, mint eddig, ne vedd katasztrófának, ha valami változik. Csak beszéld meg vele a dolgokat. Nálunk minden gyereknél újabb és újabb változások vannak, nem elkerülhető. Pl az én gyerekeimnek egy bizonyos szám után már nem volt olyan, hogy biztos ágyban alszik délután 1-3-ig. Gyakran aludtak autóban, mert épp menni kellett a másikért. De olyan is volt, hogy a másik várt az oviban, mert a pici aludt el itthon a kanapén. Mindenkinek rugalmasnak kell lennie folyamatosan...
Asztalos: be kell valljam, én eddig eggyel találkoztam, aki időre dolgozott, de ő nem volt olcsó. Viszont akkor döntöttünk mellette, amikor az a bútor, amit a gyerek 6 hetes korában megrendeltünk egy másiknál, még 3 hónapos korára sem készült el (és a bútor egy része a mosogatógépünk beépítése lett volna, azaz eddig nem tudtuk használni, pedig pont azért vettük, hogy tehermentesítsen a mosogatás alól, ehelyett nézhettük becsomagolva, és mosogathattunk egy picibaba mellett).

Manó!

Éljen!! :):):)

Szűrés: a védőnőm is mondta, hogy már nem ingyenes. Nem a csípőszűrés, az az, hanem a többi (koponya, hasi, csípő UH).

Astrid

Kép
astrid

HellóHalló!!

Nagyon termékenyek voltatok hajnaltól kezdve:D:D

Lili, Andi
szörnyű lehet a viszketés :evil: :evil:

Süti, tejföl kakaó brrrrr:) akkor most drukkoljunk, mármint a szülés miatt??:)

Vicger, murphyt vasárnaptól várjuk...:)

nincs gond, ha kimaradnak a programok,.... esküvőre szívesen megyek, de távoli emberke, valószínűleg ők is meg mi is túléljük egymás nélkül az életet, de a dokim vasárnaptól szabad:)

ma meg csúnya lenne, ha a borfesztivál közben elrángatnám, de ez is megoldható lenne...

a lényeg, h eddig visszafogtam magam, h készüljek, meg átgondoljam ,meg blablabla, s meguntam, úgyh inkább programozok:D

Luca, annyira tündéri!!!!!!!

Bex nekem a zuhany tökéletes lenne:D:D
a családot kapjuk, nem választhatunk ilyenkor már... főleg apa családját nehéz kivédeni.. háborogj nyugodtan, utána jobb szokott lenni!!:):)

Madar szupi iccaka

Manó, de jó de jó:D hamarosan család egyesítés:D

Erika, mizu?????

Kép

Kép
móka:)

Astird: de jó, hogy javult a gyulladás. :) Egyébként nem gyulladás nélkül is az első pár szívás ... hát, igen csak fájdalmas, de ez Julcsival is így volt.
súlykérdés - egyetértünk. Én is azt gondolom, hogy inkább nem cserélem le a tündéri, kiegyensúlyzott babót egy panaszkodó bébire csak azért, mert az első itthon töltött héten közel 40 dkg-t gyarapodott. Egyébként - annak ellenére, hogy van itthon mérleg - én csak hetente egyszer mérem. Pont ma mázsáltam megint és kiderült, hogy papírforma, most nem is hízott annyit, csak 12 dkg-t. Úgyhogy elégedett lehet a doktor néni is. Egyébként meg, ha többet hízott volna, akkor sem hiszem, hogy követtem volna ebben a kérdésben az instrukcióit. :wink: Egyébként Veronika is magától is 3-4 óránként eszik nappal, éjjel pedig csak egyszer eszik.
Julcsit az uzsonna után szoktam elhozni. De igazad van, beszélgetnem kell vele, hisz nem csinálhatunk azért úgy, hogy semmi se változzon, hisz az életünk megváltozott, megváltozik azzal, hogy lett egy hugicája, tehát némi változást tolerálnia kell. Egyébként is igyekszem a korábbi kis külön programjait megtartani és azokon nem változtatok, de neki is figyelemmel kell lennie valamennyire rám, ránk, a tesóra. Szóval, kösz, igazad van, beszélgetni fogok vele erről. Egyébként erről is azt gondolom, hogy valószínűleg Ő könnyebben veszi majd, mint azt én gondolom, én parázom túl ezt a kérdést. :roll:
Asztalos - remélem, megtaláltam az én emberem. Majd beszámolok róla. :)

KépKép
KépKép
madar

Jaj, én most olyan mérges vagyok!!! :twisted: :twisted:
Megjött Dóra TAJ-kártyája, először tökre örültem, mert tényleg hamar megküldték. De amikor megláttam! :twisted: Sikerült elrontaniuk a nevet rajta, és nem tudom, az anyakönyvén mi van, ha az is rossz, hát nem tudom... (És akkor valószínű az adókártya is rossz lesz.)
Az apukája vezetéknevére készítették el, nem a kettős vezetéknévre! :(:( Nem is értem, pedig a belügyes engedélyt is direkt bevittük az anyakönyvezéshez. Hivatalosan a többi gyerekről is tudniuk kellene, és hogy néz ki, hogy van 4 gyerekem kettős vezetéknévvel, és egy meg apukája nevén van.
Na, közben beszéltem az anyakönyvvel, és tényleg apuja nevére anyakönyvezték. Merthogy a a belügyes engedély egy korábbi gyerekre szól... Ja, hisz az tök normális, hogy az egyiket Kissnek, a másikat emg Nagynak anyakönyvezzék.
(Tök jó, hogy ők maguk nem ismerik a jogszabályokat: CSJ. Tv. 42: "A házasságban élő szülők valamennyi, a házasság fennállása alatt született közös gyermekének csak azonos családi neve lehet.")

Astrid

Kép
astrid

Manó! Milyen jó, hogy Míra meggyógyult és mostmár megnyugodhatsz, pár nap múlva találkozhattok!! Étvágyad is biztos jobb lesz ezután! :wink:

Bex! Hát nem irigyellek a férjed családja miatt!!
Nálunk is most még mindig az a téma (anyós jelöltöm), hogy a baba, ha 2 hetes lesz, akkor már vihetem-hozhatom, majd a családi banzájra hozzájuk stb.... Erre mondom neki, 6 hétig semmi cipelés, otthon lesz (max lemegyünk levegőzni)... nem akarja ám megérteni... :evil: Meg hogy jövő héten itt lesz ő velem, hogy ne legyek egyedül... Mondtam neki, hogy köszönöm, nincs nekem semmi bajom, tök jól el vagyok egyedül... Tiszta ciki volt... :roll:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,neked nem akar a dokid amniot csinálni?????

sutimano76

gondolom Erika már lassan csak megszült,vagy lehet nem jött be az indítás?????

sutimano76

Sziasztok!

Ismét lemaradtam oldalakkal... Manó (sok gyógypuszi Mírának! ) és Kriszti születéstörténetét olvastam... hüpp-hüpp-hüppp annyira jól leírtátok, hogy sírtam....
:oops: :oops: :oops: :oops:
Sajna nem bírok reagálni....

Leírtam én is az enyémet... :oops: :oops: :oops: :oops:

2009.09.01-én 23:17-kor született Dóra, végül császárral.

Hétfőn be kellett mennem egy vizsgálatra a kórházba... és amíg a dokimat vártam felment a vérnyomásom 160/110-re... és nem láttam semmit... azonnal elvittek a szülőszobára nst-re... Az nst jó lett a vérnyomásom pedig nem akart lemenni... ezért bent fogtak... :( és kaptam egy csomó bogyót... egyfolytában aludtam... :( Nagyon fájt a fejem... :( Másnap (1-én) elküldtek ultrahangra... minden oké volt... utána megint nst... ami már nem volt valami jó ... :( (de szerintem a sok vérnyomi csökkentőtől... a babó is kapott belőle... és ő is bealudt... jóhogy nem akart mozogni... :( ) Nst után a főorvos úgy döntött, hogy indítani kell, mert hipertóniás lettem, vagy mi a sz@r... aztán fél kettőkor kaptam egy infúziót... és onnantól már szülőszobán voltam... egy óra múlva Viktor is megjött és velem volt... (Mikor a szülőszobára vittek... akkor szóltam neki, hogy most kapok valami infúziót... de nem tudok semmi mást... és akkor rám szóltak, hogy azonnal kapcsoljam ki a telefont, mert ott nem lehet használni... így szegény férjecském semmit nem tudott... de mégis gyors elindult a melóhelyről, mert megérezte, hogy "gáz" van.... ) Igenám... de a vérnyomás csökkentők hatására én szinte csak aludni bírtam... Viktor ébresztgetett, hogy ébredjek már fel... szülünk.. vagy mi?! Nevetgéltem... beszélgettünk... nem éreztem fájást... aztán este 9 fele burkot repesztett a dokim... na mondom innen már nincs vissza út... de Dóra baba csak nem akart lejjebb jönni.... nagyon fent volt a feje... de akkor már nagyon fájt... :( Fél 11-kor a doki szólt, hogy hívta az aneszteseket... császár lesz... nem kockáztat.... bekötötték az infúziót ami a műtéthez kell.... aztán csak jöttek a fájások... és várnunk kellett... felvittek a műtőbe... az a rész szőrnyű volt... mert már nagyon fájt...
Megkaptam végül az érzéstelenítőt... húúúú nagyon féltem, hogy nem fog hatni és érezni fogok... de nem éreztem semmit, vagyis fájdalmat nem! Mikor kivették Dórit... megmutatták... háááát sajna nem tudom milyen simán szülni és az érzés, hogy látod hallod a kisbabád... de ez az érzés sem fogható semmihez... :)
Elvitték... megvizsgálták... hallottam ahogy mondták, hogy 10/10-es apgardos... aztán hozták egy puszira... és már vitték is apukához.... :) engem pedig összevarrtak...
6-án vasárnap hazaengedtek minket a kórházból... azóta itthon vagyunk... és ismerkedünk egymással....

3700 gr 55 cm-el születtünk... :) a kórházból 3500 gr jöttünk haza... és tegnap 3860-at mértünk.... :)

Nagyon sokat alszunk... szinte midig... de most két napja éjjel pár órát fent van... és nem tudjuk mi baja... olyan mintha a hasát fájlalná... félek, hogy valami nem jót eszek....
Nincs valami listátok, hogy mit szabad enni és mit nem?

Most mennem kell, mert a kisbogár már reklamál... :)
vikiviktor

Süti! Eddig nem mondta... hogy szeretne. Miért, ez kötelező???

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti,amniot nem mindig csinálnak. Szerintem dokija és esetleg kórházi protokoll,illetve a kismama-baba állapotától függ.

Kép
v.andi

Peppino,én úgy tudom igen,mert túlhordásnál,lehet hogy babó belekakil a magzatvízbe és akkor minnél hamarabb meg kell szülni!!!!

Viki,hát nem semmi min mentél kersztül,de alényeg,hogy mindketten egészségesek vagytok!!!!!
Viki a k-betűs kajákat én úgy tudom kerülni kell!!

sutimano76

Megszületett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika cseppet sem apró lánykája, Lotti, ma délben 12 órakor 3900grammal és 57 centivel úgy döntött, enged a rábeszélésnek, s hajlandó megismerkedni a Nagyvilággal!

Isten hozott Lotti közénk!!!!!!!!!!!!!!! :) :):):):):)
Erika, és Lottiapu szívből gratulálok Nektek!!!!!!

Nem a császári utat választotta ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2009.09.11 11:35-kor.

vicger

Andi,de nekem semmi bajom,a vizesedést leszámítva......azt hittem én is pár napig még békén hagy,de hogy rögtön a kiírás napján meg akarja csinálni,főleg zárt méhszájjal...... :roll:

sutimano76

És ami nem k-betűs.... mint szilva... szőlő??????????????? A k-betűst én is tudom... de mi van még esetleg???

Vagy lehetséges az... (már arra is gondoltam), hogy ő neki gyomrocskának alapból meg kellene szokni a kajcsit??? Hm??? Vagy ez hüleség????? :? :? :? :? :? :?
vikiviktor

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, mert a csapatom nem enged nekem saját gondolatokat :lol:

És a kép róluk:
Kép Manóim

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Erika nagy nagy gratula mindekettőtöknek!!!!!soksok tejcit egészséget és boldogságot kívánok Kép

Nem mutizta meg ,agát könnyen Lotti!!!Szép méretek,nem mondom!!!

sutimano76

Erika.... Erikaapu... rengeteg örömet... boldogságot kívánok Nektek! Lotti Isten hozott ebbe a nagyvilágba....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.09.11 11:42-kor.
vikiviktor

Helloka Istennők!

Móka, nem választok szülésznőt, de köszi!!
Gáz :evil: :evil: :evil:
Enyim doki jó fej, sztem jó lesz nála szülni, szóval ne aggódj, de értem én, h sajátnál szeretnél, szóval drukk a vasárnaphoz!!!!!!!!

Mabe, köszönjük a képet :D :P

Kata, szombaton mész be a kórházba?
Fizetni :evil:

Lina, táppénz juhééé :D (nekem is, egy mini, sztem a júliusi töredékhónapra)

Süti, ma lesz a nagy nap vajon???

Vicger, a pancsi-fotó, tündéri!!!!

Nekem is sokat utazik a párom, amikor megy, általában péntektől hétfőig… nem könnyű, az tény, illetve ő délutántól estig is edzést tart, mondjuk napközben sokat van itthon velem, de utálok este egyedül lenni… megszoktam, de néha rettenetesen utálom az egészet… de hát ez van. Jó néha külön lenni, jót tesz egy kapcsolatnak, de van, hogy hónapokig nincs hétvégénk, akkor már nagyon nehéz. Most, h nem dolgozom, ugyan összefolynak a napok, nem lesz ennyire jelentősége. Mikor dolgoztam, azért necces volt, hogy én hétköznap megszokott munkaidőben, ő meg hétköznap este és hétvégén dolgozott… el tudjátok képzelni, mennyit tudtunk együtt lenni… :( Pont októberben lehet, h az első 3 hétvégén nem lesz, akkor azért jó lett volna... de hát a pénzecsku is jól jön, hajajj… és ő is sokat segít ám, meg amikor nem utazik, otthonülő típus.

Madar, alvás, de jóóóó

Manó, de örülök, h Míra kijöhet a kórházból!!! Pár nap, azt már fél lábon is!

Bex, sztk :lol: utána család, grrrrr… néha hiányzik a nagy család, de mikor a sok problémát olvasom a párunk családjáról, hát, néha nem baj, h jó mesze vannak :wink:

Astrid, cici :D név-elírás :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.09.11 11:45-kor.

floranan

Csunyeszka... jaj de édes manócskáid vannak!!!!! :) :) :) Nagyon szííííííípek! :)
vikiviktor

Viki,ennél többet nem tudok még én se erről,de majd a rutinos anyukák segítenek minnnyá!!!!!!!!!Már amelyik ráér!!!

Csunyeszka nagyon szépek az ikrek,jajjjjjjjjjjj már megint elolvadok!!!!!!!!!

sutimano76

Húúúú eszembe jutott még mit akartam...

Nem tudom, hogy ezt ismeritek e.... de hátha tudok valakinek segíteni.... :)
Gyulladt, sebes cicibimbóra: fekete tea filtert kiáztatni 5 percig forró vízben... utána átöblíteni hideg vízzel... és betenni a melltartóba...a bimbóra... nagyon jó... és nagyon hamar meggyógyítja a sebet-gyulladást....
vikiviktor

Erika, Lotti és Lotti-apu!!! Nagyon gratulálunk nektek! Sok-sok boldogságot és tejcit!!!

Kép Kép
manósziget

Istenem Csunyeszka!!!!!!! Ezek a törpék!!!!!! Olyan szééépek!!!! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget

Süti:azt hittem mire hazaérek megszülsz. :D

Manó:örülök Mírának,még ha pár napot külön is kell lennetek,de legalább már nem a kórházban van.Ja,és jók a képek,amiket feltettél iwiwre,arik vagytok.Viszont a szülés dátuma nem aug.31?Csak mert ott 21-et írtál.

Viki:bárhogy is,de az a gyönyörű kicsi lány végre veletek van,és minden rendben.Ez a lényeg. :D

Madar:nem tudom mikor lesz alkalmam megint sütni,de ha csinálok,szólni fogok. :D

Erika????

Astrid:TAJ kártyát,anyakönyvi kivonatot + így adókártyát is sajnálom.Utálom mikor ennyire figyelmetlenek az emberek,te pedig futhatod a potyaköröket egy újszülöttel.Ez azért vicc!Főleg,hogy nem első gyerek így már rutinból tudniuk kéne,mert gondolom ilyenkor ezt is nézik. :twisted:

Bex:simi,simi.Nyugi,apika biztos máshogy áll majd a dolgokhoz minimum onnantól ha megszülsz.Nálunk pl apika néha elég idegbeteg tud lenni,apr-cseprő dolgokon felkapja a vizet és olyankor aztán nem lehet hozzászólni.De biztos vagyok benne,hogy a kislánya majd megváltoztatja. :D

Én ma megjártam a munkahelyemet,tök jót beszélgettem mindenkivel.De rájöttem,hogy abszolút nem hiányzik se a koránkelés,se az éjszakázás. :D :D

Aztán még elmentem mamikalátogatóba,eltrécseltünk egy kicsit,délben értem haza.Elmosogattam és úgy döntöttem ma semmit nem fogok csinálni.

Most pedig készülök egy kicsit aludni.
Vendég

Csunyeszka,elalélok.Tudom,hogy lefoglalnak a Manók,de ha csak képet raksz,nekem már az is elég.Lefolytam a kanapéról Kép

Viki,köszi a Te történeted is.Nehéz lehetett,de örülök,hogy minden rendben lett veletek.Én is úgy tudom,hogy a "K"-sok őt is felfújhatják,de ezt szerintem ki kell tapasztalni.Az ő gyomruk még nagyon pici,és semmihez nincs szokva.
http://www.kismama.hu/baba/mit_egyen_sz ... anya/3075/

Isten hozott LOTTI a nagy világban.Téged is már nagyon vártunk.Erikának és Lotti apunak is gratulálok!

Kép
v.andi

Viki, szülés: a lényeg, h minden rendben lett a végére, és már felejtve a megpróbáltatásokat, otthon babáztok!!!

Erika
Nagy-nagy gratulációk Lottihoz, a természetes szüléshez, a szép méretekhez!!!

Csunyeszka, de szépségesek!!!!!!!!!!!

Ja, Bex, ma nekem is nyűgi reggelem volt, Apa felhúzott, néha olyan szórakozott professzor, és mindig valami nagyon bosszantó sül ki belőle, aztán odavágtam a kocsikulcsot az asztalra (épp indulni akartam vhova), ő kiviharzott kávézni a teraszra, én kisírtam magam, és most jobb… Azért még most gyorsan megyek palacsintát enni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.09.11 11:46-kor.

floranan

Csunyi gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))):):):):):)

Viki, nyugi, általában a k-betűseket javasolják kerülni, meg a gombát, babot, borsót, ami felpuffaszt. De az éjszakai ébredés teljesen normális, minden újszülöttnél van ilyen virrasztásos móka, és csak a cickón jó sehol máshol, asszem két oldallal előrébb beszéltük éppen, Manónál, Madarnál, s nálunk is van program éjszaka :) ha időd van, keresd vissza ;) El fog múlni ez az időszak, inkább az Anya hiánya okozza, mint étel, szüksége van a babóknak az anyai érintésre, a szopira, a szívverésének hallgatására, mondhatni elemi szükségletük...
Sajnálom a hipertóniát, nagyon félelmetes volt még olvasni is.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

vicger

Erika:Szívből gratulálok Lotti babához!Szép méretek!Sok tejcit és egészséget kívánok nektek!
Vendég

Csunyeszka:csodaszépek az ikrek,és ezek a rucik....Nagyon helyesek!
Vendég

Erika: Szívből gratulálok és rengeteg tejet kívánok az egészségetek mellé!!!

Én elég sokat fogytam szülés után, a doki vért akart adni, mert a vérszegénységem rendkívüli határokat feszeget...

Teszek fel rólam is képet, a nagy átalakulásról :wink:

Kép szülés előtti napon

Kép 5 nappal a szülés után [/b]

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Csunyeszka! Naggggyon szépek a babácskáid!! Gratulálok hozzájuk és sok örömöt kívánok!! Most nézem a fotódat!! Úristen, milyen vékony vagy!!! MÁZLISTA! :) Mostmár megnyugodtam, ezek szerint bennem is elfér az egyszem kisfiam.... :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.11 11:58-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Csunyeszka... hol és hogy fértek el manócskák pocidban.... úúúúúúúúúúúúú nagyon lefogytál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kriszti... Andi köszi... visszakeresek.... :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Csunyeszka, nagyon jó képek!Milyen csini vagy!!!!!!!!!
Fogytál szülés után?? De amúgy sem volt egy deka felesleg sem!!!!!!!!!
Nagy gratula még egyszer!!

floranan

Erika!! Szeretettel gratulálok Lottihoz Neked és Lotti Apunak is!! Sok boldogságot és jó egészséget, sok tejet kívánok Nektek!! Szép méretei vannak a csöppnek! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Csunyeszka:nem semmi,mintha nem is szültél volna. :D
Vendég

Peppino... kicsi fiad nagyon jól érzi magát odabent.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Csunyeszka Kép Kép Kép egészen elképesztően jól nézel ki!Gratula bombaanyu :lol: :lol:

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?