köszi az üdvözlést!!!
Monic: jobbulást Dancinak!! egyre ügyibb lesz, és olyan gyorsan, h csak pislogsz majd.
Boni: Zsigi nagyon édi!! nagyon kis vagyánynak látszik!!
Ditulika: remélem nyugis napjaitok lesznek kissrác nélkül és sikerül a szobát is megcsinálnotok!! aztán csak óvatosan mosogassad a rucikat, annyit mosod őket, h mire kibújik Miló Bogyó teljesen kikopnak!
Vikimami: reggel 8előtt nem nagyon sikerül ennünk, hiába vagyunk fel régóta, és akkor 200 táp van, 11nél előbb szintén hiába kajcsiznánk, képtelenség, akkor meg gyümi van keksszel . most ügye barack van, így azt nyomattuk 1000el, de már körtét is ettünk párszor, szilvát nem igazán adtam neki csak 2szer. 14-15 körül főzi (üvegeset adok neki, de a borsót és a brokkolit szerintem nagyon nem szereti, hiába bolondítom meg banánnal
kapott már kenyeret, jól elgyúrmázgatja, elnyammog rajta, pláne most, h jön a foga. persze minden tiszta morzsa! de tegnap már 3 katonát is berakott magának, tök édi volt! és már 1szer adtunk neki 2 gerezd parit is, amit azzal művelt, élvezet volt nézni, szerette nagyon!
egyébként sokszor nem igazodok ki Nánduson. tegnap késő du sétáltunk, h pihizzen és aludjon kicsit. 19kor akartam neki adni kis tejpépet sinlaccal, hisztizve elutasította, erre beraktam az ágyába kb 4 percre , tettem egy kicsit, majd újra odaadtam neki a cumit, mire farkaséhesen megette mindet és akkor meg azért volt a hiszti, h elfogyott. direkt keveset csináltam csak, h megegye és pancsi után szépen egye a tápot, erre keveselte a 120 ml-t. tegnapelőtt meg 200 ml-t ki kellett öntenem , mert bele se nyalt.
csajok én néha annyi kaját dobok ki.
olyan vicces egyébként, h mennyire mások a gyerekek! egy munkatársam fia 3 héttel fiatalabb Nándusnál és Nándus szöges ellentétje! alig veszik észre, h van , szépen eszik, sőt, majd állítólag vigyázni is kell majd vele később, mert olyan sokat eszik, és tök sokat alszik, eddig csak 1 rossz éjszakájuk volt
na jól van, megyek kicsit kinyúlok! tegnap is csak 1,5 órát aludt egész nap Nándus, 11,30tól 13ig, na meg 30 percet a késői sétakor. hát ha ez így lesz....remélem majd többet fog aludni azért!!!