A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Lina, köszi, hogy szóltál. Javítottam. :oops: 8)

Viki, a viaszos héjú gyümik sem a legjobbak (ha a héját lehúzod, akkor ok), mert felpuffaszthatják a piciket. A szőlőnek a magjától meg pöttyös lehet az arcuk.

Csunyi, pofám szakad le. Te marha jóóóól nézel ki! :shock: Baszki, mi a titkod?

Kép Kép
manósziget

Viki!! Elolvastam a szüléstörténetedet!! Annyira jó, hogy ilyen jól alakultak végül a dolgok!! :) A sebgyógyuláshoz kitartást kívánok és jó egészséget mindkettőtöknek!!
Igen, úgy néz ki, hogy a kisfiam nagyon jól elvan bent... csak már én nagyon szeretném itt kint látni!!! :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Csunyi wazzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

én pofám is leszakadt :lol:

Tiéd az évtized legjobb nője cím, kismama kategóriában!

Na basszus, kereshetek magamnak egy pszichomókus feldolgozni ezt a traumát..... ááááááááááááááááááááááááááááá kiújult a kisebbségi komplexusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

AKIK MÁR MEGÉRKEZTEK:

Kép

AKIKRE VÁRUNK MÉG:

Kép

Kép Kép
manósziget

Kép

Remélem nem maradt le senki........

sutimano76

Manó Aranynap végül Boglárkának nevezte el a picit!!!!!Javítsd kérlek!!!

sutimano76

Csunyi,ha nem raktad volna fel a pocis képet el sem hiszem hogy ikrekkel voltál várandós...........Na már most ki kell találnom,hogy hogyan fogyózok.Anyám mennyire jól nézel ki Kép

sutimano76

Viki :) Ez húzós lehetett, de most már csak az a lényeg, hogy egészségesek és szépségesek vagytok!!!!

Csunyeszka, zabálnivalók a pindurkáid, de megdögönyözném őket :lol: :lol: :lol: Remélem a vérszegénység hamar elmúlik és gyorsan összeszeded magad!!!!! Nagyon szépek vagytok, remélem minden jól megy és jól bírod a duplázást :lol: :lol: :lol:

Erika, ez egész gyors volt, nagyon várunk képet és sztorit, remélem jól vagytok, nagyon szurkoltunk Nektek is!!!!!!!!!!!!

Micsoda jó nap ez is :) :) :)

Megyek, megint tudatosítanom kell Fruzsiban, hogy holnap a nagy találkozásunk napja :) :) babázni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .. ha az apjára hasonlít, akkor könyöröghetek én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Kriszti!! Naggyon tetszik a dumáááád!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Na,Kriszti te is tehetnél fel magadról képet,nem hiszem hogy szégyenkezned kéne,sőt senkinek itt!!!!!!

sutimano76

Lili,kérd meg párod hogy beszéljen a lányával,én is így csináltam,mert rám carik a kiscsaj,apa hátha meggyőzöbb!!!

sutimano76

ERIKA!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KIS LOTTI ÉRKEZÉSÉHEZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!

spickey

[quote="sutimano76"]C írta:sutimano76sunyi,ha nem raktad volna fel a pocis képet el sem hiszem hogy ikrekkel voltál várandós...........Na már most ki kell találnom,hogy hogyan fogyózok.Anyám mennyire jól nézel ki Kép

Süti, azért ne túlozz!! Te se vagy túlsúlyos, sőőőőt!! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,azt majd akkor meglátjuk amikor kijövök a babóval.Eleve plusz 6 kg indultam,erre rájött 16,ha a 16 lemegy,még akkor sem vagyok épp versenysúlyomnál!!!!de ez annyira nem is érdekel,majd ha rohangálok Berni után akkor lemegy!!

sutimano76

Meglátod, sitty-sutty lemegy rólunk a felesleg... :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

egy 3.5 kg-s menne már le minnél hamarabb :lol: :wink:

sutimano76

[quote="sutimano76"]e írta:sutimano76gy 3.5 kg-s menne már le minnél hamarabb :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
v.andi

Andi,te már megint kinevetsz!!!! :wink:

sutimano76

Astrid: anyakönyvvezetés :twisted: :twisted: :twisted: és természetesen gondolom, Nektek kell majd utána járni a hiba javításának. :twisted:

Peppino: nem ciki. Inkább mondd meg neki most, hogy nincs rá szükséged, mint kerülgesd és majd Te érezd kellemetlenül magad a saját otthonodban, pláne ebben az időszakban. Jól tetted, hogy megmondtad. :wink:

Viki: köszönöm, hogy Te is megosztottad a szülés/születés történetét ... és persze, hogy hüpp-hüpp ... nem fogynak a könnyek ... :) :wink:
Úgy látszik minden babó imádja az éjszakai műszakot. :wink: Szerintem nem a hasa fáj, csak a mamát akarja. :wink:

Erika, Apa, Tesók gratulálok!!! Lotti, nagylány Isten hozott! :)

Csunyeszka: gyönyörűűűűű babák. Nagyon gratulálok. Olyan nagyon szépek. :)

Csunyeszka, na neeee! Eszement jól néztél ki előtte és utána is .. irigy-irigy-irigy .... és kalapemelés. :)

Lina: köszi :D :wink:

Bex: mennyugi? ... és egy virtuális ölelés :)

KépKép
KépKép
madar

CSAK SZERETNÉK MINDENKIT EMLÉKEZTETNI,MIT IS ÍRTAM BABCIKÁNAK TEGNAP:

[quote="v.andi"]B írta:v.andiabcika,ha ez holnap így lesz,akkor te is kapsz pici banyácskát a vonalzóid alá,mint Süti :lol:

ÉÉÉÉÉS,MOST KAPTAM AZ SMS-T:

"Jár a boszi!Blanka ma 12.50 perckor, 4400 grammal és 59 cm-rel megszületett.A súlyversenyt vezetjük !:)"

Hatalmas nagy szeretettel gratulálok nektek!!!Éljen Blanki,szép nagy lány lett.

Kép
v.andi

Most olvaslak tovább Benneteket csajok, hát ... Csunyitól az én pofám is leszakadt. :lol:
Krisztikém, nemcsak kismama kategóriában szavazhatjuk meg neki a címet.
Pszichomókus számát kérem. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Megérkezett Blanka!!! 4400g és 59cm.
Gratulálunk!
Vendég

Lili: nagytalálkozás ... ez jó ... figyelni fogok. :lol:

Süti: wazzeeeeee, Te se vagy semmi ... 3,5 kg-os felesleg :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

DRÁGA BABCIKA, APCIKA, BLANKICA ÉS PERSZE JANCSIKA!!! HATALMAS NAGY GRATULA EHHEZ A NAGYLÁNYHOZ!!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Kép Kép
manósziget

BABCIKA,HATALMAS GRATULA NEKTEK,JÁR A BOSZI BIZONY!!!!SOK SOK JÓT KÍVÁNOK!!!!!!!!!

Bocs,csajok asszem én itt hagyom ezt a topikot ,hüpp..hüppp,és átmegyek az októberibe,de lehet rögtön a dec-be kéne :cry: :cry: :cry: :cry: ,innentől kezdve aki beelőz,az...... Kép ....mondjuk nekem adja babáját,és akkor el leszek én évekig ezzel a terheséggel :lol:

sutimano76

[quote="madar"][ írta:madarb]Lili: nagytalálkozás ... ez jó ... figyelni fogok. :lol:

Süti: wazzeeeeee, Te se vagy semmi ... 3,5 kg-os felesleg :lol: :lol: :lol:

Félreértetted Móni,ez csak a kiscsaj,akivel már szeretnék könnyebb lenni!!!!

sutimano76

Andi: :lol: Mit is írtam pár napja az előttünk álló hétvégéről?! :wink: :lol:

BABCIKA: hatalmas gratuláció Nektek is. Atyám!!!! Blanka, micsoda méretek! Kismanók mire gyúrunk? Isten hozott Téged is Blanka!

KépKép
KépKép
madar

Frissíítettm a listát... Hogy micsoda lusta pasijaink vannak! :O A csajok ajava már kibújt, de a kispasik még nem akarják elhagyni a jó meleg szülői házat. :lol:

Kép Kép
manósziget

Süti: PONT ÍGY ÉRTETTEM. :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Manó: ez Téged meglep? :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ja,bocsi :oops: :oops: Hát múlthéten már 3400gr volt a kiscsaj,én már nem reménykedek itt modell alkatban :lol:

sutimano76

OOOOPPS!!!!Lehet mégis fiam lesz??????????

sutimano76

DORKAMARTINIIIIIIIIIIIIIIIII nagyon eltűntél!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti: Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"][ írta:madarb]Süti: Kép Kép Kép

Andi is ,te is kinevetsz????Anyám mi van velem??????

Kitől kell engedélyt kérnem eltávozni szülni????????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.11 13:30-kor.

sutimano76

Leginkább Bernitől :wink:

KépKép
KépKép
madar

Babcika! Szeretettel gratulálok Neked és Blanka Apunak szép méretű kislányotok születése alkalmából, jó egészséget, sok tejet és sok örömöt kívánok Nektek!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kaptam képet Babcikától.Érzésem szerint nem kimondottan nyilvános topikba való,így feltettem a pic-ra a kisbabáink albumba.

Madar,nem felejtettem el :wink: Holnap jön az ikres barátnőm a férjével és az ikrekkel vendibe hozzánk,utána mehetünk.

Kép
v.andi

Andi,nem számon kérlek,de te hova akarsz menni Madarral,holnap szülünk ,nem???????????????

sutimano76

Sütikém,szülni szeretnék menni hétvégén !!Természetesen Veled!

Kép
v.andi

Köszi Madár a megértést és a támogatást!! Ari vagy! :wink: :wink: :wink:

Én mondtam, hogy a pasik lustábbak!! ( Tisztelet a kivételeknek... :) ) Berni MÉG nem tartozik a lusti kategóriába, még van pár napja... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.11 13:36-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="v.andi"]
írta:
v.andi
Madar,nem felejtettem el :wink: Holnap jön az ikres barátnőm a férjével és az ikrekkel vendibe hozzánk,utána mehetünk.

Na csak azéééé,akkor erre már nincs időd!!!!!!!

sutimano76

Dehogynem :wink: Nekem ők hozták Juniort!

Kép
v.andi

Lili,hátha te mint csillagkapufun tudod, az ufók meddig terhesek????

sutimano76

Süti, Andi: mi lesz velem itt, ha Ti elmentek szülni? Kép

KépKép
KépKép
madar

Madar,onlány szülünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Sietünk ám vissza!!!Sőt látod én el se megyek szülni :lol: :wink:

sutimano76

Hááááááááá,laptető,bár én nem hiszek már ennek!!!

sutimano76

Babcika, éreztem reggel hogy keresni kell téged! GRATULÁLOK!! Sok boldogságot Nektek!!

Erika, GRATULÁLOK Nektek is!!! Indították végül, lehet tudni??

Tara-éknál voltam, Marci baba látogatóba! Gyönyörű babó és nagyon jól néz ki Szilvi!!

Csunyeszka, hát csak gratulálni tudok az alakodért!

Peppino, na nem mintha te elefánt lennél! :wink:

Suti, most én tartok ott mint te reggel, hogy fájdogál az alhasam.... :D

Kép
kata05

Babcika,Blanka,Blankaapu és Jancsika!Hatalmas gratula nektek és sok boldogságot!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?