A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Babcika sok örömet Blankához!
vikiviktor

Bibinek mielőbbi és gyors felépülést!!!!!

becart a mosógépünk, zsír új, tegnap jött a szerelő megreparálni, most mosnék vele, megint car :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: persze péntek este van.....

vicger

Na kit hoztam nektek..........Brumi Lottija!!!!!!
Kép

sutimano76

Brumi,megint kapott méhösszehúzó gyógyot,és megint szülési görcsei vannak,reméli hogy holnapra jobban lesz,és akkor felhívhatom!!!!

sutimano76

Közben én is kaptam publikus képet Babcika Blankájáról:

Kép

Kép
v.andi

tiszta kis szumós csaj!!!!!de megzabálnám azokat a hurkákat!!!

sutimano76

Süti, megnéztem a pocfotóidat, háááááááááááááááááát csuda szexik :) :oops: :oops: :wink: :wink: Szép vagy!!!

vicger

Micsoda szépek a csajok!!!! :) :) :) :)

Na fiúk, lehet ülve nyalni a Holdat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Jelentem mi nyalnánk,de még bent vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

köszönöm szíííípen Kriszti!!!! :oops: :oops:

sutimano76

kedves mindenki,
"brumi" férje vagyok és tolmácsolom a feleségem jókívánságait nektek. nagyon köszi, h felrakjátok a kisebbik lányom képeit. brumi jól van, bár az éjszaka gáz volt. a gyereknek fájt a hasa, neki mindene. hívta az éjszakás nővért, aki kikapcsolta a csengőjét, így éjnek-éjvadján gyerekkel a hóna alatt ment fájdalomcsillapítóért. holnap megyek hozzá ismét, talán beviszem a laptopot és ír néhány gondolatot.
süti: add meg az emiled és küldök több képet, amit fel tudsz rakni, mert én ehhez nem értek.
üdv: bruminé

Kép

Kép
bibiesbrumi

Blanka és Lotti is nagyon szépek!Nekünk tényleg csak gyönyörű babaáink vannak!!!Büszkék lehetünk és vagyunk is rájuk!

Ja és fiúk,tessék belehúzni!!!! :D
Vendég

Bruminak jobbulást!

Éjszakás nővér :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Jaaaj, de gyönyörű kislányaink születtek a héten!!!!!!

Köszönjük a híreket Brumiról, remélem jobban lesz hamar, nővér monnyon le!!! :evil:

Hát igen, Andi és a többiek, fiaink készülhetnek a jobbnál jobb csajokra!! 8) Na de a srácokat sem kell félteni!!!! :wink:

Én ma aztán teljesen antiszoci lettem, még üzentem is Apának, ha enni akar, vegyen, én meg rendeltem magamnak pizzát :oops: (na jó, kettőt, hátha azt hiszi, vicceltem)

floranan

Hogy kapnák be ezek a hüle éjszakás nővérek!!!!nem aludni kell bemenni.

Brumiapa,küldtem a gmail-es emilre,meg ide privibe is,ha nem ment át holnap Bruminak megadom.Remélem Lilla jól bírja ANA nélkül!!!

Floranan,pizza hmmmmmmmmmmmmmm Kép

sutimano76

süti, elmentek mindkét címedre

Kép

Kép
bibiesbrumi

pic-en meg tudjátok nézni csajok,brumi képeit!!!!!!!!!!!!!!!!A saját albumába

sutimano76

okes köszi,megkaptam!!!!!!!csak hirtelen nem tudtam hova küldjem!!!!

Lilla hogy Bírja ANA nélkül????

sutimano76

Brumi Lottija!!!!!!! Kép
olvadok már megint!!!!!

sutimano76

Sziasztok!

Vagyok, csak visszaolvasok, röpke 3 oldalt :lol:
Vendég

Erika és családja, gratulálok Lottihoz! Isten hozott idekint!
Babcika, Apuka, Janó gratulálok. Isten hozott Blanka!

Csajok, szétröhögtem magam.... Titeket visszaolvasni. Az ember lánya takarít egy kicsit meg összedob egy kis kaját és tessék... itt meg megy a szórakozás. :lol: :lol: Persze Süti viszi a prímet. :lol: :lol:
Csunyeszka bombanő!!! Édesek a csöppök!
Viki sajnálom, hogy így alakult, de a lényeg, hogy jól vagytok mindketten!
Astrid.... idióta banda!!! :evil: Remélem hamar helyrehozzák a hibákat és nem Nektek kell utánajárni...
Petra mi volt a baj?
Kriszta, nagyon jó képeket tudtok csinálni, olyan jó nézni őket.
Dorkáról nem is beszélve, ez a kép mesébe illő!
Molli szieszta...tud élni! Édi a mosoly is.
Móka tökéletes lenne a zuhany? Hát induljá el. Írj mikor jössz. Vagy jöttök, ha már neked sem megy egyedül. :wink:
Másra nem emléxem, bocsi.

Én mostam, a teregetés má nagyon nehezen megy... Feltakarítottam a szobát, fürdőt, meg a konyhát. Aztán előkészítettem a carbonárát. Párom megjött, elmentünk vásárolni, mert egyedül már nem bírtam... a gatyámat nem tudtam felvenni egyedül :oops: :oops: nagyon gáz, de nem tudtam eldönteni, hogy a hasam vagy a derekam fájt jobban. Befejeztem a kaját, kivételesen finom lett. Párom megmaszírozta a derakam, sokkal jobb lett, de még így is nagyon fáj.
Nemsoká kezdődik az egyik kedvenc sorozatom. A hazudós!
bex13

Köszönjük a névnapi köszöntéseket :)

Erika, nagyon nagyon gratulálok Lotti babához nektek

Nem tudom, tegnap írtam-e, de Brumiéknak is nagyon nagy gratula :) :!:

Viki, köszönjük a szüléstörténetet.

Csunyeszka, Manócskáid gyönyörűségesek :wink:

Manó, Míra nagyon ügyi, örülök, hogy kijöhet a kórházból :!:

Astrid, névelírás :twisted:

Csunyi, nagyon csini vagy, tényleg, ahogy Andi írja: bombaanyu

:)

Manó, bocsi bocsi, a táblázatban a kiírási napunk nem 25, hanem 27-e :wink:
(de jövő hét pénteken egyeztetünk a dokikámmal a progi császár időpontjáról)

Dejódejó :lol: :lol:
Nagy gratula Babcikáéknap Blanki babához és a szép méretekhez :) :!:
A kis boszi hogy be programozta a szülinapot :lol: :lol: :lol:

Ezt gyorsan elküldöm, mielőtt elszáll :roll:
Vendég

Bibi és Lotti képek édesek!!!!

floranan

Boboka, jövő hét péntek? Akkor 17-e kiesett a prixisből???

floranan

Bex, nekem is nehezen mennek ezek... pihi, és simi simi!!!

floranan

Tudom, Floranan :wink: emléxem amikor írtad, hogy a dokinál voltak nehézségek ezügyben. :lol: :lol: Hát tegnap én is kénytelen voltam nadrágot húzni a dokihoz...
bex13

Dorka, picikéd nagyon gyönyörűséges :)
Miért kellett kórházba menni? :(

Imola, Molli mosoly/grimasz Isteni :lol: :lol: Még mindig nagyon gyönyörű a hercegnő :)

Kriszti, Luca baba is szépséges, és Atival milyen édesek ketten a fotón

:)

kis Ati milyen nagy Lucához képest :wink:

Blankuci és Lotti is nagyon szíííp kis csajok :)

Bruminak jobbulást kívánok :!: +++++++++++++

Flora, hááát, nem tudom, én nagyon rákattantam a 17-re, de a doki péntekre hívott vissza
:roll: , hogy majd akkor megbeszéljük a progit.
De már ez is nagy szó, hogy nem zárkózott el előle.

Méhszájam totál zárt, 3000-es, amit egyáltalán nem bánok, remélem jövő hét végéig így is marad. Lepényem ok, hegem 3,3 mm, ctg-m állítólag jól sikerült, bár a gép kicsit hüléskedett.
Kiscsajom 3580 grammos (múlt héten 3680-ra saccolta a dokikám, tehát valahol a környéken van súlyilag :lol: ).

Ma voltunk az anesztes rendelésen, röpke 2 órát :shock: :shock: :shock: kellett várni, úgy, hogy időpontra mentünk...

Csajszik, el is köszönök szerintem mára (hacsak este nem tudok aludni, akkor még felnézek), mert nem bírok már ülni (az egész napos várakozás után :) ), + kezdődik hamarosan a született feleségek :lol: :lol: :lol: :lol: amit nem lehet kihagyni :)

Bex, a hazudós sorozat is nagyon jó, azt is szeretem :)
Örülök, hogy jól sikerült a kajcsi, + párodnak nagy dicséret a masszírért :) még egy pár ilyen és hátha elmúlik a derékfájás.

Süti, nyugi, hamarosan kint lesz Berni :wink:

Bár tegnap én is úgy voltam, mikor megkaptam Aranynaptól az sms-t, hogy Nikit ide de azonnal, el is bőgtem magam, ami nem volt mostanában jellemző rám, de olyan fura volt látni, hogy egy napra voltunk kiírva és az övé pici csöpp már itten van.
De mára már azt hiszem lenyugodtam, kivárjuk szépen a sorunkat :)

Pusszantás Kismamik, Anyukák (Istennők:):):)), Pocaklakók és Minimanók :wink:
Vendég

Boboka 2 óra várakozás. :evil: :evil: :evil: Jó pihit Neked!
bex13

Bex, jaja, akartam is írni, h azért nem tudok ruhában menni, mert mindig ctg is volt, és ha a ruhát lekapom, ücsöröghetek ott bugyeszban és cickótartóban. :lol:

Boboka, 2 órát??? De gáz, mert?
Mindjárt a Niki is kinn lesz, ne keseredj el :D

floranan

Sziasztok!

Visszaolvasnom lehetetlen, így csak egy-két jó híren akadt meg a szemem :oops: _

[color=red]Erika és Babcika: Szívből gratulálok a kibővült családoknak! Egészséget, boldogságot nektek! [/color]

Manó: Nagyon örülök, hogy Míra kikerült a kórházból. Hurrá-hurrá! És ezt a pár napot, bár biztosan nehéz lesz, de már féllábbal is kibírjátok. :wink:

Mabe, Dorka, Vicger: Babócák csodaszépek! :lol:

Vicger: Enyim kölök is imád fürdeni és a keze is állandóan a szájában van. De ő előszeretettel szopizza a középső 3 ujját egyszerre. :lol:

Móka: A gáz tényleg nagyon gáz! :twisted: Remélem Mór megvárja a jó kis hétvégi murikat, aztán érkezik ahogy kell.

Boboka: Örülök a szép eredményekhez! De a várakozás :evil:

Kép

Kép
hgrita

Bibinek jobbulást kívánok! Mi a gond vele?

Csunyi: Manóid hihetetlen édesek! És te milyen szuper formában vagy, irigy-irigy! :oops:

madar: Mit nem adnék egy ilyen éjszakáért! :oops: Mi tegnap éjjel alig aludtunk. Máté 3x kel még, 11-1-4 körül. :roll: Gondolom a súlyát próbálja növelgetni. Ha nappal 2-2,5 óránként etetem (próbálok tejcimennyiséget növelni fejés nélkül), akkor is így kel. Andris is ilyen volt; ő 6 hónapig hízott havi 1 kg-t. :lol: és minket mindig megdícsértek. :wink:

Mabe: Azt nem is írtam, hogy te is milyen csodaszép vagy! :lol:

Dorka: Feltétlen gyere majd, mesélj mi volt!

Ha időközben eltűnök, nyűgimanóm szólít. :wink: [/b]

Kép

Kép
hgrita

Nekem csak fel kell húznom a ruhát, azt is csak előről, ne fázzon a derekam. :wink:
Éjszakai műszak többi tagja???
bex13

Hát ha eltűntetek kikapcsolok én is! puszi nektek
bex13

Nem hiszitek el,de fél órája itt bőgök,apika megríkatott.Szegénykém reggel 8 óta dolgozik,és mivel intézkedő,így ki tudja mikor tud hazajönni.Felhívott és mondta,hogy annyira szeretne velem lenni,meg hogy mennyire szeret és tudja mennyire rossz lehet,hogy majdnem minden este egyedül vagyok itthon,de ő értünk dolgozik,meg hogy a kislányának mindent meg tudjon adni.

Annyira jó volt ezeket hallani,hogy a hormonok beindultak és nekiálltam bőgni. :oops:

Tényleg rosssz,hogy általában egyedül fekszek le,és ő csak későn jön meg,én meg addigra bealszok.De annyira büszke vagyok rá!!!!!

Jaj na megyek is az ágyba,mert kezdek álmi lenni,de előtte még felhívom és megsúgom neki,mennyire imádom és hogy ha hazaért keltsen fel és jól megölelgetem!!!

:oops:

Jó éjt nektek és bocsi a nyavalygásért!
Vendég

húúúúú csajok naon ki vagyok........ fáááradt ezerrel

dorka nagyon nyűgi mióta hazajöttünk... alig lehet letenni..a pocija készen van a vegyes(táp +tejci) párostól....evés után a poci fáj utána meg kakilni nehéz....
eltűnt a sárgaság okozta kiskóma...szóval hangja óriási..aludni nem akar.... a megszokott ritmust meg a kórház úgy tűnik eltörölte....
remélem azért visszarázódunk mert ez így nagyon fárasztó...

A kórház a nagyfokú sárgaság miatt volt, úgy volt hogy inekciós kezelés kell majd de aztán ügyesek voltunk és a kék fénytől lement. Bár a doki azt mondta, hogy valszeg a tejci tartotta fenn a sárgaságot mert amint elment a tejem (basszus reggel még feszült és délután már egy csepp sem jött) szóval tejci híján kapott tápot és a sárgaság is múlni kezdett. Tej téren most este 80 lejön mindenikből de ez a max....
a gáz az, hogy babó mivel a kórházban mindent cumiból kapott ma nem volt már hajlandó kiszívni a cicit ..

Megoldásnak azt ajánlották fejjek ezerrel, hogy legyen tejci..- csak azt nemtom mikor...... Most értem rá amikor párom hazajött... de ez már nemigazán a fejünk etetés után, hogy több tej legyen....ez ár az annyira fáj a mellem, hogy szétdurran.....persze tej benne minimális....
Komolyan már azt kívánom akkor ne legyen tejci de ez a van is de nincs is.. aztán cserébe vesződhetünk a táp meg a cicifejés minden nyűgjével mintha csak az egyik is nem lenne untig elég...

szóval fed up van ezerrel....... de gondolom ez köszönhető a nem alvásnak.....
a kórházban max 3 órát aludtam naponta.... - szóval indok van
Babóca nagyon nyűgi volt mert amint elaludt jött valami vizsgálat és felkeltették...visszaaltattam erre megint valami.... és ez így ment végestelen végig......még éjszaka is...

Lányzó után persze én is kibuktam.... egyrészt mert iszonyú szar látni ahogy szenved.... másrészt maga a látvány, hogy a ember picije ottan benne van a inkubátorban (mégha csak a kékfény miatt is) engem nagyon megviselt.....aztán jött a tudat, hogy elapadt a tejci......... és igen...jött a sírás is ezerrel... bőgött mindkettőnk

Most pedig éppen azon aggódom, hogy mennyire gáz, ha picilány csak a cumival tud lenyugodni....
mert már nem bírtuk és beletettük a pihenőszékbe..cumit a szájába és csönd lett....édesen nézegelődött aztán elaludt
Igenám csakhogy kicsilány annyira megszerette a cumit, hogy sírt fürdés és pelusozás alatt is... félő azért mert nem adtuk neki....
Most akkor már csak cumival fog megnyugodni?

Elalváshoz is lehet cumizni? Több helyen olvastam de nekem olyan fura....Mindenesetre a hasgörcsök egy erőteljesebb cumizással letudódnak és nem sír.... - most akkor mivel is teszek jót?

hjajjj na bocsesz csak .....:)))))......kicsit a sok a sok...majd elmúlik..

Mindenki azzal bíztat a hasgörcs 3 hónapos korára elmúlik és akkor megint nyugibaba lesz...:)))) végülis 3 hét már lement belőle..

Kép

KépKép
dorkamartini

Dorka nagyon sajnálom a kórházat.... szegény Ti nagyon megszenvedtétek.... :( sok simisimisimi Nektek :!: :!: :!: :!:

Lina... Neked is sok simisimisimi... tied apa biztos siet haza....

Csajok tényleg nagyon szííííííííííp babók vannak ebben a topikban.... nem hiába a mi babáink... :) :) :)
vikiviktor

[quote="lina85"]N írta:lina85em hiszitek el,de fél órája itt bőgök,apika megríkatott.Szegénykém reggel 8 óta dolgozik,és mivel intézkedő,így ki tudja mikor tud hazajönni.Felhívott és mondta,hogy annyira szeretne velem lenni,meg hogy mennyire szeret és tudja mennyire rossz lehet,hogy majdnem minden este egyedül vagyok itthon,de ő értünk dolgozik,meg hogy a kislányának mindent meg tudjon adni.

Annyira jó volt ezeket hallani,hogy a hormonok beindultak és nekiálltam bőgni. :oops:

Tényleg rosssz,hogy általában egyedül fekszek le,és ő csak későn jön meg,én meg addigra bealszok.De annyira büszke vagyok rá!!!!!

Jaj na megyek is az ágyba,mert kezdek álmi lenni,de előtte még felhívom és megsúgom neki,mennyire imádom és hogy ha hazaért keltsen fel és jól megölelgetem!!!

:oops:

Jó éjt nektek és bocsi a nyavalygásért!

Ismerem ezt :( :cry: de olyan jó azért tudni, hogy miattunk van, nem??
Én is egyedül vagyok most, órák óta majszolok, most éppen szőlőt meg körtét, még mindig antiszoci... de nemsokára ledőlök, most kerestem még egy játékot msn-en...
Aludj jól, pihizz, és az is olyan jó, amikor arra ébredsz, h hazaért, és odabújik :oops: :roll: :wink: :shock:

floranan

Dorka, nagy simik, és ügyesen csinálod, biztosan belejöttök hamar, Te is és kislánykád is, kitartás!!!
+++++++++++++++++++++

Otthon már jobb is lesz, visszarázódtok hamar, biztosan.

Kép tündéri!!

floranan

Dorka: elszállt, amit írtam neked. :twisted: Na, újra.

Teljesen átérzem a helyzetedet, és nagyon sajnálom, amin keresztülmentetek. Gyorsan a mi történetünk Andrissal, hogy lásd, lehet happy end a vége. Ugye koraszülött volt, intenzív, majd Péterffy koraszülött osztály. nem lehetett velem 2 hétig, csak 3 óránként mehettem be megnézni. Azért nem írom, hogy megszoptatni, mert tejem az aggódástól, stressztől, sok sírástól és kimerültségtől alig volt, értsd kb 10 ml 20-30 perc fejés után. Olyan sárga volt, hogy majdnem vércsere lett a vége, egész nap aludt, keltegetésre sem reagált, így inkább csak a kezemben tartottam mikor bementem és a tápszert kapta, hogy ne fogyjon tovább. Otthon fejtem, de nem lett több a tej. Hazakerült Andris 2 hét után, tápszerrel kezdtük, de sokszor mellre tettem. Az egész napunk arról szólt, hogy szopi-tápszer-fejés-fertőtlenítés. Örök körforgás. És egy idő után az otthoni légkör miatt és a nagy akaraterőmnek köszönhetően beindult a tejci. Egyre több és több lett, míg végül 1 hét után elhagyhattuk a tápit. Nem volt egyszerre sok tejci eleinte, de ha kellett 1.5-2 óránként etettem. És utána beindult rendesen, és 12 hónapig (amikor maga döntött a szopiabbahagyás mellett) sosem volt probléma (sem mellgyulladás, sem kevés tejci, hírből ismertem csak minden praktikát és havi majd 1 kg-t hízott csak anyatejen). Ezért hidd el, meg lehet csinálni, csak fejben helyre kell tenni a dolgokat. Ha szoptatni akarod, menni fog. Eleinte sok macera, de megéri. Drukkolok nektek nagyon, ügyesek vagytok. Te egy talpraesett csajszi, Dorina pedig egy ügyi kisember, aki segít majd neked. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Dorka! Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehezen mennek a dolgok mostanában, remélem mielőbb jobb lesz és könnyebb!! Ne legyél elkeseredve, biztos jön még soksok tejci!! Azért az is dúrva, hogy még a kórházban sem lehetett normálisan pihenni... Remélem kis édes Dorina pocija hamarabb megnyugszik, mint 3 hónap.

Bibi! Lotti csodaszép kislány!! Remélem mielőbb jobban leszel!!

Babcika!! Blanka is nagyon szép kislány!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Bocsi,hulla vagyok,csak annyi,hogy Dorkáéknak nagy drukk és szorítás hogy minden rendbe jöjjön ,legyen sok tejci és nyugalom!!!!!!!!!!!

Rita,Bruminak a a csaszi helye fáj nagyon!!!Viszont szinte neki kell utána járni,hogy kapjon fájdalomsillapítót!!

Pusza ,jóccakát!!!!

sutimano76

Jóéjt!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt!

Még mindenki alszik?

Keddre irnak nekem melegfrontot

Dorka, ha feszül a melled feltétlenül ki kell fejni teljesen (ha a kiszoptatás nem megy, mert különben begyullad!!!)

A babák gyönyörűek! :D

Mindenkinek szép napot és Tündének jobbulást! :)

Ja, Süti, reggel Ctg (itt a másik ágyon), és ha bármi van egyébként is bármikor 5 perc múlva van itt valaki :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Szép jó reggel!!

Anna ,az jó ha közel a segítség!!!!!kiváncsi vagyok mit mutat a ctg!!! :)

Azért vagyok ilyen korán,mert pisi nélkül alhattam végig az éjszakát :D ,és mostmegmár nem megy a visszaalvás!! :(

sutimano76

süti,
bibi a nappalokat bírja, de az elmúlt két éjszaka nem
igazán aludtunk. ő lehet, de én keveset.nappal a sógornőmmel + keresztfiammal van, aki 4 éves. ha minden ok, hétfőn jönnek haza a kórházból.üdv és minden jót

Kép

Kép
bibiesbrumi

Puszilom Tündit,és ha tudunk beszélni üzizzen,felhívom!!!!

sutimano76

Madárfüttyös babaesős hétvégét!

Húú,Dorka,nagyon sajnálom amin keresztül mentetek.Okos praktikám nincs,de amit Rita írt,az még nekem is erőd ad ahhoz,hogy nem feladni.Otthon mindenki megnyugszik,bízom benne,hogy visszarázódok.Sok +++++++ nektek!

Brumi Apu,köszönjük,hogy jöttél,és köszönjük a képeket.Tündinek mielőbbi felépülést kívánok.Lotti gyönyörű.Annyira formás.

Peppino,nálatok mia helyzet?Tomi úrfi???

ANna,de jó,hogy írsz.Így azért nyugodtabb az ember,ha tudja közel a segítség.Kíváncsi leszek én is a ctg-dre.

Én 9 körül úgy bealudtam,hogy épp csak megfürödtem,és az ágyamba estem.7 után keltem fel,sok nekem ez a hajnali ébresztő a kamaszom miatt.Holnap is alhatok,nincs suli
:wink: :lol:
Junior is más.Nyomakodik,de jóval kevesebbet.Sokkal többet van csendben,pedig szinte egész nap ficergett mindig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.09.12 07:23-kor.

Kép
v.andi

Laptetőőő!!!

Kép
v.andi

Szép napot! :)

Lesz hétvégi babánk? :)
Csajok, mindannyian időzített bombák vagytok, annyira izgalmas!!!! :D:D:D:D

TimiDorka
, nagyon sajnálom, hogy kórház lett a vége... :cry: Szegénykém...
viszont amit a doki mondott.. hogy a tejcsi miatt maradt fenn a sárgaság.. nonszensz... :shock: :shock: :shock: hisz az anyatejes táplálás, a gyakori szoptatás pont segít ürülni a szétesett vvsejteket... nya mindegy, a lényeg, hogy otthon vagytok és nyugi van! A tejed attól is gyarapodni fog, ha minél gyakrabban mellreteszed, s segíthet vagy a homeos tejszaporító, vagy a tejserkentő tea, de együtt nem szabad használni, mert ellenkező hatása van. Kicsi lánykád gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű :)
Rita története pedig példaértékű ;) s akarattal, kitartással mindent meg lehet oldani ;)
+++++++++++++++++++++++

Bibiapu
Szegény Tünde... azért ez pofátlanság.... szinte könyörögni kell a fájdalomcsillapítóért....

Ati ma hajnali 5kor kelt, azóta egy percet nem aludt,hulla fáradt, emiatt tiszta dili és visít ha valami nem tetszik neki.... szép kis napunk lesz :lol: :lol: Luca pedig alszik, mint a bunda, ágyút lehet mellette durrogtatni :lol: :lol: :lol: Persze csak ha a hordozóban alszik.. valahogy a kiságyban nem megy a 4 órás alvás 8) 8)

vicger

Andi: a madárfüttyös hétvégét nem veszem magamra ... jó?

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?