A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Gigi Barátnőm!
Küldöm a képeket, ezeken még szép voltam.
Holnap küldök picurról is.
Puszi :Dia
Írj!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Szia DiaKép

Hát tényleg jól néztél ki!!! Kiderült, hogy mitől lett a hormonzavarod??? Persze csak akkor írd le ha nem gond!
Nekem az Istenhegyi klinikán csinálták az AFP-t (plusz még down kort is szűrtek) és telefonon értesítettek.(aztán persze megkaptam a leletet is) Na azt a napot végig rettegtem. Szerencsétlen férjem állandóan hívogatott, hogy mi van már. Erre szegényt jól lebaszarintottam, hogy ne hívogasson, mert minden csörgésnél szívinfarktust kapok. Délután ötkor telefonáltak,hogy minden rendben. Nekem 1,24 lett az eredményem. De akkorra már se élő se holt nem voltam. Kicsit túlspiráztam a lombik miatt. De azért te ne aggódj ennyit!
Dolgozól vagy otthon vagy?? Látod nem is tudom!
Nekem sincs sok barátnőm. Van egy régi osztálytársnőm meg még egy lány. De elég messze lakunk. A legjobb barátnőm pedig Balatonfüreden lakik. Itt Harasztin nem ismerek senkit. Úgyhogy hasonló a helyzetünk.
Írj!!!!!!

GyöreszKép

Jobb félni mint megijedni! Ezt a keményedésekre írom. Inkább legyél pár napot a kórházban,mintsem valami baj legyen. Azt olvastam, hogy ilyenkor infúziót szoktak adni, úgyhogy mindenre van megoldás. Próbálj meg ne aggódni!!!

Puszi nektek, Gigi 24+4

KépKép
gigi28

DiaKép

Előkotortam egy olyan cd-t amin még olyan képek vannak, amit a régi fényképezővel csináltunk. Most ezt próbálom feltenni. Elvileg a mérete jó (már ahhoz képest amit te leírtál nekem.) A balatonfüredi barátnőm kisfiával vagyok rajta. Itt még híre hamva sem volt az én törpikémnek, úgyhogy még a fejem sem volt lufi. Majd azért megpróbálok hasas képet is valahogy csinálni!!
Puszi, Gigi
Ime:
Kép

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Nem sikerül a képet feltenni?
A párod nem tud segiteni?
Hormon:Nem tudják,hogy azért hiztam meg mert hormon zavarom van,vagy azért van hormon zavarom
mert meghiztam.KépJó mi?
Rengeteg vizsgálaton voltam de senki nem tud semmit.Kép
Itthon vagyok,amióta meg volt az inszem.
Tudod a munkahelyen emelgetni kellene meg állni.
Ezért inkáb a baba egészségét választottuk.Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Szégyeld magad!TE bombanő vagy.Átvertél.Kép
Tényleg szép vagy!KépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!

Szerintem az nem baj,ha túl aggodalmas valaki-abból baj nem származik,valószínűleg rólam is gondolt már cifrákat a kérdéseim miatt orvos,védőnő és még sokan mások-de kit érdekel?Szerintem az a gond,ha valaki félvállról veszi ezeket a dolgokat.
Ha be kellene feküdnöd az egyáltalán nem tragédia,hanem tök jó ha tudnak megoldást találni és a kis embernek még biztonságosabb,jobb lesz odabennt.Kép

Babóca!

Gratulálok a kislányhoz!
Nálunk lánynév mindjárt 2 is volt készenlétben,de úgy tűnik ezúttal nem használjuk fel őket Kép

Dia!

Én is meg voltam győződve,hogy lányom lesz.
Valóban jó kis nőci voltál(remélem nem haragszol a kifejezésértKép),most pedig csinos,szép kismama vagy!Kép

Puszi
Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szép jó estét!

Elvonultam UH-ra, doki sehol. Kiderült, hogy az új uniós szabvány szerint, ha ügyeletes, másnap reggel haza kell mennie, rendelés ugrik. Legalábbis a kórházi, mert persze magánban azért volt. Uh viszont csak bent lett volna. Így elmaradt-. Lehet, hogy csütörtökön, lehet, hogy jövő kedden, újból megpróbáljuk.
Viszont a leleteim megvannak, minden rendben. Toxoplazma kétes, de z már kétes volt a lányoknál is, oszt mégis minden rendben van.

Szépek vagytok a képeken!!!

Most viszont elmegyek hunyni, mert ötkor kezdődött a mai műszak.

sofka
sofka

Sziasztok!

Kata örülök, hogy kicsit jobb a kedved! Lehet, hogy rosszul esik, amit írok, de ilyen barátnő nem igazi barátnő! Ezt már én is tapasztaltam!
Babóca!
Gratulálok a kislányhoz! Remélem csütörtökön már mi is többet tudunk!
Gigi!
Tényleg jól nézel ki! Pufi fej meg elmúlik szülés után. Nekem mostanra az egész fejem májfoltos lett.
Marica!
Boldog születésnapot!
Íme két kép rólunk! Nyaralás után teszek fel frisset! (Itt még nem voltam se májfoltos, se lötyögős bőrű)
Pusz
Barbara
Kép
Kép
babar

Sziasztok! Jó reggelt!

Hát, Lányok tényleg jól néztek ki, nagyon szépek vagytok a fotókon!! én nem tudok prezentálni ilyen csini képet, mert mindig duci voltam. (persze csinos duci Kép ) Talán még az esküvönk (a lányom apjával 1990-ben) idején néztem ki valahogy, akkor még 65-70 között ingadoztam. Mármint kilóban. De hol van már a tavalyi hó! Utána jött a lányom és jól felhiztam, kb. 27 kilót. Talán 15 lement, aztán meg szép lassan visszajött az évek folyamán. 12 éve alatt volt ideje! Kép De most nagyon reménykedek, mert szinte semmit nem hiztam még! = Fogyok, csak a baba növöget! Kép Pedig eszegetek szépen, csak nassolni nem igazán szoktam. Nem hiányzik sem a csoki, sem a süti, chips, kóla! Fagyizni is csak 1x voltam a "nyáron". Egyszerüen nem esik jól. Persze ha tényleg meleg lesz (remélem csak rövid ideig!), akkor lehet, hogy belehúzok! Kép

Sofka: az a lényeg, hogy a leletek rendben vannak! Kép A toxoplazma mitöl kétes? Nem lehet egyértelmüen kiszürni, hogy voltál-e már ilyen, vagy sem??? Ez nem tul megnyugtató, de ha már máskor igy jártál, akkor biztos nem lesz belöle probléma!

Babóca! Hajrá, lányok Kép! A családban meg volt az öröm? vagy még nem reklámozod? Apuka mit szólt hozzá?

Györesz: szerintem is inkább feküdj be 1-2 napra, már csak a saját megnyugvásod érdekében is. Föleg ha a dokid is ezt ajánlja! Ennyit megér a babátok biztonsága, meg persze a Te nyugalmad is! Ezt szerintem nem lehet túl aggódni, csak ha iszonyatos hipohonder lennél Kép, de itt most nem arról van szó!!

Dia: nekünk 1 év alatt jött össze a baba, de kb. 7-8 hónap várakozás után elmentem dokihoz. (Többhöz is, de a feledhetöket Kép most nem irom le.) Ott vérvétel alapján megállapitotta a doki, hogy magas a tesztoszteron (férfihormon) szintem. Ezt pl. okozhatta a hizás. Kaptam gyogyit (Androcur) 2honapra, aztán kb. a 2. vagy 3. hónapban meg is fogant a babácskánk!Kép Szóval cifra dolgok ezek a hormonok! Neked nem tudják, v. tudták gyógyszeresen helyrebillenteni az egyensúlyt? Vagy majd csak szülés után foglalkoztok ilyennel? Bocs, ha olyat kérdeztem, amiröl nem akarsz beszélni.
Várom a babás képet!!! KépKép

Kata! Lehet, hogy a barátnödnek is rossz napja volt, azért reagált ilyen agressziven! De ha nem, akkor próbálj nem foglalkozni vele. A kisfiúval, ha legközelebb átmegy (mivel már elég nagy) próbálj meg beszélni 1-2 szót, csak úgy "viccesen, lazán". Hátha örá hat a szép szó, ha már anyjára nem!

Marica
marica69

DiaKép

Sajnos hangsúlyoznom kell, hogy ez a kép nem a mostani állapotomat mutatja. Kép De inkább így nézek ki mint most, mert ezen a képen még messze volt a gyermekáldás...
Voltam ma a dokinál. Szerencsére minden rendben. És képzeld még vasat sem kell szednem!!! Ennek azért örülök ennyire mert amint egy tablettát bevettem már nem tudtam wc-ni. Augusztus elején kell újra mennünk. Akkor lesz már uh is. Már alig várom.
Remélem nálad minden oké!!!!!!!!!!!!!!!!!
Légyszi írj! Holnap jönnek a füredi barátaink és itt lesznek vasárnapig, úgyhogy nem tudok majd ilyen sűrűn írni neked! De azért maj megpróbálok legalább naponta egyszer életjelet adni magamról!
De ma még jövök szerintem, mert kiváncsi vagyok mi van veled!!!!
PusziKép
Barbara!
Fájdítod a szívemet ilyen jó képekkel. Itt már terhes voltál?? Szép pár vagytok!! A májfoltokkal nem vagy egyedül!! Kb. egy hónapja este hatkor kiültem a teraszra 10 percre és májfoltos lett a lufi fejem. Úgyhogy idén a pincébe napozokKép Bár lehet kapni a gyógyszertárban Vichy 60 faktoros naptejet. Lehet, hogy veszek egy olyat. Azért a 60 faktor az már olyan lehet mint a páncélKép Szép barna biztosan nem leszek tőle.
Kata!
Sajnos egyre inkább rá kell ébrednem, hogy ebben a korban nem nagyon van barátság. Mármint a szó klasszikus értelmében. Sokszor van olyan, hogy addig szép és jó a "barátság" míg semmi probléma nincsen. Aztán ha valami nem tetszik és megmondod, akkor hátra arc. Közhely, de az ilyen barátságért nem kár. Azért rosszúl esik az ilyen, az tény.

Puszi mindenkinek, Gigi 24+5

KépKép
gigi28

Marica,

Most néztem vissza, hogy táblázatoztok Kép Csatlakoznék Kép
2. babóca, január 3. a kiírt időpont, és Cegléd-Toldy F. kórház a szülés várható helye. Pocaklakó egyenlőre fiúnak néz ki, a neve még megbeszélés alatt Kép

Üdv,
Mica
mica

Sziasztok!
Barbara: köszi az üdvözletet! Kép Nagyon jók a képek! Ez ugye Egyiptom? Anyukámék jártak ott, nagyon meg voltak elégedve! (késö összel, novemberbe mentek, akkor már jó idö volt rájuk). Ti mikor jártatok arra?

Dia: mi újság? Ugye minden rendben!! Kép Túl vagy már az UH-n?? Várom a képet!

Szia Mica! Beillesztettelek a táblázatba Téged is! Látom ceglédi vagy! (Kata is ott szül) Akkor nem is túl messzi lakunk egymástól, mert én meg Kiskunfélegyházán lakom! Ha nem vagyok indiszkrét, elárulnád a korod is?? Kép Csak hogy teljes legyen az adatbázis! Remélem sürün fogsz jelentkezni!

Közérdekü: találtam egy csomagküldöt, nem tudom érdekel-e Benneteket?? Itt található: www.gabriell.hu
Ott van az én kedvencem is a babakocsik közt: a Roan Kortina. Olyat szerettem volna, csak használtba! De amit kinéztünk, az is hasonló! Kép Már nagyon várom hogy hazavigyük! Kép

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Anikó 33 aug. 14. 3 Bence Bp/ M&#224;v Kórház
Noémi 28 szept. 8. 1 Alex/ Heléna Bp/ M&#224;v Kórház
Beszti 29 szept. 13. 3 Hanna Bp/ M&#224;v Kórház
Momo 33 okt. 1. 3 Emese Bp/ Szent István K.
Liv 25 okt. 20. 1 Dávid/ Szonja Bp/ Kútvölgyi K.
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel/ (Emese) Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Tamás v. Dávid Bp./ Szent Imre K.
Györesz 27 okt. 30. 1 Norbi/Dorina Bp/ Kútvölgyi K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 34 nov. 9. 2 Róbert/Mariann Szeged/ Klinika
Kata 28 nov. 22. 2 ? Cegléd/ Toldi F. K.
Babar 28 dec. 14. 1 Dániel/ Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dániel/ Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Emese Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica ? jan. 3. 2 ? Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 6. 2 ? Bp/ M&#224;v Kórház</pre>

Marica
marica69

Szia Marica!

Korom 28 év, nem titok Kép Helyileg nem ceglédi, hanem albertirsai vagyok, csak ceglédi dokinő jár ki terhesgondozásra, és őt választottam. Első fiamat Szolnokon szültem.

Mica
mica

Szia Marica!

Mi a két okos természetesen augusztusban voltunk tavaly és mikor kirándulni voltunk a napon 60 fok volt.
Tavaly pont a baba-project előtt úgy döntöttünk, hogy egy időre utoljára bevállalunk egy hasmenés túrát. Nagyon szép volt, de egyszer elég. Igazság szerint az a jó benne, hogy viszonylag normális áron nagyon jó kiszolgálást kapsz! Csak a kosz ne lenne! Ez egy európainak elég gáz!
Most nézem mennyien szülünk dec. 15 körül. Komoly lesz! És én még azt hittem, hogy nem lesz sok kismama, mert a karácsony miatt nem időzítenek ilyenkorra pocaklakót! Csak legyen hely a vajúdóban és ne a folyosón kelljen szülni! Kép
Barbara
babar

Sziasztok Csajok!
Gigi,Kata,Marica,Barbi!Kép
Szép nagy babucim van.
Méretek:BPD:40mm
HC:138mm
AC:115mm
FL28mm
A hossza 18cm.Kép
De el is vagyok keseredve.Alig látott valamit a doki és szegény párom.Mert elromlott az UH.Kép
4D és 3D nem is tudott csinálni.Ezért a nemét se
tudom.KépKi jöttünk,és jó kisirtam magam.
Most megyek 17.45-re a dokim rendelőjébe és neki
is kipanaszkodom magam.
De azér jó,hogy minden rendben van.Kép
Vettem is neki 2 badyt.Kép
És képzeljétek,már érzem a picuromat!KépKép
Nagyon klassz!Rúg,kapál.KépPuszi,Dia
Gigi!Sajnálom,hogy a héten távol leszel.
Hiányozni fogsz!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Örülök, hogy minden rendben. Akkor holnap én sem fogok látni semmit! Kép
Mi volt a baj? Nem lehetett látni a képernyőn semmit? Milyen lett az AFP-d?
Barbara
babar

Szia Barbi!
Gondoltam rád,hogy holnap te se látsz sokat a
babuciból.Nem tudom mi a baj "nem jó"ennyit
mondtak.Kép
Teljesen elfelejtettem az AFP-t megirni.
1,3 lett.KépSzóval nagyon jó!Legalább ez boldogit.
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia: örülök, hogy szép nagy babucitok van! Kép Az AFP-d is remek!! Ez elég szomorú, hogy elromlott a gép. Nem volt másik?? Gondolom ez elég nagy kórház, nem igaz, hogy máshol nem tudták megnézni. Vagy ugy voltak vele, hogy a lényeget láttátok és kész!?
Ugye milyen jó a mocorgás!!! Kép Kép

Remélem azért engem is sajnálsz, hogy nem leszek két hétig! Majd nem gyözlek visszaolvasni Benneteket! Legalábbis remélem jó lesz a termés! Kép

Marica
marica69

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a terhességhez és a babához!!

Ha esetleg valakit érdekel hordozó ill. babaruha ( Brendon, Prince Oliver, Mexx, Rebble)stb. nagyon szívesen leírom. Én tavaly októberben szültem meg a kislányaimmat és nagyon sokmindenünk van. Képet tudok küldeni.
A mail-om : mail@westauto2002.hu
Anasztázia
baby02

Szia Marica!
Ilyen "nagy" uh csak ez az egy van.Kép
Persze,hogy te is hiányzol majd!Kép
Én is távol leszek majd 2 hétig,csak még nem tudom mikor.Én is attól tartok,hogy hogy hozom majd be a lemaradást.Kép
Hormon:
Nekem is a férfi hormonom volt sok.
Sikerült kikezelni,de a petefészkem policisztás lett.KépBiztos a sok hormon gyógyszer és injekció.
Puszi,Dia
Ma is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!KépKépKépKépKépKépKépKép
Lesz buli este?????????

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Először is köszönöm a hozzászólásokat a "barátnő"-ügyben,nagyon jó,hogy tegnap Ti itt voltatok nekem!Kép

Dia!

UHKép
De úgy látom azért ezek nagyon jó hírek,és tényleg szép méretekkel rendelkezik a babóca!Kép
Örülök,hogy az Afp is ilyen tankönyvi lett!
Majd írjál,hogy mi volt a dokinál!
Addig is puszi!

Marica!

Éljen a Francia Forradalom!Ja,és mellesleg Isten éltessen,nagyon boldog szülinapot kívánok!!!Kép
Nekem Te is hiányozni fogsz,remélem jól telik majd a szabadság!
Mikor kapjátok meg azt a gépet amit mondtál?
Jó lenne,ha tudnál majd írni akkor is,ha már nem dolgozol.
Tényleg,meddig tervezed még?

Mica!

Üdv itt is!Kép
Írtam Neked a másikba is.

Sofka!

Azért jó,hogy a leletek rendben vannak,ez a toxoplazma-dolog engem is érdekel!

Gigi,Barbi!

Csinosak vagytok a képeken!Kép

Képzeljétek,ma a párommal voltam építőanyagért és közben megláttam egy üzletet,ahol sikerült mindkettőnknek megvenni a ruhákat az esküvőnkre!!!Kép
Pedig nagyon féltem,hogy amilyen válogatósak vagyunk,egy csomó idő el fog ezzel menni+idegeskedés,mászkálás-ezekből egyik sem hiányzik.
Megvan az időpontunk is:augusztus 21.
Az már csak mellékes,hogy az építkezéshez is nagyon jól vásároltunk.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
21+4
Kép

Kép
Kép
ruszlána

DiaKép

Örülök, hogy minden rendben nálatok!!! Annak is örülök,hogy hiányozni fogok. De én csak pár napra tünök el, nem úgy mint Te!!!!! Két hét!!!! Nyaralni mentek?? Én meg majd itthon irigykedem. Szerintem is nagyon jó érezni, hogy bent mocorog valaki.Kép Ezt az érzést nem adnám oda semmiért. Tegnap végre már a férjemnek is rugott. Mert eddig mindig az volt, hogy mocorgás ezerrel, apuci gyorsan oda tette a kezét, erre semmi. De tegnap megtudtam a gyógytornásztól, hogy ez teljesen normális, mert meg tudja külömböztetni az anyukája érintését másétól.
Az uh miatt ne szomorkodj!!

Kata!
Olyan ruhát vettél amibe még augusztusba is bele fogsz férni?? Mert addigra már elég tekintélyes méreteket fogsz ölteni.Kép Irigyellek, hogy ilyen bátor vagy, hogy akkora pocakkal még egy esküvőt is bevállalsz. Én elég Nyúl Béla vagyok....
Ruha is van, építőanyag is - ez egy jó nap!Kép

Puszi nektek, Gigi 24+5

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a hozzászólást!
Tegnap este megint beparáztam, mert szinte egyfolytába keményedte! Mondtam is, hogy ha most nem nyílt ki a méhszájam akkor az tuti, hogy nagyon stabíl valami! Ma reggel felhívtam a dokimat és be kellett mennem a rendelőjébe. A méhszájam zárva marardt, a babuci jól van, már fejjel lefele van a hasamba. Kaptam erősebb gyógyszert és ha az sem hatásos akkor hétfőn irány a kórház! Persze a gyógyszert meg kellet rendelni a gyógyszertárba és csak holnap délután lesz meg, de addig is pihenek. Nagyon örülök, hogy a méhszájam ennyire bírja a gyűrődést!
Holnap azért elmegyünk 4D-s uh-ra! Már nagyon várom! Remélem a legjobbakat! Tegnap meg is beszéltem a picurral, hogy még meddig kell bentmaradnia és képzeletbe száz csomot kötöttem a méhszájamra!

Liv!
Merre vagy?

Tudtok valamit Lívről?

Puszi mindenkinek
Györesz 24+5

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Kata!
Voltam a dokinál.Azt mondta,hogy ne idegeskedjek
az a fő,hogy az UH-os doki mindent látott.
De másfél hét mulva visszajön szabiról és
megmonja a nemét.Kép
Még sokmindenről beszélgettünk.Kép
Pl:Meg dicsértem,hogy milyen jó barna.
Csináltattam rákszűrést."most nagyon fájt"
Meg kérdeztem,van-e tarifája szülésnél.?
Meg adta a szülésznője telefonszámát.
Azt is mondta,hogy rám bizza meddig szedem az
ELEVIT-et.
Mondtam fáj a hasam.Azt mondta zárt a méhszáj és
FEKVÉS,FEKVÉS,FEKVÉS!!!Kép
Na jó részletesen beszámoltam!Kép

Gigi!
A nővéremékhez megyünk ISTENMEZEJÉRE.Kép
Aztán a Balcsihoz.Kép
Nekem még csak úgy mocorog,hogy a párom még nem
érzi.KépPuszi.Holnap sokat,sokat irj!Kép Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!

A ruha mell alatt bővül,de még bőven lehet engedni is belőle-erre azért remélem nem lesz szükség!Kép
A mell-részből pedig még be is kell vetetnem(olyan tipikus:cici semmi-hátsó nagy típuska vagyok),szóval tényleg örülök,hogy ráakadtam.
Nem lesz nagy felhajtás-szűk családi kör,ezért mertem csak bevállalni.Eredetileg egy szép kosztümöt akartam-nagyon nem vagyok szoknyás,de ennek a ruhának nem tudtam ellenállni.

Györesz!

Én is küldök -biztos ami biztos- egy jó nagy csomót a méhszájadra!Kép
Azért ez nagyon jó hír,hogy szép zárt maradt.
Szorítok továbbra is!
Úgy látszik Liv és Te felváltva tűntök el?Kép

Tényleg Liv,remélem semmi gond és jelentkezel!

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Dia!

Már vártalak!
A másfél hetet igazán ki lehet bírni az UH-ig az addig keletkező lyuk az oldaladon pedig kit érdekel?!KépKépKép
Tök rendes a dokid!Egyébként a tarifáját elárulta?
Bocsi,már nem emlékszem:szedsz Magnéziumot?
Elevitet egyáltalán nem szedtem,viszont C-vitamint naponta 2-szer 120 mg-ot.Nagyfiammal is szedtem,Vele télen voltam terhes,de szerencsére el is kerültek a nyavalyák,a fiam pedig igen szép súllyal született.Hát,eddig úgy tűnik ez a Babó sem lesz kis darab.
Ráadásul tök jó,hogy egy csomó friss gyümit ehetek.Ezért gondoltam úgy,hogy nem szedek terhességi vitamint egyáltalán.
A rákszűrés utoljára nekem is eléggé fájt.Kép
Nekem is sokat kell(ene)feküdnöm(a gyerkőctől képzelheted ez mennyire megoldható).
Örülök,hogy minden OK. Nálad!

Pusz.

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Ari vagy,hogy velem örülsz.Kép
Szedek megne B6-ot.Van,hogy 4-et is beveszek.
Azt mondta,hogy nincs tarifája és el itéli a
paraszolvenciát.Kép
De azér adok neki.Te fogsz adni?
Különben igen,rendes "dokibácsi" 36 éves.Kép
Én eddig szedtem kalcivid-et,de már nem szedem
mert az elevittel sok lenne a D vitamin.
Ezért moedek 450mg-os kálciumot.Kell a fogaknak.
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Figyusz Dia!

Ne hergelj,most már komolyan irigykedek a bronzbarna doki"bácsidért"!Kép

Az még a jövő zenéje,hogy adok-e parát szülés után,meglátom hogyan is állunk akkorra anyagilag(hát mostanában várhatná,ahogy kinéz a családi kassza Kép).
Te hogy tervezed ezt a dolgot?
Akkor a Baba jó hamar mocorog Neked is Kép

Nem tudom hasznos lesz-e valakinek,azért leírom:a Tesco-ban van most 20990,-Ft-ért Angelcar légzésfigyelő készülék.
Azt írja,hogy teljes matracfelületű érzékelés,vizuális-akusztikus riasztás.
Részletre is lehet:2038Ft,12 hónapra.

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Még nem tudom mennyit adjak neki.
Azt mondta,hogy amit hallok 2 szélsőséges összeget,annak egyik vége se igaz.Kép
Tehát a 30e se igaz és a 100e se.
Akkor kevés a harminc????????
Én negyvenet gondoltam,de ez még változhat.
Szülésznőnek tizet gondoltam.
Te az elsőnél adtál?
Én is olvastam azt a tescos ujságot.
De én úgy tudom,hogy a védőnőnél kell igényelni
és ő kér alapitványtól.Akik 1 évre ingyen
biztositják.Nem tudom minden védőnőnél lehet-e az
enyémnél igen.Kép
Most szoritsunk Barbinak ő ma ment UH-ra.Kép
Ja!Én is sok boldogságot kivánok nektek!KépKépKépKép
Biztos csini leszel.Nekünk 5 éve volt a lagzink
/250fő/Kép
Pusz,Irj,Dia18+1

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggelt!

Dia: nem volt este buli, majd szombaton lesz egy kis halászlé + grillparti anyuéknál, mivel neki meg 20-án lesz a szülinapja! Kép Együtt bulizunk! De kb. csak 7-en leszünk (mint a gonoszok!), illetve 8-an, bébikével együtt! Szóval szolíd buli lesz.
A dokimnak eddig nem adtam pénzt, majd csak a szülés után gondoltam kimutatni a "hálámat". Esetleg viszek neki aug-ban egy üveg italt, nehogy szó érje a ház elejét Kép! Különben nem fogom megkérdezni mennyi a tarifája, mert igyis-ugyis annyit tudok adni, amennyi erre félre lesz téve! (Sajnos Kép tavasz óta egy kicsit szükebbre kellett húzni a gatyaszárat.)

Kata: köszi a francia forradalmat Kép Kép. Legalább ezt az 1 évszámot könnyen meg tudtam jegyezni. Kép Persze azért tudok még 1-2-t! Kép
Akkor tegnap nagyon jó napotok volt vásárlás szempontjából! Irigykedem Kép, hogy menyasszony leszel! Igaz én már 14 éve voltam, de elváltunk. Most a párom nem szorgalmazza, meg különösebben én sem, de azért nem bánnám! Kép A szülinapi ajándékom valószinü gyürü lesz (sok apró jelböl erre következtetek), csak azt nem tudom milyen. Ha jót akar, akkor karikát vesz Kép! (Majd csak a hétvégi bulin kapom meg.)
A számitógépünk már meg van kb. 1 hónapja, Robi és Dorina rendületlenül játszanak rajta! Kép Mivel még nincs vonalasunk, az internethez sem tudok hozzáférni. Talán öszre beköttetjük a telefont. Jó lenne, mert "unatkozó" kismamaként jó lenne valakivel napközben is "beszélgetni"!

Györesz: látod, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni Kép! Tök jó, hogy szépen rendben van a méhszáj!!! Pihenj sokat, szedd a gyogyikát, igy biztos nem lesz baj! A térdeidet meg nagyon szoritsd össze, esélye se legyen a méhszájadnak a kinyilásra! Kép Az is lehet, hogy Te érzékenyebb vagy ezekre a fájásokra, amit más esetleg alig vesz észre. Ez lehet alkati adottság is! De nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen!!!!! Kép Kép

Marica

Ja, jut eszembe: akartam még kérdezni (ezt is majdnem elfelejtettem), hogy Ti is feledékenyebbek vagytok, mint régebben?? Mert én sok minden elfelejtek. Ez már a munkámba is gondot okozott 1x-2x. Kép
marica69

Szia Marica!
Te az előző szülésednél adtál pénzt?
Nekünk is nagyon be kell osztani a pénzt.Kép
Te az előbb magadnak is irtál levelet?Kép
Szoritok,hogy karika legyen az a gyűrű!Kép
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia:
NEEEEEEEMMM, az csak az aláirás lett volna, csak utána "jutott eszembe szebbnél szebb gondolat, mig állni látszék az idö, ........."

Az elözö szülés 12 éve volt, de ha jól össze szedem a gondolataimat, akkor ugy rémlik, hogy adtam. De azt nem kérdezd meg, hogy mennyit! Most is ugyanahhoz a dokihoz járok, igaz nem ismert meg ennyi év távlatából! Meg is kérdezte, hogy miért csak most jutott eszembe szülni (elöször). Mondtam, hogy nekem már van egy nagy lányom és nála szültem. Visszakérdezett: biztos?? Különben jó fej, van humora! Most olyan 20-25 körül szánunk erre, több sajnos nem lesz! De még érdeklödök elötte az ott szülöktöl!! (ki mennyit adott)

Marica
marica69

Hi Hi!KépKép
Én meg azt hittem Maricának is irsz pár sort.
A 40 még nálunk is változhat."Lefelé"Kép
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Gigi!
Már biztos ott vannak a barátaid.Kép
De tudod mit?Ha este elalszanak,akkor irj nagyon
sokat!KépOK?
Jó szórakozást!Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!
Annyira boldog vagyok! Most értünk haza a 4D-s UH-ról! Kisfiunk van! Norbi!
Nagyon ari volt a doki (a Praxisba, Győrfi Mátyás), csak ajánlani tudom mindenkinek. Kérdezte tőlem, hogy: "Anyuka és érzi, hogy kisfia lesz?" Erre én: "Nem tudom, kéne?" Doki: "Bizony mert 150%, hogy kisfiú". Meg is mutatta a fütyiét, de hát mi nem igazán láttuk. Minden rendben van a picurkával. Olyan édes kis kerek pofija van! 717g-os! Mindene megvan! Fejjel lefele, arcal kifelé fekszik és végig aludt! Bár rúkapált így is, de alukált tovább! Próbálta a doki felkelteni, hogy többet mozgassa a kezét, fejecskéjét, de nem sikerült! Szóval minden rendben! Mostmár még többet fogok feküdni, hogy ezzel a gyönyörű kisfiúval még véletlen se legyen semmi!

Kata!
Köszi a csomót, felkötöttem!!!

Liv még mindig sehol?
Megvan a mobil száma, majd írok neki egy sms-t!

Puszi
Györesz 24+6

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz Kép

Gratula a kisfiúhoz Kép Nekem 1 hete hétfőn volt 4D-s UH-m a Praxisban, pont Győrfi dokinál. Ekkor voltam a 14. hét legelején, és amikor beszéltünk arról, hogy a baba neme valamikor majd később látszódik jól, akkor mondtam neki, hogy szerintem felesleges megnézni, mert én érzem, hogy fiú Kép Nem nyugodott, a végén (már sajnos a DVD felvételen kívül) mondta, hogy "na, nézzük csak a popsidat" és megállapította, hogy "anyuka, magának nagyon jók a megérzései, mert 100%, hogy fiú" Kép Lehet, hogy innen jött neki, hogy érzed-e, hogy fiú KépKép

Mica
mica

Most üzent Liv, hogy minden rendben vele, csak rossz az internetük!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Hát majdnem minden rendben volt!
AFP: 1,2
BPD: 41 mm
OFD: 52mm
HC: 146 mm
APD: 37 mm
TAD: 43 mm
AC: 126 mm
FL: 28 mm

Egy probléma van, hogy a méhlepény rálóg a méhszájamra. A doki szerint ez még változhat, de nagyon ideges lettem tőle.
Ráadásul volt utánam egy anyuka, akinek 28 hetesen halt el a magzata. Annyira sajnáltam és annyira félek.
Az UH-n nem lehetett látni semmit, ráadásul a gyerek is rosszul feküdt.
Ennyi, tiszta letargia vagyok, de majd csak összeszedem magam!

Pusza
Barbara
babar

Sziasztok!

Hát majdnem minden rendben volt!
AFP: 1,2
BPD: 41 mm
OFD: 52mm
HC: 146 mm
APD: 37 mm
TAD: 43 mm
AC: 126 mm
FL: 28 mm

Egy probléma van, hogy a méhlepény rálóg a méhszájamra. A doki szerint ez még változhat, de nagyon ideges lettem tőle.
Ráadásul volt utánam egy anyuka, akinek 28 hetesen halt el a magzata. Annyira sajnáltam és annyira félek.
Az UH-n nem lehetett látni semmit, ráadásul a gyerek is rosszul feküdt.
Ennyi, tiszta letargia vagyok, de majd csak összeszedem magam!
Jövő hét pénteken megyünk a doki magánrendelőjébe és ott újra megnézik 4D-vel. Már nagyon várom!

Pusza
Barbara
babar

Szia Barbi!
Nagyon izgultam.Kép
Biztos minden rendben,mert különben a doki mondta
volna.Kép
Na akkor most 10 hétig megint izgulhatok.
Légyszi ha legközelebb ilyet hallasz ne ird meg!
Most majd mindig ott lesz a fejemben.Kép
DE azért sajnálom szegényt.Kép

Melyik szám a hossza a picurnak?
Én most sokat pihenek,mert fáj a hasam.
Fel a fejjel!Hivd fel a dokidat és kérdezd meg
mit jelent amit a doki mondott!Kép
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok mamikák!

Tegnap túlestem egy "kemény" reggelen. Étlen-alig szomjan (tejeskávé nélkülKép) leslattyogtam vérvételre. (Képzeljétek már 16 hetes vagyok, nem is gondoltam volna... meg is lepődtem mikor a doki kiadta a beutalót és a parancsot, hogy holnap v. holnapután AFP és a többi kötelező)
Mindenesetre 45 percet álltam sorba csak az ablaknál, hogy beadjam a beutalómat és utána még várni a bökésre, plusz még 1 órát várni még egyre a terheléses vércuki miatt. Egyik miatt sem aggódom. Nem lényeges az AFP eredménye sem, a hibalehetőség túl nagy ahhoz, hogy komolyan vegyem. A nyaki redő mérés jó volt, majd a következő AFP ellenőrző UH úgyis megmondja van-e valami változás, de olyan nem lehet.

Látom téma, a dokinak mennyit adjak...
Úgy gondolom vannak olyan helyzetek, amikor az ember lánya nem is tehetne másképp, mert ahhoz túlságosan aggódik mindenen. Gondolok itt azokra a mamikra akiknek nehezen, segítséggel jött össze a baba. De vannak olyanok is akiknek nem kell rá várni és szinte probléma mentes.
Van erre is arra is példám. Barátnőm 8 évet várt a kislányára, aki 1 hónappal fiatalabb a fiamnál. Neki természetes volt, hogy ugyanannál a dokinál szül aki segítette és természetes volt, hogy meg is hálálja pénzben. Ők 30-at adtak, mert ennyijük volt és a doki nem mondott árat. Ez a jobbik eset.
Én meg az SZTK-ba jártam terhesgondozásra és abba a kórházban születem amelyikhez körzetileg tartozom. (IStván.) Bevonultam vizsgálatra(túlhordás), és még aznap megszületett a fiam. Nagyon kedves volt mindenki, a dokibácsi aki bejött nagyon aranyos volt. Egyből bíztatott, tartotta a lábam, és nyomta lefelé a babát. Nem-nem könyökölt, hanem a tenyerével nyomta a méhet lefelé, ami nemhogy nem fájt, de amikor nem csinálta azt hittem nem fogom tudni megszülni a gyereketKép A szülésznő is fantasztikus volt.
Úgy jöttem haza a kórházból ahogy bementem. Nem fiettem ki hatalmas összegeket csak azért mert a világ legtermészetesebb dolgát otthonszülés esetén büntetik és kórházakba kényszerítik. Tehát magyarul, nincs választásunk.... fizetjük a tb-t és még plusszba is??? Az orvos is pénzből él, hangoztatják, na de a kismama nem? Ráadásul a kismama a szülés után gyesre kényszerül, jobb esetben gyedre, ami a fizetésének a töredéke. Azért írom, hogy "gyesre kényszerül", mert ami gyest én kapok... már most elkezdhetnék spórolni a decemberi szülésemre. 21000 forint... 4 csomag pelenka 8 csomag popsitörlő, popsikenőcs 2 tubus, fürdetők... pont ennyi ami kijön belőle. Ez nálunk a havi fogyasztás és előre bevásárolok 1 hónapra. Bár a 8 csomag törlőkendő másoknál csak 4, úgyhogy ezt nem tudom hogyan csináljukKép

Jajj, megyek aludni, kicsit elkalandoztam. Tegnap délután aludtam és emiatt hajnali fél3-ig nem bírtam aludni és már nagyon álmos vagyok. 7-kor keltünk. Nem olvasom vissza mit írok majd később, remélem érthetően írtam a dolgokat és nem félreérthetően. Majd úgyis kiderül.
puszi
sasha

Kép
sasha

Dia!

Barbi babájának nincs ott a hossza.Kép Azt most vagy nem mérték, vagy egy idő után nem mérik, talán mert nem fér bele teljesen a képernyőbeKép
Hát sajnos pedig MÁSOKKAL előfordul tragédiaKép Velünk sose!!!! Dia, ne izgasd magad, és ne járjon ezen az agyad. Kép Minden rendben lesz! Miért is lenne másként? Nem tudhatod, hogy mi volt a baj annál a babánál. Lehet, hogy beteg lett a mama és azért, bármi lehet, de ti egészségesek vagytok ici-pici problémától eltekintve ami nem a babán múlik.

pusz
sasha

Kép
sasha

Györesz! Ezer gratula a kisfiatokhoz! Kép Kép Kép Biztos nagyon jó érzés lehet tudni, hogy ki lakik odabennt! Meg jó lehetett látni!! Már én is várom, hogy megint uh legyen! Szép kis pofikája volt, ugye?

Barbara!
Ne aggódj, a méhlepény arrébb szokott ballagni, ahogy nöl a méhecskéd! Gondolom kimélni kell magad, de ha ezt betartod, akkor biztos nem lesz semmi baj!!! A jövö hétre meg már lehet, hogy ugy fordul, hogy tudjatok mozizni! Kép Most az legtöbb, meg legkevesebb is, hogy megnyugszolsz és pihengetsz! Kép

Marica
marica69

Igazából a doki is azt mondta, hogy ez semmi gondot nem jelent, csak ez az UH-s fickó valahogy nem jött be ma nekem. Meg sem mérte a gyerkőc hosszát, mert nem feküdt jól.
Na mindegy most már kicsit jobb, Ficánka állandóan mozgolódik ezzel is biztosít, hogy nála minden rendben!
Dia! Tényleg ne izgasd magad, csak annyira felhúztam magam a dokin. Ez a nő az ő betege és mikor mondtam, hogy mennyire sajnálom azt válaszolta, hogy "Hát volt nagy sírás-rívás, de ez van!" Ember az ilyen?
Mostantól drága férjecském szigorú pihenésre ítélt. Még takarítanom se kell! Kép Tegnap kipucoltam a fürdőszobát, erre jól lebaltázott, hogy minek vegyszerezek és innentől csak fekvés van ha otthon vagyok!
Marica!
A fekvés segít?
Pusza
Barbara
babar

Sziasztok csajok,
mar jo reg nem irtam, most eppen szabin vagyok es jövö hettöl meg valszeg ket het tappenz.
Györesz, grtaula a kisfiuhoz! Apa mit szolt hozza? Nalunk nagyon büszke es boldog volt, amikor megtudta. Azt mondta, hogy most erzi igazan, hogy apuka lesz, hogy tudja, hogy a kisfia lakik odabent nem csak egy "baba".
Ma este repülünk haza, remelem minden rendben lesz a repülön, mert en is felek egy kicsit, ugyanis az utobbi idöben sokat kemenyedek megint.
A sogornöm bejelentett holnap reggelre az ö dokijahoz maganrendelesre egy kis uh-ra, hogy apa is lathassa Abelt es a nagyszülöknek is fel tudjuk venni videora. Na meg persze alaposan atnezetem magam vele is. megkerdezem a kemenyedeseket is, mert tenylge nem valami jo erzes. Most is azert vagyok szabin, hogy nem mindig betegallomanyban kelljen lennem. De nem akarok semmit kockaztatni a babaval!
Györesz, neked milyenek a kemenyedeseid? Szombaton volt olyanom, hogy delelött majd egy oran keresztül bizonyos szabalyos idöközönkent, uhy negy-öt percenkent teljesen bekemenyedett a hasam, ugy, hogy csak görnyedve tudtam felallni, teljesen, mintha mar fajasaim lennenek. Nagyon megijedtem, ezert erre a hetre gyors szabi, holnap otthon doki, hetfön itt doki es majd meglatjuk. Neked milyen a kemenyedes? hasonlo?
Na befejezem, mert meg zuhanyoznom kell meg beszaladok gyorsan a varosba egy-ket dologert aztan meg irany a reoter. Szoritsatok, hogy ne legyen semmi gond.
Puszi mindenkinek
Motiot
Marica,
igy utolag is sok sok boldog szülinapot!!!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Szia Motiot! Elég sürü lesz a program: ma este hazarepülsz, reggel már doki?? De jól teszed, hogy megnézeted magad itt is, ott is, elvégre is több szem többet lát!
Köszi az üdvözletet! Kép A táblázatban át is javitottam 35-re az évszámot! Kép, Kép!! Ez még nem egy megrázó, de lehet, hogy a 40 cifrább lesz!
Keményedés Kép Kép. Nagyon vigyázz Te is magadra, meg persze a picurkátokra is! Jó pihenést! Most én is elhúzok 2 hét szabira, legközelebb csak augusztus 2-án jövök. Kép Kép Már nem bánom, mert lassan mindent összekeverek, meg elfelejtek itt a m.helyen. Ezt meg nem nézik jó szemmel. Szivem szerint már vissza se jönnék, de sajnos kell a pénz is, meg mit is csinálnák még 3 hónapig?? Majd talán szept. közepétöl "pihizek"!

Barbara: szerintem biztosan segit a fekvés, hisz akkor nem nehezedik súly a méhszájra, valamint a méhlepényedre sem. Ez lehet, hogy butaság, de igy hátha könnyebben "vándorol" fenntebb! Kép
Te, az a doki tényleg elég nagy tapló volt! Kép Az ilyennek még vannak betegei? Micsoda szivtelen alak!

Marica

MINDENKINEK JÓ PIHENéST, Jó EGéSZSéGET ADDIG IS, MIG ODALESZEK!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
marica69

DiaKép

A barátaink még nem jöttek mag, majd csak este, mert a fiú ma még dolgozik. Eddig azért nem jelentkeztem mert takarítottam meg hasonló ilyen kellemes dolgok.
Épp arra gondoltam, hogy felviszem a gépet a hálóba és akkor majd este (éjszaka) tudok írni. Az biztos, hogy lesz időm mert a kedves férjem mellett nem tudok aludni. Én lent alszom ő meg fent az emeleten. Óh boldog családi élet!Kép De egyszerűen olyan szinten holkol, hogy nem lehet kibírni. Ráadásúl ha fel kell kelnem éjszaka akkor nem tudok visszaaludni. Most majd három éjszakát ki kell vele bírnom.....
A mi dokinknál nem zsákbamacska, hogy mennyit kell adni. Igaz nem nekünk mondta, mert tőlünk az elején nem is akart semmit elfogadni. Mielött valaki a szívéhez kapna, hogy óóó létezik még ilyen doki, annak gyorsan elárulom, hogy mi a kórházigazgató "csókosai" vagyunk, úgyhogy ezért. (az anyósom is orvos és neki jó barátja az igazgató) A szülésért 50 ezret kér. Ezt az egyik páciensnek mondta. Mivel a drága mama (anyósomKép) is orvos ezért most nem fejtem ki a paraszolvenciáról a véleményem.KépKép
Puszi barátosném!!Kép

Györesz!

Látod még ebben is stimmelünk. Nekem is fiúcskám lesz!!Gratulálok!!!!!

Jajj csajok olyan horror, hogy egy 28 hetes baba meghal...............KépKépKép Pedig már kezdtem lassan megnyugodni... Többet ilyet ne írjatok!!!!

Na optimizmus!! Kép

Üdv, Gigi 24+6

KépKép
gigi28

Marica,
meg annal is sürübb lesz a hetvege! Holnap reggel doki, utanna utlevel szemelyi adokartya meg miegyebek atiratasa a ferjes nevemre ( ket honapja volt az esküvönk es ezeket csak ottho tudom megcsinalni ) aztan delutan esküvö, unokatesom megy ferjhez, tulajdonkeppen ezert is repülünk haza. Szombaton pihi, aztan esküvö folytatasa az unokatesomnal, apa valszeg elmegy meglatogatni a szüleit akik eppen nyaralnak es ezert sajna nincsenek otthon, aztan vasarnap vissza. Hat ilyen sürü lesz a dolog. De azert megprobalok pihenni. Engem most a hülye idö is kikeszit, itt ugyanis nincs levegö, paras, hol esik hol nem, egyik front a masikat eri, közben meleg van es a szel se fuj, szoval nagyon szar az idö, csak ülök itt es szedelgek. Mennem is kell mar, mert lassan indulunk.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Marica!

Lehet,hogy ezt már nem olvasod,de jó pihit és várunk vissza!Kép
Nekünk sincs vezetékes telcsink,hanem mobillal Net-ezünk,Nektek ez nem jó megoldás?
Feledékenyséééééég?!Mégis miről beszélsz és egyáltalán ki vagy és én meg minek ülök itt?!Hát nem elfelejtettem?!KépKépKép
Remélem megkapod szombaton a karikát,ha pedig mégsem,akkor nem lennék a párod helyében...Kép
Az esküvővel én is úgy voltam,hogy olyan égő forszírozni,meg tényleg nem is olyan fontos,meg mindig közbejön valami...de már nagyon várom.

Györesz!

Nagyon nagy gratula Norbihoz és üdv a fiús Mamák táborában!KépKépKép
Köszi az infót Livről,örülök,hogy nála is minden rendben!

Dia!

Akkor nálatok elég nagy lakodalom volt,mi csak huszan leszünk max.
Légzésfigyelő az elsőnél is és most is én leszek,egy darabig biztos,hogy velem egy szobában fog a pici szuszogni!Kép

Paraszolvenciához:az elsőt négy és fél éve vidéken,császárral szültem, 15 ezer Ft-ot adtam.Akkor és ott ezzel az összeggel az orvosom elégedett volt(nem úgy én eleKép)
Most másképpen döntöttem:
mivel a magánrendelőben fizetek,az anyasági segélyt nem az orvosra akarom költeni és a gyereket talán már nem tudja visszatenni oda,ahonnan világra segíti,
ezért engem nem érdekel a tarifája akkor sem,ha van,annyi pénzt adok,amennyit megengedhetek magamnak,tehát nagy esélye van,hogy semennyit!!!
Ápolónőként elláttam eddig is és ezután is mindenkit a parától függetlenül-ezt én is elvárom!

Na,ezt jól kiveséztem!Kép

Barbi!

Nálam a lepény nagyon közel van a méhszájhoz,sokat kell feküdnöm és semmi emelgetés!
Abban bízok én is,hogy a méh a növekedésével elhúzza onnan a lepényt.Erre Neked is minden esélyed megvan,addig is csatlakozom a férjed szigorához!Kép

A tragédia,amit leírtál nagyon szörnyű,de hiszek benne,hogy ez itt senkivel,semmikor nem fordul elő,ilyesmi miatt ne aggódjatok!!!!!Kép
A doki pedig inkább no comment!

Sasha!

VérvételKép

Motiot!

Nagyon jó utat Neked és örülök,hogy jelentkeztél!

Gigi!

A férjed horkolásban tuti nem kőrözi le az én páromat!!!Kép
Jelenleg ő a nappaliba van száműzve,valami eszméletlen hangokat produkál,és tökre mindegy,hogy milyen pozícióban alszik!
Amíg Pesten laktunk,csak 1 szoba volt ő a galérián aludt.Vicc nélkül:a nagylábbujjára egy hosszú madzagot kötöttem,annak a végét fogtam éjjel és ha nagyon belelendült jól megrángattam.Ezután egy darabig csend volt,majd kezdődött minden újra...
Na ugye,hogy ő győztes?!Kép

Most pedig megyek és megeszek kb.3 cső kukoricát!

Puszi mindenkinek!

Kata
21+5
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Barbi!
A dokim azt szokta mondani,hogy a sok pihenés
a legfontosabb ilyenkor.Kép
Kata!
El felejtettem mit akartam irni neked.Kép

Gigi barátnőm!
Örülnék,ha vinnéd magaddal a gépet.Kép
Képzeld,most verték a csempét a konyhából és a
fürdőből.KépEgész nap bevoltam zárva a hálóba.Kép
Amikor elektromos vésővel csinálták,az én picurom
majd ki ugrott a hasamból.Kép
Biztos nem tetszett neki a zaj.
Pedig még holnap is lesz.Kép
Most ha ülök fáj a hasam,ezért nem tudok sokat irni egyszerre.
Az jutott eszembe,hogy ha kisfiatok lesz,akkor
nem tud hajcsatot használni.Kép
"Pedig milyen sok lenne neki."Kép
Pusz,Irj,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?