A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Andi, köszi kérdésed jól vagyunk! Bende mintababa, eszik alszik, ha mégsem akkor nézelődik-beszélget és sokat mosolyog. :lol: Hál az égnek nem pocakfájós, tejem i rengeteg van, Marci imádja, úgyhogy minden tökéletes! Remélem veletek is minden rendben van! Belaktátok már az új házikót?

kispiskóta

Akkor már csak ki kell valahogy várnunk, hogy kibújjanak és akkor mehet a baba-mama fagyi. :lol: :lol: De most ez tűnik a legnehezebbnek.... :(
Kispiskóta köszönjük az infót!
bex13

Zsu,örülök,hogy ilyen jól működtök.Jó ezt hallani.Köszi,nálunk is minden okés.Házat imádjuk,már csak 1 szobája üres :wink:

Bex,remélem azért nem szivatnak meg nagyon a lurkóink,és azért nekünk is jut egy kis napocska az őszből :lol:

Kép
v.andi

Hahóka, megjöttem!

Mókáról hírek????

Andi, szerintem is az Anya fejében dől el a legtöbb!! Én érdekes, nem félek, tudom, hogy flottul fog menni minden, könnyen és gyorsan :wink: Egyébként is Istennők, mit nekünk egy szülés?????? :D

Dorka, de jó, h pocifájás jobb! Milyen édesen írtál!!

Süti, Andi, fagyizás :D én délután a barátnőmmel mentem cukiba, ettem brownie-t csokiöntettel és vaníliafagyival nyammmmm

Boboka, örülök, h minden oké!!

Kispiskóta, köszi az infót!

Képzeljétek, ma nem kávéztam!!! Pont ezen a necces éjszaka utáni napon, jó vagyok??

floranan

Bizakodjunk együtt és minél többször mondjuk el nekik a dátumot. Bár enyim gyerek felfelé nyomaxik, délután is már rászóltam, hogy ezt lefelé kéne művelni inkább. :lol: :lol:
Én már lenni nagyon-nagyon terhes.
bex13

Floranan,szerintem jól vagy,ne szarozz,ess arcra és aludj egy nagyot.

Bex,papíron nekünk még van pár napunk :oops:

Ha holnap bent lesz a dokim délelőtt a kórházban,elkapom emiatt a viszketés miatt.Most már nagyon rossz néha.Nem egész nap,de most a jobb bokám...ááááá mint egymillió szúnyogcsípés.Vérnyomásom okés,nem tudom mi lehet.Azért iszom ma is egy kalcium sandozt.

Kép
v.andi

Andi, köszi kérdésed, jól vagyunk. :D

Máté hihetetlen édes, nappal nagyon jól viselkedik. Szopizik, alszik, szopizik, alszik és délután már egy hosszabb időszakot (kb 1 -másfél órát) ébren tölt, nézeget, csodálkozik mindenen, csodál minket és hihetetlen érdeklődő. :lol: Már nagyon szépen tartja a fejét.

Andrisnál még előfordulnak hisztik, de már kezelhetőbb a dolog. Sokat foglalkozik Mátéval, simogatja, beszél hozzá, kérdezget róla. :lol: Pénteken voltam vele délelőtt játszóházban kettesben. Nagyon jól érezte magát. Ide jártunk (csak a helyszín változott, a klubvezető nem) régebben is, imádta. Péntekenként lesz másfél óra, ez lesz egy heti fix programunk. Ott is tudom majd hagyni, így Mátéval addig tudok sétálni, de ott is maradhatunk. Ma Apával voltak játszin, aztán Anyuméknál, így ma is volt egyke programja. Holnap Anyum viszi könyvtárba, addig mi pihenünk. :wink:

Holnap teszek fel képeket, csak most nincs érkezésem letölteni a képeket.

Dani hogy van? Már teljesen rendbejött? Melyik suliba jár, azt nem is kérdeztem még.

Kép

Kép
hgrita

Flora: Ez a brownie is nagyon jól hangzik!!! :lol: Jobb éjszakát a tegnapinál!

Andi: Nem hangzik jól a viszketés. Remélem dokid tud valamit mondani rá. Holnap akkor hívj. Ügyeket intézek délelőtt + boltozok, de azért felveszem majd. :wink: Ha nem, üzizek majd mikor vagyok hívhatsz. :D

Kép

Kép
hgrita

Mókáról még mindig semmi???

És Süti hol van???? Ő elég aktív szokott lenni íccaka!!

Képzeljétek,nem akarom elkiabálni,de az infacol mintha hatna!!! Szopi után semmi sírás, és úgy elaludt az ölemben ,mint egy kis mókus.
Most az zavar,hogy nem sír,így 10 percenként megyek be a szobába megnézni ,hogy minden okés e. :wink: És most úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy hiányzik!!!! :wink: :wink:

Brownie nyamíííííííííííííííííííííííííí!!!!!
én kókuszfagyi után sóvárgok.............

KépKép
csikipetra

Rita,örülök,hogy alakultok.Tudtam én,hogy Andris is "megbékél",és szuperül megy majd minden.Jó ez a játszóház,meg az is,hogy tudsz Andrissal kettesben időt tölteni.Várom ám a képeket holnap a fiúkról.

Köszi,Dani jól van.Teletömtem homeos cucokkal,szigorúan.3 nap alatt lement nála a takonykór.Az Európa 2000 gimnáziumba jár.Nagyon szeretem,és eddig ő is.év végén c típusú középfokú nyelvvizsgát kell tennie angolból,így idén csak nyelvet tanul.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]R írta:v.andiita,örülök,hogy alakultok.Tudtam én,hogy Andris is "megbékél",és szuperül megy majd minden.Jó ez a játszóház,meg az is,hogy tudsz Andrissal kettesben időt tölteni.Várom ám a képeket holnap a fiúkról.

Köszi,Dani jól van.Teletömtem homeos cucokkal,szigorúan.3 nap alatt lement nála a takonykór.Az Európa 2000 gimnáziumba jár.Nagyon szeretem,és eddig ő is.év végén c típusú középfokú nyelvvizsgát kell tennie angolból,így idén csak nyelvet tanul.

Ez akkor a nyelvi előkészítő évfolyam? Ez valami alapítványi gimi? Ott van nálatok a közelben?

Kép

Kép
hgrita

Igen,nyelvi előkèszítős.Zuglóban van ès alapítvànyos. www.europa2000.hu

Holnap net utan csörgök

Kép
v.andi

Petra,tök jóóó,hogy megvan a megoldàs.Ne kiabàljuk el,de ma èjjel pihenni is tudsz.

Kép
v.andi

Igaz, asszem elzúzok aludni, KO a köbön!!

Móóóka????

Lili?? Anna?? Lina??

floranan

Petra: Soma Kornélnak boldog névnapot! Apuja is Kornél, ugye? Akkor neki is! :D

Kép

Kép
hgrita

Jó éjt Istennők!
Kép

floranan

Ezt el kell küldjem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De vele ne álmodjatok :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Jó ééééjt!!!
Kép

floranan

Sziasztok! Andi hát Bexnek tényleg csak pár napja van 5! De azért már jó lenne ha nem akarná totál kivárni! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Bex ez csak természetes,bár nem volt hosszú az út,azért mi sem vagyunk noormálisak,hogy bevállaltuk,de mi a cél érdekébe is tettük,bár nálam nincs hatása!!!!

Kispiskóta köszi a híreket,már drukkolunk Katának rendesen!!!!

Petra,vagyok ám csak átszaladtam nővéremhez és tök jól el tudtunk beszélgetni....

Andi,cukrot sajnálom :( biztos az a hüle banán volt!!!!!

sutimano76

Van egy 19 éves lány főiskolás,és egy 17 éves szakközepes fiú,sógorom lánya, nővérem fia,és nagyon szeretnének dolgozni,ha bárki tudna valamit,kérem szóljon!!!!!Köszi.

sutimano76

Floranan,ki ez a "fiúcska"?????????

Beatrix,vagyunk még páran Bex előtt,kiborulok ha ő is beelőz!!!!

Már tényleg a karácsonyon agyalok!!!Végülis minden kedves családtagom ezt kapná,hisz annyira várják,így meg is úszom az ajándékvásárlást!!!

sutimano76

jó itthagytatok!!!Mindenki arcra esett????

sutimano76

Süti tudod,hogy a lurkok döntenek! :D :D De azért Bex is star vonalhoz állt már! Eltünt a picasról a táblázat éppen megakartam nézni ki,hogy áll :shock:

Kép
lipót beatrix

Beatrix,nekem bejött a táblázat!!!

sutimano76

Móka remélem már megszűlt,mert ez így kicsit soknak tűnik vajúdni.

sutimano76

Hát nem tudom én nem találtam,de mégegyszer megkukkolom! Hát Mókáról szerintem csak reggel hallunk valamit!

Kép
lipót beatrix

Nem tudom az elöbb mi történt,de most már nekem is megvan!! :D :D Hatan vannak még Bex elött,szerintem ő is bele menne a 6.os sorszámba! :D :D

Kép
lipót beatrix

SZia Rita, köszi a köszöntést, igen apuja is Kornél ,de július 3-án ünneplik. És az a vicces, hogy a Soma névnap is akkor van :D

Na de Floranan......................... :D :D :D :D :D :D

Móka kinek fog szólni?

Soma még mindig alszik, és nagy a csönd :lol:

Itt jó nagy eső volt, felétek??
Na megyek aludni (vagy szoptatni), holnap jövök,addigra remélem lesznek infók.

szép álmokat nektek!

KépKép
csikipetra

nyugodalmas jó éjszakát!!!

sutimano76

Jó reggelt!

Itt van az ősz!Ma reggel nem szép az idő.

Petra,milyen volt az éjszakátok?Soma tudott aludni?És Te?

Mókáról van hír?Remélem ma már babázik.

Anna????

Az én éjszakám nagyon nem volt jó.Kimondom,ez a kur...@a viszketés.Ma úgyis megyek NST-re,és ha a dokim nem lesz benn,akkor is felhajtok valakit,aki segít,mert a bolhás kutya semmi hozzám képest.Aztán negyed 4 körül volt két fincsi jóslóm (na egyből előjöttek az emlékek),de belealudtam.Pedig azt hittem,hogy reggel nem dolgozni mennek a fiúk,hanem szülni.Na nem baj,a nap folyamán még be tudom gyűjteni őket :lol: :lol: :lol:

Na visszafekszem,mert az én tezsvérkém csak negyed 10-re jön értem,és visz nst-re.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSS elkezdtem a 39. hetet Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Flora:vagyok,de nálunk hétvégén általában apa ül a gép előtt,szombaton újra is telepítette.

Süti:papírforma szerint ez a te napod.... :D

Andi:jöhettél volna családlátogatóba,akár meg is szülhettél volna én meg mehettem volna látogatni. :D :D

Móka????

Petra:milyen volt az éjszaka?

Na én lassan lépek a dokihoz,majd jövök.
Vendég

Jó Reggelt!

Lőrinc baba még mindig nem akar kibújni. Most telefonált Kata a kórházat elhagyván, hogy még mindig zárt a méhszája, Nst rendben, magzatvizet nem tudtak nézni. Pénteken mindenképp be kell feküdnie, de az indítás az még tárgyalás alapját képezheti. A szülésznő sem híve meg én sem (bár engem senki nem kérdez :lol: :lol: :lol:).

kispiskóta

Lina,gondolhatod,hogy kihasználnám,ha ott érne a szülés.Biztos felhívnálak :wink: Igazából már türelmem nincs senkihez.Tudod,sok a kérdés. :lol: :lol: :lol: Inkább telefonon köszöntöttem fel Aput.

Zsu,köszi a híreket Katáról.Itt az ideje,hogy kicsalogassuk Lőrinc babát.

Én ma már nem iszom a málnát.Ez az egy dolog van,ami 2 hete új dologként bevezettem.Lehet,hogy allergiás vagyok rá,nem tudom,de kipróbálom,hátha attól viszketek.Peppino,te iszod a málnát?

Kép
v.andi

Kispiskóta: köszi a híreket. :) Péntekig még van idő, addig még Lőrinc is aktivizálhatja magát. :wink:

Andi: 39. hét Kép

Lina: majd várjuk a híreket. :wink:

Móka: mi van máááááá? Remélem, már babázol. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt Lányok Asszonyok!

Andi!! :D Pont így vagyok, kb. 1 hete nem iszom a málnalevél teát, mert azt hittem, arra vagyok alergiás... dehát azóta is viszketek, mint áááááálllat... tegnap egész nap viszketett a lábam, éjszaka azért tudtam valamennyit aludni, de azért kb. 3-szor felkeltem vakarózni... :cry: :cry: :cry: Calcium-Sandozt én is szedem, de úgy tűnik az sem segít (mondjuk biztos nem árt.) Szóval én ezért is szeretnék MÁR NAGYON SZÜLNI!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.14 07:13-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt! Csodás hírem van!!!

MÓR BABA AZ Ő 3.800 GRAMMJÁVAL ÉS 56 CENTIJÉVEL 0:40-TŐL MINDENKIT ÜDVÖZÖL A NAGYVILÁGBAN!!!
CSASZI LETT A VÉGE, MERT NEM AKART KIFÉRNI A PICI BUKSIJA.

Kép Kép
manósziget

Jó reggelt!

Spickey, nagynagynagy gratula!!!!!!!!!!!

Remélem Mókánk is túl van már rajta!!!

Mi tegnap egész nap mentünk, reggel másfél óra séta anyós kutyájával, utána kika, vettünk polcokat, parafatáblát nem kaptunk, csak kicsit. Hazajöttünk, kaja, utána auchan, ott már meglett a tábla, teszek fel képet is, Apa vett betűket rá :lol: :lol: Hazaértünk öt körül, fél óra pihi, és két óra séta anyós kutyával. És SEMMI!!!!!!!!!!!!! Ennél többet nem lehet gyalogolni!!!!!!!!!!!! Egész nap csak mentem! Még egy kósza nyamvadt kis nyilalás se, annyit nem éreztem. Igaz, hogy aludtam, mint akit fejbevertek :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
lili34

Köszi Manó!!! De örülök, a csaszit sajnálom, de az egészség+biztonság a legfontosabb!!! Gyors felépülést Móka!!!!!!!!!!!!

Kép
lili34

Móka és Mór Apu! Hatalmas gratuláció Mór babához, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek a babával!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Nahát, betöltöttem a 39. hetet. És nem mentem el a cukros dokihoz :lol: :lol: Nagyon elszemtelenedtem a végére, ilyen sem volt még. Képtelen voltam felkelni és odamenni azért, hogy azt mondják, minden rendben (múlt héten a nőgyógyi dokinéni odaadta azt a leletet is)!! Kíváncsi leszek, mit mond szerdán a doki, és mi lesz a ctg-n. Lehet, hogy jövő héten indítunk, vagy már a héten?! Hú de izgi. Jobban örülnék, ha akkor jönne, amikor akar, de ha az én számításaim nem csalnak, az csak október 10. körül lenne :)

Andi... ezt a vakarózást ne is mond megint, én nem ittam málnalevél teát, semmi bogyót, úgyhogy tuti nem allergia lehet, de most éjjel majdnem meghaltam én is!! Pedig vastagon bekenődtem az este is, de majd levakartam a bokám, a combom, a felkarom, a kézfejem. Totál gáz. Sokszor nem is arra ébredtem, hogy viszket, hanem a vakarózás hangjára :lol: :lol: :lol: :lol: ssssssssss-sssssssssss-ssssssssssss-sssssssssss :lol: :lol:

Kép
lili34

Asszem ilyen jó hírekre visszabújok az ágyba egy kis kávéval. Olyan jól esőre áll az idő errefelé!! Imádom :) :)

Kép
lili34

Jó reggelt!

Móka és Apuka gratulálok a fiúcskához! Isten hozott Mór baba!

Már 3/4 4-től fennt vagyok, nem tudtam aludni. Fáj a fejem, a torkom, minden bajom van. Nemsoká indulok, meglátogatom a körzetit, aztán megyek uh-ra.
bex13

Lili és Andi! Gratulálok a 39. héthez!! :D

Nekem most újként bejött az is, hogy már a combom és a cickóm is viszket... assszem be fogok golyózni... :evil:

Szegény Bex!! Jobbulást Neked!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Manó: kösz a híreket. :) Hogy vagytok? Míra? Család már együtt?

Móka, Móka apa gratulálok ehhez a nagyfiúhoz. Sok boldogságot Nektek. Móka várunk vissza, addig is gyors felépülést, sok tejcit. :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Lili: 39. hét. Neked is jár Kép
Én is imádom az esőt. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Isten hozott Mór baba a nagy világban.Móka szeretettel gratulálok nektek.Gyors regenerálódást,és sok sok tejcit kívánok.

Lili,nem bíztad a véletlenre látom 8) .Fruzsi is biztos élvezte a sétát :) A cukros doki meg le van tojva.Én is tegnap olyat bűnöztem Sütiékkel,hogy szerintem kiakadt volna a vércukormérő.Volt is lelkiismeret-furdalás,de nagyon jól esett.

Peppino,veletek mi a helyzet?Dokidnak mi a terve,hogy csalogatja ki Tomit?

Kicsit "megnyugtat",hogy nem csak én viszketek.Nem úgy,amúgy.Nem vagyok egy para mami,vagy hipohonder,de néha tényleg ijesztően viszket egyszerre több testrészem.Azért rákérdezek a kórházban,hátha mondanak valami okosat,és ezt a pár napot még nem vakarózva töltjük.Tegnap én is több féle kencét kipróbáltam,de semmi.

Kép
v.andi

Pont tegnap gondoltam erre, hogy legalább nem vagyok egy egyedi eset ezzel a vakarózással... :P Nagyon egyre gondoltunk! :)
Nem tudom, hogy csalogatja ki a picit a doki, de már nagyon jó lenne, ha tenne valamit!!! Ma du. megyek hozzá, NST után remélem behív és mond valamit, mert ha nem, akkor lesz nekem nemulass!!!

Ja, éjszaka voltak fájásaim, de nem rendszeresek, és még mindig állandóan keményedek. Most is hányingerem van, úgyhogy gyorsan futok enni... DESOKBAJOM VAN!! Bocs!!! :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.14 07:46-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino: most látom, már Tomi baba is ráhúzott :wink:

KépKép
KépKép
madar

Móka!!!!Na végre!!!!Gratulálunk és nagyon sok boldogságot kicsi Mórral!!!

Lili,Andi:39.hét!!! :D Ti is benne vagytok a finishben!!
De szinte már mindenki!

Köszönjük az érdeklődést!!ALUDTUNK!!!!!!Semmi sírás nem volt, csak amikor szopizni akart, szóval én sem vagyok hulla fáradt, és apa is kipihenten tudott menni dolgozni.

KépKép
csikipetra

Ja, és amúgy Jóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt mindenkinek!! :lol:

KépKép
csikipetra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?