A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Hú, csajok... sajnálom ezt a viszketést, biztos nem lehet egy felemelő élmény. Kíváncsi lennék mitől van. Engem szerencsére elkerült. Mondjuk nem is ittam se málnát se semmit...

Lina kivátelével mindenki 2 héten belül van!!!!!!!!! :lol: :lol: De jóóóóó. ezt kicsikét tessék mán kibírni. Vagy ha nem, akkor essetek neki az ablakoknak. ;) Na, de ne úgy, hogy betörjön. :lol: Hátha segít... vagy egy kis lakodalom? Van egy barátnőm ő a Domestosos sika-mikára esküszik. :lol:

Tényleg Peppino veled mizú? Meddig vár a dokid?

Enyém család még külön. :( 9-re kell visszavinni Mírát a kórházba (naná, hogy papíron ott volt hétvégén is) és a doki megnézi és ha ő rámondja az áment, akkor jöhet hazaaa. De én biztos vagyok, hogy minden ok. ;)

Kép Kép
manósziget

AKIK MÁR MEGÉRKEZTEK:

Kép

AKIKRE MÉG VÁRUNK:

Kép

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!

Próbáltam képet tenni, de nem tudom lekicsinyíteni.

Készülőben van a "csúcs" párna is, amelyet ikrek szopiztatására (is) ajánlanék.

Valamint sok egyéb hasznos újdonságot. (nyakba „szerelhető” nyálkendő, pelenkatartó, zsebes fejvédő, stb)

Bővebb info: marikogold@citromail.hu

Gratulálok a Babucikákhoz!

Üdv!

MarikoGold
marikogold

Petra: éjszaka, jaj de jóóóóóóóó :) Talán most már a többi is ilyen lesz :wink:
Nekünk pedig most volt először igazán rossz éjszakánk :( Nem tudom, mi lehetett, de nagyon sokat felébredt Veronika, valami nagyon nem volt számára komfortos. Szóval, sem Ő, sem én nem pihentünk túl sokat. Majd ma megpróbálok délután kicsit aludni vele. Remélem, ez csak valami átmeneti változás és nem most kezdődik valami hasfájós stb. időszak. Ha csak háromhetente 1 ilyen éjszakánk lesz, akkor elégedett leszek továbbra is. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Manó: bizony, rendben lesz minden. Örülök, hogy újra együtt lehettek. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Köszi Manó a bíztatást!! Remélem Míra mostmár mehet haza és meggyógyult teljesen!!

Nem tudom, hogy fogja kicsalogatni babámat a doki, mert már mondott olyat is, hogy megindítja a szülést, meg olyat is, hogy 1-2 hét ide vagy oda teljesen normális... de NAGYON REMÉLEM, hogy nem a 2 hét odára szavaz, mert azt már nagyon nehezen tudnám elviselni!!!!! :roll:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Szép jó reggelt!!!

Éjcakkkkaaaa????Hát még ilyen rosszat,fél 3-kor keltem 3 órán át kb.7-8 perces fájások,még nem volt annyira nagyon erős,de azért már nem lehetett elmenni mellette észrevétlen!!!2 óra múlva olyan éhes lettem aszittem elájulok,szóval ettem,aztán zuhiztam egyet,majd fél 6-kor visszabújtam ágyikóba és sikerült elaludnom.
Kezdek hasonlítani Krisztihez,és Berni meg azt csinálni,mint Luca.most abban reménykeden hogy amnio után már nem tudok hazajönni,hanem bent tart a doki és estére legkésőbb már babázok!!!

MÓKA...NAGY GRATULA MÓRBABÁHOZ,SOK TEJCIT,ÉS SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!!!!!

ANDI,LILI,HURRÁÁÁ...39.HÉT...ÉLJEN ...EZ MÁR A CÉLEGYENES!!!!!

A táblázat alsó fele kicsit karcsú már!!!!!Szeretnék a felsőbe tartozni!!!!

sutimano76

Petra soksok ilyen pihentető éjszakát!!!!!

Manó,még pici kitartás...és hamarosan megölizheted nagy és okos Mírácskát!!!

sutimano76

Megyek készülödni...megyek Andi után az uzsokiba....ctg...amnio....szülés a terv!!!!

sutimano76

Madar,éjszaka :( ........remélem du egy smsssel ébreszthetlek... :wink:

Peppino,szüljjjjjééééé máááááá teeeeee iiiiiiisssssss!!!!!!!!! :wink:

sutimano76

Hajráááá Süti! Várom!!!! Telefon nincs elnémítva. :D :lol:

KépKép
KépKép
madar

Bernike húzzál bele, anya már nagyon türelmetlen. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ok, Süti, ha rajtam múlna!!!! :D :D :D
De asszem tényleg le fogsz előzni... :) :) A rendszeres fájásokkal miért nem mentél éjszaka kórházba?? Vagy gondoltad, úgyis mész dokihoz, kivárod ?? Durkolok, hogy bújjon ma ki Berni!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.14 08:35-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Hajráááá Süti!! ++++++++

Kép Kép
manósziget

Madar, remélhetőleg csak átmeneti a nemalvás nálatok.
Lehet,hogy a vihart érezte. Vagy nálatok nem volt?

Süti, ügyes legyél!!!!!

KépKép
csikipetra

Peppino,lezuhiztam,és gondoltam vagy elmúlik,vagy mégjobban beerősödik,mivel el tudtam aludni,így elmúltnak tekinthetők voltak.....ha beerősödött volna,vagy sűrűsödött volna akkor elindultam volna!!!!

sutimano76

Sziasztok!

Még ügyintázés, posta, bolt előtt muszály voltam beugrani:

Móka és Móka-Apa szívből gratulálok Mór baba megérkezéséhez. Sok boldogságot, egészséget, tejcit!

Manó: Drukkolok, hogy ma már magadhoz öleld pici lánykád! :lol:

Nekünk is nagyon car éjszakánk volt. Máté 8 után (akkor feküdt le elméletileg) fél10ig még szórakoztatott minket, majd pontosan 2 óránként kelt. Hullák vagyunk mindketten, mármint Apa és én. Máté most piheni ki az éjszakát. :lol: nem tudom mi lehetett vele, front, fejlődési ugrás vagy bujcizás, de nem kívánok magunknak még egy ilyen horrorisztikus éjszakát. 1kor már nem tudtam kikelni az ágyból, így Apa hordta nekem az ágyba szopizni. :oops: De napközben nem tudom kipihenni az éjszakait, hiába alszom bármennyit. :roll:

Süti: Én is nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a mai nap! Öcsim ma 32 éves, szép nap ez a mai egy születésre. :lol:

Petra: Nagyon irigy vagyok az éjszakára! :oops:

Madar: A tietekre nem, nem baj? :lol:

Na, megyek zuhizni, szopiztatni, aztán elszabadulok itthomról egy kicsit. :D

Kép

Kép
hgrita

Petra: de volt, én is gondoltam erre. :roll: Háááát, meglátjuk. :wink:

Lányok, Bibi lehet, hogy ma hazamegy Lottival? Ugye, jól emlékszem?

KépKép
KépKép
madar

Rita: nem :lol: :wink: Veronika is most bezzeg durmol. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Hahó csajok!
Még a kávét se vártam meg, úgy siettem megnézni, van-e Móka hírünk!!

Nagyon-nagyon gratuláció Mór babához!!!!!!
Sok tejcit, gyors épülést és nagyon sok boldogságot!

Süóti, neked megy a drukk, hogy ne engedjenek haza!!!! :wink: :wink: ++++++++++++++++

Az a tegnapi kép :D valami jó hapsit akartam feldobni ide, de ezt találtam, hulla álmosan viccesnek tűnt, ma reggel inkább bénának :D :lol: Nem tudom, ki az, Süti hehe.
Kárpótollak ma titeket valami Istennel, oké?? :wink:

Madar, sajnálom az éjszakát!
Petra, a tiétek jóó!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.09.14 20:32-kor.

floranan

Andi, gratulaa 39-hez!!

floranan

nyugi,enyém gyerek az éjszakai helyett most visított 2 órán keresztül.......... :shock: :shock:

KépKép
csikipetra

Petra: cserélünk néha? :lol: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Itthon van a Míraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Kép

Kép Kép
manósziget

Móka, gratulálunk Nektek Mór babához :!: :)
Jó egészséget és sok tejcsit kívánunk :)

Már én is nagyon kíváncsi voltam reggel a hírekre 8)

Manó, örülök, hogy Míra otthon van :)
Vendég

Jaj, de jóóóóóó!!! Manó, nagyon örülök. :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Ma reggel 7:20 körül 3500 grammal megszületett Anna lánykája Emese Mária :) mindketten jól vannak, holnap mennek haza. :lol: :lol: :lol:

Móka szívből gratulálok Nektek, sok boldogságot és egészséget :)

Süti+++++++++++++++++++++++++++++

vicger

ANNÁÉKNAK SZÍVBŐL GRATULÁLUNK PICI LÁNYKÁJUK MEGÉRKEZÉSÉHEZ!!!

Kép Kép
manósziget

Isten hozott Emese Mária, Téged is nagyon vártunk már. :)[b] Anna szívből gratulálok én is. :D [/b]

KépKép
KépKép
madar

Anna! Sok szerettel gratulálok neked és Családodnak Emese Mária érkezéséhez!!!!
Puszi!!!

floranan

Andi, Lili, Peppino nagyon sajnálom a viszketést :? Szörnyű lehet, de talán vigasztaló a tudat, hogy a babák megszületésével meg fog szűnni... persze jó lenne tudni ugye, h mikor bújnak ki a csemeték ;)
Andi, gratula a 39hez! :) :) :) :)

Manó, jaj de jó, hogy otthon van már Míra!!!!!! Sok sok puszit neki!

vicger

Kriszti: ticker frissítés? :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Anna, gratulálok Nektek kicsi lányotok érkezéséhez :) :!:

Manó, bocsi, de majd ha lesz egy kis időd, a táblázatban a kiírási dátumomat átírod 09.27-re?
Köszi
Vendég

Anna,szívből gratulálunk kicsi lánykátok érkezéséhez!!!!

Manó!!!!De jó,hogy Míra otthon van újra!!!

KépKép
csikipetra

Anna és Emese Apu! Szívből gratulálok Emese Máriához, sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Volt nálunk kedves védőnéni, és nagyon megdicsérte Sománkat!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
csikipetra

Peppino!!Te is hamarosan szülsz!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóó!! :D

KépKép
csikipetra

Aranyos vagy Petra, majd meglátjuk... lehet, 2 hét múlva... ??? :D :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Anna,nagy nagy szeretettel gratulálok Emese Máriához.Nagyon jó egészséget,boldogságot,és sok sok tejcit kívánok.
Már holnap mehettek is haza??? :shock: :shock: :shock:

Kép
v.andi

Anna, nagy az öröm!! Végre!!! Gratulálok!!!!!

Épp szenvedések közepette vagyok, szétszurkálja a kisasszony a hüvelyem a késeivel!! El sem hiszem, hogy már csak 7 nap van vissza... Remélem nem várjuk meg!!!

Manó, de jó, hogy Míra végre otthon! Ez azt jelenti, hogy minden rendben vele, aminek nagyon örülünk!! Sok gyógypusssz neki!!! :)

Floranan az a pasas nagggggyon durva :lol: :lol: :lol: Sikítottam :lol: :lol: :lol:

Süti, mivammmáá?!?! +++++++++++++++++++++++ Izgulok!!

Petra, merte volna nem megdícsérni :) :) :)

Rita, remélem jól fog esni a császkálás!!! :)

Kép
lili34

Móka és Mór apu:gratulálok a kisfiatok érkezéséhez és sok boldogságot kívánok!

Anna és Emese apu:gratulálok a kicsi lányhoz,már nagyon vártuk mi is.Sok tejcit és egészséget nektek!

Megjöttem a dokitól.Megvizsgált és mondta,hogy mostanában még nem fogok szülni,mivel a kisasszony még teljesen fent van,egy centit se ment lejjebb.Ő még nagyon jól érzi magát odabent.

Beszéltem a dokival,hogy megoldható-e hogy nála szüljek,mondta,hogy okt.1-én,amikorra ki vagyok írva,akkor szabin lesz,mivel áprilisban a gyerekei befizették mostanra valami utazásra és most péntektől 2 hétig nem lesz.Mondtam,hogy jó hát ha nem hát nem.Azt mondta,hogy ha 1-ig nem szülök,akkor aznap be kell feküdnöm és ha még egyben leszek mire visszajön,akkor szívesen elvállal,de így nem mer ígérni.Végülis nem haragszom rá,mert jó nekem az ügyeletes is.Nekem a szülésznőm a lényeg és ő tuti velem lesz. :D

Csináltak UH-t is,Viki baba be van már fordulva szépen.
Vendég

Sziasztok!!!

Visszaolvasni megint nem tudok, sokáig nem jöttem, és megint legalább 10 oldal gyűlt :? Sorry!

Amit láttam gyors átfutás alatt:
Annának és Mókának gratulálok, sok boldogságot a törpékhez. Aki még hátra van, annak kitartás, már tényleg nincs sok....

Mennem is kell, eszek valamit, még törpe alszik, majd igyekszem többet jönni. Addig is néhány kép:

Kép
Befészkelte magát

Kép
Első nagy pancsi apával kamillás vízben

Kép
Jóllakott és k.o anya vállán :D

KépKép
Kép
scooper

Scooper: jaj, de szép Noémi. :) Ne aggódj, felmentésed van, különösen, hogy képeket azért hozol. :) :wink:

Lina: türelem ... Vikit terem. :)

Lili: szerintem még nincs semmi extra Sütivel. Tudod, írtam már, tudnánk mi arról időben ... :lol: :lol: :lol:

Petra: kicsi Somát én is megdícsérem :) Nekünk is minden hétfőn jön a védőnéni, de normális, nincs vele baj, ma is jön majd 15 órakor. Múltkor meg is leptük, mert Veronika pont neki produkált az ágyon egy fordulót. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Na,gyorsan megebédeltem.

Sütivel taliztam az uzsokiban,a dokijára vár.Ha hazamehet ír,ha nem,akkor úgyis jelentkezik.

Manó,végreeee,együtt a kis család.Mírának gyors felépülést,de biztos vagyok benne,holnapra elfelejti ezt az egészet.Most már remélem Te is nyugodtabb leszel,és eszel rendesen,mert ha nem,akkor irgum-burgum Kép

Húúú de sokan vagyunk a táblánk legaljáig :lol:

Madar,sajnálom a nemalvós éjszakát.Front van,elég dilis az idő kinn.Nem csodálnám,ha szegény Veronika is megérezné.

Floranan,félálomban kávé nélkül ne keresgélj nekünk Istennőknek képet :lol: :lol: :lol: Kipihented magad???

Scooper,én lenni irigy,irigy.Gyönyörű a Te Lánykád is.Tényleg fel kell kössük a gatyánkat :lol:

Nekem NST ok.Fájásgörbe alföld.Na de nem adjuk fel.Viszketés oka vese és máj,de szüléssel elmúlik.Csak akit érdekel:
Kép
Holnap doki,talán akkor megtudom,hogy méhszájilag hogy állunk.Addig meg bízunk benne,hogy jól.

Kép
v.andi

SÜTI HÍRADÓ:

Most beszéltem a férjével.Berni belerottyantott a magzatvízbe,úgyhogy nem engedik már haza.Gondolom már nyitva lehetett,mert nem tudták volna megcsinálni a vizsgálatot.Burkot repesztenek,és hajrá.Így ő bizony már csak Bernivel jön haza.

Kép
v.andi

Végre! Sok-sok drukk megy Sütiéknek!!++++++

Kép Kép
manósziget

Andi: köszi az infókat (terhesség alatti bőrproblémák - jobb később megtudni, mint soha) és a Süti-híreket. :)
Fájásgörbe: akkor Te sem mostanában szülsz.

KépKép
KépKép
madar

Átadjam valakinek a laptetőm? :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti, most olvastam. Na, gyerünk, hajrááááá!!!!

KépKép
KépKép
madar

Madar,most próbálok hatni Barnabásra,hogy ha estig meggondolná magát,annak nagyon örülnék.

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?