A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nemlajos: Döme nem kecske, hogy mindent lelgeljen! Nyilván figyelj rá oda, de egyébként egyik mérhező növény sem halálos. Nekem a lakásban fikusz van, a kertben tiszafa, de még semmi gond nem volt belőle, pedig annó engem is parázattak miatta.

Dobok pár képet a hétvégéről.... :P
Én a gyerekeimmel a templom előtt:
Kép
Peti huszár mellényben:
Kép
A lakodalmat 11-ig bírtam csak. Utána elmentünl aludni, de jó kis buli volt. Kepingben aludtunk és másnap egy kicsit gokartoztunk:
Kép
Meg elmetünk egy bob-páyához is:
Kép
És végül a gyerekek mászófalaztak is.
Zsófi a csúcson:
Kép
Ágicának meg tuti, hogy van valami kis majom vér az ereiben. :oops:
Kép
Peti huszár pedig úgy döntött, hogy átnyargal egy kicsit az extrém sportokra. Ez egy 2-3 éveseknek való mászófal. 8)
Kép

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Mi az az Osanit Tehuti?(bocsi lehet írtad az előzményekben, csak én nem látom :oops: )

Nálunk helyzet változatlan, délelőtt ok, délután, este fogzási kínok. Én is gyenge vagyok, terhesen volt ilyen legutóbb, lábam mintha el lenne fáradva, zsibbadva, fülem cseng, ááá, és esik le a fejem, lehet hatása annak is hogy múlt hónapban abbahagytam a Maltofert, csak kellene még az a vas? vagy csak az eső, meg a tegnapi rövid alvásom... :roll:
Jövő hónapban már kell mennem rákszűrésre is, már múlt hónapban kellett volna :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

És egy kép a ma esti fürdésről. Már a kiskádban is huszárosan ülünk és jaj annak, aki hátra meri dönteni a fiatalurat! 8)

Kép

Na, hagyok egy kis helyet Nektek is ezen a lapon. 8)
Bocsi, már megint kicsit sok voltam.... :oops:

Katka

katka22

Szépek vagytok nagyon!
Hú milyen nagyfiú már Peti!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka bakker, én még ilyet nem láttam, Ti elmentek lagziba, és MELLESLEG másnap még gokartoztok, falat másztok, stb egy kicsit :D :D :D
Én olyankor max. másnaposan fetrengek, vagy legalább kialvatlanul, és azt várom, mikor indulunk már haza... :oops:

Kalaplengetés Neked!
És meggyőztél, a héten kapok magamtól egy fikuszt :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Aktív család, szuper!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Engem is elkapott a torokfájás :cry:

Csak azért kukkantottam be, hogy ideje lenne szállást foglalni a bakonyi talira.
Akkor ki tud jönni és hányan? Számoljunk és akkor tudunk foglalni.
Eddig nekem ez a legszimpibb Bakonybélben, szerintem más is belinkelte már múlkor:
http://www.bakonybel.extra.hu/
Ebben van elég szoba, udvaron játszótér, étterme is van, közös konyha, 15 fő felett ára: 2700 Ft/éj/fő
Ha találtatok jó kis szállást, tegyétek fel és akkor döntsünk. :wink:

Van valakinek szárítógépe? Hamarosan tervezünk venni, de még nem tudjuk milyet.

Csibb gratula Máté jó eredményéhez!!!! :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka Peti tényleg milyen nagyfiús már :wink:
A hétvégétek pedig szupi lehetett. A lányok nagyon ügyesek.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka: nagyon csinosak vagytok!!! Peti tényleg nagyfiú már! Ti aztán aktívak vagytok ám!!! :shock: :shock: :roll: :lol:

Nemlajos: én sem csináltam semmit a fikusszal, és egyéb szobanövényekkel Gergőnél, és most sem dobálom ki. Igaz sokat kell ráfigyelni, de kb. 1 éves korára megtanulta, hogy nem szabad a virágokat piszkálni. :wink:

Köszönöm a gyes/gyed-es hozzászólásokat. Tényleg utána fogok járni.
Moncsi: te nem kaptál tgyás-t?? Felhívtam az oep-et, és azt mondta a nő, hogy akkor jár a gyed, ha az igénylés napján munkaviszonyod van.

banokla

Sziasztok!

Vica, nekem tecc a szállás, amit belinkeltél és mi megyünk a Bakonyba (legalábbis tervben van). És akikre még emlékszem: Csibbék, Katkáék, Masuték, ti és mi. És mintha Gyöngyi gondolkodott volna még rajta.

Kukli, örülök, h jobban vagy és tudtál kicsit pihizni. Jövő héten hívlak a talink kapcsán. És elhozom az osanitot :) Hétfőn-kedden nem leszünk Bp-en, de mondjuk szerdán már OK.

Katka, csini a három fehér hajpántos grácia a templom előtt :) Petihuszár is nagyon jól néz ki. És elképesztően ügyesen ücsörög.

Bea, sajnálom, h ilyen gyengének érzed magadat. Pihizz sokat, és ha nem javul, azért nézesd meg magadat dokival. Lehet, hogy tényleg kell még az a vas...

Nemlajos, jobban vagy már? Allergia, hátad, szopi? Külön-külön is elég ócskák ezek, hát még együtt :?

erpé

erpé, kedves vagy, a hátam a Zuram két reggel is bekente Flectorral, az kicsit jobb, az allergia ma már nagyon gáz volt, de most az is múlott, a szopival is igyekszünk :roll:
A fogamat mondtam? :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Na végre én Kukorékolok!
Katka nagyon csinik voltatok. Bakker ahova Zsófi és Ágica felmászott oda magamat sem engedném fel. Micsoda kis pókocskák! Peti pedig tényleg huszár, és nagyon jól állt neki a mellényke. Továbbra is zabálnivaló. Eccer elkapom és megdögönyözöm, ha lehet (és engedi).
Erpé ha a jövő hétben erre a hétre gondoltál, akkor a szerda pont nem jó, de a többi még nyitott a hét 2. felében.
Bea ez egy homeós bogyó 8bocsi, hogy én válaszolok) de csak kint lehet elvileg kapni Német o-ban. Gyöngyi vetette fel egyszer, hogy hozassunk együtt, és intézte is. Egyet nem éri meg a posta miatt asszem. De a többiek jobban tudják. Érdemes mást kipróbálni. Ha nagyon szenved Maja, minél előbb, szegénykének. Amúgy neked akartam írni, szombaton Boti egy néger kisfiúval hintázott. Annyira cukik voltak. Csak úgy kurjongattak együtt. Vas pedig most a legfontosabb. Mostanra ürül ki.
Ilda én kaktuszgyűjtő vagyok, és Boti hamar tanult. Nem lesz gond, csak légy résen majd. Az én karikámról nincs link, mert nem kapható boltban. Sztem régi, vagy kint vették. Ilyet itthon újban sem láttam még. Fogaddal mi a helyzet? Jesszusom jól rád jár szegény! Jobbulást!
Láttátok, hogy Peti félig már ül a wc-n? Bocsi, nem hagyhattam ki (ha jól látom).
Mától csak koffeintmentes kv-t iszom Kata miatt. Hátha. Éjjel rájöttem, sztem nem lakik jól. Túl hamar visszaalszik – még marad a cicimben bőven, de utána nem tom felkelteni. Olyan mint mikor az újszülöttek bealszanak a cicin. Aztán nemsokára kel persze. Tippek?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ma van az első munkanapom. Petit 3 órára itt hagyom.... :? :? :?

Ja, és egyenlőre vezetem a licitet a fürdetőkarikára. Tök izgi. Még 4 óra... Először teszveszelek.... 8)

Katka

katka22

banokla, sajnálom az ijedtséget! Hála Istennek semmi baj! Nagyon ari Krisztián! :)
Peti hogy ül, Katka...nálunk még semmi ilyesmi.
Kukli, én biztos vagyok benne, hogy nem az éhség miatt kelnek fel ezek a gyönyörűk :wink:
Nándi délben kap főzit/80 g-t hajlandó megenni még mindig, rá iszik 10 ml teát/, és este 7ig nem hajlandó enni!!!! hiába erőpszakolom belé a cicit, teljesen kiakad.csak pancsi után hajlandó újra cicizni.Tehát 7 órát kibír. úgyhoyg én nem is adok neki most már du. gyümit, mert nem akarom, h aztán végleg ne cicizzen...na most jön a csavar. ha este adok neki főzeléket mondjuk 6 vagy 7 kor..ugyanugy kér cicit fürdés után, és ugyaúgy felkel 3-4 óránként....
de én se bírom átszoktatni ringatásra vagy vmi, egyszerűbb cicire tenni, eszik keveset, aztán belaszik..hát egyéves korára csak leszokik..az már csak félév...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

katka: jó munkát..és majd mesélj

nemlajos: ilyen a mi ok baby-k is és nem tudtam kinyitni (de ezt tegnap már írtam :wink: ) Nekem kb. 40 leanderem van...majd figyelek. A homeopátiában a tünetek figyelése nagyon fontos. Allergiánál van külön szer a vizes orrfolyásra, szájpadviszketésre, szemviszketésre. Nekem olyan tüneteim voltak (vannak), mint amit Te leírtál. Ezért írtam a sabadillát. Ha azt írtad volna, hogy a szemed viszket (írtad vajon? :roll: ), akkor arra mondtam volna mást

vica: nekünk van szárítógépünk, és használom is a bambuszos pelus szárításra :) Nem a legprofibb gép, de nekem jó

na megyek, mert kaki van

Kép

Kép
pgyöngyi

Lányok, köszi a köszöntéseket. Valaki kérdezte: Mária a keresztnevem.

Katka, nagyon csinik voltatok. :) Kitartást az első hosszabb távolléthez Petitől. És remélem, simán fog menni ez a heti két nap.

Vica, szerintem szupi a szállás, már csak az kell, hogy hely is legyen.

Nemlajos, jobbulást, jól csokorba gyűjtötted a nyavalyákat...

Lehet, hogy megyünk ma a Művészetek Palotájába, ha párom visszaér időben a kocsival.

Masut
masut

Katka, nem lesz semmi gond Petivel! Jó kezekben hagytad és ennyi időt már voltatok külön (pl. mikor moziban voltunk és petiapu felügyelte). Ugyanakkor elhiszem, h izgulsz...
És hajrá fürdetőkarika! :) (az utolsó 10 percben légy résen)

Kukli, miért kell koffeinmentes kv? Hogy többet aludjon napközben Kata? Drukk, h bejöjjön! Esti nemalvás... Passz. Nálunk Kata éjjel nem kér enni. Esti szopi után - ideális esetben - alszik reggel 6-ig. De ebben annyira különböznek a babók. Próbálj meg esetleg estére valami tartalmasabbat is adni, hátha.

Banokla, ezt a gyed ügyet tényleg sajnálom...

Samu ma reggel megint betegen kelt, eddig már 2x hányt és fájlalja a torkát. Pedig ő már napok óta jól van. Nem igaz, hogy nem tudunk kimászni ebből. Nemsokára indulunk is dokihoz. Szerintem ez egy újabb kór...

No, mennem kell, készülődünk.

erpé

Vica: Köszi, hogy kerestél helyet! Nekem ez teljesen jónak tűnik! Többiek? Ha mindenki bólint, akkor foglalok. ;)

Nemlajos: Mész te még esküvőre 5-7 éves gyerekekkel és bizony másnap úgyanúgy igényelni fogják a foglalkozást, mint ha nem lett volna éjszaka buli.... :roll:

Kukli : Ebben az esetben szerintem nem igazán éhes éjszaka, csak megébred és ugye a cicin az igazi visszaaludni.... ;)
Én meg azért kelek hajnali szopi után, mert nem büfizik rendesen.... és folyton felébresztik a büfik.... :(
Ja és a gyerekek persze biztosítással másztak. Profi szakember biztosított és magyarázta, hogyan másszanak. ;)

Köszönöm a dícséreteket. Nekem ők a legszebbek a világon.... :oops:

Katka

katka22

katka, melyik fürdetőkarika? :shock:
Csak mert nézem őket, de ami nemsokára lejár, azon a listavezető nem kezdő :)
Egyre én is licitáltam, de mivel nem értem el a minimálárat, hiába is jár le 3 óra múlva... (megijedtem, hogy nehogy rádlicitáljak).

Mi nem megyünk sem a ringatóra, sem a müpába, alig aludtam az éjjel, állandóan belecsavarodtam a pizsamámba.

A fogam: talán emlékeztek, tavaly tetettem rendbe a fogaimat, amikor már (nem is tudtam róla) terhes voltam. Paráztam is a röntgen miatt utólag. No, akkor az a fogam, ami miatt bejelentkeztem, éppen menthető volt a gyökérkezeléstől, egy hajszál híja volt az idegekig a lyuknak. A doki betömte, jó sok pénzért, most meg úgy tűnik, kiesett a tömés...
Hát bakker, az sztk-s szar töméseim is tovább tartottak!!!
Persze az egy év lejárt, a doki már máshol rendel... bahh!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli: szerintem sem éhes, ilyenkor csag megnyugvásnak kell a cici. Legalábbis nálunk így működik.
Újabban az esti altatás 1-2 órán belül 3 szopit jelent :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!

Próbáltam képet tenni, de nem tudom lekicsinyíteni.

Valamint sok egyéb hasznos újdonságot. (nyálkendő, pelenkatartó, zsebes fejvédő, stb)

Bővebb info: marikogold@citromail.hu

Üdv

MarikoGold
marikogold

Jó reggelt mindenkinek!

A szopi nálunk is fájdalmas mostanában, de csak a jobb cicimnél. Iszonyatosan rágja a bimbómat a kis drága. A foga szinte már látszik, kíváncsi vagyok mikorra töri végre át az ínyét. Ma reggel iszonyatos küzdelmünk volt, sehogy sem volt jó neki, ha letettem az volt a baj, de a kezemben is nyüglődött. Most végre alszik egy kicsit.

Belevágtunk az építkezésbe. Levi egész hétvégén a nagyszüleinél volt, így nagyon jól haladtunk. Szerintem kész leszünk Levi szülinapjáig :)

Erpé: Samunka jobbulást, remélem gyorsan meggyógyultok.
Ugye jól emlékszem, hogy holnap van kajabefizetés az oviban? Intézzem? (ha jól értettem nem vagytok pesten?)

Katka: nagyon szépek vagytok, Péterke huszár nagyon cukor.
Tegnap Lilinek is sikerült felülnie, annyira örült magának, hogy gyorsan fel is borult :) Aztál lelkesen gyakorolt és örült neki amikor sikerült :) Majd csinálok róla képet is, de tegnap még dolgoztunk, amikor produkálta.

Nemlajos: Neked is jobbulást!

Ardyn merre jársz? Még mindig névnapoztok? :) Hogy vált be Mic melója? Jobb most már a viszonyotok?

Kukli: hogy vagy?

Én nem veszek karikát sem :) Lili úszik a kádban :) pár centi vizet engedek csak és ő meg kommandózik benne hason, üldözi a játékokat. :)

Kép

Kép
gabka77

Lefotóztuk Botival, majd később jövök.
Itt még a háttámla levehető, de az emberes erőt igényel. Most így használjuk.
Kép
Később felnyitva:
Kép
Használatban tv-s fotelként:
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

S persze olyan biztonsági nyitója van, hogy Boti sem tudja kiyitni. Pedig ő mindent kinyit. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

tyű, ahan, értem! :D

Döme felső ínyén egy lila folt támadt... Nem tudom, hová verhette be :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

banokla én kaptam t-gyást. 11 én szültem és 17 ig volt munkaviszonyom. tehát mostmár nincs. és én is megijedtem amikor kijött a gyed igényléses papír hogy úristen nincs is munkaviszonyom már menniyt fogok akkor kapni.. felhívtam én is a mep-et és azt mondta a csaj hogy mivel szülés után szünt meg ezért jogosult vagyok a gyedre ... Ugyhogy nem értem hogy neked miért mondanak mást. szerintem be kéne menned mert ez tuti nem így működik.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Gabka, igen, nekem is most esett le (és reggel hívtam is az ovit), h holnap ebédbefizetés, de mivel Samunak ilyen beteges lett a reggele, nem mentünk sehova (egyébként egy újabb temetés van ma...). Mivel Bp-en maradtunk, holnap bemegyek, és elintézem a gyerekek októberi ételadagját :)
Gyors építkezéshez gratula, Lili üldögéléséhez szintén!

Jó ez a fürdetőkarika, nem is drága, felcsigázott, de apa nálunk leszavazta. Ő fürdeti a lurkókat, és azt mondta, hogy ő tök szívesen tartja Katát, és úsztatja is, meg üldögél mellette, amíg nem ül nagyon stabilan (meg persze utána is) - szóval szerinte felesleges. Csak kerülgetnénk. És egyetértek :)

Voltunk dokinál Samuval. A gyereknek semmi baja. Pontosabban valamivel elcsapta a gyomrát (a tegnapi szülinapi pikniken mindent megkóstolt, jó kis egészséges chipsekkel az élen), de egyébként semmi tünet... Katababa még szörcsög, neki szedni kell még a kalciumot és a C vitamint.

erpé

Nemlajos, nem biztos, h beverte (persze lehet), de lila íny, sőt vérzés lehet a kibukkanó fogtól is.
Samunak egyszer két foga tört át egyszerre (a két felső középen), aznap tök lila volt az ínye és többször is vérzett. Aztán egyszerre csak ott volt két darab fog recéje.
erpé

jáááááááááj, hát ehhez nekem hogy lesz gyomrom? :shock:

Tegnap a kutya szagolt bele valami tüskésbe, vagy megcsípte valami, nem tudom, de órákig tüszkölt, szakaszosan, volt, hogy már megharapta a száját, még vérzett is :?
Szegénynek akkor volt jó, ha dörzsölgettem, vagy kapott jutifalit :roll: :twisted:

erpé, temetést sajnálom... :cry: Kicsit sok összejött nálatok is :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: köszönöm.
Remélem Samu hamar rendbejön és végre össze tudjuk ereszteni a gyerkőcöket :)

Remélem nem megint közeli halott, akinek a temetése ma van, részvétem.

Kép

Kép
gabka77

Nemlajos: Ez a csini lett a miénk!http://teszvesz.hu/show_item.php?item=735713194
És valóban nem kezdő a felhasználó, én nem vagyok regisztálva, Petiapu ilyen jó vevő... 8) De tök izgalmas volt. Végig izgultam. Még egy tárgyalási szünetet is elrendeltem munkában, hogy nehogy a végén elbukjam (ahogy Erpé javasolta). ;)

Gabka: Nem semmi 2 ekkorka gyerek mellett építkezést bevállalni... :shock: Én már egy sima festésnek is ellenáltam.... :oops:

Most másra nem emlékszem... bocsi...

Peti 3 órát volt babysitterrel. Mindketten jól vették az akadályt. 8) Bevallom szorongtam végig, de majd csak belejövünk.... :?

Katka

katka22

hűűűűűűűűű, mostanra olvastam el mindent, kicsit pihenek, azt gyüvök

grat katka, izgi ez a licit cucc, tudom :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

katka, gratulálok!!! :D

Ugyebár Döme hetente rá van bízva legalább egyszer valaki másra, hát elmondom, hogy jelenleg ott tartok, hogy egyedül az a biztos, hogy ÉN nem szorongok, Döme ugye állítólag nyűgös ott (amikor én odaérek, mindig jókedvű és/vagy alszik, úgyhogy hajlamos vagyok azt hinni, hogy túl van ez spirázva), a lány meg tiszta görcs...
Én mondtam, ha gondolja, keresek mást (háháhá!), de nem adják fel 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Én sajnos szorongok, pedig ugye az nem segít semmin.... De a cégnek még nagyobb szüksége van rám, mint gondoltam.... Szóval mikor melyik ujjamba harapjak. De idővel majd belejövök.... Egy-két hétig biztos parázok.... Nekem egyébként fontos, hogy ide jön a babysitter és Peti nem vált környezetet. Illetve, amíg Peti alszik addig egy csomó házimunkát megcsinál, élen a vasalással.... :roll:

Katka

katka22

megpróbálok pár dologra reagálni, de lyukas az agyam :?

Tatai tali: király lehetett, olyan rég szeretnék már tatára elmenni, nekem is sokan mondták már, h gyönyörű!

Nagyon nagyon jó képeket raktatok fel! És azok az anya gyerek fotók extra szupik, nagy a hasonlóság, majd én is megprób keresni magamról képet.

Mért akarja mindenki, h mensizzen?? Én úgy élvezem, h nyoma sincs, bár kuklinál értem, h várja, h ez e az ok, szegényke, jobbulást!!!

És a sok kis betegnek is!!!

Moncsi, szép kis szomszédok, nekünk is aszonták, h kisebbség sehol, áááá, erre pont szembe van egy népes família :evil:

Adryn, Masut soksok boldogat, nomeg Gabkának is!!!! És a félés és 7 hósaknak is!!! Köszi mi is a köszöntéseket!!!

Magunkról:
ugye 1 hete vas volt a házassági fordulónk, voltunk moziban, király volt, este biliárdozni akartunk, de MINDEN zárva volt :shock: úgyhogy hazamentünk és törődtünk kicsit egymással!!! :wink:

A Balaton király volt! Anyós gyönyörűen megcsinálta a kertet, a házat, parkosított szupi hely lett :P
Csak a földszinten kellett Lizi és a kutya, főleg a kutya miatt aludni, így nyomorogtunk a 2 szintes házban :(
király idő volt! Lesz majd jópár kép, sokat csináltam :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és a képek:

Kép Ha leteszem, mindig így van pár percig
Kép itt laktunk
Kép kedvenc füvem:-)
Kép naplementében:-)
Kép Siófok-Zidi-homok-Balaton
Kép
Kép
Kép
Kép Szabadi-Sóstón

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon nagyon jók a képek van méééééég ?? :P :P :P :P :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Pappilon: Még! Még! Nem ám csak ennyi! Olyan szépek vagytok!

Katka

katka22

jujj, ez nagyon jól esett :oops: :oops: :oops: köszönöm, olyan édik vagytok!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hát akkor tessék, közkívánatra:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép a csodás magyar völgyhíd
Kép
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nagyon jó képeket csináltatok :):) olyan jó nézegetni őket .

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kösziiiiiii 8) :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, nagyon szépek vagytok!
És ez a négykézláb!!! :shock:
Legközelebb vigyetek el engem is, és akkor majd én fotózok, jó? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

egy képet hoztam én is Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ma raktam el egy csomó bébikaját.én csináltam :D vettem mindenfélét és raktam el neki céklás krumplit, almás céklás krumplit, almás krumplit pipihusival, tökfőzeléket, stb sbt- a mélyhűtő felső fiókja televan bébikajával :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

amúgy tudja valaki hogy mélyhűtőbe az ilyenek meddig állnak el ? mert irtam rá dátumot is hogy tudjam hogy nem ősrégi e amit adok majd neki :P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nagyon szorgi vagy moncsi! Édes Livi!

Nemlajos, jöhetsz, de hozd Dömét is Lizikének :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

moncsi, nemsoká jubilálunk, 1 éves felhasználók leszünk babaneten :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jaja én majd 24. én :p akkor még senki nem tudta hogy terhes vagyok csak a párom meg én :p

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

mi mikor tudtuk meg? emléxem, h hogy izgultál, h anyud mit fog szólni majd

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: