Sziasztok!
Délután csak gyorsban voltam, anyuéktól...
Szisz, jó lenne talizni, de nekem kedden vérvételem van reggel, ha esetleg még délután is ott lesztek a Kopaszin, akkor szívesen csatlakoznánk!

Beni mostanában 12kor eszik, és utána megy szundizni! De ez lehet kicsit máshogyan is, a naptól függ...
Szegény párod! Biztosan rosszul esett neki, hogy nem tudja megvígasztalni Málnust! Amúgy Ti mindig a Málnát használjátok? Mert elvileg az Adél az első neve, ugye?
Szóval mi olyan 3-4 fele le tudnánk menni, ha az még jó nektek, illetve a többieknek is! Párodnak hány órás elfoglaltsága lesz vajon Pesten?
Panna, örülök, hogy írtál. A hírnek már kevésbé. Remélem, hogy hamar fel tudják dolgozni a történteket ismerősödék, bár gondolom, hogy ezt szinte lehetetlen!

Nagyon durva! Jó nyaralást nektek! Törökország szuper lesz!!! Mi is voltunk ott 2006-ban apával, de mi csak Isztambult jártuk végig, szóval az Ázsiai részre csak autóval ruccantunk át, pár órácskára, és szeptember lévén nem volt annyira jó időnk, hogy fürdeni is tudjunk, de szuper volt ettől függetlenül! Nektek tuti jó időtök lesz!
Felícia, nagyon jók voltak a Töröko-s képek!

És én is egyből kiszúrtalak, bár párodat nem ismertem fel... De téged, igen!
Cs-andi, sajnálom, hogy összevesztél anyukáddal!

Az nem jó! Gondolom, hogy azért második uncsibabának mindenki örül!?
Tegnap vettünk Beninek egy triciklit! Imádja! Kár, hogy nem szülinapjára kértük valakitől, mert így a mi pénztárcánk bánta, de nagyon örülök, hogy megvettük, mert alig akar leszállni a kiskrapek!
Dia, gondolom, hogy egy vagyon elköltöttetek!

De ez sajna ilyen. És Virágnak gondolom, hogy volt probléma, vagy talán még van is a lábacskájával, így nem is adnál rá használtat!? Nem? Sokan a lakóparkban simán adnak használt cipőt a gyerekre. Mondjuk én is gondolkoznék erősen... Milyen márkákat vettetek?
Reggelire Beni is tápszert eszik. Ez ébredés utána van. Utána mi már nem nagyon alszunk délelőtt, de, ha igen, akkor vagy előtte, vagy ébredés után kap tízórait. És az ebéd ilyenkor csak 2 fele esedékes...
Barbi, sajnálom ismerős anyuciékat is!

Nagy bátorság és talán vakmerőség volt bevállalni a babát, de nem tudom, hogy ellenkező esetben én hogy döntöttem volna!

Tragédia, ami történt!
Remélem, hogy mihamarabb mind a két családnál újra kopogtat a gólya, és minden rendben fog menni!
Boni, szuperek az állatkerti fotók! Nálunk Beni nem élvezte egyáltalán...

Annyira nem tud egyhelyben megülni! Csak menne, és menne! Babakocsiban képtelenség lekötni a figyelmét, akármilyen állatok, és történés van is körülötte!

Ez van. Majd a második nyugisabb lesz (vagy nem)...
Most megyek. Épp a holnapi ebédet főzöm még apának... Kicsit sokára értünk haza. A hús meg már ki volt olvasztva!

Így jártam!
Jó éjt mindenkinek! Pocakos mamik hozzatok fotókat a pocakotokról!