Sziasztok,
Móni, ez a nem teljesen vízszintben fekvés azért kicsit jobban hangzik!
Így legalább olvasni, filmet nézni, kötögetni tudnál.
Akkor most táppénzen vagy,ugye?
Mi is megyünk majd ikeába, lámpákat, kiságyat akarom onnan, meg még néhány apróságot, de apa most bekeményített, mert nagyon sok kiadás volt az elmúlt pár hétben...
Még jó, hogy összegyűjtögettük a picúrnak eddig már a kelengyét.
Zsuzsi, Babu még nőni fog, nyugi, de óriásbébid tuti nem lesz
Amikor a tied 1050 gr körüli volt, akkor volt az én babókám 1350 körül(+- 10 %), szóval ő se olyan hűdenagy.
Még van 2 hónapjuk a növekedésre.
Tényleg, heti hány grammot szed fel átlagban egy baba, ki tudja?
Masszázs, irigyellek, tuti isteni lesz.
Dorka, igen, ez elég ideális méret lenne, na én is mondogatom mától ezt is!
Minden nap elmonjuk apával kb 10x a drágámnak, hogy fordulj bébi, fordulj, de nem hat, úgy tűnik
Szilvi,majd mesélj a szülésznőről!
Vick, azért ikreknél ez nagyon szép méret, nagyobbakat ki se tudtál volna hordani talán,nem?Hányadik héten császároztak meg?
Csajok, ez a babaméret dolog engem is egyre jobban fogalakoztat, mert ha túl pirinyó, akkor az 56-os rucik nagyok neki, ha meg nagyobbacska, rá se tudjuk adni!
Azt mondta a szülésznő, egy egész csomi pelust vigyek be majd a kórházba, a Liberónak 2-4 kg-sát vettük, aztán majd a többit a bőrzén.
Ez jó méret remélem?!
Na ma végeztem az ablakpucolásokkal és függönymosásokkal, most pihizek kicsit.
Ez a nyilalós dolog az éjjel megint visszajött, és most is előjön néha, babóka vmi idegen ül, tuti!
Tényleg csajok, akarok még fodrászhoz,kozmetikushoz meg pedikűröshöz menni szülés előtt, ti mikorra tartogatjátok a rendbeszedős tunningot?
pusz,
Kata