A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond:milyen igazad van "kaki"ugyben!!!En kutyas voltam/leszek...de mindig utaltam ezt az allapotot...itt szigoruan MINDENKI osszeszedi a kutyusa utan a cuccost!!!Meg sosem talakoztam vegtermekkel....szerencsere!
Otthon,a belvarosban mindig a foldet kellett neznem a jardan,nehogy beletrafaljak :evil: :evil: :evil:

Na gyere,vendegul latunk barmikor szivesen!!! :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Köszi a linket, majd meglepem apát, hogy azért sem függök tőle képügyileg! :P

Csibe!

Édes nagyon KIara! :D És lebuktál a chipssel. :P :lol: Viszont a Gabi popsitörlőnek nagyon fini illata van én is szeretem. :wink:

Anno nekem is azt mondta a védőnő, hogy 3 hónapig kapjon anyatejet. Visszaszokni már tuti nem fog a cicire, de akkor is fejjek ezerrel. Én meg elkeseredtem, hogy azt tuti nem bírom fizikailag. Na, ennyit erről, azóta már rég visszaszokott... :) Sőt, már be se kell raknom a cicim a szájába, bekapja magától! :wink: Olyan cuki amikor beteszem a szokásos pózba, már tudja, hogy kaja van, és nyitja a száját. Egyszer megpróbálom lefotózni, annyira édes. :D

Szóval akkor tényleg titok, hogy mi volt a talin.... :?: :( Úgy kell nekünk, hogy nem tudtunk elmenni...igaz? :cry:

Kép
Kép
tabati

Na mi van maaaaaaaaaa????Meseljetek!!!

Kép
Kép
ancsurti

Tabati:szivesen! :wink: Most mar menni fog!!!kepmeretezes.hu...azt hiszem elirtam :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

na megegyszer...most neztem meg :oops:
kepmeretezo.hu!!!!csak mar regen hasznaltam...mashol kicsinyitek...

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Jó az a mézes sör? :roll:

Ablakot nyisd: REPÜLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKKKKKK!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

marietta1982! :)

Jó-jó az anyatej, de ne érezd magad rosszul a tápitól! Ettől nem lesztek sem kevesebbek, sem rosszabbak, sem semmivel hátrányosabbak, mint az anyatejes babák. :!:

Kép
Kép
200907?

Szerintem direkt csinálják..Nem mesélnek a mai napról,hogy pukkadjunk meg a kíváncsiságtól..Kép
Vendég

conversano! :)

Animált smile: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Jol elbenaztam itt....de igy jar aki szoptatas kozben okoskodik....

Conversano:en is erre gondolok mar :roll: :roll: :evil:

Bond:szuper jo a sor!Nincsen mez ize,csak nem keseru,mint a sorok ugy altalaban,de nem is edes izu...pont kellemesen ihato :wink: 8)
Ablakok nyitva!!!

Hangi kezdi felvenni azt a jo szokasat,hogy 10 fele alvas,aztan csak 4 fele van keles!!!!Csak el ne kiabaljam!!!Persze az ejszakai visszaalvassal ma voltak problemaink :roll: :roll: :roll: nagy siras kerekedett.....de 5-kor mar alvas volt megint,es csak 3/4 9-kor kert megint enni :shock: !!!
A cickoim szetdurrantak mar,a reggeli pelus cserenel osszetejeztem az egesz szonyeget,pelenkazot,hiaba nyomkodtam be bimbomat...semmi eredmenye.....persze gyerok jol teleette magat :lol: :lol: !En bazira utalok fejni,ha nem muszaj,nem igazan teszem.....a multheti is megviselt,es visszaaltatnom is nehezebb....
Ja es a pisiles...en kivagyok tole,mert muszaj rogton cicit adnom mikor ebredes van ejjel,de a holyagom meg tele :roll: :roll: :roll: szoval ott remegek,meg gorcsolok,es eppen elerek a budira....persze meg kell szakitanom a szopit sajnos ilyenkor,aztan meg megy a siras...de innom meg kell...a tej miatt is,es hat a szopitol kiszaradok rendesen!!!
De ugy latom bevalik a 8-as hosszu etetes(majdnem 9-ig tart :oops: :oops: )utani bufi,es a fel 10-es bonusz cici,mert gyorsan elalszunk mostanaban....

Kép
Kép
ancsurti

Na jó, nem szenyázok tovább. :roll: :roll: 8) :lol: :lol:

Amilyen szép minden baba, annyira jól megvoltak egymással. :D
Az anyukák nem voltak lestrapátak és mindenki jó fej volt. (Természetesen velem az élen. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

és Bond a fényképeszkedés hogy ment :roll: :roll: :lol: :lol: :?: :?: :?:
marietta1982

ancsurti! :)

Már úton vagyok, hűtheted a sört! :wink: :lol: :lol: :lol:

"a reggeli pelus cserenel osszetejeztem az egesz szonyeget,pelenkazot,hiaba nyomkodtam be bimbomat"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hólyag problem:
1: Vagy üvölt még egy kicsit, miközben turbó üzemmódban pisilsz

vagy:

2: Azonnal mész és... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

akarom mondani fényképezkedés :oops: :oops: :oops:
marietta1982

Bond!

Ne írjál már ennyit,mert kiesett a szemem a sok olvasástól (olyan hosszan írtad le az élménybeszámolót) és most keresgélhetem,h hova gurult..
Vendég

marietta1982! :)

Nekem sehogy, mert vittem fényképező gépet. :lol: :lol: :lol:
Boo és kicsidodi alkotott, majd kiderül, hogy milyenek lettek.

Kép
Kép
200907?

"Ne írjál már ennyit,mert kiesett a szemem a sok olvasástól (olyan hosszan írtad le az élménybeszámolót) és most keresgélhetem,h hova gurult.." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marietta1982

Akkor töröljem ki? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

szonibaba & ronmay! :)

Elfelejtettem megkérdezni: kimikortudtamegésmondtaamásiknakhogyterhes? :o :?:

Kép
Kép
200907?

És Dodiék még mindig nem értek haza??? :shock: :lol:

Kép
Kép
tabati

Most nézem balra a tehenet....nekem is kéne egy ilyen futópad...még frissebb tejet akarok!! :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Szerintem utótaliznak. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nem kell :) Lementettem és majd ha lesz egy fél szabadnapom ,akkor elolvasom :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.15 18:52-kor.
Vendég

várom én is az élménybeszámolót, és én is kiszúrtam a futó tehenet, marha jó :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Neeem, már mi is itthon vagyunk kb. 5 óta. :D
Csak rendezkedtem, ettem, babáztam fejtem (külön sztori)....

Nagyjából ( :oops: ) visszaolvastam, és este írok majd, élménybeszámolót is :wink: , csak megyünk fürdeni (együtt :wink: ) aztán kajcsi, fekvés, ilyenek....

Folyt. köv.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Engem nem teszel lóvá! :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

És a másik cikket is olvastátok? :shock: :( :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

A jemeni kislanyrol??? :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
Nagggyon durva!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Anitja:mar sosem nezel be ide :roll: :roll: :roll: ???
Nolkanak Boldog Szulinapot kivanok!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Tike!

Megkérdezhetem anyut, de sztem ő tuti javasolni fogja, mert Botondnál is ragszkodott hozzá, és neki (is) nyilván a legjobbat akarja :wink: . Anyu amúgy tudomásom szerint a védőoltásokat többnyire javasolni szokta és kifejezetten falnak fut a hagyessenátrajta-hozzáállástól (pl bárányhimlőnél). Komolyan azt hiszik egyesek, hogy egy gyerek attól lesz erősebb, ha ezeken átmegy? Ergo: minél többet beteg, annál tökösebb :shock: ?!?! Én ezt nem is értem! Persze ez itt senkire sem vonatkozik, de nem is hinnétek hányan vélekednek így :evil: !

(Ja, pl. rendszeresen hallom, hogy inkább legyen bárányhimlős a gyerek, mert az felnőttként övsömör lehetne... De hát ha be van oltva, egyik sem lesz wazzzzeg, mert immunis :evil: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Nah, szóval tali :D ....
Ikokával és Katyval találkoztunk Újpesten, majd sikeresen átnyargaltunk a városon. 10:55-kor megérkeztünk a Normafa parkolójába, és szép alaposan puccba vágtuk a gyerekeket (elszánt fejet vág :arrow: kocsit előcibál :arrow: szétnyit :arrow: mózest ráerőszakol :arrow: kipárnáz :arrow: alvó gyereket hordozóból kiszed :arrow: nyekergő gyereket kocsiba belesúvaszt (merörüjjéhogysétálunk :twisted: ) :arrow: teljes menetfelszerelést gondosan kocsira aggat :arrow: elégedett fejet vág), aztán már percek óta csodáltuk, hogy ki hová tömködi a mijét, és jajdeédes, mikor kezdett gyanussá válni,hogy sehol senki (bár a nagypapát két kisgyerekkel "leszonibabáztuk" :oops: :lol: ). Némi tanakodás után felhívtuk Bondot, és kiderült, hogy húúú, de nem ott vagyunk, ahol kéne. Visszaültünk a kocsikba (beletörődő fejet vág :arrow: menetfelszerelés kocsiról gondosan leaggat :arrow: végrenyugodtgyereket kocsiból kivesz :arrow: megintnyűgösgyereket hordozóba hajtogat :arrow: kocsit kirámol :arrow: mózest leerőszakol :arrow: összecsuk :arrow: kocsiba tuszakol :arrow: elégedett fejet vág), és párszázméterrel arrébb megleltük "a" parkolót :D ! Leparkoltunk, és szép alaposan puccba vágtuk magunkat (elszánt fejet vág :arrow: kocsit előcibál.....) :lol: :lol: :lol: .

Na, innentől már mind együtt voltunk, szóval valaki vegye át, mert apa engem akar :lol: :lol: :lol: !
De holnap folytatom, mert van ám még mondanivalóm :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Te olyan hülye vagy!
Ahhoz képest, hogy tudom a sztorit, már percek óta hangosan röhögök, ahogy lepergettem a jelenetet a szemeim előtt. (Ráadásul most már konkrétan tudom vizionálni) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Kicsidodi: Na ez marha jó lehetett , én is hangosan, könnyeim potyogtatva röhögök, mire apa mi bajod van te meg magadba vihogsz, erre én, ha ezt olvasnád te is vihognál.. Na de ha jobban belegondolok :roll: :roll: :roll: , ez csak nekünk vicces, gondolom nektek abban a pillanatban nem volt valami nevetséges a szitu. Nagypapát Szonibabázni :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marietta1982

Ahhoz képest, hogy én voltam az egyik résztvevő, Petra meg az egyik szenvedő alany (szegénykém mire megnyugodott a babakocsiban, már raktam is vissza az autóba :( ), akkorát röhögtem magunkon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most kívülről is láttam azt az alakítást, amit ott hárman levágtunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Marietta!
Nem a nagypapát szonibabáztuk le, hanem az anyukát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ugyanis tudtuk, hogy Szonibaba hozza a két nagyobbat is.
És mi láttunk egy nőt két kisgyerekkel meg egy nagypapával (szerintünk). És először azt gondoltuk, hogy lehet, hogy ez Szonibaba? Aztán rájöttünk, hogy egy gyerekkel kevesebb és egy nagypapával több van vele! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Katy: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
marietta1982

sziasztok!

hát elég mókás szitu lehetett én is nagyot röhögtem itthon,persze
némán,mert talán elaludt lánykám...

köszi ancsurti a tejserkentésre való hsz-ed és ki is fogom próbálni...

tabati!
a védőnő azt mondta,hogy ez normális,hogy 10-30 között eszik
és ezért apad a tejem,mert keveset eszik...de ahogy serkentem
a tejem abban egyetértett...

Kép
Kép
csibe83

köszi megint Kiara dícséretét... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Nagggyon,de nagggyon hulyek vagytok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe:tenyleg ennyiket eszik Kiara?Es milyen idokozonkent?Mennyi ideig van cicin?

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti!
ezeket vasárnap mértem délután.akkor döntöttem el,hogy igény
szerint adok neki és mindig mérem majd...most már azért többeket
eszik...amikor felkel kb délbe,akkor eszi a legtöbbet,de aztán
egyre kevesebbet,hisz nehezen termelődik újra a tejem...

szerintetek lehet attól,hogy szombaton nachost ettem és eléggé
csípős volt??
vagy esetleg az,hogy pénteken megjött??

Kép
Kép
csibe83

egyszer 45 perc alatt evett 20at

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Csibe:Kiara nagyon cuki. :D

Ancsurti:Csak szombaton kapott egy kiskanálnyi levet. :wink: Mert nekünk saját sárgarépánk meg paszternákunk van,meg fűszereim,abból főzöm a húslevest,persze saját csirkém nincs. :lol:

Tali:Nagyon jó lehetett,még jó,hogy mi nem mentünk,mert elkaptátok volna a betegséget a Lilitől.Ma reggelre megint fulladt,mert ő kruppos.Nem tudom,hogy nektek írtam-e ezt már.Szóval nem kaphatott oltást,a nagyival sétált addig kint az utcán,amíg mi bent voltunk.Oviba nem mehet a héten,talán hétfőn! :shock:
Lotti nagyon sírt a 2 oltás alatt,aztán megnyugodott.Nem lett lázas,de du-n alig aludt,nyugtalaln volt.Még jó,hogy tegnap kipihente magát.Viszont most 1-kor keltem hozzá,mert hallom,hogy köhög.Gondoltam hátha ő is fullad :?: ,de nem,viszont taknyos,úgyhogy csak elkapta a nagytól.Tele az orra,és nem kap levegőt,azért köhög.Megszoptattam,ha már felkeltem,ő nem kelt fel. :D Aztán gyorsan fejtem,megyek aludni,mert 7 felé már kelt is a Lili.
Lotti 5730 gr,60 cm.Ma nem kapott tápszert,és kicsit több is lett a tejem.A MoreMilk mindjárt elfogy,talán 3 napra van még,de ma 5 laktoherbet megittam,és 3 napja éjjel fejek.Azt azért napközben odaadom neki,azzal pótolok.De nem hiszem,hogy sokáig lesz erőm itt ücsörögni éjjel,és fejni.Bár ilyenkor erőt veszek magamon,és TABATI van előttem,hogy ő milyen elszánt,és annyi nehézség után,most mégis szoptat.Én tutira a tápszerhez nyúltam volna helyében,nem lettem volna ilyen ügyes,mint ő! :roll:

Oltások:Mindent beadatok neki,a Lili júniusban kapta meg a Prevenárt,és a bárányhimlő 1. adagját,most kapta volna a 2.-at.És sajnos 1,5 évesen átesett a Rotán.9,5 hónapig szopott,bíztam az immunban én is,de mégis elkapta,és kórház lett belőle.Mérlegeljetek!Mi nekünk a kórházba érésig is sugárban hányt a kisgyerek,órákon át,és fájt neki,levert volt,stb.Inkább egy oltás,mint ez.Ja,és a kórházban is kapott injekciót,és mivel abbamaradt a hányás,hazamehettünk.De a hányást fosás váltotta fel 1 hétig,sugárban!Semmi nem maradt meg benne.Majdnem kiszáradt,lefogyott kicsit,szar volt összességében.Ezt most nem akarom,úgyhogy most beadatom.
Bárányhimlő dettó.Szomszéd kislányok 3 hétig szenvedtek.Nem mehetsz olyankor ki a szobából,nem vakarhatja,stb.Ezek még gyengék ahhoz képest,hogy mennyi szövődménye lehet.Lilit beoltattam inkább,de csak 9 hótól lehet,úgyhogy a Lotti tavasszal azt is megkapja.
Prevenár:felsőlégútra vagy mire jó,meg fülre,úgyhogy az mindennapos is lehet,inkább azt is kértem most.A Lilinek 1 adag kellett most nyáron,mert már nagy.
Szóval én inkább oltatok,pedig a nyárig nem kapott a Lili semmit,csak a kötelezőket.De megváltoztattam a véleményem,és nem bántam meg.Persze mindenki mérlegel,és maga dönt,nem befolyásolok senkit,én is a magam pl-ján tanultam sajnos!Konok voltam,bíztam a pici gyerek fejletlen immunjában.És nesze nekem. :?

Köv. tali nem lehetne ősszel még,és a Kopaszi-gáton?Csak mert mi 10 percre lakunk tőle... :lol:

Láttátok,hogy lesz babakocsis demonstráció is a CM-on?Na,oda sem jön senki?Az vasárnap de. lesz,ha jól emlékszem... :roll: Nézzétek meg!

Honap jön anyám...Illetve ma,vagyis mindjárt......... :lol: Majd beszámolok (HGabi) :lol:

És képeketttttttttttttttttttttttt.......................
Vendég

Jó reggelt!
Mi ilyen korán kelünk :wink:

Sillia
A debreceni Plázában szoktam csavarogni :wink:

Marietta, Tabati
Sör helyett én is inkább a finom borokat részesítem előnyben! Azért van egy-két fajta sör, ami finom :wink:

Tike
Mi beadatunk mindenféle oltást!

Dodi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát ezt nem hiszem el ááááá elszállt ! A fracba pedig már tök sokat írtam !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na jó most megreggelizek , aztán talán leírom megint.Húúú, de mérges lettem.

Kép
ikoka7

Jó reggelt !

Kép Kép :)
Vendég

ikoka

jó étvágyat :)
Vendég

Boo!
Ki volt a rejtélyes nyolcadik? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Petra ujja megint kezd begyulladni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ennek soha nem lesz vége??? :( :( :( :( :( :( :(

Lilisgabi!
Én gyerek nélkül se igen megyek demonstrálni (illetve nem emlékszem, hogy valaha mentem volna), de Petrával tuti nem mennék. Biztos túl parás vagyok, de szerintem nem egy három hónapos babának való a tömeg.

Kép
katy76

Annyira szörnyű, hogy akármikor feljövök ide, látom azt a szörnyű főcímet a jemeni kislányról. Hogy lehetnek ennyire állatok az emberek???? :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
katy76

Sziasztok! :)

Majd, most nem. Csak annyit, hogy:

csibe83!

Attól, hogy megjött? Sssssimán lehet, hogy nem komálja a megváltozott ízt, teljesen okés. De nyugi, mert pár nap alatt megint megszokja és utána jól megkajál majd. :wink:

boo!

Elrepedt a körömd, berepdt a szád... EGYBEN VAGY MÉG???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sillia!

Hány éves is anyuka...? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj, a lényeget meg majd' elfelejtem! :?

boo!
- meg akartam skubizni a géped. :x Majd a következő talin - amit szintén ugyanott tartunk télen, tökig hóban :lol: :lol: :lol: - szeretném kipróbálni, hogy megörökítsük az utókornak, hogy jajjjjjdeédesahogysíelnitanulagyerekem! Jó? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
- könnyítek a terheiden: felesleges bajlódni azokkal a képekkel, amiken én is rajta vagyok. :roll: A többire koncentrálj. (Vagy akkor nem marad semmi sem...? :roll: :roll: 8) 8) 8) Nem is tudom, melyiktől hízna jobban a hájam. :roll: :roll: ):mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="katy76"]B írta:katy76oo!
Ki volt a rejtélyes nyolcadik? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ezt már én is akartam kérdezni. :roll: :roll: :roll:
Mivel elsőként értem fel a domb tetejére 8) - vagy 10 m-t kellett felfelé tolni, nyápicok :twisted: - én tudtam a legjobban vizionálni. Olyan szépen lihegett és tolta egymás mellet a kocsikat a tisztelt társaság, hogy úgy néztek ki, mint a Mezőgazdasági Szakkiállítás és Vásáron a fűnyíró bemutató. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

bond

[quote]H írta:ány éves is anyuka...?

ezt most miért is kérdezted?... :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?