Sziasztok!
Feltettem a pipi pörit úgyhogy most tudok írni.Majd ebéd után neki esek a diós rácsosnak,ugyanis jön apósom,meg "mostoha" anyósom és muszály valami sütit összedobni.És hát a diós rácsos nagyon megy és imádjuk is.
Nálunk csöpög az eső és fúj a szél.Viszont nincs rossz idő.Ki is nyitottam az összes ablakod,hogy felfrissüljön a ház.
Kézi orrszívó: Csatlakozom Manócskákhoz!A kézi sz-rt sem ér.Zizu is sír az orrszívástól,de attól függetlenül tartja a fejét.Már megtanulta,hogy neki csak jó lesz utánna.
Nem tudom segítség-e,de leírom mik azok a dolgok amiket vettünk Zizunak és tök felesleges volt.Legalábbis nekünk:
- gyerek körömvágó olló (Nem csak a körmöt,de a papírt sőt semmit nem vág)
-szopipárna (egy nagy párna tökéletesen elég volt,semmi hasznát nem vettük)
-játszószőnyeg (abszolút nem kötötte le a figyelmét,de egy percre sem.Ráadásul utált is alatta)
-rágókák (mi vettünk kettőt,de kaptunk vagy 5-öt.Szerencsénk volt és abszolút nem volt rágós fajta,ha nagyon rájött csak egyet,max kettőt volt hajlandó rágni)
-popsikrémek (egy bőven elég,főleg,hogy ha nem piros a baba popsija,nem is kell kenni)
-babasampon (na ez egy vicc,pár hetes baba haját bőven elég vízzel mosni,később pedig a babafürdőbe benne van minden ami egy samponba is)
-cumi (Zizu nem igényelte,kapott egyet,azzal verte az ágyat)
-púder (szintén nem használtuk.Most nyáron 2 alaklommal ha nagyon meleg volt éjszaka,de ennyi.És az sem volt szükséges,csak szeretem az illatát:-) )
Most ennyi jut eszembe.
Textilpelusok ból szerintem nem elég 10.Mi annyival indultunk,de nem volt elég.Alapból a táskába mindig van kettő+feje alatt+szopihoz+törölgetéshe stb.Szerintem 15 kell.Mi legalábbis "faltuk" a textil pelust.
Megvettem ma reggel a pelenkázó feltétet is kemény 525Ft-ért nyertem a teszveszen.