A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Sajnos nálunk sem alakult ugy a bölcsi helyzet mint tegnap.Ma folyamatosan sírt és én a folysóról hallgattam végig míg 15 perc hüppögős sírás után behívtak(Petra soha nem szokott igy sírni).Az udvaron is kint ültem mert amint kikerültem a látószögéből annyira sírt :oops: :cry: Nagyon rossz érzés! De vannak pillanatok mikor észre sem vett h ott vagyok még plusz Dia néninek szólt és bementek együtt pisilni oda nem kellettem de amint bevitték őket az udvarról Petra rázendített. :oops:

Most a alszik de elkezdett álmában is sírni :cry:

Kép

Kép
agica1126

megjöttünk :)

gasztró átköltözött új épületbe,csudaszép,tiszta,jó volt odamenni(a régi vmi eszméletlen szörnyű tele emberekkel,zsúfolt,levegőtlen) B. meglepően jól tűrte,néztük a halakat,tekit fütyült lelkesen de nem reagáltak rá :)
dokinéni megvizsgálta,átküldött bőrgyógy.ra is,mert most megint kicsit csúnya bőre :( ott soron kívül fogadtak(ez jól esett nem lett volna türelmem még vagy 2-3 órát ott ülni) aztán felmentünk vérvételre...
B kicsit sírt próbáltuk arra rávenni,h. inkább fütyüljön :lol: volt mikor összejött :) de azért volt pici üvőltés :) de utána minden rendben volt kb. 3-4 hét az eredfményig...szerintem poz. lesz mind aminek lennie kell...

:arrow: hí a jányom :)

KépKép
viranka

Heni
Bölcsibe csak fél napra ment volna. Nekem kicsit nehéz úgy, h 4.-re 2 gyerekkel senki nincs a közelben aki tudna segíteni. Ezért ment volna bölcsibe.
A CSANA-val csak az a baj, h remélem győzzük majd anyagilag is, ha megint GYED-en leszek. Meg persze klassz, de azért vannak árnyoldalai is.

Pisi ügyben döntöttem egyelőre visszaálltunk pelusra és ha szól megyünk bilire. Picit várok és újra próbáljuk. Szerintem még nem érett meg rá.

Dettyk
Szorítok nektek. de azóta már lehet írtál a témában.
Örülök, h jól megy a bölcsis beszokás. Olyan fura pont azt gondoltam volna, h Panka majd nem fog sírni, ha otthagyod. Olyan kis stramm csajszi :)

Mesi
Ha kép ügyre gondolsz a kis Danival szívesen :) amúgy is gyúrok a te fajta Mei-taidra :)

Kisebb és nagyobb tesók egymás nyúzása ügyben jó lesz, ha előre felkészülök. :?

A tanársági témába én is beleszólnék így utólag picit én is az vagyok végzettség szerint, de csajok szabi nyáron ide vagy oda, nekem nem lenne idegzetem a normál oktatáshoz a mai állami iskolákban. Rémes, h miket hallok és mindez semmi pénzért.
Amúgy nekem is már tovább kellene képezni magam egyetem +2 év kiegészítő szak. Ja és az is nehézség, h a kettes számú szakom a közgáz még mindig nem nagy divat általános iskolában és ugye most ott taníthatnék felsőben.

Lilla nem unatkozna, ha a nap 24 órájában foglalkoztatnám, amire viszont nekem nincs energiám :oops: bár nem hiszem, h van olyan anyuka akinek van.
Így sokszor látom, h elunja magát. Akkor próbálok valamit bedobni mielőtt kiborul vagy butaságot csinál.
Lent amúgy nagyon szeret lenni és jól elvan, de eljött az enyém korszak és ez különösen nehéz. Lent senki nem nyúlhat a játékaihoz, mert sír és ha valamit szeretne képes balhézni érte, ha nem kaphatja meg rögtön (talicska pl.)

Irina
A mentéses téma engem is érdekelne, úgyhogy majd csatlakozom a körbe. Nekem ez a blogom tulképpen :)

Panndi
Nagyon csinik voltatok :)

Ágica
Nagyon cuki Petra a szeme miatt meg ne aggódj.

Irina
Még jó, h írtad, nekünk is májusban jár le két LTP és agymenést kapnék, ha tovább vonnák.
A zöld amúgy sok szép dologról híres én is dolgoztam ott 1 évet, elég is volt. És az a szörnyű, h nem az alkalmazottak tehetnek minderről, totális nem tájékoztatás van néha.

Kaqk
Jók a szülinapi képek :) nekem a közös tetszik a legjobban.

Vindo
Apósod azért nem semmi, jó az ilyen segítség.

Sajnálom a sírós bölcsis beszokósokat....remélem hamar túl lesznek rajta a kis drágák.

Csajszik kellene egy kis segítség is nekem van egy csomó eladó csajszis ruhám persze Lilla méret így már csak ismerősök jöhetnek szóba, meg a második generációs csajos anyukák. de ha van valaki akinek kell szóljatok már kérlek. Jó állapotban van a legtöbb és persze jó áron adnám, persze ez már alku tárgya.
A kis lábúak meg előnyben, mert eladó szupi csajos cipők is vannak. Linea a legtöbb. Persze van egy két játszós is, de mind jó állapotban. Most, h jön az ősz.

Szülinapos köszöntésekkel lemaradtam nagyon, mert hurrá a szeptember jó sűrű :) és jók a szülinapi képek, amiket feltettetek.
Boldog szülinapot Ádinak, Emmának, Máténak, Rugó, Liza, Zita, Dorka, Gréta, Boti, Marci, Áron, Molli, Péter, Nolka, Meli

Boldog névnapot Regi, Ádi babák, Niki

Kép

KépKép
KépKép
fleur

További helyzetjelentés:

Alvás talán kicsit jobb, de még mindig előfordul, h az éjszaka közepén huss kimegy az álom a szememből.
Dani meg nagyon kis aktív tud lenni :) főleg este, akkor ugye meg rá figyelek és azért nem tudok aludni :) érdekes, de most hamarabb vált teherré mint Lilivel :oops: a pocak. Levegőm már nem nagyon van és a hátam már minden este fáj, de gondolom azért, mert itt van nekem Lillus is, aki mellett nem akkor és annyit pihenek amennyit szeretnék :)

Csana: ami igazából nem is csana :) hanem óvoda jellegű gyermekfelügyelet a hivatalos neve még most. És az is kiderült, h Erzsi néni óvodapedagógus. A gyerekekkel Waldorf szellemben foglalkoznak és teljesen szimpatikus minden. Persze mint az kedves párom is megjegyezte a helyszínen volna egy két apró javítani való, ami bosszantja, de ez már részletkérdés. (mármint eltört eszközök és ilyesmi kidobálása)
Eddig heti 2x járunk és a mai napig mindig ott maradtam vele végig. A héten már hétfőn ebédre is maradtunk és ma hagytam ott először pár órára. De nem volt gond, nem hiányolt. Persze mikor megérkeztem éppen sírt, de valószínű nem az én hiányom miatt.
Jövő héten is szeretném ott hagyni ebédig pár órára egyedül és aztán az azt követő héten már ott is alszik elvileg.

Az elmúlt héten nem ismerek a kisasszonyra ránk is ránk tört a minden nem dacos korszak és hihetetlen hogy tud küzdeni a játékokért amivel ő akar játszani. Krokodil könnyek rögtön. Hiába mondom neki, h cseréljenek és adjon helyette mást. Nem tudom ez mikor rendeződik.
Mostanában nem annyira van el az ő korosztályával...eddig nem volt gond, jó, h most kezdi mikor járatnánk közösségbe :?
A nagyobbakkal jól elvan (5-6 évesekkel) Szóval bízom benne, h dackorszak nem sokáig tart :)

És két aranyos beköpés a napokból:
-Sétálunk sétálunk encsünk csüccs (így mondja ezt a mondókát :) az egy kis dombra lecsücsülünk-öt kicsit összevonta)

-Állunk pénztárba a sorban és mögöttünk egy mosolygós néger hölgy. Ott incselkedik vele a Lilla és egyszer csak megszólal:
Kakaós lett a néni :lol:
Valószínű amúgy a hölgy is értette mert ő is nevetett :)

Na azt hiszem most ennyi. Állati nagy pakolásban vagyok, már rajtam a fészekrakási ösztön :)

KépKép
KépKép
fleur

Mesi szavaztam. És olvastam odaát a nehézségeket :( hát, h milyen emberek vannak. Valószínű félnek tőled, mert jót jobb áron állítasz elő. Szívás nekik én sem tőlük veszem :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Bölcsis beszokás :( Hát nem lehet könnyű.. egy év múlva mi is megtudjuk, mert bár oviba nem fogják felvenni, csanába megy Zsófi is majd.

fleur, de jó sokat írtál :) A ruhák mekkorák és milyenek kb? Kimondani is durva, de a 80-as ruhák jöhetnek szóba :lol: Fruzsi 74-es ruhákat hord, ebből most van bőven, de Zsófi a 80-as ruhákat már széthordta :roll: Ha esetleg van róla fotó, vagy ilyesmi, engem lehet, hogy érdekelne :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szeli már egész jól van, csak az orra folyik, de elég napi 2x kiszívni neki. Hétfőn azért nem mertem bölcsibe vinni, mert volt egy kis hőemelkedése is, meg elég levert volt... :?
Pedig már úgy vártam, meg ő is jól érezte volna magát... na, mindegy, majd jövő héten!

Ezen kívül tutira jönnek a hátsó fogai (4 van még hátra), ugyanis mindent rág, és egyértelműen hátul... :( Lehet, hogy ettől is taknyos... :(

Éjjel egyébként fölkelt, hogy "gyógyszer", Corizaliát kért! :lol: Adtam neki, így legalább simán visszaaludt! :)

Vindo! A másikba írtam épp... :arrow:
Rugó nem semmi, miket ki nem talál! :) Akkor ő meg az apját utánozza! :) (Szeli ugyanez, csak csajos dolgokkal - takarítás, babázás...stb.! :lol:)

Ruhákat nekem is vennem kell Szelinek... :roll:
Főleg, hogy 3 napja pelenka nélkül mászkálunk, mindig van nálam 2 garnitúra ruha... Bár eddig nem kellett... kopp-kopp-kopp :D
Cipőket már vettem neki, a bölcsibe szandit + kinti edzőt + utcai + másik sportcipő + egy papucs/szandi az uszodába... :roll: Kész vagyon... Bár része teszveszes! 8)

De kell még neki ruha, benti is kinti is... :roll:

ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Csemege csípős??? Hát most vagy csemege, vagy csípős, nem??? :shock:

Kispocc! Akkor talán vége ennek a nehéz korszaknak! :)

Bálónak jobbulást! És Bercónak is!
Petra hogy van? Orrfolyás?

LMóni! :( Mitől fájhat??? Rosszul mozdultál?
Z... :(

Kaqk! Akkor ez az ingatlanos munka??? Mesélj! Akár oda...

Jaj, kezdődnek már most a bölcsis nehézségek??? Nemáááááá! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Kakaós lett... :lol: :lol: :lol:
Ééééédes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi
Igen van kép és vannak 80as ruhák, bodyk meg mindenféle. Hol küldjek képet, van gmailes címed vagy ilyenek? Elküldöd priviben?

Móni
Jajj Z nagyon izé, nagy fekete pont és puszi a válladra. Remélem hamar rendbe jön. Flector krém??? Próbáltad már?

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Puszi Szelinek is remélem hamar meggyógyul.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Mi is megvagyunk:-) Jól vagyunk:-) Reggel Péterke 7ig aludt, lehet jön a téli időszámitás 8) jó volna!

Jön az utolsó fog ezerrel, már 2 sarka kint, már csak pár nap és vége!!!!!!!

Péterke olyan nagyott nőtt, 92 cm és 16 kg :shock: 3 évesnek megfelelő méretek 8)

folyt.köv. áron felébredt :?

Heni
KépKép
heni81

Fleur!
hétfő reggel mondom B-nek jön Móni és Gréta :) megkérdi:Lilla is? Gréta Lilla összekapcsolva :)

Móni!
bakker :( válladnak jobbulást,a kerítésmászás nem tett jót neki :(
Z :evil:

s táblánkban nincsenek benne,de 14én voltak 2 évesek,szóval boldog szülinapot Zsuzska,Gergő :)

KépKép
viranka

s nem találtam teljes táblát(amit Hajni csinált)
kis nosztalgia :)
Kép
pl.Granda,Amona,Juba is hiányzik belőle :) de B. már türelmetlen volt :) a 162.oldalig visszanéztem ha vki megtalálja a véglegest tegye fel :)

KépKép
viranka

Sziasztok Lányok, köszönjük a ránk gondolást, végül elsimultak a dolgok, én meg mindenhová beestem időben:) Még a kisebbik bátyám is be volt vonva a "rohanok Böszörménybe"-akcióba:)

Bölcsiseknek kitartást!!!

Gica-ikreknek sok boldogságot!

Viranka, szegény Bálint ezekkel a vizsgálatokkal.

Fleur, most aztán belehúztál az írásba:)

Heni, Péterke tényleg nagy fiú
:shock:

Juba megint eltűnt :shock:

MOst másra nincs időm. Egész nap egy kiflit ettem, kilyukad a gyomrom. A garázsban voltunk, én bejöttem, mindjárt jön G. is Rugóval.

Este vagy holnap jövök majd!

Jók legyetek... V.
Jönnek :shock:

Kép
vindolanda

fleur, írok privit :) KÖszi!
Vendég

Bocsi csajok,nem tűntem el,csak betegek vagyunk :?
Hőemelkedésem van napok óta,a fejem már egy hete fáj,a torkomról nem is beszélve :(
Bertinek egyenlőre csak az orra folyik,de iszonyat nyűgös napok óta,lehet már bujkál benne valami és azt érzi.
Rajtam csüng egész nap,a fogát is fájdítja,szóval kínlódunk ezerrel.
Ne haragudjatok megint nem tudok reagálni semmire! :oops: :roll:
Még mindig nem alszik....

juba0

Anitja nagyon régen nem jelentkeztél!!!!!!!életjelt kérünk!!!!

Épp a minap gondolgattam, hogy milyen sokan voltunk még az elején és hogy eltűntek páran. Motiot, Granda, Uera.....
Hova lettetek???????

Vindo ügyes csaj vagy te!!!!! Disszertáció, ez szép!!! Hogy álltok a házzal???

Panndi jaj nálunk is már feszülnek a 68asok, 74 ruhák Péterről nyáriak :? remélem még húzzuk a 68asokban egy kis ideig :oops:

Utol fogják érni egymást a gyerekek!!!! nálunk pl. a 3 éves unokatesóról már szinte semmi nem marad le Péterkének :shock:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D !

Még mindig nem tudtam visszaolvasni, de majd délelőtt :oops: ...

Most gyorsan leírom, mi volt a bölcsiben. Tehát tegnap reggel már úgy indított, hogy nem akar menni :? . Sírva hagytam ott, és hazajöttem konyhát takarítani...hű, csajok, olyan jó volt :oops: . Miért nem vitte el Pankát néha valaki eddig néhány órára :roll: ?
1/2 1 után mentem érte. Csend volt :wink: . Belestem, Ili néni takargatta a gyerekeket, Panka lányom is feküdt egy kis ágyon, nézelődött, aztán hallom, hogy mondja Ili néninek halkan: Nem akarok aludni. Majd holnap. :wink:
Ili néni kihozta hozzám, na amint meglátott, konyult a szája, hogy "Haza akarok menni!", de éreztem ebben egy kis műbalhét is :wink: . Aztán megbeszélték Ili nénivel, hogy holnap (ma!) már ott alszik. Azt hittem, sírdogált egész délelőtt, de nem: állítólag hamar megnyugodott, jól elvolt a másik gondozónénivel is, Ili néni szerint nagyon jó, hogy vigasztalható. Tényleg egy tündér az a nő. Panka már otthon is emlegeti, kávét főz neki a konyhájában stb.

Na felébredt. Majd ha elvittem, jövök.
dettyk

Zsuzskának és Gergőnek boldog szülinapot! :D
És Bertusnak tegnap volt! Neki is boldog 2.-at! :)

Kép

Kép
regcsiken14

jaj, színessel akartam... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Zsuzskának és Gergőnek boldog szülinapot!
És Bertusnak tegnap volt! Neki is boldog 2.-at!

:D

Kép

Kép
regcsiken14

Na, itt vagyok :wink:

Tegnap este már nem tudtam jönni, mert kilenc körül elkezdtem altatni Rugót, és utolsó emlékem az, hogy nem akart aludni, mindig mocorgott :shock:

Majd reggel negyed nyolckor felriadtam. Se fogmosás, se tamponcsere, se munka :shock:

Szerencsére még alszik. Nagyon fáradt volt tegnap, szerintem napok óta nem tudta kialudni magát. Ahogy toltam hazafelé délután, el is aludt egy fél órára. Szerintem kb. egy éve, hogy nem aludt el babakocsiban.

A csanás lány is mondta, hogy tegnap beleült a babakocsiba, és negyed óráig nem mozdult, relaxált. És meglepő volt, mert R. nem ül, kaja közben sem. Neki mindig kell csinálni valamit :roll:

Dettyk, akkor a nehezén szerintem már túl vagytok. Hétfőn kezdesz? Panka mikor szokott kelni reggelente? Kelteni kell majd?

Heni, a hét végén színezzük a házat, jött a habarcs. Após nélkül persze, inkább fizetjük a kőművest :wink:

Juba, gyógyuljatok meg! HOgy telt az éjszaka?

Panndi, Fruzsi súlya hogyan áll vagy mozog?

Regina, ügyes Szeli, hogy kéri a gyógyszert.
R. szerencsére hónapok óta nem volt beteg. Utoljára az a háromnapos láza volt még májusban :roll:

Ágica, ma is mentek bölcsibe?
Szegény Petra, ez az álmában sírás borzasztó lehet...
De Ti is biztos úgy lesztek, mint Dettyék, szóval fel a fejjel :!:

Fleur, ez a kakaós néni jó :wink:

Boglárka, R. unokatesója nézett egyszer a tévében egy misét, mikor három éves lehetett (a történethez tudni kell, hogy a családom nem templombajáró). Gondolkozott, nézte a ruhákat, majd megszólalt: anya, nézd, udvari bolondok. Hát, ezen jót röhögtünk. Remélem, nem volt bántó senkinek.

Kispocc, ezek az oltások :shock: De Botond jó lehetett, miután Bulcsú olyan ügyes volt :wink:

Viranka, mi a probléma B. bőrével most?

Móni, hogy van a vállad?

Na, akkor a tegnapi nap dióhéjban, ha R. fel nem ébred közben. Szóval próbáltam elérni a csanás lányt még reggel is, de nem sikerült. Nyomoztam a címét a neten, nem találtam semmit. Felhívtam az egy szem ismerős munkatársamat Bösz-ben, hogy ha kések, terelgesse a hallgatókat egy 40 perccel későbbre, hogy ne menjenek a tanulmányi osztályra, de neki tegnap temetésre kellett mennie. Végül felhívtam a kisebbik bátyámat. Neki szerencsére volt egy 40 perc ellopható ideje délelőtt - furikázott éppen munkaügyben a városban. Szóval beszerveztem, hogy 3/4 11-kor találkozunk, és elvisz Böszörménybe (a buszt akkor már rég lekéstem). Most már csak Rugót kellett lepasszolnom. Elindultunk a csanába, azt sem tudtuk, van-e ott valaki. De amilyen hülye mákunk volt, épp akkor futott be a gondozónő, mert valahogy úgy gondolta, hogy aznap hamarabb bejön :shock: :shock:
Így aztán R. lepasszolva, és elkapom a db-i buszt, aztán áttalpalok a megbeszélt helyre, ahol találkozok a tesómmal. Közben találok egy fénymásolót is. Rohanás Bösz-be, pont megérkezek 8)

Óra megtart, aztán kulcs- és szék beszerzése a gondnoknál. Munkaszerződést megkapom. Tanszékvezetőmet még mindig nem találom. Eszek egy sonkás kiflit. Kitöltök egy papírt a levelezős órákról. Elmegyek az oktatói értekezletre, ahol ünnepélyesen kineveznek. Ismerkedek. Megtalálom a tanszékvezetőmet. Elég laza figura, érdekesen is néz ki. Olyan, mintha egy filozófust összekevertünk volna Dopeman-nel :shock:
Kipróbálom a szobám kulcsát. Buszmegálló, megyek Db-be. Átszállok. Elsétálok Rugóért. Felveszem. Jövünk haza, mert állítólag lovaskocsival jöttek volna az építési törmeléket elvinni. De nem jöttek :roll:

Gábor megérkezik Bp-ről. Játék a garázsban. Közben G. kocsit takarít, fát darabol. Bejövünk, fürdés, alvás. Nekem is :roll:

Még annyit akartam írni, hogy Rugó tegnap hét órát volt a csanában. Szerencsére nincs semmi baja.

Ma a postára kellene mennünk. Sok befizetetlen csekkünk van :? És már a határidejük is lejárt.

Este Gáboréknak fellépése van. De utána elmegyek próbavezetni 8)

Na, "röviden" ennyi. Ma ejtőzök, este, ha Rugó elalszik, akkor meg melózok egy kicsit.

Szép napot. V.

Irina, hol vagy?

Kép
vindolanda

Bertusnak boldog szülinapot kívánunk!

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Most csak gyorsan Mesinek aztán majd jövök később

http://hordozas.hu/hordozashete2009/

hallottál róla?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Újra itt, jó hírekkel :D ! De előtte visszaolvasok .

Tegnap volt Bertus szülinapja!
Isten éltesse a kis vörös démont!!

Heni, akkor hatalmasak a fiaid :shock: :D .

Regi, nagyon ügyes Szeli. Az én táskám is mindig tele van Panka ruháival baleset estére, sőt, a kocsiban is van váltóruha, de szerencsére eddig nem kellett még.

Panndi, nem értem, miért nem veszik fel oviba :shock: ? Három évesen nem kötelező felvenni, ha vinni akarod?! Vagy azért, mert otthon vagy?? Nálunk mehetett Bence oviba akkor is, ha otthon voltam, és napközis is lehetett, csak az nem lehetett napközis, akinek "főállású anyaként" van otthon az anyja, de délelőttre azt is felvették. Vagy addigra már beterveztétek hármaskát is :wink: :D ?

Fleur :lol: :lol: :lol: , hát Lillának is vannak beszólásai :lol: .
Én tanítóit végeztem, de egyetértek veled abban, hogy nem lenne idegzetem ilyen helyzetben tanítani :? . A gyerekek borzasztó szemtelenek, mindent megengednek maguknak, a szülők pedig extra hülyék tudnak lenni (már bocsánat :oops: , tisztelet a kivételnek természetesen). De a felsőoktatás biztosan más, hiszen ott már érett(ebb) emberek vannak, célokkal.

Kaqk, Emmának hogyan alakult a tegnapi napja?

Móni, sajnálom :cry: . Én komolyan nem értem ezeket a pasikat... Kibékültetek már? Biztosan megint valami más problémája volt, és így töltötte ki, nem?

Vindo, nem semmi kezdés, de látom, megoldódott :D .
Egyébként Robbie állítólag 185 cm, szóval hozzám tökéletes :wink: . Bár asszem' nála sem zavarna, ha alacsony lenne :oops: ...

Heni, biztosan hülyeséget kérdezek, de milyen az a szalámi torta :shock: ?

Kispocc, csodállak a türelmedért a két "pici" mellett. A dackorszakról leírt tünetek ismerősek, csak nálunk a lányos változatban jönnek elő :wink: : visítozás, földön fetrengés stb.

Nekem az tetszik a legjobban, hogy állandóan ellentmondásba keveredik saját magával :twisted: . Mindenre kiabál, hogy nem akarom, és ha elintézem egy vállrándítással, hogy "Jól van kislányom", akkor rögtön visít, hogy "akarom"!! :roll:
Nem egyszerű...szerintem ez a "nem akarok bölcsibe menni" is kicsit túl van dramatizálva a részéről, mert akar ő menni, de nehogymár bevallja :wink: :roll: .
Persze biztosan hiányzunk neki, sajnálom is ha sír :? .

Tehát ma reggel itthon már kevesebbszer mondta, hogy nem akar bölcsibe menni. Viszont a babát és a könyveit nem akarta elvinni. Nem akart bent reggelizni és bent aludni sem 8) .
Autóval indultunk reggel, mert szemerkélt az eső. Először Bencét raktuk ki a sulinál, aztán apát a melóhelyen, végül elérkeztünk a bölcsihez ("Nincs itt a bölcsi!"). Próbáltam oldani a helyzetet, hogy Ili néni már várja kakaóval reggelire. Éppen érkeztek a gyerekek, Panka szó nélkül kiszállt az autóból, kézenfogva besétált velem, az előszobában ketten is öltöztek, ő is ügyesen felvette a benti cipőjét, berakta a kardigánját a szekrényébe, besétált velem a szobáig (nem sírt, nem pityergett, de nem is szólt egy szót sem :wink: ), megpuszilgattam, és bement egyedül, sírás nélkül, bár rögtön Ili néni nyakába borult, de ez nagy haladás :roll: . Hatalmas kő esett le a szívemről :D . Ili néninek is csak kerekedett a szeme, amikor látta, hogy Panka megy felé :D . Úgy örülök, hogy ebbe a csoportba kerültünk, mert tényleg egy nagyon kedves, halkszavú, mosolygós nő Ili néni, míg a szomszéd csoportban egy kiabálós mufurc nő van :? .
Kettőre kell érte mennem, remélem, alszik kicsit legalább, mert tegnap már nem aludt, amikor hazahoztam 1 órakor, és elég brutál volt a délutánunk 8) .
dettyk

Hű, jó sokáig írtam, közben megérkeztetek :D .

Vindo, olyan jót röhögtem a filozófus Dopeman-en, hogy a könnyem is kicsordult :lol: :lol: . És eszembe jutott az én filozófia tanárom, aki rendszeresen az asztal tetején ugrált, akkora hévvel tartotta az előadásait :lol: ...
dettyk

Hát, akkor már megérte itt irkálnom 20 percet :wink:

Hát, nálunk a dackorszak egyszerűbb, R. nem nagyon beszél :roll:
Amúgy most már jobb, pár hónapja még minden nap a földön fetrengett. Mostanában meg már nagyon ritka :roll:

Kép
vindolanda

Bertusnak boldog születésnapot

Zsuzskának és Gergőnek is boldog születésnapot

Ágica :( sajnálom. Hátha ma jobb :roll:

Dettyk ügyes Panka, ma már biztos tud aludni is :D

Vindojó kis napod volt 8)
egészségedre az alvást, rád fért

Kispocc :? angyal és ördög
a két véglet a két fiad :lol:

A vállam az izületes. Már egy kicsit jobb. Kaptam a patikustól rá valami gyógyszert meg mondta, hogy igyak estére egy Flector port ami nagyon erős fájdalomcsillapító és lórugásként érzékeli a szervezetem. Igaza lett ma már nem fájt (annyira) ahogy felemeltem cicust :D

Fleur majd helyrerázódik Lilla.
Ezt a korszakot is ki kell próbálnia :wink:

Azt szerintem nem is írtam, hogy már 2 kutyusunk van :lol: Kaptunk egy kis keverék kutyust. Ő nagy testű lesz ha megnő. Entinél már most nagyobb. Édes, fekete, álmodozó kutyus. A neve Kepler :D

Mennem kell, szétszedik a teraszt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hogy a kutyáitokat milyen jól elnevezitek :shock:

A teraszt a kutyák szedik szét és Gréta is segít nekik? :wink:

Ja, G. kutyáit mindig Mobil-nak hívták. Az első Mobilt kapták valahonnan, és az eredeti gazdája G. nagymamájának adta a kiskutyát. Ő hazavitte, de a nevére már nem emlékezett pontosan. Csak annyit tudott mondani, hogy talán mobil.
Azóta már három Mobil nevű kutyájuk is volt.

Kép
vindolanda

Dettyk nagyon ügyes volt ma reggel Panka. Igazi nagylány már :lol:
Z. nem kért bocsánatot de este Ő mondta a dédinek, hogy elvisszük Budára a nagynénémhez. Így találkoztunk velük is (elég nehéz volt, 1 éve halt meg a fiuk, az unokaöcsém és olyan nagyon nem tudok nekik mit mondani, hogy az már zavaró)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igen Vindo, jól fogalmaztál :D Mind a hárman aktívan tombolnak a teraszon mert esik az eső és ott legalább nem áznak.
Mobil is jó név. De, hogy mindhárom kutyának :D
Ezek legalább nem tucatnevek :roll:

:arrow: vasalnom kell :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szóval úgy voltak mobilok a kutyák, hogy az előző mindig meghalt, és az éppen aktuális kutyát hívták így :roll:

A bocsánatkéréssel a férfiak szerintem hadilábon állnak :roll:

Kép
vindolanda

Móni, igaza van Vindonak, részéről ez a gesztus felért egy bocsánatkéréssel :wink: . Jaj, ilyen helyzetben én is zavarban vagyok :oops: .

Vindo, legalább nem kellett mindig új neveket tanulni :wink: . Bár én soha nem adtam két "jószágnak" ugyanazt a nevet.
Macskanevek: Mizó, Csigusz, Oliver, Macó, Picúr.
Kutyanevek: Szofi, Boci, Töpi, Adél, Alex, Johnny, Zsuzsi, Mazsola :D .

Mennem kellene takarítani, mert így gyorsan vége lesz a napnak és semmit nem csináltam...de olyan lusta vagyok :oops: 8) ...
dettyk

De amúgy az apai nagyapáméknál volt egyszer három macska, ott mind a háromnak ugyanaz volt a neve :roll:
Cirmi :lol:

Elkiáltották magukat, aztán valamelyik biztos odajött :wink:

Gyerünk, Dettyk, tessék takarítani :wink:
Hajrá.

Mondom úgy, hogy pizsamában totyogok :roll:

Kép
vindolanda

Na, felöltöztem, elindulunk lassan :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok csajok, hű micsoda pletyi party van itt :D muszáj nekem is irnom!

Dettyk ilyen:
Kép

Vindo hát te nem semmi csajszi vagy!!!! Milyen szinű lesz a ház??? még az ősszel felkerül az utolsó falra is a szigetelés és akkor jövőre már mi is szinezünk 8) csak még nem tudtunk megegyezni a szinben :roll:

Móni teraszt megmentetted????

A mi macskáinknak nincs neve

:oops: :oops: :oops:

Heni
KépKép
heni81

Heni ez nagyon-nagyon guszta. Te csináltad? Ha igen receptet kérünk :D

Terasz egyben, romok eltakarítva. Csak egy virágcserép volt az áldozat 8)

Mi is el, jött valami levelem és be kell érte menni a postára

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk nekem is volt már Ladym, Ajnám, Bendegúzom, Laram.
Macskám nem. Nem szeretem őket :roll:

apósom az első kismalacait elnevezte. Kolbász1, kolbász2 stb.................. :lol: :lol: Nem volt ötlete más

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!! :D

Móni,örülök, hogy enyhül a fájdalmad! :) Én is utálom(mint mindenki szerintem) a fájdalmakat, mert türelmetlenné, ingerültté válok, és ez bizony nem túl jó gyerekek mellett.
Kepler :lol: :lol: :lol: Bocsánatkérés: hát, igen, nem erőssége a fiúknak. Bár én már jártam úgy, hogy kedvesem jól megbántott, aztán meg végre bocsánatot kért. De nem tudtam olyan könnyen túllépni, nem voltam azonnal odaadó, kedves, fecsegő feleség, hiszen megbántva éreztem magam nagyon. Erre Ő: "Most mi van, már bocsánatot kértem, nem??" :shock: :shock: :twisted: ( :lol: )ÁÁÁÁÁÁ

Vindo,szóval akkor csak megoldódott a nap! :wink:

Dettyk,de jó, akkor Panka tán nem veszi úgy a bölcsit a lelkére :wink:
Dackorszak: hát igen. Vannak nehéz pillanatok.
Pont, hogy írtad, hogy türelmes vagyok: ma erre rácáfoltam :oops: .
Képzeljétek el, Bulcsút úgy felzaklatta a 2 oltás, hogy fél12-től reggel fél 6-ig sírt, nyűglődött. Láz, combigyulladás nem volt, csak nyüszi, éktelen sírás :cry: . Szívem szakadt érte. Így szinte semmit nem aludtam, mert mikor Bulcsi végre elaludt, Boti ébredt. Hát azt a cirkuszt, amit ma délelőtt levágott!!! :roll: Nem volt ám jó semmi sem. Pedig építettünk, olvastunk, rajzoltunk...de nem. Rohangálva üvöltözött, esett-kelt, magán kívül volt :? . Na, elszakadt a cérna :oops: . Úgy rákiabáltam, hogy még magam is meglepődtem. És Ő is nagyon... :oops: De nem bírtam tovább. Na, sírásra számítottam. Erre Ő: "Anya szomojú..."És szépen elkezdett csendben sündörögni mellettem, Bulcsúnak játékokat mutogatott, összepakolta a széthagyott autópályadarabokat...annyira igyekezett a kedvemre tenni :oops: , ezalatt folyamatosan sírással küzködtem. Nem győztem ölelgetni, szeretgetni :)

Kolbász1, Kolbász2..kreatív egy após :D :D
Nekem egyszer volt egy Cicám, Mogyoró. Nagyon, nagyon édes, imádtam. Játékos, de az a tipikus önkényúr Cica volt. Szegény Mogyorónak aztán egy autó lett a veszte :cry: :cry: :cry: , elütötték.
kispocc

Heni! Naggggyon guszta, és mutatós a szalámi torta!!! :D
Ilyet még nem is láttam. Valami egyszerűbbet képzeltem! :roll:

Szeli nem akart aludni, de most kókadozik a kanapén, lassan átviszem az ágyába! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni, micsoda torta :shock: Ügyes vagy!

Kispocc, akkor meglepődött Botond :wink: Aranyos lehetett, ahogy iparkodott utána :wink:

Rugó max. ad egy nagy nyálas puszit, legújabban szájra, és cuppant hozzá, ha már túlcsordul a kicsi szíve. De ritkán ad, és leginkább nekem. Na jó, kétszer már kapott G. is.

Regina, akartam kérdezni, küldtél már körbe önéletrajzokat? Bankfiókokba, önkormányzatokhoz stb.?

Most leült végre Macskafogót nézni. Reggel óta nem ült a fenekén.
:arrow:

Kép
vindolanda

Vindo! :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo nem én csináltam :oops: de egyébként nem lehet olyan bonyolult, mert piskóta helyett kenyér van, töltelék, pedig vajkrém, meg sonka, teteje szalámi....oldala magvak. Finom volt!

Heni
KépKép
heni81

Hú, szerintem ezt még Gábor is megenné :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Ma is voltunk bölcsiben 9-11:45-ig. A lányom 8:22-től 9:12-ig végig ordított de most már ilyen öklendezős sírással :oops: :cry: és nem hívtak be hozzá megnyugtatták és egészen ebédig csend volt elvolt játszott ny mikor betolták az ebédes kocsit akkor újra kezdte az egészet :oops: De úgy jöttünk el h megpuszilta Dia nénit :) Holnap már megpróbálják bent altatni :roll:

Hétfőn nem megyünk mert viszem vissza ortopédia kontrollra.

:arrow: megtalálta a pénztárcám.

Kép

Kép
agica1126

Vagyis ma 8:00-ra mentünk.

Kép

Kép
agica1126

Kép

:roll: :roll: :roll: :D :D :D

Heni
KépKép
heni81

Hú, Heni, valakinek ilyen montázsokra is van ideje? :wink:

Áronnak az álla más vonalú, szerintem :roll: Meg a szeme húzása is más talán... De nagyon hasonlítanak:)

Ágica, remélem, Petra is megszokja a bölcsit. Szegény :(

Kép
vindolanda

Vindo nem tudtad, hogy mi anyák csak itthon unatkozunk???? Épp mesét néz Péterke, Áron meg elvan :roll: egyébként 2 perc ilyet csinálni :wink: picassa 3, szupi progi!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?