Hááát, Lina szép csendben, jól beelőzött.
Lina gratulálok Nektek, nagyon sok boldogságot kívánok Viktóriához. Várjuk a fotókat.
Mabe: köszönöm az infót a vérzéssel kapcsolatban, így már mennyugi
Kata: nagyon jól fogalmazta meg Mabe, hogy kellene "kicsalogatni" Lőrincet ...
Tara: de édes Marci, ahogy szunyokál még a séta után.
Floranan: most látom, Te is betöltötted a 39. hetet.

Ti is a célegyenesben vagytok.
Bibike: örültem, hogy jelentkeztél, de olyan "magadalattlevős" hangulata volt. Gyorsan bele fogtok rázódni az új ritmusba és újra mosolyogni fogsz. Közel vagyok Hozzátok, ha bármiben tudok segíteni, hívj nyugodtan, egy kérdést mindig megér.

Számom a táblázatban.
Anna: Feküdj és pihenj sokat. Remélem, hamar elmúlnak a fájdalmak. Nagyon várunk, de tudom, jössz úgyis, amikor majd tudsz. Vigyázz magadra! Kockahas
Rita: én is bevetettem már az Infacolt, én délelőtt ki szoktam hagyni, az valahogy nyugis anélkül is, délután-este szoktam szopi előtt nyomatni.
Boboka: remélem, fejfájás kialudva. Lehet, csak a front?
Timi: ezek a fotók ... szóhoz sem tudok jutni. Annyira édes ... apa nagyon profi, ugye, Ő csinálta? ... már vagy ötször végig pörgettem ... sok???? dehogy ... kérünk mééééééééég.
Andi: viszketés

az tartsa Benned a lelket, hogy mikor megszülöd Barnabást, mintha elvágták volna .. elmúlik. Kitartás! Addig csak simi-simi ...
Húúúúúúúú, de jóóóóóóóóó!! Lesznek Berni képek!!!! Várom, várom

És nagy puszik és simik Sütinek.
Lili: éjszaka

Tényleg csak azt tudod tenni, hogy nézed a jó oldalát, ki lehet használni az "alvásmentes" időket másra .... szülés után úgyse nagyon tudsz majd olvasgatni.
Manó: akkor váltottuk egymást, nekünk az éjszaka eleje ment nehezen. Tudj Isten miért.??? kezet foghatunk, kb. én is ennyit aludtam.
Tényleg
Peppino?????
Zsófi: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!:D