Na itt vagyok és képzeljétek el nem tántorított el tőletek a személyes találkozó sem.

Remélem ez kölcsönös

Na és akkor most kéretik nagyokat bólogatni

Megvolt
Tegnap menő-manós napom volt, olvastalak Titeket , de írni már nem volt energiám este. Reggel tök sokat írtam és elszállt, pedig nem szokott ilyen lenni ( csak egyszer volt eddig ), ezen jól fel is húztam magam.
A tali nekem /nekünk nagyon tetszett, bármikor szívesen megismételjük , ha lesz rá alkalom, csak tényleg vmi más helyszín legyen, mert részben szerintem már nem lesz idén olyan fűben-pléden ücsörgős idő, részben meg azt hittem sosem érünk haza. Ez a város egyszerűen borzalmas közlekedés szempontjából, pláne délutáni csúcs idején.
Na de nagy nehezen hazaértünk, Párom Anyukája már itt várt ránk jó ideje, átjött babázni. Beléptem az ajtón, kezébe nyomtam a gyereket, meg a cumisüveget, amiben volt még egy adag lefejt tej ( mert hülyeanya 2 adag tejcivel, meg két csöccsel indul kirándulni ) én pedig nekiálltam fejni az akkor már bazinagyra dagadt melleimet, amik úúúúgy fájtak, hogy ... . Kb. 5 perc alatt fejtem a kettőből majdnem 300-at és annyira , de annyira megkönnyebbültem. Aztán kimentünk sétálni egy nagyot, megettem az esti Lidl-es fagyikámat

és este nem kellett engem elringatni.
A parkolós jelenet tökéletesen lett illusztrálva.

Jól van naaaa, végülis ott voltunk a Normafánál a parkolóban neeem??? Már olyan rég voltam ott, hogy nem tűnt fel , hogy rossz helyen vagyunk...vagy csak babakocsinyitógató bemutatót akartam tartatni önző módon csak magamnak

Olyan ügyesen nyitogattátok csajok, velem az élen
Amikor már túl voltunk a rétesen , meg a dombon

és leterítettük a plédeket, akkor ugye én elmentem a kocsihoz, merthogy biztos kiesett a fényképezőgépem a táskámból az ülések közé. Akkor megállapítottam , hogy nem esett be, hanem egy idióta vagyok és azok után , hogy szépen összecsomagoltam mindent, otthon hagytam. Visszaslattyogtam és marha mérges voltam magamra. Persze nem volt itthon, úgyhogy Párom kiment a kocsihoz ééééés behozta, merthogy az ajtó rekeszébe tettem a táskámból, amikor tankoltam. Szóval a lényeg, hogy megvan, meghogy mégiscsak egy idióta vagyok.
Folyt.köv.