A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond :

Hát sok tej vót, de mán nincsen sok. :? :? :? De anyatehén megoldja a problémát, lesz még itt annyi, hogy jut még a fagyiba is, ahogy eddig :roll:

Boo :

Városliget-i taliban benne vagyok :) találd ki, hogy mikor és hol, ja és jöjjön még , aki tud és akar. :D

Kép
ikoka7

Sillia :

Tejcsinek nagy hurráááááá !!! :D :D :D
Lóci nagyon szép, formás baba, majd hessegetheted a csajokat . :lol: :lol: :lol:

Boo :

" ide tapadtam, mint a leveli béka " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
ikoka7

Boo!! Együttérzek veled,mert ma Lili is csak hisztizik a cicin,tépi,szaggatja,közben rángatja a lábát,mondhatom q...a jó érzés...Volt olyan is,hogy amikor benyomtam volna a szájába,elkezdett sírni. No comment!! De szerencsére nem hisztizik a kajáért,úgyhogy úgy tűnik,ma nem kell neki annyi.

Ja!! Nem is meséltem,voltunk a 6 hetes kontrollon,minden rendben van. Megkérdezem a dokim,hogy cellulitisz masszázsra mehetek-e,nem apad-e el a tejem tőle. Válasz: Nem a mellét masszírozzák :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kínos történet:
Még anyuméknál laktam amikor összejöttünk apával, szülők bálba mentek, apa meg hozzám. Az előszobában történt a dolog, fene se gondolta, hogy bárki zavarhat. Erre csak akkor derült fény amikor apa is visszament a bálba és a szülők megkérdezték tőle: Most már hazamehetünk? :shock: :shock:

Hédi is nyüglődik ma, elég sokat tüsszög és egy pici trutyit is sikerült az orrából leszívnom, remélem nem ragad rá az én takonykórom :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

merion! :)

Van ott hely még egy babának. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond, hááát majd még meglátjuk, de a jelen állapot szerint nem nagyon van rá kilátás... De ki tudja mi lesz 1-2 év múlva...

Gabi1, pont valamelyik reggel volt egy ilyen ingás nő a tv-ben, és ő meg azt mondta, hogy csak a világra is jövő babákat mutatja az inga. A Palotás Petra volt az egyik műsorvezető, és ugye őt is érintette ez a téma, ezért is kérdezett rá elég konkrétan. Akkor Neked a jobb 3 már nem jött be...

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

merion! :)

:wink:

(Mindentől függetlenül: ki gondolná az ember, hogy nem is olyan ritka, ha elmegy egy baba. Pláne, az elsők... :roll: )

Kép
Kép
200907?

Igen én is látom, de még is mutatja, sőt amikor még terhes voltam az előzővel akkor is csináltam, és fiút mutatott rá, aztán a 8. héten elment. Azóta is mutatja.
Viszont páromnak még sosem csináltam meg, ma viszont igen, és neki is ugyan az jött ki mint nekem. Ő nem nagyon hisz ilyenekben, de ezen ő is meglepődött. Úgyhogy szerintem mutatja a vetélést is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Az ember akkor szembesül ezekkel a meg nem született babákkal, amikor a saját aktualitása miatt mások is elmesélik neki, hiszen ezzel az ember nem szokott "dicsekedni". Én legalábbis tavasszal tudtam meg több ismerősömről is, hogy szintén így jártak, mint én.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.09.23 20:06-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

ikoka!

Nekem pontosan ugyanez van :shock: !!! Kedden 9-től 5-ig használaton kívül voltak a cickóim a tali miatt, így mire hazaértem majd' lerobbantak, és én lefejtem 160-at, plusz etettem egyet (kb. 110-120ml), viszont emiatt tegnapra alig volt tejem, pedig kedd este is fejtem, meg éjszaka is, és azóta is minden kajcsi után! Kezdi összekapni magát, de még mindig két ciciből kell etetnem, hogy ne legyen visítás :? . Sebaj, tuti beindul, és most egy életre megtanultuk, hogy egynél több szopit nem szabad kihagyni! Legközelebb én is inkább megoldom helyben a szopit, mint Ronmay-ék, úgysem vagyok erre zizi :wink: .

Szoni-Marci: Én meg azt akartam írni, hogy Szonibaba gyerekei mennyire jó fejek, hogy ennyire önállóak, egy (panaszos) hangjuk nem volt :wink: ! Értsd: ha Szonibaba és/vagy Ronmay nem sandított volna fél szemmel mndig rájuk, vlsz. kérdés nélkül rámolták volna át a komplett Normafát Dél-Pestre, maguk mellé állítva minden környékbeli gyereket :lol: . De tényleg, hihetetlenül jól elvoltak :D . Én nem szeretem, mikor egy gyerek anyuci kezét rángatva skandálja egy társaságban, hogy annnyamikormegyünkhazzzaaaaa?.... :? :oops: :oops: Ez sokkal szimpibb :D ! Tündériek!
Ja, amúgy ha már Szonja:
kb. 10 perccel a a "csapategyesítés" után nagyban ment a traccsolás oda-vissza-mindenki-mindenkivel-töviről-hegyire, mikor egyszercsak Szoni elkabálta magát: Csend legyen mááár!!! Hát megsüketülök!! :lol: :lol: :lol:
Nem sokkal később, mikor a játszótér felé sétáltunk, az út mellett meredek lejtő volt. Szoni mellettem jött, és elég közel sétált az út széléhez, ezért szóltam neki:- Szoni, gyere picit beljebb, mert látod, itt nagyon meredek a lejtő! Erre ő teljes meggyőződéssel: Ááá, nem baj, van szárnyam, tudok repülni. :shock: :lol: :lol: :lol:

Apatali:
Hát, szerintem sem lelkesednének túlzottan! Szerintem önmagában az, hogy egyidős gyerekeik vannak nekiknem szolgál túl sok beszédtémával, max körüljárják a kinekafeleségealeghisztisebbmiótaszült, illetve az engemsemengedbeanyaa"barlangba" témaköröket :lol: . Mondjuk én egyvalakit tudok akivel apának enne közös témája, igaz Katy :wink: :lol: ? De ő is csak azért, mert ők tőlünk függetlenül is ismerik egymást....
Meg ez tényleg "csajbuli". Nem hinném, hogy ilyen felszabadultan tárgyalnánk meg a jelenlétükben az apafütyijemerrekanyarodik, meg a szülésótaolyanabimbómmintegystopli-dolgokat :roll: :lol: :lol: .
(Apropó, azóta megvizsgáltam, és jól emlékeztem: apájé és Botondé is egyenes. Ugyanakkor apa is mondta, hogy a legtöbb pasijé valamerre "tart", csak nekem ebben ugye nincs nagy tapasztalatom :roll: :lol: .)
Bár,most feldobtam apának a kispapatali ötletét,és rendesen fontolóra vette :shock: . Ezután némi gondolkodásután közölte, hogy tényleg az a baj,hogy nem lenne elég közös téma, bár a kinekmilyenkocsijavanvoltleszlenne mindig aduász :lol: ...
Viszont nekem van néhány hasonló, kellemetlen élményem, mert én el szoktam menni időnként apával az autós fórumtalikra, és megőrülök, mikor IQ-lightos ócskamacskák rámrabolnak, csak mert mellem van...Nem akarnám ennek kitenni a fiukat, (anélkül persze, hogy bárki apájáról unintelligenciát fetételeznék :wink: )

Na, látom pont hasonlókat írtatok, csak sorba haladtam....

Boo!

Nebáncsadaapáááát :( :( :lol: :lol: :lol: ! Bár pont a talin mondtam, hogy én még sose pofoztam meg pasit, pedig néha már viszketett a tenyerem :twisted: . Te ebben jobb vagy, szóval ráuszítalak és utólag felsorolom neki, hogy: na, ez azért volt,mert 2006-ban.... :twisted: :lol: :lol: :lol:
De ez így csalás, mert egy nőnek csak nem üthet vissza :roll: :lol: . Mondjuk olyan esetünk már volt, hogy nekünk esett egy női sofőr, anyósülésen a férjével (gondolom), pedig totál ő volt a hibás (férj lapított is ezerrel). A csaj meg csak pattogott, meg szitkozódott, erre apa: Na jó, most már fogja be a száját, mert kénytelen leszek megverni a férjét :lol: :lol: :lol: !
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.09.17 21:20-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo! Nagyon köszönöm, hogy ilyen kimerítő leírást adtál a szopási sztrájkról! Már én is mendent kipróbáltam, és egyenlőre az a tapasztalat, hogy nem akar olyan sűrűn enni, mint eddig. Így ma például volt, hogy 4 óra is eltelt két etetés között. Nem szabad megvárnom még elkezd sírni, mert akkor már veszett ügy cicire tenni :shock: Ekkor meg kell nyugtatni ami persze egy éhes gyereknél elég nehéz, majd ezután talán elfogadja a cicit. Ja!és ami még bejött, hogy ébredés után egyből cici, mert félálomban tényleg könnyebben elfogadja.
Tudom, hogy nem szabadna rágörcsölnöm a dologra, de elég nehéz. Még jó, hogy apa itthon van és tud segíteni. Amíg ő nyugtatja Jázmint, én is relaxálok, hogy ne érezze a feszültséget.

Moncsy! Remélem, hogy egyszer már összejön a talink, de sajnos a mostani egerszegi látogatásunk is nagyon gyorsan eltelt és így is keveset voltunk az ikrekkel és a nagymamával. :oops: Terveink szeront december 1. hetében megyünk legközelebb.

Tali: Ha hétvégén lesz, mi is csatlakoznánk, apa nélkül. :shock: :)

Képzeljétek ma már dolgoztam! :shock: :oops: :D Igaz csak 90 percet, de nagyon jól esett! Innentől minden csütörtökön mésfél órát tanítok, addig apa van Jázminnal. A mai nap simán ment! :lol:
Vendég

Bond!

Tankcsapda :lol:
Délelőtt, amíg "játékidő" volt apa betette az új Pink CD-t (a gyerek feje mellé gyakorlatilag, a nappaliba :oops: ). Mikor láttam,hogy Botond kezd ásitozni, gondoltam gyorsan megiszom a kávém, lehallkítom a zenét, és beviszem a szobáájába lefeküdni. Mire két perc múlva odamentem, a bébikém már édesdeden szunyált :shock: . Ja, és még sosem aludt el az utazóágyban, mert az a "játszóház" :lol: . Úgy tűnik gyakrabban kéne zenét bömböltetni a fülébe, legalábbis Pinket :lol: :lol: .

Norka!

De jó, hogy megint tanítasz :wink: ! Nekem is illene már bevonulnoma köztudatba, mert egy hete suli van.... :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
hát én is elkiabáltam a tejem...sajna én is elővettem a lefagyasztott
tejet,de nem adom fel...már alkozhol mentes sört is iszom...

a váeosligeti tali engem is érdekelne...talán több esélyem van
menni,mint múltkor...

Kép
Kép
csibe83

Boo,
Ha szopit akarsz mérni, csavard be Miront egy fürdőlepedőbe, hogy ne tudjon mocorogni. Kezét-lábát, amolyan pólya módszerrel. Picit lazítva megszoptatod, majd visszacsomagolva ismét megméred. Bár leginkább azt mondanám, egyáltalán ne méregessél.

Tali:
Ha gondoljátok, nálun lehet babatalizni. Csak bírjátok a lépcsőmászást. :lol: Elég központi helyen lakunk, babatali is többször volt már itt.

Conversano,
Azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen az infúziókkal. :roll: Most már ugyan nincs vele gond, de még mindig érzek egy kis csomócskát ott, ahol begyulladt az ér. Amikor a 33. héten kórházban voltam, az infúzió után hetekig fájt, vörös, kemény és gyulladt volt.

Boo,
A neheze a babázásnak az, hogy lassan be leszünk zárva a lakásba. :? Hideg, sötét, borongós idő, kész depi. Amíg még bármikor ki lehet menni, még ha nappal 50 fok is van, valahogy más. A tél az szerintem nagyon nehéz picivel. Ráadásul utálják az öltözést, egy séta kész tortúra.

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt!

Védekezés
Óvszerrel... én 2 napig szedtem tablettát, iszonyatosan rosszul voltam tőle, Mindjárt abba is hagytam. Aztán nem is sok szükségem volt a fogamzásgátlásra, MSN-n keresztül csak beszélni lehet :wink:

Babák csodásak! Mindegyik olyan szép, édes :lol: :lol: :lol: :lol:

Tankcsapda :lol: :lol: :lol: :lol:
Decemberben mindig nagy koncertjük van Debrecenben :lol: :lol: :wink:

Norka
Tanítás :lol:
(én egy ismerősöm elsős kisfiát vállaltam be "napközibe :wink: )
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Most csak annyit írok, hogy holnap fél napra le kéne farcolnom Apa mellől Manóval. Gondoltam, hogy elmegyünk az ARC-ra. Esetleg érdekel valakit? Vagy csak egy Városligeti tali? (De akkor már meg is lehetne nézni a kiállítást... :roll: )

:?:

Kép
Kép
200907?

Én most úgy ledöbbentem, hogy ez a fej :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: semmit nem mond.
Manó kérte, hogy nézegessük a csijjagost, a csillagokról szóló könyvet, amiben viszonylag bonyolult dolgok is van. Többek között olyan csillagképek, amikről életemben nem hallottam. Nézegi őket és sorban mondja, hogy Sas, Hattyú, Holló, Kígyótartó, Pajzs, Skorpió és egyebek.
Mi lesz ebből a gyerekből????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt :)

Ezeken a képeken jól látszik hogy nem szélességre gyúr a kisfiam..

Kép gyíkgyuri :)
Kép :D
Vendég

Még egy verzió holnapra: elmegyek a Bécsi úti Praktikerbe. Csibe83 esetleg...? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Tabati

Igen , nekünk mondta a gyógyszertáros hogy 2 hónaposnak nem lehet. Ki érti ezt? :roll: :?:

Lorca
Azért rostal sztem nem annyira dugul be…bár nem értek hozzá :oops: most azért nincs kaka, mert amit Tabati is mondott mindent felszív.

Gabi
Részünkről nekünk is hanyagolható apa jelenléte. Nem egy szociális ember. Csak nagyokat hümmögne. Ugye Szoni? :wink:

Ikoka

Amúgy már a többiektől is kérdezni akartam, hogy nem e durrant be a mellük. Én ezért se vittem tejcsit (mondjuk nincs is mit),mert ha kimarad a cicizés, az amúgy is pont elég tejemnek nem tesz jót…Remélem azért senkinek nem volt kellemetlen, hogy háttal etettem meg.. Utólag is ha vkinek igen bocsika :roll: :oops: :roll:

Sillia
Lóci cukii!Igen igen, hajrá!! :lol: :lol:

Boo

Igen, nekem ezért lett elegem a mérlegből. De tom tom neked miért kell…megértem

A városligetes tali nekem is okés…..rég voltam ott

Dodi

Pont leírtad amit én is akartam, máskor elölről hátulra fogok olvasni
:D

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!
a hajmosásos sztory nálunk ma hasonlóan történt.egy újabb trükköm:kicsit hisztis,bepakolok a mosogatógépbe,sokkal érdekesebb mint a játék csörgők,aztán ő a babahordóban,bekapcsolom a mosogatógépet.garantáltan elalszik!!!
Bond!
nem tudunk úgy viselkedni,hogy valaki úgy ,egharagudjon ránk,hogy nem jön hozzánk,
ezért nem is költözünk el a 33 nm.ből,mert akkor itt is aludnának.hiába,ennyire jófejek vagyunk.mióta itt a kicsi,garantáltan mi vagyunk a legjobb program!!!!régen,mikor még a másik kecónkba költöztünk,100 látogatót számoltam meg 2 hónapon belül!!!
lola29

Még tegnap történt..

Hallom hogy valami bizeg.
Mire vége lett pont beazonosítottam a hangforrást.
Apa itthon felejtette a mobilját.
Erre én:

1. Visszateszem a hangot a telefonjára.

2. Bal kezemben apa mobiljával jobb kezemben a sajátommal
felhívom apát a mobilján hogy szóljak neki: itthon felejtette
a mobilját.

3. Amikor a telefonja bejelzett néhány másodpercig idegesen
nézegettem a kijelzőt, hogy miféle Évi hívogatja az én
páromat :?: :?: :twisted: :twisted: :shock: :shock:

Azután leesett a tantusz hogy mekkora ökör vagyok :lol: :lol: :lol:
Vendég

szintén tegnapi történet..

Nagy nehezen álomba énekeltem nyűgölődő kisfiamat :arrow: kimentem a konyhába hogy végre egyek amíg alszik :arrow: leejtettem egy kanalat a járólapra :arrow: mentem vissza énekelni...
Vendég

kicsidodi! :)

" ha Szonibaba és/vagy Ronmay nem sandított volna fél szemmel mndig rájuk, vlsz. kérdés nélkül rámolták volna át a komplett Normafát Dél-Pestre, maguk mellé állítva minden környékbeli gyereket"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"tényleg az a baj,hogy nem lenne elég közös téma, bár a kinekmilyenkocsijavanvoltleszlenne mindig aduász"
4 dolog jöhet szóba a pasiknál: autó, telefon, nők (a szex nem :shock: ) és horgászás. De általában csak akkor ha ismerik egymást. (Apának még a telefonálás sem az erőssége, még akkor sem ha az anyósommal vagy valamelyik sógornőmmel beszél. : :o :roll: :roll:

" egy nőnek csak nem üthet vissza"
Mindannyian tudjuk, hogy nem egy nőn csattant pár pofon. :roll: :x :x :( :( :(

Alighanem a zene is a fehér (vagy inkább pink? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) kategóriába tartozik, azért kómázott be. ("B" verzió, hogy nem bírta. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
Nem vagyok kifejezetten Pink rajongó, de általában tetszenek tetszenek a számai. Ha lesz egy Best Of lemeze, akkor alighanem megveszem majd.

"Nekem is illene már bevonulnoma köztudatba, mert egy hete suli van.... "
:lol: :lol: :lol: Ejnyeee!!! :twisted: :twisted: :twisted:

norka81! :)

Munka már most? :o Részemről még eléggé felejtős, de te más szitu vagy, úgyhogy EGÉSZSÉGEDRE! :wink: :D :D :D :D

iringó! :)

Mesélsz nekünk, hogy milyen, amikor olyan messze vagytok egymástól és még csak nem is tudhatod biztonságban? Asszem nem cserélnék veled... :roll:

ronmay! :)

"Remélem azért senkinek nem volt kellemetlen, hogy háttal etettem meg"
Én meg először nem értettem, hogy miért fordítsz nekünk hátat, ennyire nem érzed jól magad? :shock: :shock: :?: Aztán láttam, hogy kajáztattál. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sillia! :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Csak tudnám, hogy tudtunk ennyi szép gyereket összehozni? :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

bond

[quote]C írta:sak tudnám, hogy tudtunk ennyi szép gyereket összehozni?

most komolyan érdekelnek a részletek?.. :oops: :oops:
Vendég

Ok lányok ha nálatok nem megy apás tali akkor storno, más babnetes talin eddig ez nem volt gond, sőt egész sok apuka jelen volt és teljesen jól érezték magukat.

viszont akkor nálunk hétvégi tali kilőve, mert mi olyankor együtt vagyunk, hétköznap este 7 mire hazajön, hétvégén tud csak normálisan együtt lenni a család. Így én akkor nem megyek, bocsi.

Szerencsére én párom egész jól eltud beszélgetni más apukákkal, talál közös témát. Lásd autó, telefon fényképező stb...,
A múltkor jött hozzánk aki a körmömet szokta csinálni, hozta a férjét is még nem találkoztak és úgy eltüntek 1,5 órára hogy azt sem tudtuk merre járnak. Aztán amikor most mentem a Brigihez már jött a párom is velem, ott volt Zoli is, és újra tök jól elvoltak. Úgy hogy szerintem nem kell félteni a pasikat. Nem kell hogy a nyakunkon üljenek. De akinek csládja van az a legtöbben családostul mennek programokra. Legalábbis az én ismeretségi körömben.
De biztos van olyan akik nem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sillia! :)

Minden zaftos részlet érdekel. :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Hát ez kéész! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond!

Enyémapa meglehetősen beszélgetős fajta pasi létére :wink: . Nálunk már az első randin sem voltak kínos csendek, sőt én ha zavarban vagyok még többet beszélek, és még hangosabban :oops: . Apa első alkalommal mondta is, hogy "értem Dóri, nem kell kiabálni" :oops: :oops: :? :lol: :lol: :lol: :lol: .
De tényleg, ő a legtöbb emberrel hamar megtalálja a közös hangot, ezért is van rengeteg haverja :wink: .
Ehhez képest a katonaságot úgy úszta meg, hogy mindenféle baromságot összehordott a dokinál, és papírt kapott arról, hogy szociopata, így nem vonulhat be :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Jaaa, a saját anyjával ő sem túl beszédes :twisted: , az enyémmel sokkal inkább :wink: .

Húú, apával nem szerencsés a horgászatról beszélni, mert totál kivan tőle :oops: . Ricsi alapvetően pörgős típus: a mindennapokat, a hobbijait, és a természetét tekintve is! Neki a horgászat olyan, mint vámpírnak a fokhagyma :lol: . szerinte a horgászat menekülés a nők elől, és alibi a berúgásra :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Én eddig sose mondtam volna Pinket, ha a kedvencet kellett volna megneveznem. Aztán nemrég rájöttünk Ricsivel, hogy valójában ő az egyetlen olyan énekesnő, akinek minden (klipes) számát szeretjük. Aztán letöltöttük a Cd-it és kiderült, hogy nem csak a klipeseket szeretjük :wink: . A másik felismerés ilyen téren, hogy a kedvenc énekesem pedig a Linkin Park frontembere (Chester Bennington). Mindig ugyanaúgy képes elénekelni az összes számukat, ami nagyon ritka! És libabőrös vagyok tőle mindig :shock: . pedig alapveten nem ez a stílus a favorit....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Egy újabb játék :P .Mik ezek?

Petőfi
Dózsa
Rákóczi
Kossuth
Ady
Bartók

Egy kis segítség: aki nézte tegnap a "Párbaj" című vetélkedőt, az tudja, hogy nem (csak) a 20 éveseké a világ. :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Na, erről jut eszembe, én meg elkezdtem nézni a Legyen Ön is milliomost...Háááát!!!Elég vicces, de főleg szánalmas így a Fábryval.

Solymáron meg ismét otthon akart szülni valaki, de nem jött össze neki... :evil: Szegény baba... :( De szerencsére jól vannak már....

Kép
Kép
tabati

kicsidodi! :)

""értem Dóri, nem kell kiabálni""
Így nem nehéz megtalálni a közös hangot. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Megúszta a katonaságot? Bocs, de részemről ez egy rosszpont, mert szerintem minden pasira ráfér. :roll: :roll: :roll: :roll:

"a horgászat menekülés a nők elől, és alibi a berúgásra "
Kétségtelenül vannak ilyen fazonok is. :roll: De ez kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy mindenki erőszakos, aki gyúr. :roll: :roll: :roll: :roll: Bocs. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

tabati! :)

Kár, hogy ez ma még nem megy nekünk. :( :(

Kép
Kép
200907?

Akkor ezek szerint csak visszafejlődünk, mert régen meg ment... :roll:

Én férjem meg olyan fiatal, hogy akkor már nem volt kötelező a katonaság amikor ő abba a korba ért. :wink: Pedig biztos örömmel ment volna. :lol:

Kép
Kép
tabati

bond

én ugyan nem néztem a párbajt tegnap de így első olvasatra nekem ezek régi papípénzarcoknak tűnnek...
Vendég

Ééééééééééééééésss igennnnnnnnn!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ügyi vagy! :wink: Arra is emlékszel, hogy melyikhez ki tartozott? :roll:
Kicsidodi korosztályának esélye sem lett volna. :twisted: :twisted: :twisted: (Már csak azt nem tudom, hogy jó-e ez nekünk... :roll: :roll: :roll: :oops: :?: :?: :?: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Igen, az elég érdekes volt. :lol: :lol: :lol: :x :x :x Ennél jobban már csak az tetszett, amikor megmentés címszó alatt örökbe fogadta a törött lábú pulykát és megbeszélte a gazdával, hogy jajjugyemilyenkisaranyos. Az meg:
- Igen, Jól fog mutatni a tepsiben. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Megismerkedés?
Stipi-stopi én leszek az uccsó! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

10; 20; 50; 100; 500; 1000

Bocsi, kéretlenül ugyan, de nem bírtam kihagyni.... :roll:

Egy olvasó........... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loislane! :)

Igen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Renszeresen olvasol, írtál már máskor is így tudod, hogy elég nyitott társaság vagyunk. Jöhetsz máskor is, ha gondolod. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Figyu! :)

Nem "bonyolítjuk" még tovább a sztorizást? :wink: Mondjuk lehetne tippelni és aki jól válaszol, akkor ő jön a sorban - már ha szeretne. Ha nem, akkor tovább passzolja valaki másnak, akire kíváncsi. Vagy ez hülyeség? :roll: :roll:
Például én valami fitnesz teremre tippelek kicsidodiéknál. Ha jót tippeltem akkor ő elmeséli és akkor én jövök. Ha nálam találja ki valaki, akkor én mesélek és ő lesz a következő. És így tovább. De ha nem akar mesélni, akkor azt mondja, hogy kösz nem és "rámutat" valakire, hogy akkor ő jön helyette.

KICSIDODI! EZÚTON HÍVNÁM FEL A FIGYELMEDET, HOGY HA TÉNYLEG FITTNSZ TEREM VOLT, AKKOR MOST LESZEL SZÍVES NEM VISSZA PASSZOLNI A LABDÁT, MERT AZ GALÁDSÁG LENNE RÉSZEDRŐL!!!! A következő játékosnak viszont már ér. :wink:

Kép
Kép
200907?

Gabi!

Azt én továbbra is fenntartom, hogy amelyik apukának van kedve, az jöjjön, főleg, ha pesztrálja a nagyobbakat :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Csak előttük tényleg nem beszél olyan nyiltan az ember, meg előttük azért nem szoptatnék... :roll:
Azt meg csak nem mondhatjuk, hogy "Na, akkor anyukák jobbra, apukák balra és nem ér ám hallgatózni :lol: ".
De tök érthető, hogy a hétvégét a családdal akarja tölteni, így sztem legyen az, hogy amelyik apuka akar, az jön a hétvégire, mi meg majd csinálunk hétközi talit, és ott beszéljük ki a pasikat :twisted: :lol: .

Héééékááás, na ti csak ne találkozgassatok most hétvégén, mert mi megyünk szüretre ( 8) ),és nem tudunk ott lenni :? !
Amúgy a városliget nekem is jó, mert 35 perc kocsival, nem 95, mint a Normafa :? !
Amúgy én hallottam, hogy Lorca felajánlotta a kéglit következő helyszínül! Ti is?! :roll: :lol: :lol: :lol:

Bond!

A katonaság sztem sem ártott volna neki (sem) :twisted: :lol: :lol: . Régen ugye azt mondták, hogy nőknek szülés=férfiaknak katonaság. Na, akkor apukám kapd a hátadra a cementeszsákot, oszt sétálgassál 812 kört a kertbe, aztán pucoljál meg 120 kiló krumplit, és kejjé minden reggel 3:40-kor minthalettélvolnakatona. :twisted: Amúgy nekem a kettő úgy lenne egy lapon említhető, ha a katonaságba feszítővassal tuszakolnák kifelé a bordáikat, reggelente egy deci gyomorsavval indítanának éhgyomorra, kompresszorral felfújnák a végtagjaikat, és 25 széntablettát ennének vacsira! Persze ennek megkoronázásaként kinek a hasát, kinek a gátját vágnák át kedvük szerint! Na akkor azt mondom egyenlő a kettő :evil: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Amúgy Ricsi unokatesója, Kriszti katona, és két kisfia van! Na ő teljesen objektíven tudta azt mondani, hogy a katonaság kutyafasza ehhez képest!

...

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

"képernyőre hányni ér!!!!!"
Hülye! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne filózz, hogy miért van az egyik cicdben ennyi, a másikban meg annyi. A lényeg, hogy van tök jókat tudsz fejni és csak így tovább! :wink: :D :D :D :D :D :D :D
Közlekedőedények: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

van akinek még ilyen is van... Kép Kép

Megismerkedés sztorimesélést jó ötletnek tartom :)

(bár Boo már tudja a miénket..)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!
Köszi, aranyos vagy, kacérkodom is időnként a gondolattal :wink:
Igen próbáltam anno' is, de olyan sodró volt a lendület, hogy leragadtam csak az olvasásnál :roll: Azt viszont mindig :D Sok könnyes szemű röhögést okoztatok már nekem :D

Klassz tali lehetett, babákok igazán gyönyörűek! :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Apa és lánya szerelem :D
Kép [/img]

tike

sziasztokköszmegvagyunk :)
Tényleg,köszönjük az érdeklödést.Domim már 5,20 kilo és 60 centi,jo kisbaba mostmár,6 hétig nagyon siros volt.Anyatejet eszik de csak kifejve,meg kell egy kis táp is potlásnak.Amugy éjjel szopik,nappal esze ágában sincs.
Szépek a babás,és a talis képeitek.
Kép
Ez egy mostani kép rola.
krissy3

Képzeljétek ma Hédinek zöld színű anyag volt a pelusában :shock: :shock: :shock:

Lehet hogy túletettem?

tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?