Etna! Annyira csípész tekintete van a te Botikádnak!! Már most látom, hogy a fiam nyomdokaiba lép majd!! A fogzás nálatok aztán elég keményen folyik! Gondolom, hogy megilyedhettél, amikor vérzett a gyerek szája!! Én szerencsére ilyenre nem emlékszem.
NEm horror sztorit küldtél, hanem ez a sertés infuenze összeesküvés történet!! Jaj, istenem még a hátamon is futkos a hideg, ha belegondolok abba, hogy lehet benne igazság! Én szívem szerint nem adatnám be az oltásokat, de börtön vagy mi a szarság jár érte.... Nem rég elitéltek szülöket azért mert nem oltatták be a gyerekeiket. Csak már a büntetésre nem emlékszem, de ha jól tudom ez kiskoru veszélyeztetése, és ezt súlyosan büntetik.
Többen írtátok a c vitamin cseppeket. Ezt lehet recept nélkül kapni?? Mennyibe kóstál?? Fél éves babáknak mennyi kell belőle egy napra?? A Kornélkának Béres cseppet fogok majd adni és ha lehet, akkor a Flórának is. De a barátnőm ajánlott egy másik vitamint, ami szintén cseppes és c vitaminnal kombinált.
Szilvi! Mi újság hőmérő szinten?? Vmi változás?? Nagyon drukkolok!!
Grácus! Hogy vagy?? Mikor kell tesztelni, vagy mikor nem kellene megjönnie?? Ezt jól megfogalmaztam mi?! Nem tudom miért de hulla vagyok mostanában. Egyszerűen minden percben tudnék aludni!! Nekem ma kellett volna megjönnie. Erre ilyen hülye barnás izé van!! Utálom!!! Ha nem jön meg akkor apának csomozok!!
Remélem, hogy Suzi is jól van. És hogy az anyukája is!
Angyalom! Az előbb elmaradt, bocsi! Hogy van apósod?? Minden rendben??
Etnám! ÉS a te szüleid?? Apud cukra? Anyukádnál találtak valamit??
Most kicsinyítek nektek néhány képet és dobok fel. Látom a pancsis képek mennek! Nekünk is van néhány nagyon jól sikerült, mindjárt mutatom is!
Kiru! Hogy vagytok Ákossal?? Képzeld ma belefutottam a zsarukba! Hogy én hogyan szídtam őket ne tudd meg!! Bocsi az uradtól érte!! Nem voltam bekötve, és ereszkedtem szépen a lejtön 50 helyett 55-tel lakott területen, de ezért talán még nem büntetnek!! Ja és fényképeztek!!
Na mostmár tényleg megyek zsugorítani képet!

[/url]
[/url]

a sima barna, meg mellette a bézs virágos, meg a sima bézs
a hálót ilyennek képzeltük, de még lehet h változni fog
a nappaliban az egyik fal ebből lesz, csak nem szürke hanem fekete mintákkal, a többire fehér dombor nyomatú arról sajna nincs kép..
trenza

Az uram ismét