Jó reggelt

!
Szelinek és K.Timi Ádijának is boldog szülinapot kívánunk utólag!
Nagyon fárasztó napom volt tegnap, majdnem délben értünk haza Pilisről, és akkor kezdtem neki a készülődésnek, sütésnek, de ezt majd leírom máskor

.
Összességében nagyon jól sikerült a buli, csak szűk családi körben lett megtartva, de így is jópáran voltunk

.
Kisasszony úgy pörgött, mintha 1 liter kólát megivott volna, és mivel kint voltunk a teraszon-szerencsére

, köszönet Szent Péternek a csodálatos időért

- úgy nézett ki végig, mint egy igazi kis tanyasi parasztlány

. A harmadik garnitúra után már nem öltöztettem át...Fényképek nem is nagyon készültek, de ha apu átküldi őket, majd felrakok 1-2-őt. Este 9-kor egy hang nélkül elaludt

.
Bölcsi ottalvás: csütörtökön elég hamar elaludt ebéd után, de csak kb. 1 órát aludt.
Pénteken is bement egyedül, aludt is, de akkor meg bepisilt alvás közben, és arra ébredt fel

. Amikor mentem érte 1/2 2-kor, éppen a wc-n ült Kati nénivel, és hallottam, hogy sírt: Hol van Ili néni? Aztán meglátott engem: Anya jött értem! És utána már nem volt gond.
Egyébként pénteken búcsúztattak egy oviba készülő kisfiút. Igazi buli volt, még lufit is kaptak. Szerintem sokat viritykelhettek, ezért pisilhetett be alvás közben, mert nagyon ritkán fordul elő.
Hű csajok, holnap reggel megyek dolgozni

. Azt ne várjátok, hogy bentről Babanetezek már, a japánok letiltották a netet

. Totál elvonási tüneteim lesznek

.
Tényleg,
Regi, a japánok nagyon érdekesek, én már csak tudom

.
Maggie, örülök, hogy már Nálatok sincs sírdogálás

. Panka első héten csak a gyerekekkel foglalkozott, a gondozókkal szóba sem akart állni. Aztán, amikor kezdtem otthagyni, már nem érdekelték a gyerekek, és Ili néninél keresett "menedéket". Szerintem ő is kezd ismerkedni a gyerekekkel, mert itthon néha játék közben mesél magában, és ezekben a mesékben idegen nevek szerepelnek, mint pl. Réka, Petya, Kíra...
Sense, Móni, Kispocc, emlékeztek Mesi kálváriájára, amit Panka folytatott? Amikor napközben is kezelhetetlenül hisztis volt, és a mindig jól alvó gyerek óránként ébredt éjjel és rendszerint az ágyamban kötött ki, de még ott is sírt, csapkodott, forgolódott és ébredt? Nálunk kb. 1,5-2 hónapig tartott és magától elmúlt, persze én is próbálkoztam mindennel. Nem lehet, hogy ez valami hasonló nálatok is?
Panndi, nagyon tetszik a képsorozat

. Ha nem haragszol, majd lenyúlom az ötletet, ha lesznek képeim tegnapról

.
Kaqk, azt hiszem, egyetértek abban, hogy lehet, hogy Emmácska nehezen viselné Pestet

. Biztosan találsz olyan munkát, ahol nem kell Pestre menni

. (Nem is értem egyébként...Debrecenben miért nem tudják megtartani az oktatást?!)
Vindo, beszámolót kérünk: milyen volt a lagzi?
Nektarin, örülök, hogy minden rendben van, és gratulálok az újabb kisfiúhoz

! Robesz tényleg tündéri, a Csanától pedig ne félj! Heti 2 alkalom nem sok, mindkettőtöknek jó lesz!
Fleur, Panka detto. Semmit nem akar, mindenre nem! Ha itt van Nóri, a kis unokatesója, nem engedi, hogy a bilijébe pisiljen! Érdekes módon, akkor neki is pisilnie kell és ráül. Hiába mondom neki, hogy náluk ő is a Nóri bilijébe pisil

...De ez csak egy példa volt. Ettől a "Nem akaromtól" már zsong a fejem...Sokszor már csak morgok az orrom alatt, hogy "Nem akarod? Jó, engem meg már nem érdekel, azt csinálsz, amit akarsz!"

.
Tegnap az én piskótám is összeesett és kicsit nyers maradt a közepe

. De észre sem vettük a pudingtól, csak a végén láttam, amikor csak pár szelet volt

. Finom volt...
Megyek, mert még alszanak

. Készülök holnapra, előszedem a "munkáspapucsomat", ki kell takarítani...2,5 éves nem volt a lábamon

...