Jaffa: nemszeretem munka...hát igen...én is gyakran úgy éreztem, hogy nagy luxust engedek meg magamnak azzal, hogy tanár vagyok...
És tudjátok sokan szidják a tanárokat, hogy hazamennek kettőkor stb...jahm...de gyakran este 8-10 ig dolgozatkat javítottam; illetve ha szinvonalas órát akarsz, és mondjuk még nem rántod elő a zsebedből a segédeszközöket, akkor minimum 1 órát készül egy tanórára...illetve nincs olyan, hogy pl: vérvételre kell mennem és szabit veszek ki...vagy ha helyettesítessz mást, akkor csak a fele órabért kapod meg hasonlók...és nyomasztóan nagy a feleősség...egyszer az egyik gyerek a leghátsó padban, mikor közöltem vele évvégén, hogy jövő órán fele, h ne bukjon meg; felállt és azt mondta akkor ő kiugrik az ablakon...és elkezdett menni az ablak felé...nem ugrott ki, de ha kiugrott volna nem érek oda a terem végébe...simán kinnt lett volna...szünetekben verekednek, és te vagy az ügyeletes, a te felelősséged, ha péppé veri az egyik a másikat...akkor volt olyan, hogy óra közepén felállt a gyerek és hazament...mit tudsz csinálni? ha utánnamész, otthagyod a maradák 25öt, és azok csinálnak valamit...de így meg, ha azalatt az idő alatt baleset éri, szintén a te felelősséged... és még a százat sem érte el a nettóm, de volt, hogy a a 90et sem ... szóval én is válaszút előtt állok majd...
köszönjük a köszöntéseket. Ünnepelni most nem ünnepeltünk: csináltam meglepi vacsit, megtúrófánkot aztán ennyi.
Emma a napokban ismételten küzd a nappali alvással: délelőtt fél óra, délután fél óra, vagy még annyi sem; de ha odateszem magam mellé a nagyágyba, és becsukom a szemem, akkor 5-10 perc alatt elalszik, és 2 óra után úgy kel kelteni...szóval olyan, mintha egyedül alváskor felébredne, és megijedne....mindig ordít, mint egy kiscoca...áll az ágynában és vááááááá...és nem piheni ki magát, mert egész nap dörzsöli a szemét és ásít. Volt már ilyen időszaka többször is..várom, hogy elmúljon...szerintem vagy szeparációs szorongás, vagy a mozgásfejlődés miatt lehet.
nem is mondtam...múlt héten voltunk a turiban, és nagyon sok jó kis ruhát turiztam, meg 2 vadiúj cipőt is.
ez a cipő dolog furi, mert nem nagyon húztam még más lábára cipőt...és nem könnyű
tegnap voltunk a müllerben, és basszus mi is ezt a montessori tornyot nézegettük, de hát leesik a fejem: 3-4 ezer forint...csak tudnám mi kerül annyiba rajta.
Szösz: te meg ne idegeskedj; mondtam, hogy nálunk azt mondják a doki meg a védőnő, hogy ha hízott bármennyit, akkor fejlődik és pont. nem fogyott, nem stagnál...a tejpépet kérdezted?
na cuppppp

[/
[/

nem köti le semmi játék,már lettettem fotózni mászik is felém
hintázni szeret(ha ottvagyok)
bár akinek ilyen bébi szittere van:)
ovi után elfáradt nagyfiam
és valamin már megint duzzogó Jázminom
(tök jó hogy már tudok képet tenni,eddig olyan benga voltam