A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok!

Én vagyok, csak pakolászok, "fészket rakok ezerrel" :lol:

Ma megyek a dokihoz, szorítsatok, hogy végre legyen egy időpontunk a szülinapra :)

Madar, jó főzőcskézést nektek, mi finomat készítesz?

Peppinó??? Azóta már tutira babáznak :)

Masszázshoz, szaunához nem értek szopi alatt :oops:
Vendég

Nem hagyom, hogy az egész oldal a tiéd legyen, bibibi :) :) :) Jól "bekajáltam" mákos tésztából, legurítottam rá egy pohár zérót, úgyhogy egész jól vagyok.. kb. fél órát el is fog tartani :lol: :lol: :lol:
Katának adjuk sztem a laptetőt, neki lehet legjobban tele... :lol: :lol: A mára tervezett dolgaimmal kész vagyok, egész délután csak henyélhetek, ééééés úgy néz ki, Apa megint itthon lesz egész hétvégén!!!! ÉÉÉÉs fáj a hasam (nem tudom milyen a mensi görcs), mintha egész a derekamig húzná... asszem elkezdem nézni az időt (és úgy járok, mint a múltkor: lesz egy jó kis hascsikarásos rohanásom :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
lili34

Boboka, szurkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Várunk a hírekkel!! Én is épp Peppino-n agyaltam, hogy hol lehet?!?! Képes lenne szó nélkül megszülni?!?!

Kép
lili34

Madar, találtam neked infót:

http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladte ... atas_alatt

A végén van a masszázs és a szauna!

Kép
lili34

Sziasztok.

Csak bejelentkezem. Madar jelentem én nekem kedvem még csak-csak lenne szülni, de úgy látszik fiacskám nem így gondolja.
Mi finomat főzől?
Ja, és köszi a képeket Berniről! Reméljük tényleg betartja a fenyegetést Süti!
Csunyeszka Ikrek is édesek!
Lili örülök, hogy tudtál rendesen aludni! :D
Andi ismerős nekem is az ajtó közelebbről! :wink:
Kriszti bízzunk benne, hogy nem lesz ilyen egyoldalú a menüd, mint a répa meg a krumpli.
Floranan, a telón van némító és kikapcsoló gomb is, babákon nincsen. :wink: :lol: :lol: :lol:
Kata, de jó, akkor Te is legkésőbb hétfőn babázol!
Tara köszönjük az édes képeket!
Mabe, tudod mi jutott eszembe? A prosztagladin szájon át történő bevétele is méhszájérlelő hatást vált ki? :wink: Vagy a tájékoztatón rajta van, hogy KÜLSŐLEG használható??? :lol: :lol: :lol:
Na jól van, befejeztem, megpróbálok aludni kicsit. A tegnapi tünetek nem múltak el, annyival bővült, hogy a hasam nagyon soxor keményedik és sokáig úgy is marad. Azért drukkolhattok, hogy legkésőbb éjszaka elinduljunk. Köszi
bex13

Boboka: fészekrakás - na, jóóó, elfogadom kifogásnak. :wink:
Teljesen egyszerű kaja lesz, cukkini krémleves, csirkepöri (Julcsi szaftos husinak hívja).
Gondolod, hogy Peppino már babázik? És mi miért nem tudunk róla?

Lili: azért nem sértődöm meg. :wink:
Akkor most jöhet az ebéd utáni szunya. Jó pihenést. :)
Apa, hétvége, szuper. Kép

KépKép
KépKép
madar

Boboka várunk a hírekkel, mikor lesz az a szülinap! :wink:
bex13

Lili: köszönöm. :) Juhéjjjjjjjj!!!! Na, akkor ezt most jól megszervezem, fincsi masszázs és egy szauna, jaj de nagyon jól fog esni az én sajgó csontjaimnak és testemnek. :D :D :D És most elolvasom az egész cikket is. :wink:

Bex:
pihenj Te is. Pocakosok, használjátok ki az időt, mert ez az amiből nem sokára biztosan kevés lesz. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Boboka: majd gyere a hírekkel.

KépKép
KépKép
madar

Lili, tök jó, hogy apa otthon lesz a hétvégén (hátha Fruzsi is úgy időzít :wink: )

Madar, hajrá masszázs :) bizti nagyon jó lesz

Nagyon finomat főzől :)
És köszönjük a Bernis fotókat
:)
Tiszta Süti a kisasszony

Bex, jó pihit délutánra, és neked is mennek természetesen a drukkok+++++++++

Na, én nekem meg a hormonjaim kezdenek meghülyülni :roll:
Eddig nem voltam valami sírós, most meg belegondolok abba, hogy pár nap is itt lehet a lányom, és nem bírom abbahagyni a bőgést :oops:
Valahogy össze kell kapnom magam, tök ciki lenne kibőgött szemekkel menni a dokihoz :lol:
Vendég

Igen, látszik, hogy átmentünk nagyon babásba! :D:D

Pocisok:Tudom, nehéz, fáj, húzódik, DE: tessék most pihenni, kihasználni az időt és minden jóval kényeztetni magatokat, aludni előre is (:D:D:D), esetleg előre rendetrakni, főzni... Babával épp csak ezekre nem lesz nagyon mód!
(Dóra épp most úgy gondolja, hogy az ébrenléti időt nagyjából kézben és/vagy szopizva kell tölteni. És lehet 5-kor, 1/2 6-kor kelni. Na jó, ő 2 óra múlva visszaalszik, de napok óta a két középső 1/4 7-kor felébred, úgyhogy nekem esélyem sincs...)

Most ennyi, szép napot mindenkinek!
(Azért megnézem majd Sütit, hogy Bernivel otthon felpörgeti-e a topikot... :D)

Astrid

Kép
astrid

Aztaaa,Madar,mennyit írtál Kép tök jóóóó.Viszonylag nyugis volt Veronika éjjel.Biztos jótékony hatással lesz rád a masszázs és a szauna.Utána nem úszod meg,hogy képet kapunk a kicserélt Madarról Kép Kép Kép

Boboka,kíváncsian várom Niki születése napját.Majd gyere doki után.A sírás pedig jótékony hatású,szóval sírd csak ki magad.Most jön ki a sok feszültség.

Lili,mit mutat az óra???Van valami rendszeresség?Hajrá Fruzsi.Lehet,tényleg csak arra várt,hogy apa hétvégén ráérjen "szülni".Te figyu?!A mákot vagy diót mivel kevered össze?Mármint milyen édesítővel?

Bex,látom még TE is itt.Remélem a hétvége Tomit is kicsalogatja.

Szülésmegindító takarítás kész.Porszívóztam,felmostam,fürdőt takarítottam,mosogattam,és még megy a mosó masa.Kamasz csak este 10 körül jön, a gólyabál után.Majd érte megyünk.Addig lehet pihenek kicsit,úgyis rosszul aludtam.

Kép
v.andi

nem tűrhetem tovább a szemtelenkedést Kép tettem fel egy képet a pic-re, ami a hétvégén készült a dunakeszi reptéren ... de tényleg nincs több, más, majd a hétvégén fotóztatjuk magunkat.
Kép

KépKép
KépKép
madar

Hahó!

Milyen egy nap… bosszúságok meg jó dolgok :D
( - )Először is reggel azért tűntem el, ugyanis karbantartás miatt kikapcsolták az áramot!! És elvileg erről minket értesítettek… hát gyakorlatilag nem… 3-ig kb , most jött vissza… :evil:
A múltkor egy ilyentől kihalt a számítógépem, most még megy kop kop kop.
( + ) Viszont rájöttem, hogy nem mehet kárba a sok jégkrém a fagyasztóban, így betoltam egy emberes adagot :D
( + ) Megjött visszamenőleg egy mini táppénz (banki sms), utána, egy elég magas összegű táppénz, utána egy röhejesen mini Tgyás… kezdtem örülni, erre
( - ) Jött egy levél az OEP-től, hogy azonnal hiánypótoljak, mert leállítják az utalást, mivel nem csatoltam a gyerek születési any. kivonatát… hétfőn majd elmesélem az ott ülő tulkoknak, hogy éltem azzal a jogommal, h 28 nappal a babó születése előtt adtam be az igényt, és ők fogadták el… örülök, h ezért rohangálhatok meg telefonálgathatok, ha felveszik… ha közbe megérkezik Ebano, akkor meg pláne ciki, mert nem akarok mást ugráltatni emiatt.
( + ) Most érkezett meg a szépséges szopipárnám!!!!!
( + ) A legtöbb hivatalos intéznivalót elintéztük párommal, azért ez megnyugtató!

Azért több (+) lett, mint (-), szóval az arány azért nem olyan gáz :D

Megyek visszaolvasni!

floranan

Tara, Marci-képek csodásak!! Nagyon édes!

Andi, már én is röhögök :D
Lidl-linket megnézem, köszi!
Kamaszt küldjétek el bulizni megint!! :wink :

Madar, köszi a Berni-képeket, nagyon édes ő is!!!!

Boboka, mi volt a dokinál???? Nyugodtan sírj!!!! :D

Bex, van bizony némító, csak néha, ha úgy alakul, akkor annál spontánabbul csalogatunk, minthogy ilyenekre gondoljak :lol: :lol: :wink: Apa ráadásul közölte a múlt héten, hogy ha itt lesz velünk a babó, akkor mindig szoknyában kell járnom, mert minden lopott alkalmat ki kell majd használni :lol: én úgy röhögtem :lol:
„A prosztagladin szájon át történő bevétele” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sztem lassan áttérhetünk egy másmilyen topikba :lol:

Lili, drukk, h Fruzsi kibújjon már!! Apa otthon, juhééé!

floranan

Végre van gép, erre mindenki eltűnt :shock: :)

floranan

Itt a várva várt dátum,és Tomika???? :shock: :shock: :shock:

Kép
lipót beatrix

Kiraktam a vonalzót hátha kicsalogatom vele Tomikát!! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Az alsó vonalzó - ma született - egy pillanatra megkavart!!!!! :D Én is csalogatom gondolatban!!

floranan

Csunyeszka
Nagyon szépek a gyerekeid :lol:

Taranee
Marci, az ágybitorló :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi
Juniort ki kell csalogatni! Ez megszüntetné a vakaródzást is :wink:
Szex :arrow: jó a vakaródzás ellen is :wink:

Viki
Az természetes, hogy kicsit érzéketlen a seb felett a bőr (pici bőridegeket elvágják)

Bex
Szájon át prosztaglanin nem hat a méhszájra :cry: :wink:
HELYILEG hat csak :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt nem írom le, hogy most mit gondoltam :wink:
Vendég

Boboka: örömkönnyek, hormonok ... hát, még bennem is dúlnak. :) De jó ez így, és tényleg pár nap és láthatod a lánykádat. :wink:

Andi:
látom, tényleg mindent - na jó, majdnem mindent - megtettél a szülésindítás érdekében. :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Áhh Andi, semmi rendszer, csak össze-visszaság! Viszont szundiztam egy jót :) :) A mákhoz folyékony édesítőt (süssina) teszek, a múltkor nem volt itthon, a tejbe (amivel leforráztam a mákot) tettem édesítőtablettát. A változatosság kedvéért mákos tészta volt az ebéd, és még örültem is neki. Nem tudom, mi ez a mák-mánia :lol: :lol: :lol:

Floranan szopipárna, utalások, csomó jégkrém és még Apa is milyen édespofa :) :) :) :) :) Elmű, pffffff Velünk két nap is megcsinálták nemrég................ Tényleg, nekem is akkor fogyott el a jégkrémem, hihi

Astrid, ki sem kellett mondanod, vagyis leírnod, máris követem a tanácsaid a pihivel kapcsolatban :lol: :lol:
Remélem Bexnek is sikerült szunyálni!!
Vajon mit mondott Bobokának a doki?!?!

Kép
lili34

Jajj, enni kell valamit, és még meglesem Madart is a picen, aztán Apa is hazaér nemsokára.
Holnapig pussz Nektek, kitartás!!! :wink:

Kép
lili34

Madar,naugyehogyugye :lol: :lol: Most aztán végre látunk Rólad is friss képet.Ne rejtegesd magad :wink:

Lili,szép estét még a nap hátralevő részére.Viszketés mentes és fájásos estét,a végén természetesen egy könnyű szüléssel koronázva. :wink: Mák: és csodálkozol,hogy Fruzsi nem akar kijönni Kép Kép Kép

Mabe Kép Kép Kép Írd le nyugodtan mire gondoltál,a gyerekeink mégnem tudnak olvasni :lol: :lol: :lol:

Floranan,alakul ez (+).Remélem a nap további része csupa jót hoz még nektek.

Rend van,letusoltam,kádat kimostam,hajat mostam,rőzse belőve.Mehetünk szülni :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Süti küldött egy mosolygós Berni képet:
Kép

Beszéltem én is vele.Holnap tuti elengedik őket,és a tejci is beindult. Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Nagyon édes Berni baba :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Jaaaaj, de édes képek!

Molli fityiszt mutat :D és közben be akar húzni! És az ásítás!!!

Bernike nagyon édes!! Kis mosolygós, és milyen csajos szemű, széééééép!! Tejcike de jó!!

floranan

Csajok nem tudok olvasni!!!

Most csak egy gyors szüléstörténet, ha Blanki és Janó engedi!!

Szóval ahogy terveztem....

Már egész csütörtök éjjel furán éreztem magam, de gondoltam ez a vacsora " káposztás tészta cukorra és tejjel" ettem. Na de reggel 4-kor már valami nagyobb fájdalomre ébredtem, és 5-ig nézegettem,hogy 10 percenként jönnek. Aztán felkeltettem apát, megkérdeztem tőle,hogy sok munkája van e, erre ő hogy igen, nem visz el vizsgálatra. Erre én elsírtam magam, hogy jóvan akkor megyek egyedül szülni. Ja ha szülni megyünk akkor megyek én is mondta, és gyorsan kiugrott az ágyból, én még maradtam, figyeltem tovább. Aztán felkeltettük Janót mintha mi sem lenne és fél 7-kor elindultunk DB-be az oviba, ekkor már 5 perceseim voltak, de nem látszott még rajtam. Az ovónőkkel elbájologtam pár percet, kifizettem amit kell és irány a kórház. A kórházban beadtam a könyvemet, ekkor már 3 perceseim voltak. Ezt is csak onnan lehetett észrevenni, hogy 3 percenként nézegettem a telefonomat, az uram rám is szólt,hogy ne nézegessem már annyiszor, minek nézem, mondom nézem a fájásokat, ja már ilyen sürüek, hát igen mondom. aztán behívtak, közölték dokim nincs, mondom tudom,hogy nincs a kórházban, de behívható nem??? Nem mert a Balcsin van szakszervezeti ülésen. Mondom akkor jöjjön a helyettes, lesz ami lesz, orvos -orvos, ugyanaz az egyetem, meglesz az ígyis-úgyis. Megvizsgált, lightosan, magzatvíz tiszta, méhszáj 2 újnyi, itt elakadtam, mondom jó vastag újja van ennek, a másik doki már 1 hete mondta,hogy 3 újnyi, na már ez sem érdekelt. Felkísértek bennünket a szülőszobára, szép környezet, barátságos, 1 ágyas szülőszoba, minimális kórházi eszköz... Beöntés, fosás, zuhanyzás, addig apuci kint várt. Ezek után végre beengedték. Aztán nemsokára burok repi, jó kis finom meleg mazatvíz, erősödő fájások. Kérdések, kérek e EDA-t, mondom attól mentsen engem meg a jó Isten... akkor gáz??? Nem kell az se, tesóm hányt tőle. Aztán még erősebb fájások, már 1.5 percesek, férjemmel még azért néha el el nevetgéltünk két fájás közt,hogy ha a távirányítós ágyat rám zárja akkor lehet rögtön meglesz a baba. Doki jön kérdi jól vagyok e, mosolyogva mondom igen, köszönöm, csak nagyon fáj, de jól. Hát kössünk egy oxi-t, jó, kössünk, de akkor hozzák azt a gázt, mert ez a fájás már tudom nagyon " gáz " lesz. Hozzák a gázt, rosszúl szívom,szart nem ér. Ekkor volt kb. 11 óra. Jön egy szülésznő mondja ,hogy hogy szívjak, szívom mint a torkos borz, a fájást nem csökkenti cseppet sem, de két fájást közt olyan tompa vagyok, hogy olyan mintha egy fél órát aludtam volna. Férjemtől bocsánatot kérek, de már nem tudok vele beszélgetni, csak a kezét szorongatom, és jajongok, de nem annyira a fájástól inkább attól,hogy hallom a szívhang 90 körül van, minden fájás táján.Jön a doki, könyörgök,hogy ne menjen el csináljon már valamit, nyomnom kell, még nem lehet, aztán egyszer szólnak ,jöjjek le a kis szeremről, elviszik, mert kell a szívó stb. Felcsillan a szemem, akkor már itt az idő, szívok egy utolsót a gázomból és átadom. Szülésznő tőlem 4 méterre megáll velem szemben és mondja kapjam fel a lábam és nyomhatok. Nyomok, ő ott áll és mondja,hogy szép fekete haja van, el sem hiszem,látszik a haja, dokinak könyörgök,hogy nagyon nagy lesz nem bírom, de bírom, tudom,hogy bírom, ő is tudja, Blanka is tudja, és egy kis szülésznői rágsegítéssel ugyan, de 3 fájás és 6 nyomás után gátmetszéssel megszületett Blankibébi, tényleg fekete a haja, csupa máz, hatalmas combok, én bőgök az örömtől, nézeget, csendben van. Apuka elvágja a köldökzsinórt, én gyönyörködök, apuka is gyönyörködik, a kis sonkákban, a kerek popsiban, a személyzet licitál, 5-5.5 kb. e, de végül "csak" 4400 gramm és 59cm, hát ezért nem ment lejebb az én hasam, mondom magamban, az egész felsőtestem alig 59 cm. Blankit elviszik, engem foltoznak. Dokival kedéjesen beszélgetek, semmit sem érzek. Alkudok is magamnak felszívódó varratot, minek nekem varratszedés. A doki egy tünemény, megteszi, kellemesen csalódtam benne!! Aztán 2 óra örzés, már majd bepisálok,mire jön valaki, hogy megpróbálnék e pisilni, mondom megpróbálnék e, hát minnyán bemegy. Aztán lepattanás az ágyról be a tolószékbe, és le a szobámba, 2 ágyas fürdős szoba, egy álom, és megyek zuhizok, aztán megyek megnézni a bébimet a csecsemősre, akit addigra már el is neveznek husikának,hiszen ő az osztályon a legnagyobb. Velem madarat lehet fogatni annyira boldog vagyok, voltam és leszek.....Ez volt életem legcsodálatosabb élménye, ugyanolyan csoda, mint mikor Janót foghattam először a kezembe, talán csak annyival nagyobb csoda,hogy a szülést is csodaként éltem most meg!!!

Ennyi volt az én szülés történetem, hossszú volt, de így kerek és egész!!!

Üröm az örömben,hogy tejcsim stabilizálódni látszik 20 mg/ mell/ szopcsi, így pótolni kell tápival. Blanka nagy haspók, álandóan enne. Ja és attól hogy ekkora súly volt szerintem a 36cm fejörfogat nem is sok, csinibuksi a drágám. :D

Kép
babcika

Babcika, mégegyszer gratula!!! Képet kérünk!! :wink:

Imola és Berni, dönörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peppinoval mi lehet vajon??

Kép
kata05

Babcika,köszönöm,hogy megosztottad velünk a történeted Kép Nagyon ügyesek voltatok.MÉg egyszer gratulálok.

Jéééé,egy Kata.Gondoltam rátok sokat,hátha Lőrinc kidugja a nóziját.

Mabe,már most tud pózolni a kiscsajod :lol:

Kép
v.andi

:lol: Azért alakulgat..... :wink:

Kép
kata05

Floranan: ELMÜ - áramkarbantartás ... ezt imádom, ilyet nálunk is szoktak, meg értesíteni is ... családiházas ővezet, mindenki autóval jár szinte ... az értesítés pedig úgy történik, hogy kitesznek egy cédulát a buszmegállóba ... szerinted hányszor állok meg megnézni ... tudod hányszor szívtuk már ezt meg, mert ugye garázs és kapu is elektromos ... no mindegy ... no comment :twisted: :twisted: :twisted: ... de már megtalált a megoldást :wink:

Na, tessék éppen bele kezdtem az olvasásba, reagálásba, amikor csöngetnek, jön az asztalos, bejárati ajtót cserélni, úgyhogy most itt felfüggesztett ... lépek ... majd jövök, de lehet csak holnap mert apa holnap hajnalban elutazik 1 hétre, úgyhogy ez az este apáé :oops: bocs :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ezzel adós voltam,kicsit lemaradtam :oops: :

Végre itt van a szeptember,
Világra jön sok kis ember.
Ez lesz majd a mi hónapunk,
Ajándékba babát kapunk

Matyi,Málna,ikrekkel indult a babaesőnk,
Ki gondolta volna,de ők lettek az elsők.
Másodikként Molli mindenkinél előbb jött,
Minden bájával szívünkbe költözött.

Dorka baba érkezett meg harmadiknak,
Csodálattal nézzük őt nap,mint nap.
Napsugaras délelőtt a negyedik,
Veronikát nagyon vártuk,végre itt!

Ötödikként megérkezett Soma is,
Hó végére meg lesz a focicsapat is.
Hatodiknak ismét jött egy páros,
Flóra-Jázmin, nagyon szeretünk,már most.

Hetedik is szép szám,nem lett az másé,
Villámgyorsan megérkezett közénk Máté.
Krisztikém,ez a hely most sajnos elkelt,
Nyolcadikként Isten hozta Marcellt.

Kilencedik babánk nem más,mint Parány,
Topiknyitónk Tisz babája,neve még talány.
Szép kerek szám a tizedik,ráadásul páros,
Ma hajnalban érkezett meg Míra öccse Ákos.

Megérkezett szeptemberi első babánk Dóra,
Tizenegyedikként ő is beállt végre a sorba.
Noémi lett az,ki korán reggel settenkedik,
Scooper lánya , Ő lett a tizenkettedik.

Forray Dóra is elsején bújt elő,
Tizenharmadikként ez nem volt meglepő.
Bendegúz is elsején érkezett,
A „versenyben” tizennegyedikként végzet.

Beköszöntött a front végszóra.
Tizenötödik babánk Eleonóra.
Sietős a lányoknak, pocak már a múlté,
Tizenhatodiknak érkezett Zoé.

Mindenki várta már,Luca itt van végre,
Tizenhetedikként szülei nagy örömére.
Harmadik ikerpárunk Tibor és Anna,
Tizennyolcadiknak sorszámot kaptak.

Tizenkilencedik Boglárka Csenge,
Ma még az Aranynap is kisütött a kertbe.
Huszadiknak született a nagyon várt Lotti,
Nem kell tovább a napokat számolni.

Erika Lottija sem bírt várni tovább,
Huszonegyedik lett,druszája után.
Szófogadó Blanka terv szerint érkezik,
Ha jól számolok, ő a huszonkettedik.

Már majdnem tizet ütött aznap az óra,
Mikor huszonharmadiknak megszületett Nóra.
Egy mozgalmas hétvége után Mór úgy gondolta,
Huszonnegyedikként megérkezni jó Móka.

Csodaszép nagycsaládba született Emese Mária,
A huszonötödik babát nyolc testvére várja.
Huszonhatodikként Berni szerint itt volt az idő,
Mire hazaérnek vele, otthon a fű is kinő.

Nagy, nagy titokban beelőzött Viktória,
Huszonhetedik helyet sikerül birtokolnia.

Folyt.köv.

Kép
v.andi

Ja, és Andi nem rejtegetem magam, tényleg,hisz néhányotokkal nem is olyan régen találkoztam is ... meg nincs hat fülem, 1 szemem, szóval ... nincs titok, csak tényleg utálok fotókon lenni, és valahogy mindig úgy alakul :wink: hogy nem is vagyok ... tényleg lépek, mert lenyel az asztalos ...

KépKép
KépKép
madar

Kata,nem ám szép csendben eloldalogsz szülni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

[quote="madar"]J írta:madara, és Andi nem rejtegetem magam, tényleg,hisz néhányotokkal nem is olyan régen találkoztam is ... meg nincs hat fülem, 1 szemem, szóval ... nincs titok, csak tényleg utálok fotókon lenni, és valahogy mindig úgy alakul :wink: hogy nem is vagyok ... tényleg lépek, mert lenyel az asztalos ...

Én is így vagyok a fotókon való "szerepléssel".Inkább én fotózom,az a biztos. :lol: 8)

Kép
v.andi

Andi, ott még nem tartunk, de hogy kit hoz az éjszaka????

Kép
kata05

Sziasztok!
Átfutottam gyorsan, de most önző vagyok, nem reagálok, csak pár szó rólunk :lol: :oops:
Törppillám itt bazsalyog az ölemben, úgyhogy gyors leszek... :lol:
Jól vagyunk, kincsem eszik rendesen, sőt, néha már-már többet is, mint kellene. Jövőhéten kell mennünk csípőszűrésre, el sem hiszem...már 3 hetes lesz kedden :shock:
Nyugodt baba, éjszaka egyszer eszik, aztán rögtön alszik tovább.
Nem felejtettelek el ám titeket, a háttérből szurkolok, drukkolok, küldöm a pozitív energiákat, gondolok mindenkire, csak mire gép elé kerülnék, Törpi felébred.
A babák gyönyörűek!!!!!! Énis rakok fel pár képet (előre is boccs a randa fejemért, webkamos képek :oops:
Puszi
Kép
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scooper 2009.09.18 18:42-kor.

KépKép
Kép
scooper

Halihó!

Flora, sajnálom a mai napi negatívumokat :twisted: Az oep kimondottan gáz.... :twisted: :twisted:

Viszont a jégkrém remélem kárpótolt egy csöppet :lol:

Úgy néz ki, hogy jövő hét szerdán kell befeküdnöm és csütörtökön lesz a szülinap. Ez azért is tök jó, mert csütörtökön évfordulós nap lesz, öt éve ezen a napon ismertem meg / jöttünk össze apával :lol:

De még hétfőn vissza kell mennem dokimhoz ctg, uh, stb. ; kedd kórház ctg (bár ezt lehet lebeszélem, ha nem muszáj, akkor kihagyom)

Szóval Flora, ha egy mód van rá, akkor Csokikát programozd be jövő hét csütörtökre lécci lécci léccci, annyira jó lenne együtt bent lenni.

Madar, én is meglestelek Titeket a pic-en, nagyon csini vagy :)

Mabe, az ásítós kép a kedvencem :)

Süti Bernije is nagyon édes :)

Babcika, köszi a szüléstörténetet, annyira jó volt olvasni, örülök, hogy ilyen csodálatosan élted meg.
Vendég

Scooper, Törpillád is nagyon édes :)
Vendég

egyszer vagyok itt akkor is eltűnik mindenki................ :(

KépKép
Kép
scooper

Scooper
Törpilla is dönörűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Helló!

Mabe, én is kíváncsi vagyok mire gondoltál! :wink: Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban, ahol "megadom magam" alszik.
Lili sikerült egy kicsit aludnom. Az esőre ébredtem. :?
Floranan, párod jó fej, tetszik ez a szoknyás dolog. :lol: :lol: :lol:
Babcika köszönjük a történetet, nagyon jó volt olvasni! :D
Boboka, ez nagyon jó! Reméljük tényleg sikerül aznapra, az olyan szép lenne... :wink:
Andi ez nagyon jó, várom már a végét a versnek. Tényleg nagyon kevesen maradtunk. :) :) Köszi neked is Berni képet!
Peppinóval mi lehet???
Scooper, második képen miért néz olyan morcosan Noncsi?
bex13

HellóHalló Kismamik !!

Annyira sokat gondolok Rátok...

Mindjárt minden babó megérkezik.
-Nagyon drukk CSajok, Peppino, Kata, Lili, Floranan, Bobóka, And, Bex!!!

Hihetetlen, hogy egyszer csak itt vannak a KisEmbereink.
nem feltétlenül mondom, h hiányzik a pócos élet, de az is jó volt, pedig fájt már minden a végén...
szóval nem okoskodok, félre ne értsetek, csak ahogy Rátok gondolok, mindig visszamegyek egy héttel korábbra..... és az is olyan jóó..:D:D

Náluk is zajlik az élet.. tegnap haza jöhettünk..
s az én kis Drágám éjszaka úgy döntött h ébren marad, mi bevetettünk mindent, s 1tól 5ig tartó műsor végül alvással végződött..
ma, pedig óramű pontossággal 2,5-3 óránként ébredt, majd cicikaja, s szundi...
no, ma kíváncsi leszek, h lesz-e iccakai műszak...

Molli, Luca, Berni, Máté, Törpilla, Dorka éééééédesek!!

Andi a vers, is fantasztikus.. nekem kimaradt a hüppögős rész a babavárásból, és a babaérkezéséből, de a vers olvasásakor .......megtörtem:D:D:D köszi!!!

Viki
, nekem is érzéketlen a seb fölött..
:shock:

Zsófiékat hol tudom meglesni??

Kép

Kép
móka:)

és Mogyorót s Anyukája is nadddon széééép!!!

Kép

Kép

s végül, két kép az egyik pasimról:)

Kép

Kép

Szebb álmokat Mamáknak Babáknak!!

Kép

Kép

Jó reggelt!

Mór, gyönyörű baba, miért van leragasztva a kézfeje?

Scooper, szépek vagytok együtt!!

Még egyben, 9-kor találkozom a dokival! Ha nem jönnék, akkor jön az üzenet. :D

Kép
kata05

Kata: drukkkkkkk ++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Babcika:
köszönjük a történeted ... megint ázott a klaviatúra

Lányok, Molli és Berni csudaszépek. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság