Dia! Elöször is nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Milyen idötök van otthon? Itt ragyogó napsütés, 20 fok, itt a nyár megint! Tegnap a kertben ültetgettünk, krókuszt, tulipánt, nárciszt, Leevi csibe meg a babakocsiból osztogatta a tanácsokat. Olyan édi volt! Ja, én az olyanoknak, akik szörnyülködnek, hogy nahát, fél éves, és nem mászik??? én csak azt szoktam mondani, nem, de templomtornyot már rajzol. Erre általában csönd lesz.
Karica! Itt Finnországban nem is fertötlenítik naponta a mellszívókat, meleg vízben mossák el, mosogatószerrel, persze folyó vízben. Mi itt kaptunk kórházit, ráírták kié, végig egyet használtunk. Melltartó nekem 2 olyan van, amit tényleg használok is, talán érdemes elöször csak egyet venni, mert lehet, hogy nem válik be pont az a méret, az a modell.
PM! Most olvastam a szaunás kérdéseidet! Én szülés óta folyamatosan kb. kétnaponta szaunázok, Leevi majdnem 9 kiló, tej van. Csak nyugodtan, jól esik az a kis lazítás a melegben... aztán meg igyál egy jó pohár vizet. Szerintem tuti jól lazít, serkenti az anyagcserét is.
Ancsa! De jó, hogy nem lett baj! Ma is minden oké?
Andi! Helyes, le a vaskalapos dokinénikkel! Ha kicsit is kétségeid vannak, érdemes váltani! Annyi jó gyerekorvos van, szerintem fontos a kölcsönös bizalom.
Anikó! Éjszaka hogy telt? Nátha? Jobbulást...
Cory! Nagyon gratulálok én is, nagyon aranyos a kisfiad!
Most megyek, épp csirkemellt fözök a kishercegnek, lánýok, én úgy döntöttem, jöhet a hús, ez a kis csibe totál éhenkórász. A fözövizbe tettem zöldségeket, talán így jó ízü lesz. Apropó, aki nem tudja, skandináv billentyüzetem van, ami nem tud sok hosszú ékezetet, ö, ü, szóval bocsi. Átállítani mindig meg strapás.
Ja, és ma nekem is megjött.
Gondolom, mert elkezdett mást is enni Leevi. Mindenkinek puszi, napsütést otthonra is!
Adri